Супер додаток, використовую в більшості для того щоб фіксувати свої бажання та виконувати їх. Чого не вистачає: можливість сортувати за пріоритетністю (що хочеться в першу чергу змінювати порядок в... Voir plus
Lisez les avis des autres
Отже, на фоні більшості додатків цей хороший. Але ось чого не вистачає: 1) З багатьох сайтів не підтягує інформацію за посиланням. У 90% випадків вартість додаю вручну, у половині випадків назву та... Voir plus
Все чудово) єдине, що я б хотіла, аби додали можливість чату в цей застосунок. Або коментарів. Адже я час від часу бачу бажання інших людей з речами, які в мене є, але якими я зовсім не користувалася.... Voir plus
Чудова ідея і реалізація! Але ж є нюанси в інтерфейсі : застосунок зовсім не реагує на блокування повороту екрану, дуже гарне лаконічне лого виглядає розмитим при запуску програми. Стрічка бажань пост... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
🌟 Rewish — finally the place where you can Create and Manage your Wishlists. Perfect ultimate Registry, GiftList and Wishlist for gifts you really want. Find your friends and share with World
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- hello@rewish.io
- rewish.io
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Дуже зручний та приємний сайт
Дуже зручний та приємний сайт! Щиро рекомендую!
Неймовірно крутий сайт👍
Номер один по бажанкам
Дуже класний сайт. Допомагає подарувати людині дійсно те, чого вона бажає❤️
З Rewish надзвичайно зручно мріяти!🤫
Дуже крутий сервіс
Дуже крутий сервіс! Все просто і зрозуміло. Зручний у використанні. Дякую
Люблю Rewish,обожню ,що всі бажанки в…
Люблю Rewish,обожню ,що всі бажанки в одному місці
It's an awesome app
It's an awesome app. I like it. It can help my relatives gift me favorite presents🤩
Місце для твоїх бажанок)
Дуже зручна платформа, де можна зібрати всі свої бажанки, додати опис, ціну, де придбати і способи як подарувати) Можна подивитись на бажанки інших і надихнутись ними) Це допомагає друзям не ламати голову над подарунком, і також можна трошки упорядкувати свої думки та мрії ❤️
Дуже зручна платформа для бажанок…
Дуже зручна платформа для бажанок книголюба. Підсадив не одну людину на ваш Rewish, тепер не треба думати, що подарувати людині на свято, бо є зручний вішлист
Крута платформа для своїх бажанок в…
Крута платформа для своїх бажанок в одному місці. Дуже зручно!
Найбільше подобається функція, що одразу з вішлиста своїх друзів можна додати бажанку у свій вішлист!
Бажаю тільки зростання та багацько вдячних користувачів.
Рекомендую мрійникам і не тільки))
Я справді в захваті!
Простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс; зручне наповнення списку бажань з можливістю додавати опис/фото/місце де можна замовити.
Для мене в першу чергу було важливо зібрати все в одному місці...
А виявилося, що якщо ділитися віш-листом з близькими - то можна несподівано отримати здійснення бажання))
Мені все сподобалось
Мені все сподобалось. Зручний у використанні, можна додати адресу, якщо побачив у когось цікаву книгу то одразу додати до свого віш-листа що дуже круто. Щиро рекомендую
Дуже крутий сервіс
Дуже крутий сервіс, де здійснюються мрії, ще і український
Сайт
Сайт, якого так не вистачало для того щоб складати свої списки бажань🥰 зручно, стильно і корисно🫶
Класний і дуже зручний у користуванні…
Класний і дуже зручний у користуванні сервіс для створення вішліста. Розіслала його всім близьким і друзям) Тепер можна бути певним, що тобі подарують те, що потрібно!
Дуже зручний та легкий додаток
Дуже зручний та легкий додаток. Можно зберігати всі бажанки в одному місці! Те дуже зручно!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.