I bought these hiking shoes for my son, but unfortunately they have a horrible chemical smell. The smell is extremely strong and unpleasant. We have been trying to get rid of it for several wee... Voir plus

For et halv år tilbake kjøpte jeg to barnesko fra Reima.com. Mens det ene paret har tålt mye røff bruk, ble det andre paret fort ødelagt uten at det var mye brukt. Sålen begynte å løsne fra skoen fora... Voir plus

Order: CA4409 Zipper was defective so we contacted support. Several weeks went by without hearing from them. We followed up three times before getting a reply. They declined the warranty claim even a... Voir plus

Elendig, elendig, kundeservice og system ved bestilling på Reima.com gjentatte ganger. STYR UNNA!. Klærne er bra, men REIMA har en utrolig lang vei å få for å ta kunden på alvor. Dette må være toppl... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

Reima was born in 1944 in Finland. Since that year our mission has been to offer the possibility for kids to move and play freely outside, no matter what the weather is like. Reima quality means functionality, safety, reliability, innovation and comfort of the garment. To guarantee this, our products are developed and carefully tested in our laboratories. However, the most important experiments are made by kids themselves at the playgrounds and kindergartens – in sunshine, rain, puddles, snow and ice. Kids in Finnish kindergartens help us test our products, as hey have done for several decades. We also run individual Reima Test Patrol testing programs, because we value children's views and experiences to even further improve our products. Reima – Tested by Real Kids

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 10 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

1,6

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig til at trække penge, sløve til at sende varen.

Jeres flyverdragter er gode, men det er sidste gang jeg bestiller en vare på jeres hjemmeside. Jeg bestilte flyverdragter d 17/9, I trak pengene med det samme, hvilket ikke er noget ubetydeligt beløb. Siden har jeg ikke modtaget nogen besked om at varen er afsendt eller nogen tidshorisont om hvornår. Jeg køber flyverdragter på andre hjemmesider fremover med hurtigere service.

23 septembre 2019

Hej Christina.
Det var desværre en teknisk fejl, og som vi har tjekket op og fikset efterfølgende. Og desværre har vores kundeservice ikke haft fat i dig - hvilket vi beklager! Det er forståeligt hvis du ønsker at købe andre steder med hurtigere service, vi håber dog stadig du har tillid til vores produkter, selvom denne oplevelse af servicen ikke har været god.

Reklamation

Dårlig service! Køber en Reima Stavanger, bedst i test. Der kommer flere huller på inderside af benene - langs membranen. Jeg har fulgt alle anvisninger nøje - aldrig haft den i tørreskab, kun vasket få gange i specialvask m.m. Reimas tilbagemelding: det kan kun ske, hvis dragt er behandlet forkert! Øh - hvordan forkert? Er det leg udendørs eller en for aktiv dreng måske?
På trods af mange års tilfredshed med Reima, køber jeg aldrig mere deres produkter. Når de ikke kan tage reklamation seriøst smider jeg ikke flere penge deres vej.

6 mars 2019

snyd og bedrag i stor stil !!!!!

Jeg bestilte den 14.02.2019 tøj for 1500 kr. Pengene er trukket med det samme og jeg har endnu ikke fået varene.
Jeg har skrevet til dem og får ikke noget svar ud og at de har modtage mange mails og at de nok skal svare. De skriver også at keg ikke behøver at skrive igen.
Det er nu 3 uger siden og jeg er så utilfreds!
Jeg har forsøgt at ringe til dem, men de har så kort en telefontid og så foregår det på engelsk. Desværre for mig kan jeg ikke engelske. Så jeg får svært ved få dem i tale.
Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Det er så utilfredsstillende.!! 😡

1 mars 2019

Hej Katja.
Vi beklager rigtigt meget situationen, og har nu været i kontakt med dig gennem vores danske kundeservice. Det er helt exceptionelt at vi har haft så lang svartid, og det er selvfølgelig ikke i orden. Det bliver der rettet op på med det samme!
Venlig hilsen Anne fra Reima

Die Lieferzeit hat sich mehrfach…

Die Lieferzeit hat sich mehrfach verkürzt! Ich habe bestellt, die Sendung wurde am gleichen Tag verschickt und ich habe sie bereits am nächsten Tag erhalten. Super, vielen Dank und weiter so!

21 décembre 2018

Snyd og bedrag !!

De trækker pengene ved bestilling og ikke ved afsendelse.
Efter 7 dage får vi at vide at produktet/vinterjakken ikke kan leveres til os.. ..pengene var trukket på vores konto. Det ekstra produkt vi udelukkende havde købt som supplement til vinterjakken de ikke "kunne" levere, var derimod på vej i posten, på trods af, at det uden det oprindelige produkt var uønsket.
Aller værst er dog, at vi stadig kan se at vinterjakken kan købes på Reima's hjemmeside, men nu blot til en 25% dyrere pris. Det er sgu dårlig stil!!!

1 décembre 2018

Réponse de Reima

Hej Christian. Vi beklager meget den dårlige oplevelse du har haft i vores webshop. Efter vores lagerflytning i efteråret, har vi haft store tekniske udfordringer, både med betaling og med lagerbeholdningen. Det er derfor at det var problemer med denne jakke, det er bestemt ikke for at snyde. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at returnere det produkt du modtog, og vi betaler alle pengene tilbage, inkl. fragt.
Vi arbejder på højtryk for at få helt styr på alle detaljer, men desværre er der enkelte ordre der har store problemer. Kontakt gerne vores kundeserivce hvis du har yderligere bekymringer eller spørgsmål.

It’s such a dissapointing experience

It’s such a dissapointing experience. I ordered one of their snowsuites on Nov 9. They said, it may take a little bit longer than usuall because of the workload they may experience currently. By the 25 of Nov I’ve checked my account on reima.com. I am glad I did... The order was canceled without even a notification in my email or anything.. I’ve asked them why the order was cancelled, and I’m still waiting for their reply.... Also, they’ve charged me tremendous amount on money on Paypal. However, once they cancelled the ordered, they haven’t returned my money. I’m glad I paid with the Paypal, so I hope I’ll get my money back.

26 novembre 2018

Réponse de Reima

Dear Laima. There has been a mistake regarding your order, and we are checking up on this ASAP. We have unfortunately had some technical difficulties after our warehouse move this year, and therefore some orders have been canceled. But of course you should have given a notification, and most definitely, you will get your money back!
Kind Regards Anne from Reima

An excellent choice.

I have bougt Reima products for several years for my 3 children and later 6 grandchildren. The clothes, shoes and boots are of excellent quality and are easy to maintain. Even after the everyday wear and tear of active children the clothes still look nice and presentable.
I find Reima’s products are excellent value for money and gladly recommend Reima to anyone who appreciates good design and durable, practical children’s clothes.

5 novembre 2018

Elendig service, igjen, igjen og igjen STYR UNNA

Klærne er bra, men REIMA har en utrolig lang vei å få for å ta kunden på alvor. Dette må være topplisten av dårlig opplevelse igjen og igjen. Det skulle vært ulovlig for de å selge rett til kunde, de burde holde seg til å selge til butikker.

2 novembre 2018

Gode produkter

Gode produkter, handlet mange ganger. Men kunde service er elendig. Tar laaaang tid før man får svar. De kan ikke betale tilbake beløpet når det er reklamasjon, får bare rabatt kode. Dårlig.

19 octobre 2018

Dårligste kundeservice

Har altid været glad for produkterne og trofast kunde gennem 5 år. Desværre nu mødt med så usandsynlig dårlig kundeservice at jeg må se mig om efter anden leverandør af alt overtøj og fodtøj til mine nu 2 børn !!

13 septembre 2016

Dårlig kundeservice

Min bestilling ble feilsortert på veien og sendt tilbake til Reimas lager, varene mine ble så lagt tilbake på hylle og solgt på nytt. Ene varen jeg bestilte var utsolgt da dette ble oppdaget av meg. Fikk aldri noe melding fra Reima om at de hadde fått pakken min i retur. Da jeg kontaktet Reima og ønsket tilsvarende vare til samme pris som det jeg hadde bestilt til får jeg tilbud om rabattkode på 10% og fraktfritt levert.
Dette syns jeg er dårlig kundeservice. Når det er de som har gjort en feil, burde de også klare å rydde opp i det og imøtekomme kunden.

12 août 2016