Fick ett vännligt och proffsigt bemötande,och hjälp med mitt ärende. Rebecca ( handläggaren) följde up och hjälpte mig fixa problemet med min inbetaling. Det gick snabbt och fick bekreftelse/uppföljni... Voir plus
I have been a loyal member for years, using numerous gyms in the Stockholm area, but the gyms are becoming increasingly worse. More and more classes are moved into common areas and I often fin... Voir plus
Supporten är ren katastrof. Hör du av dig till dom får du automatiska svar och sen efter någon dag får du ”vi har inte glömt dig…” sen 7 dagar senare inget svar än. Priset för medlemskap är för höga o... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fick snabbt svar och mitt ärende löstes fort.

Réponse de SATS Sverige
Jag har varit i kontakt med SATS kundservice vid flera tillfällen och upplever att bemötandet har varit vänligt och professionellt. Personalen svarar tydligt på frågor och försöker hitta lösningar på problem på ett effektivt sätt och ett stort tack till 🌟🌟Joel Georgii 🌟🌟på SATS Vinsta , som är en av anledningarna till att det alltid känns trevligt att komma till SATS. Han är professionell, engagerad och bemöter alla medlemmar på ett varmt och genuint sätt. Oavsett om det handlar om att svara på frågor, ge stöd i träningen eller bara hälsa välkommen, gör han det med ett leende och en positiv energi. Han skapar en inkluderande och motiverande atmosfär som får en att känna sig sedd och uppskattad.

Réponse de SATS Sverige
Snabb och enkel hjälp med exakt det jag ville få gjort. Fick hjälp via chatten att pausa mitt abonnemang.

Réponse de SATS Sverige
Jag fick mycket trevlig hjälp vid frågor runt mitt medlemsskap! Jag blev positivt överraskad på föreslagen lösning.

Réponse de SATS Sverige
Everything went smoothly and my question was solved fast. The operator I talked with was knowledgeable and spoke really good English

Kundservice
Snabb återkoppling via mejl angående ett misstag av köp av PT pass från mig

Bra service och snabba på att svara betyg 10/10

Réponse de SATS Sverige
Jag skadade mitt knä i februari och kunde tyvärr inte träna på flera månader. Jag kontaktade kundtjänst nu i juni eftersom jag inte visste att man kunde frysa medlemskapet. Efter att jag skickat in mitt läkarintyg fick jag svar på bara tre arbetsdagar. De var mycket förstående och återbetalade tre månader av mitt medlemskap. Jag är supernöjd! Stort tack för bra och snabb hjälp.

Réponse de SATS Sverige
Så dålig kundtjänst! Blir bara dyrare och dyrare och sämre tjänster och service.

Réponse de SATS Sverige
Caroline, jag vill gärna uttrycka min uppskattning för ditt fantastiska bemötande och den hjälp du har gett. Du är en mycket professionell, ansvarsfull och lösningsorienterad person som alltid visar förståelse och respekt i kontakten med andra.
Det som verkligen utmärker dig är ditt artiga sätt, ditt engagemang och din förmåga att hantera olika situationer på ett lugnt och effektivt sätt. Du tar ansvar, lyssnar med förståelse och arbetar alltid för att hitta de bästa lösningarna. Din positiva inställning och ditt professionella förhållningssätt skapar trygghet och förtroende.
Tack för ditt fina arbete och för att du alltid bemöter människor med vänlighet, respekt och omtanke. Det uppskattas verkligen.

Réponse de SATS Sverige
I had a problem with scheduling a membership freeze correctly. They quickly understood and fixed the problem, and also gave me additional information about billings which I had been wondering about for years but never really thought to ask. So, I got more than I expected. Thanks!

Réponse de SATS Sverige
Två pass i rad kommer instruktören 10 min för sent till ett 30 min pass!!! Gå inte till sats scheelegatsn i Stockholm på söndagar om du vill ha bra pass. Hur är det ens möjligt att missa så?!?!

Réponse de SATS Sverige
Jessica svarade jättebra och hade ett förträffligt bemötande!

Réponse de SATS Sverige
Personal är bra, utbudet av maskiner är också bra men kan förbättras med fler av de mest använda redskapen. Oftast är det alltid någon upptaget och kö till av de passet jag planerat in. Överlag bra gym. Dock en obehaglig värme/dålig ventilation på samtliga (ca 10-15) olika sats i Stockholm så att man blir utmattad av det istället för den faktiska träningen. Så har det varit både på sommar och vinter.

Réponse de SATS Sverige
Jag tycker att servicen och supporten är väldigt mycket fokuserad på individens behov, och på så sätt ett engagerat bemötande. Det gör att jag får en ännu bättre upplevelse av er service och känner mig uppskattad som kund, och att ni värdesätter mig.

Réponse de SATS Sverige
Snabb återkoppling och ärendet blev löst galant av Sandra.

Réponse de SATS Sverige
Fick bra hjälp av Elizabett med ett problem ingen på er kundtjänst kunnat lösa tidigare, ett kontoproblem där det var något bakomliggande som var fel. Hon var mycket trevlig och stannade med mig tills det var löst. Mycket nöjd!