Супер додаток, використовую в більшості для того щоб фіксувати свої бажання та виконувати їх. Чого не вистачає: можливість сортувати за пріоритетністю (що хочеться в першу чергу змінювати порядок в... Voir plus
Lisez les avis des autres
Отже, на фоні більшості додатків цей хороший. Але ось чого не вистачає: 1) З багатьох сайтів не підтягує інформацію за посиланням. У 90% випадків вартість додаю вручну, у половині випадків назву та... Voir plus
Все чудово) єдине, що я б хотіла, аби додали можливість чату в цей застосунок. Або коментарів. Адже я час від часу бачу бажання інших людей з речами, які в мене є, але якими я зовсім не користувалася.... Voir plus
Чудова ідея і реалізація! Але ж є нюанси в інтерфейсі : застосунок зовсім не реагує на блокування повороту екрану, дуже гарне лаконічне лого виглядає розмитим при запуску програми. Стрічка бажань пост... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
🌟 Rewish — finally the place where you can Create and Manage your Wishlists. Perfect ultimate Registry, GiftList and Wishlist for gifts you really want. Find your friends and share with World
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- hello@rewish.io
- rewish.io
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Неймовірний застосунок 🌿
Цей застосунок неймовірно сподобався як мені, так і моїм друзям, які також створили свої віш-листи і тепер не матимуть проблем з подарунком для один одного. До того ж це дуже зручний спосіб розмістити всі свої бажанки в одному місці ✨️🤍
Дуже зручний застосунок
Дуже зручний застосунок, гарне оформлення, користуватися одне задоволення
Дуже зручний і комфортний у використані…
Дуже зручний і комфортний у використані додаток. Функціонал простий і невимушений.
It's an excellent idea for creating a…
It's an excellent idea for creating a list of wishes. You won't believe, but it's very comfortable, without any additional information and with a good design 😀
Дуже подобається що можна всі свої…
Дуже подобається що можна всі свої бажанки розмістити на одній платформі і по-трошечки здійснювати їх як самотужки, так і завдяки добрим людям 😇
Додаток зручний
Додаток зручний, легкий в використанні. Дуже зручно те, що є пошук, легко можна додати речі як і з чужих вішлистів, так і вручну самим додати.
Чудовий застосунок,де все в одному…
Чудовий застосунок,де все в одному місці. Єдиний нюанс це те що не завжди підтягується інформація/картинка/ціна
Дуже подобається сам сервіс
Дуже подобається сам сервіс, працює без багів, все зручно 🥰
Особливо подобається, що можна відмітити виконані бажання ✨
Дуже подобається разом з ревіш…
Дуже подобається разом з ревіш виконувати свої та бажання друзів ❤️
Чудовий сервіс для формування віш…
Чудовий сервіс для формування віш листа. Дуже зручне додавання бажанок на сайт та додавання з інших віш листів. Буду користуватись сама і радити друзям)
Зручний функціонал
Зручний функціонал, що постійно вдосконалюється. Френдлі навігація, де все зручно і комфортно. Швидкий і стабільний сайт. Крута комунікація з користувачами, класна система «друзів».
Український стартап, що приємно дивує!
Дуже зручний та корисний сайт
Дуже задоволена застосунком
Дуже задоволена застосунком. Вперше познайомилась з застосунком в грудні минулого року. Створила список бажанок до дня народження, і яким було моє здивування коли я отримала частину бажанок, це був найкращий день народження😍 дуже зручно відстежувати свої бажанки, адже в застосунку відмічається коли хтось здійснює твоє бажання, і дуже приємно відмічати коли бажанка вже в тебе 😍 не уявляю як раніше була без ревішу😍❤️🫂
Я в захваті 🥰 Додавати бажанки дуже…
Я в захваті 🥰 Додавати бажанки дуже швидко і легко. Скопіював - вставив і вже додало фото і навіть ціну. Зручний і яскравий вішліст, що ще треба.
Дякую за вашу роботу 🫶
Прекрасний сайт і дуже зручний у…
Прекрасний сайт і дуже зручний у використанні. Найкращий з усіх подібних, ще й від українських розробників🥰
Дуже гарний сервіс і моя щира рекомендація
Дуже гарний сервіс, закидаєш свої бажання, і через деякий час приємно відмічати, що воно здійснене, мною чи моїми людьми! Це полегшує питання з подарунками, особливо коли хочеш вгадати з ним. І що мені ще подобається, що будь - яка проблема, з якою я звернулась, швидко вирішують ❤️ Рекомендую
I like it service
I like it. It’s very easy to use and user friendly service, where you can save your own desires for birthday or other holidays. I like this also because your friends can reserved their gifts or present desire unexpectedly (on service you can write your address for this). I wish team this service more and more success with development.
easily
easily, quickly, you can easily add other wishes to your wish list.
you can follow the wishes of your friends and always see their updates.
Хороший сервіс 🤫 допоможе спланувати…
Хороший сервіс 🤫 допоможе спланувати перелік бажанок. Допомагає обрати подарунок рідним та друзям, а також завдяки цьому застосунку можна потішити навіть не знайомих тобі людей. Отримала вже багато бажанок через ревіш. Дякую розробникам за такий шикарний застосунок❤️🥰
Неймовірний додаток
Неймовірний додаток, який зберігає найзаповітніші бажання його користувачів!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.