SATS Sverige Avis

1 013
TrustScore 4 sur 5

4,0

Fick ett vännligt och proffsigt bemötande,och hjälp med mitt ärende. Rebecca ( handläggaren) följde up och hjälpte mig fixa problemet med min inbetaling. Det gick snabbt och fick bekreftelse/uppföljni... Voir plus

I have been a loyal member for years, using numerous gyms in the Stockholm area, but the gyms are becoming increasingly worse. More and more classes are moved into common areas and I often fin... Voir plus

Supporten är ren katastrof. Hör du av dig till dom får du automatiska svar och sen efter någon dag får du ”vi har inte glömt dig…” sen 7 dagar senare inget svar än. Priset för medlemskap är för höga o... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 013)

198 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fick snabbt svar och mitt ärende löstes…

Fick snabbt svar och mitt ärende löstes fort.

19 juin 2026

Réponse de SATS Sverige

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att kunna hjälpa dig snabbt och att ditt ärende löste sig smidigt! ⭐💪

SATS kundservice

Jag har varit i kontakt med SATS kundservice vid flera tillfällen och upplever att bemötandet har varit vänligt och professionellt. Personalen svarar tydligt på frågor och försöker hitta lösningar på problem på ett effektivt sätt och ett stort tack till 🌟🌟Joel Georgii 🌟🌟på SATS Vinsta , som är en av anledningarna till att det alltid känns trevligt att komma till SATS. Han är professionell, engagerad och bemöter alla medlemmar på ett varmt och genuint sätt. Oavsett om det handlar om att svara på frågor, ge stöd i träningen eller bara hälsa välkommen, gör han det med ett leende och en positiv energi. Han skapar en inkluderande och motiverande atmosfär som får en att känna sig sedd och uppskattad.

Réponse de SATS Sverige

Stort tack för din fantastiska feedback! 💙 Det betyder väldigt mycket för oss att höra att du är nöjd med både kundservice och bemötandet på gymmet.
Vi är så glada att ha Joel i teamet och självklart ska vi se till att han får ta del av dina fina ord. 🌟

Snabb och enkel hjälp

Snabb och enkel hjälp med exakt det jag ville få gjort. Fick hjälp via chatten att pausa mitt abonnemang.

Réponse de SATS Sverige

Tack för din feedback! Vad härligt att höra att du fick snabb och smidig hjälp, precis så vi vill att det ska fungera 💪💙

Jag fick mycket trevlig hjälp vid…

Jag fick mycket trevlig hjälp vid frågor runt mitt medlemsskap! Jag blev positivt överraskad på föreslagen lösning.

Réponse de SATS Sverige

Tack snälla för din fina feedback! Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp och att lösningen överträffade dina förväntningar 💙💪

Good service

Everything went smoothly and my question was solved fast. The operator I talked with was knowledgeable and spoke really good English

Réponse de SATS Sverige

Thank you for your feedback! We're glad everything went smoothly and that you had a positive experience when you contacted us! ⭐🙏

Hjälp med medlemskap och drop in

Fick den hjälp jag behövde.

Réponse de SATS Sverige

Tack snälla för din fina feedback! Vi är glada att kunna hjälpa dig på bästa sätt, lycka till med din träning ⭐🙏

Kundservice

Kundservice
Snabb återkoppling via mejl angående ett misstag av köp av PT pass från mig

11 juin 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för det fina omdömet Johan! 😍 Vi försöker alltid hjälpa så gott och snabbt vi kan 💪

Bra service och snabba på att svara…

Bra service och snabba på att svara betyg 10/10

10 juin 2026

Réponse de SATS Sverige

Stort tack! 🙌 Det gör oss superglada att höra, lycka till med din fortsatta träning! 💪

Retroaktivt frysning av medlemskap

Jag skadade mitt knä i februari och kunde tyvärr inte träna på flera månader. Jag kontaktade kundtjänst nu i juni eftersom jag inte visste att man kunde frysa medlemskapet. Efter att jag skickat in mitt läkarintyg fick jag svar på bara tre arbetsdagar. De var mycket förstående och återbetalade tre månader av mitt medlemskap. Jag är supernöjd! Stort tack för bra och snabb hjälp.

9 juin 2026

Réponse de SATS Sverige

Stort tack för din fina feedback! 💙 Vad härligt att höra att vi kunde hjälpa dig och att du känner dig nöjd. Vi önskar dig ett fortsatt gott tillfrisknande och hoppas att du snart är tillbaka i träningen ! 💪

Sämsta kundtjänsten

Så dålig kundtjänst! Blir bara dyrare och dyrare och sämre tjänster och service.

8 juin 2026

Réponse de SATS Sverige

Hej Sara, vi är ledsna att läsa om din upplevelse. Vi har för några dagar sen kontaktat dig via mail för att följa upp och få mer information, men saknar återkoppling tyvärr. Du får gärna återkomma där om du önskar mer hjälp i ärendet! 💙

Professionellt och artighet

Caroline, jag vill gärna uttrycka min uppskattning för ditt fantastiska bemötande och den hjälp du har gett. Du är en mycket professionell, ansvarsfull och lösningsorienterad person som alltid visar förståelse och respekt i kontakten med andra.
Det som verkligen utmärker dig är ditt artiga sätt, ditt engagemang och din förmåga att hantera olika situationer på ett lugnt och effektivt sätt. Du tar ansvar, lyssnar med förståelse och arbetar alltid för att hitta de bästa lösningarna. Din positiva inställning och ditt professionella förhållningssätt skapar trygghet och förtroende.
Tack för ditt fina arbete och för att du alltid bemöter människor med vänlighet, respekt och omtanke. Det uppskattas verkligen.

1 juin 2026

Réponse de SATS Sverige

Stort tack för din fina och genomtänkta feedback!💪
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med bemötandet och upplever kontakten som både professionell, respektfull och lösningsfokuserad.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig!💙

I had a problem with scheduling a…

I had a problem with scheduling a membership freeze correctly. They quickly understood and fixed the problem, and also gave me additional information about billings which I had been wondering about for years but never really thought to ask. So, I got more than I expected. Thanks!

4 juin 2026

Réponse de SATS Sverige

Thank you for your kind words John! We are very happy to hear that the conversation and help exceeded your expectations 🤩 Wish you a great day, and see you at the gym! 💪

Två pass i rad kommer instruktören 10…

Två pass i rad kommer instruktören 10 min för sent till ett 30 min pass!!! Gå inte till sats scheelegatsn i Stockholm på söndagar om du vill ha bra pass. Hur är det ens möjligt att missa så?!?!

31 mai 2026

Réponse de SATS Sverige

Hej Mia, tack för att du delar med dig även om vi är ledsna över det inträffade! Så ska det givetvis inte gå till, och vi har tagit detta vidare till berörda chefer som följer upp. Vi jobbar alltid hårt för att ge den bästa möjliga upplevelsen och här har det brustit, vi beklagar verkligen det och kommer fortsätta göra vårt yttersta för att det inte ska inträffa igen 💙 Hoppas vi ses på ett nytt pass inom kort 💪

Jessica svarade jättebra och hade ett…

Jessica svarade jättebra och hade ett förträffligt bemötande!

28 mai 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack så mycket för att du vill dela med dig av din upplevelse, vi uppskattar det massor och är så glada att du är nöjd! 😍⭐

Personal är bra, varmt

Personal är bra, utbudet av maskiner är också bra men kan förbättras med fler av de mest använda redskapen. Oftast är det alltid någon upptaget och kö till av de passet jag planerat in. Överlag bra gym. Dock en obehaglig värme/dålig ventilation på samtliga (ca 10-15) olika sats i Stockholm så att man blir utmattad av det istället för den faktiska träningen. Så har det varit både på sommar och vinter.

13 mai 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för att du delar din feedback med oss. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Dina synpunkter kring både utrustning och ventilation är värdefulla och vi tar dem vidare i vårt förbättringsarbete.
Vi strävar alltid efter att skapa en så bra miljö som möjligt för alla våra besökare och uppskattar att du tar dig tid att berätta vad vi kan göra bättre. 💙

Jag tycker att servicen och supporten…

Jag tycker att servicen och supporten är väldigt mycket fokuserad på individens behov, och på så sätt ett engagerat bemötande. Det gör att jag får en ännu bättre upplevelse av er service och känner mig uppskattad som kund, och att ni värdesätter mig.

22 mai 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för din fina feedback och för att du delar med dig 🌟
Vi blir verkligen glada över att höra att du upplever vårt bemötande som personligt och engagerat. Tack för att du är en del av SATS! 🙏👏

Snabb återkoppling och ärendet löst.

Snabb återkoppling och ärendet blev löst galant av Sandra.

22 mai 2026

Réponse de SATS Sverige

Vi har riktiga stjärnor på kundservice som vi är så stolta över! 🤩 Tack för att du ville dela med dig av det positiva Johan! 💙

Bra kundtjänst!

Fick bra hjälp av Elizabett med ett problem ingen på er kundtjänst kunnat lösa tidigare, ett kontoproblem där det var något bakomliggande som var fel. Hon var mycket trevlig och stannade med mig tills det var löst. Mycket nöjd!

20 mai 2026

Réponse de SATS Sverige

Tack för dina fina ord! Vi är glada att ni kom fram till en lösning och uppskattar att du tagit dig tiden att dela med dig ⭐😍