SATS Sverige Avis

1 012
TrustScore 4 sur 5

4,0

Fick ett vännligt och proffsigt bemötande,och hjälp med mitt ärende. Rebecca ( handläggaren) följde up och hjälpte mig fixa problemet med min inbetaling. Det gick snabbt och fick bekreftelse/uppföljni... Voir plus

Supporten är ren katastrof. Hör du av dig till dom får du automatiska svar och sen efter någon dag får du ”vi har inte glömt dig…” sen 7 dagar senare inget svar än. Priset för medlemskap är för höga o... Voir plus

Jag skadade mitt knä i februari och kunde tyvärr inte träna på flera månader. Jag kontaktade kundtjänst nu i juni eftersom jag inte visste att man kunde frysa medlemskapet. Efter att jag skickat in mi... Voir plus

Jag fick ett fantastiskt bemötande av SATS kundservice. De svarade snabbt, tydligt och vänligt, lyssnade på min situation och hjälpte mig hitta en praktisk lösning. Det som gjorde upplevelsen så bra v... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 012)

197 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ingen kundservice och tränare som rutinmässigt struntar i att dyka upp

Är skeptisk till alla positiva recensioner här om SATS kundservice, från personer som bara har 2 omdömen. Förra söndagen var jag inbokad på ett indoor running pass och instruktören dök inte upp. Fick ingen förklaring alls. Bokade in mig på samma pass igen eftersom jag i min naivitet antog att ingen som vill behålla sitt jobb vågar strunta i att dyka upp på sitt pass två gånger i rad. Helt fel. Exakt samma sak hände igen. Ingen ledare, ingen förklaring. Tjejerna i receptionen vet ingenting och gör tydligen ingenting heller.

Bestämde mig för att kontakta SATS själv, för det kan ju inte få fortsätta så här. Inser då att det varken finns telefonnummer, mejl eller kundformulär. Det enda som finns är en stängd/obemannad chatt i appen.

Jag har försökt vara generös mot SATS i ett tidigare omdöme men jag måste vara ärlig och säga att SATS - trots sina höga priser - har grundläggande problem med sin personal eller ledning som jag aldrig varit med om tidigare. Jag har tränat nästan dagligen i massor av år på Gerdahallen i Lund och på Friskis & Svettis på olika orter i landet och jag har aldrig varit med om den här sortens systematiska missöden någonsin förut. Pass har ställts in och ledare har ersatts med kort varsel någon enstaka gång men den här totala nonchalansen och bristen på ansvarstagande där det är totalt omöjligt att få något svar eller förändring har jag aldrig upplevt hos något annat företag och då är jag ändå en relativt ny kund hos Sats.

30 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Hej Lisa! Det är tråkigt att läsa om din upplevelse, men vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig. Vi har försökt nå dig men saknat återkoppling, så tyvärr kan vi inte följa upp på de problem du beskriver just nu. Du får jättegärna kontakta vår kundservice https://www.sats.se/kundservice/kontaktformular. Du kan även nå oss via chatt och mail, chattboten kan meddela när vi har bemannade tider samt delge telefonnumret.

trevligt och smidigt bemötande

trevligt och smidigt bemötande

26 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Visst är det härligt när det går smidigt! 🤩 Tack för att du ville dela med dig, vi uppskattar det 💙

Jag hade en fråga angående mitt medlemskap

Jag hade en fråga angående mitt medlemskap och kontaktade deras support. Jag blev snabbt bemött av en vänlig medarbetare Cornelia som gav mig tydliga svar och hjälpte mig! Tack för fantastiska kundservice!

25 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Åh ditt fina betyg betyder massor för oss! Tack för att du delar med dig, Daria 💙 Vi ser fram emot kommande träningspass 💪🤩

Very bad online service

Very bad online service, a member in sats since 7 years, and one month delay for payment because it was not enough money in my out-payment account, they do not send message that they were not succeed to deduct the amount where in my phone and email address are rigestered in my page information, so I can put money in my payment account, or they do not send pdf invoice so you can pay it online, So, I thought sats token last month member ship. I surprised by Kivra letter from lowell to pay my membership+ 60 SEK I tried to contact them by opening a case since more than 1 week and I have not got answered until now, and today I noticed a second lowelI
invoice with 240 sek extra on my membership amount, I did chat with agent who wanted to close the chat as much as possible, I dont think she wanted to help, she just said that I have to contact lowell. She dont know how to help or she dont want to help.

I really surprised of this treatment after 7 years of membership:(

21 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Thank you for your feedback and for being a member with us for seven years. We're sorry to hear about your experience. 🙏

We have a clear payment process in place and send SMS notifications when a payment is unsuccessful. It is therefore important that we have the correct contact details registered so that members receive this information. If a payment remains unpaid, the case may be transferred to our collection partner.

We understand your frustration and appreciate you taking the time to share your feedback regarding both the payment process and the support you received. 💙

Snabb och tydlig hjälp

Snabb och tydlig hjälp via chatten när jag behövde hjälp med mitt medlemskap.

18 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack så mycket för 5 strålande fina stjärnor, Kajsa-Lisa! Det glädjer oss att du är så nöjd och vi uppskattar att du ville dela med dig 😍 Lycka till med träningen och så ses vi på gymmet! 💪

Kvitton friskvård

Riktigt dåligt att det inte går att få ut sammanhållna kvitton till friskvård i appen längre, istället måste man ladda ner många separata. Går inte heller att få hjälp med detta på gymmet som man kunde tidigare. Varför tar man BORT den tjänsten?

14 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för din feedback. Vi har just nu ett känt fel som påverkar möjligheten att få ut sammanställda kvitton i appen, och vi hoppas att det är löst inom kort. Tills dess hjälper vår kundservice eller ditt närmaste SATS-gym gärna till med ett sammanställt kvitto. Tack för ditt tålamod, och vi hoppas att vi får möjlighet att höja ditt omdöme framöver. 💙💪

Lowell/sats

Jag försökte lämna in ett klagomål, men chattpersonalen lät mig inte! Så enkelt är det... Jag hade en obetald faktura från 2025 och en annan från i år, trots att jag hade autogiro. Det tog mig 3 timmar idag och nästan 2 igår att lösa problemet. Jag insåg det inte förrän igår eftersom de blockerade min åtkomst till faciliteterna. Det är sorgligt eftersom jag har varit kund i nästan 10 år. Jag försökte ringa kundtjänst via telefon, men de hade stängt, så jag använde chattalternativet och pratade med 4 olika personer, och de var inte alls hjälpsamma... Jag är fortfarande blockerad trots att jag betalat allt... De säger att de måste vänta på det externa företaget som hanterar deras redovisning, och det kan ta 3 dagar eller mer... Jag skickade dem betalningskvittona, men jag kommer inte att kunna logga in förrän Lowell känner för det... Jag ska säga upp mitt medlemskap, och jag rekommenderar inte att man går med... Det är väldigt dyrt, och servicen är hemsk när de egentligen ska hjälpa till.

Réponse de SATS Sverige

Hej! 🙏Vi beklagar att du haft en så frustrerande upplevelse och att det tagit så lång tid att få hjälp. När betalningar saknas på ett medlemskap spärras tillgången automatiskt, och när betalning inkommit kan det ta några bankdagar innan den registreras och spärren hävs, även om kvitto skickats in. Vi förstår att det inte känns bra när det påverkar din möjlighet att träna, särskilt efter så många år som medlem. Om du betalt in allt så kommer ditt medlemskap åter aktiveras inom kort. Tack för att du delar din feedback, den tar vi med oss vidare och vi hoppas självklart på att du vill forsätta träna tillsammans med oss!💙

Irriterande dålig kontakt med Sats

Irriterande dålig kontakt med Sats. Själva anläggningens chef är supertrevlig men jag får ingen kontakt med själva Sats. Jag har betalat för hela året direkt men de vill ändå ha månadsavgift utöver det. På anläggningen så förstår de inget heller. Nä. Sats är ett lurendrejeriföretag

Réponse de SATS Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevt problem med både kontaktvägar och betalning, och förstår att det skapar frustration. Vi tar dina synpunkter på största allvar och hoppas få möjlighet att reda ut detta tillsammans med dig. Kontakta gärna vår kundservice så ska vi självklart kika närmare och hjälpa dig på bästa möjliga sätt! 💙🙏

best in class

snabbt, trevligt, proffsigt, med kunden i centrum bemötande. Kändes som er kollega gärna gick några steg till för att på bästa sätt för kunden lösa "problemet".

Réponse de SATS Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det är extra roligt att höra att vårt engagemang och vår vilja att gå den extra milen uppskattades. Din feedback motiverar oss att fortsätta utvecklas och ge varje medlem den bästa möjliga träningsupplevelsen! 💪💙

I just had such a helpful and…

I just had such a helpful and professional approach from an efficient customer service worker ( Sara ) she handle my case in very fast pace in
Very productive and professional way.
This is what make Sats in my opinion n 1 gym. The whole staff is doing more than good. Thank you i am very pleased.

Réponse de SATS Sverige

Thank you for your kind review! 💙 We're happy to hear that Sara could help you quickly and make things easy for you. We'll make sure to share your feedback with her. Thanks for being a SATS member! 😊💪✨

Att ja fick svar på min fråga som ja…

Att ja fick svar på min fråga som ja undrade på!

Réponse de SATS Sverige

Tack för din fantastiska feedback! 💙 Vad härligt att höra att du fick svar på det du undrade över. Lycka till med din träning! 😊🙌

Mycket bra råd.

Bra och enkla råd.

Réponse de SATS Sverige

Tack för din fina feedback! 💙 Så roligt att höra att du uppskattade råden. Vi ses på gymmet! 😊💪

Otroligt snabb service

Otroligt snabb service! Tack för hjälpen. Underbart utbud och bra gym

6 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar hjälpen du fick! 🌟 Vi ser fram emot ditt nästa träningsbesök! 💪

SATS svarar att dom varit i kontakt med…

SATS svarar att dom varit i kontakt med mig efter plötsligt tillträdesförbud, utan brev eller samtal - förutom hotsamtalet från SATS vaktinsats om polisanmälan om jag kommer i närheten av ett SATS center igen. Så att om SATS menar att jag fått någon förklaring till varför jag har blivit portad efter att varit GULD - medlem i 20 år, så är det en lögn. Varning om illa bahandling av personal på SATS! Dom har dålig och otrevlig attityd, bryr sig inte om medlemmars behov eller välmående och har man mage att be om en förbättring eller önskemål om att SATS slutar förgifta toaletterna med parfym för att man får ont i lungorna och luftvägarna, ja då blir man portad! Psykopater och drogliga. Man förstår ju att med sånt beteende så är nånting riktigt snett!!

5 août 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter Sofi. Vi beklagar att du upplever situationen på det här sättet. 💙

Av hänsyn till integritet och eftersom detta rör ett individuellt medlemsärende kan vi inte kommentera specifika omständigheter eller detaljer. Vi strävar alltid efter att behandla våra medlemmar respektfullt och fatta beslut utifrån våra rutiner, riktlinjer och den information som finns tillgänglig i varje enskilt fall.

Om du har frågor kring ditt ärende är du välkommen att fortsätta dialogen med vår kundservice via våra ordinarie kontaktvägar. 💙

SATS har utan tvekan den värsta…

SATS har utan tvekan den värsta kundservicen jag har varit med om. Den enda kontaktvägen är via chatt, och personalen verkar sakna både utbildning i kundservice och vilja att hjälpa kunden. Bemötandet känns snarare som att man har att göra med en strikt myndighet än ett företag som lever på nöjda medlemmar.
Med tanke på de höga medlemsavgifterna är detta helt oacceptabelt. SATS behöver höja nivån på sin kundservice så att den motsvarar det premiumpris som medlemmarna betalar.

27 juillet 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du känner dig besviken. Under sommaren har vår telefon varit tillfälligt stängd, men vi har besvarat alla ärenden via chatt och mail. Vi har även försökt få mer information om ditt ärende, men har tyvärr inte fått någon återkoppling. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen så att vi kan se över ditt ärende. 💙

Väldigt snabb och professionell…

Väldigt snabb och professionell service. Är så nöjd och glad!

22 juillet 2026

Réponse de SATS Sverige

Tusen tack för ditt fantastiska betyg! 🌟 Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av din träningsresa! 💪😊

Tack så mycket Vilhelmina

Tack så mycket Vilhelmina. Väldigt bra service och feedback.

20 juillet 2026

Réponse de SATS Sverige

Stort tack för ditt fantastiska betyg! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd och ser fram emot att fortsätta bidra till din träningsglädje framöver. 💪😊

Jättebra service när jag hade frågor

Jättebra service när jag hade frågor, raka tydliga svar och svarade snabbt.Mycket nöjd!

17 juillet 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för att du delar med dig, det betyder mycket för oss att du är nöjd och glad 😍 Ha en strålande sommar! 💪