Jeg opdagede tilfældigt Nøddebazaren for et års tid siden og har siden kun købt nødder, mandler og olivenolie derfra. Alle produkter er så friske og smager eventyrligt godt. Anbefaler jer på det varm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mere end bare gode nødder! Jeg nyder virkelig nødderne fra Nøddebazaren – både smagen, kvaliteten og det lille ekstra velvære de giver i hverdagen. Og så elsker jeg Charlottes små kunstværker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvis jeg ku', ville jeg give Nøddebazaren minimum 10 stjerner ... 😍 ... de produkter jeg indtil nu har prøvet, har/er i super topkvalitet, velsmagende og med en dejlig sikkerhed for bæredygtighed o... Voir plus
L'entreprise a répondu
noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)
Nørrebrogade 20, 1, 2200, København N, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Super hurtig levering og lækre varer.

Réponse de Nøddebazaren
Som altid en virkelig god service, hurtig levering og helt ekstraordinær kvalitet - og så elsker vi at de penge vores kollektiv lægger går til omsorg for klode og mennesker 💚🌱

Réponse de Nøddebazaren
Super tilfreds med både kundeservice og produkterne. Handler gerne hos jer en anden gang :)

Réponse de Nøddebazaren
Fin og hurtig levering. God pris. Lille personligt kort lagt i pakken med tak for at støtte en lille virksomhed og hånd-underskrevet - det var lidt hyggeligt 😊
Havde ikke bedt om indpakning, men der var lagt silkepapir om bogen. Super fint.

Réponse de Nøddebazaren
Jeg har altid været tilfreds med mine køb.

Réponse de Nøddebazaren
Har lige købt de lækreste Jumbo medjool dadler😃
De smager pragtfuldt👍
Kan varmt anbefale dem❤️

Réponse de Nøddebazaren
Jeg har købt flere forskellige slags nødder og tørrede frugter. Jeg kan ikke rose deres tørrede mango nok. Det bedste jeg endnu har smagt. Glæder mig til at smage resten af produkterne.

Réponse de Nøddebazaren
Vi har modtaget nødder og tranebær, vi har ikke smagt nødderne endnu- men tranebærerne kan jeg rigtig godt lide fordi de ikke er så søde (af samme årsag kan min datter ikke så godt lide dem ;-) ).

Réponse de Nøddebazaren
Fremragende produkter og jeg fik varene dagen efter.

Réponse de Nøddebazaren
God og hurtig levering - kan ikke anbefale jumbo medjool dadler, synes de er for tørre til min smag…. Mandler og valnødder er lækre🤗

Réponse de Nøddebazaren
Gode nødder og hurtig levering med PostNord

Virkelig god oplevelse.
Både købsoplevelse, kundeservice og levering var perfekt.
Og vigtigst af alt: Nødderne (jeg købte 5 forskellige) smager fantastisk.

Réponse de Nøddebazaren
Giftfri (økologiske) fødevarer, det vigtigste for alle fødevarer, kan sagtens være i særdeles god kvalitet. Det virker som om Nøddebazaren vægter begge dele højt.
Modsat mange internetbutikker har Nøddebazaren forståelse for vigtigheden af, at varerne bliver leveret tæt på kundens bolig og har smidighed i valg af budtjeneste. Det er endnu en ros til Nøddebazaren og forretningens ledelse. De forstår, at én vigtig grund til at købe på internettet er at undgå at slæbe varerne hjem fra dagligvarebutikkerne. Vigtigt især for ældre borgere. Og dem bliver der flere og flere af, så det er forretningsmæssigt uklogt ikke at lytte til dem. men det gør Nøddebazaren tydeligt nok.
Fravalg af internetleverandør trods fine produkter er for os, at pakkeudleveringen ligger langt fra os. Selvom der er mange muligheder for at finde et udleveringssted har en af de store budtjenester bevidst fravalgt at have udlevering i Københavns indre by (et område med lige så mange indbyggere som landets største købstæder). Det er en basal misforståelse af idéen med internethandel og vareudbringning.
A. Transø, København

Réponse de Nøddebazaren
Lækreste nødder. Intet slår deres økologisk ristede hasselnødder. Hurtig levering.

Réponse de Nøddebazaren
Tusinde tak for dejlige mandler, i vores sidste sending oplevede ingen bitre mandler, dejligt.
Rosinerne er meget smagsfulde, de bedste vi har smagt i vores lange liv.

Réponse de Nøddebazaren
"Urimelig" god gammeldaws kundeservice!!!
Jeg reklamerede over tørre gojibær, som var som de skulle være, kunne jeg se, da jeg googlede hos konkurrenterne.
Alligevel blev jeg mødt med forståelse og professionel indstilling til at løse problemet.
Jeg trak selv klagen i land, da jeg blev klogere, men Mads gav, trods det, et plaster på såret, i form af et gavekort til min næste handel i Nøddebazaren. Og det vil jeg glæde mig til, for deres tørrede øko mango er uovertrufne!!!