Scandinavian Photo Danmark Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte et kamera og tilbehør. Kameraet blev udskudt i flere omgange, og så sendte de den helt forkerte vare ift tilbehør. Jeg kontaktede kundeservice, som insisterer på, at jeg skal printe et lab... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg venter nu 1 mdr på mit kamera der er købt, den skulle sendes til Grønland med fly fra Sverige. Købt i DK webshop. Første forsøg sender retur til afsender ukomplet information, 2 forsøg afvises p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I needed to build out a podcast studio at my office, and from start to finish I've been blown away by the level of service and expertise shared. Henrik really knows how to look after his customers a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Var MEGET skeptisk Var på udkig efter et specifikt kamera (sony zv E-10 II) og fandt den på denne side brugt/oppakket til hvad jeg mente var en rigtig fin pris, men var pga. den lave trustpilo... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de photographie

Informations provenant de diverses sources externes

Skandinaviens største kæde inden for fotografi, video og billedbehandling. Vi leverer til alle fra nybegynder til pro, og står altid til rådighed med kyndig vejledning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fupfirma

Fupfirma! - Købt Apple tv nov. 19. Da det ikke virker ordentligt længere har jeg reklameret til firmaet , som fortæller , at de ikke har noget med garantien at gøre ? - Da apparatet er over 1 år gl. dækker Apple´s garanti ikke længere og jeg har igen henvendt mig til Scandinavian Photo. - Jeg har sendt mail 7 gange uden svar, og når jeg prøver at ringe, så henviser telefonsvareren til deres mail. - (første gang jeg klagede, så kunne de sjovt nok godt svare deres mail)

Handler aldrig mere hos Scandinavian Photo

Ps: 25.5.21 : Når ret skal være ret, så har jeg nu modtaget nyt Apple -tv, men forløbet og kontaktmulighed til firmaet har været helt elendigt.

13 mai 2021

Fantastisk kundeservice.

Jeg købte en Dji drone som kun var pakket op, men aldrig fløjet. Den havde 3-4 år på bagen og det ene af batterierne var bloaded, dvs hævet op, altså defekt og fordi dronen var udgået, kunne de ikke ombytte batteriet. Jeg fik så et godt tilbud på en nyere model, og efter at ha returneret den første drone, fik jeg pengene tilbage og købte derefter den anden drone.
Alt i alt en super positiv oplevelse.
Kan varmt anbefales.

5 mai 2021

Super forhandler

Modlysblænde og adapterring blev leveret fra anden adresse og ankom efter et par dage. Kamera og øvrigt tilbehør dagen efter. Super service og hurtig levering. Firmaet får mine varmeste anbefaling

26 mars 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Dog kunne jeg ønske en bedre emballering. Linsen lå i den ene side af kassen, uden bølgepap i mellem kasse og linse. Der var rigelig med plads til at linsen kunne være emballeret med bølgepap hele vejen rundt. Heldigvis ankom kassen i god stand.

24 février 2021

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse :)
Vi har sendt din kommentar videre til pakkeafdelingen på vores centrallager.

Noté 1 sur 5 étoiles

This company don't pick the phone

This company don't pick the phone. when buying demo equipment do they not want to enter the serial number of the goods on the invoice. This is very strange as I can't use it as proof of service. They claim they can't control serial numbers. They never pick up the phone in Denmark and don't want to help.

22 février 2021

Hej Jan,

Nej, det er helt sandt - vi har lukket vores supporttelefon pga. pandemien, da alle medarbejdere arbejdere hjemmefra (der er altså ingen på kontoret til at tage telefonen). Derfor har vi også fjernet telefonnummeret fra vores webside indtil videre og fokuserer i stedet på at hjælpe vores kunder via mail.

Det er også korrekt at vi ikke kan tjekke serienumre på produkterne, da de sendes fra et centrallager - vi der laver ordren har altså aldrig produkterne i hænderne, og kan derfor ikke se serienummeret. Vi har aldrig skrevet serienumre på vores fakturaer og det har aldrig tidligere været et problem, heller ikke i forbindelse med cashback eller service :)

Scandinavian Photo AB

Noté 1 sur 5 étoiles

De har ikke styr på deres produkter!

De har ikke styr på deres produkter!

Jeg havde bestil en brugt Ronin-M til en filmopgave. De leverede et produkt, der var mangelfuld. Normalt leveres Ronin-M med to batterier med standard-modellen, men i pakken var der kun 1 batteri.
Dette batteri virkede så heller ikke, hvilket gjorde, at jeg ikke kunne benytte produktet. Jeg tror næppe, at Scandinavian Photo har kontrolleret produktet inden det blev sendt ud.
Godt træt af det skrev jeg til Scandinavian Photo, da jeg gerne ville have nogle nye batterier. Det kunne de ikke levere og jeg foreslog, at jeg kunne købe dem på deres regning, hvilket de afslog.
Jeg fik sendt produktet retur, og jeg fik også pengene igen.
Jeg vil ikke anbefale Scandinavian Photo, da de virker som en virksomhed, der ikke har styr på deres produkter.

16 février 2021

Hej Peter,

Vi beklager episoden med din Ronin-M. Desværre var den svenske produkttekst ikke blevet oversat til dansk. I den svenske tekst var tilbehøret nævnt - men det kunne du jo ikke vide. Produktet er naturligvis kontrolleret ved indbytte, ikke ved afsendelse. Desværre var batteriet dødt da du fik det - Ronin-batterier er notorisk kendte for at dø ved længere tids forvaring, og vi havde ikke nogle ekstra vi kunne sende dig. Beløbet du ville have som kompensation synes vi desværre var for stort, så vi tilbagebetalte pengene i stedet.

Vi håber at du har fundet dig en velfungerende gimbal med gode batterier til dine opgaver :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Lang levering

Jeg bestilte min vare d. 29/12. Med lovning m en leveringstid på 1-4 hverdage. Jeg var opmærksom på at det var weekenden op til nytår, men alligevel at de først sender d. 4/1 syntes jeg var lidt sent.

Jeg modtog først varen idag d. 11/1. Hvilket jeg syntes er meget sent. Jeg skriver til dem den 10/1 da den på det tidspunkt stadig befinder sig i Sverige og spørger i forhold til returnering da jeg overvejede at købe et tilsvarende produkt i deres butik.

Hvortil de idag skriver at de beklager På post Danmarks vegne uden at nævne returneringen.

Jeg kan se at de har haft problemer med post danmark mange gange tidligere og tænker at de har ansvaret for deres valg af leverandøre, og finder besvarelsen en kende arrogant. Jeg anede heller ikke at pakken ville blive sent fra Sverige.

I forhold til produktet og prisen har jeg dog intet at klage over.

Derfor tænker jeg at 3 stjerne er fair.

Jeg køber min vare er andet sted næste gang hvis jeg ønsker den på et bestemt tidspunkt.

11 janvier 2021

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi har naturligvis ansvar for vores valg af leverandør. PostNord gør det normalt godt, og den absolutte majoritet af de pakker vi sender kommer frem dagen efter. En gang imellem er der forsinkelser og andre gange forsvinder pakker - men det sker ved alle fragtfirmaer.

Jeg troede at du ville beholde varen, derfor nævnte jeg ikke retur - men du er naturligvis velkommen til at returnere produktet, hvis du nåede at købe noget andet i stedet. Det er bare at sige til, så sender vi en returlabel :-)

Med venlige hilsner

God og stabil leverandør

Nu har jeg handlet der flere gange, og der har aldrig været problemer. Der har altid været levering inden for få dage, med afsendelse samme dag.

9 janvier 2021

Alt forløb OK!

Var også lidt "luren" ved de 1-stjernede anmeldelser, men bestilte alligevel. Alt forløb OK! Bestilte den ene dag, kom den næste og besked hele vejen. Varen var som den skulle være og prisen passede. Så jeg kunne dårligt forlange mere :0)

2 janvier 2021

Hej Jan,

Tak for de fine ord. Vi sender hundredevis af ordre hver uge og heldigvis går det som det skal i de allerfleste tilfælde - desværre er det sjældent dem der skrives om herinde, så vi takker dig for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Godt nytår!

Alt fint

Enkelte varer var i restordre, men det var der gjort opmærksom på, og i en mail fik jeg også at vide, hvad det konkret drejede sig om. Henvendelse til kundeservice hurtigt og fint besvaret. Ville bestemt handle her igen.

20 décembre 2020

Virkelig dårlig kundeservice!

8 décembre 2020

Hej Egon,

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Din ordre blev sendt dagen efter din bestilling, men noget I PostNords håndtering af pakken gjorde, at pakken aldrig dukkede op. Efter lang tid hos PostNord har vi nu fået den tilbage og vores returafdeling har håndteret ærendet - din pakke bliver sendt afsted igen, som vi også har informeret dig om via e-mail.

Beklager den ulejlighed dette har medført.

Rigtig god oplevelse!

Jeg var lidt bekymret for at handle hos Scandinavian photo, da jeg kunne se at de havde nogle 1⭐️ Anmeldelser, der trak gennemsnittet af deres truspilotscore ned. Jeg endte dog med at blive positivt overrasket.

De har konkurrencedygtige priser og hurtig levering ( lidt over 1 dag i mit tilfælde). Jeg var specielt vild med, at jeg skrev til dem på facebook kl. 23 på en onsdag og fik et svar ti minutter senere af en sød medarbejder. Bestilte en printer samme aften og fik besked om at den kunne hentes i pakkeshoppen fredag morgen!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

21 novembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Rimelig uprofessionelt at hæve penge og…

Rimelig uprofessionelt at hæve penge og ikke sende varen. Vil aldrig spilde min tid på dette firma igen.

10 novembre 2020

Hej Kim,

Vi beklager denne hændelse - ordren blev modtaget og afsendt som den skulle, men er derefter forsvundet sporløst i håndteringen. Du får naturligvis dine penge retur som aftalt.

Simpelhen for dårlig service og system

Simpelhen for dårlig service og system

jeg bestilte den 19 aug (onsdag) propeller til min drone, og jeg skal før bruge dem i den her uge den 25 aug så tænkte det burde ikke være noget problem at nå at få dem hjem til min kunde opgave, men næ nej så nemt skulle dsv ikke være, jeg fik torsdag ingen bekræftelse på at den var sendt, så tænkte jeg nå venter bare til fredag, stadig ingen og heller ikke over weekenden, så skrev jeg til dem i søndags på facebook hvor langt min pakke var, forventede self ikke at de svarede en søndag men kunne jo være man var heldig, dsv ikke så får jeg svar i dag kl 13.33 "Hej Lucas,

Nej, det ser desværre ud til at de er udgået og derfor ikke længere kan fås fra leverandøren 😞 Beklager, vi fik netop besked om det nu. Jeg annullerer din ordre."

Så det vil sige jeg kan heller ikke nå at få det hjem et andet sted fra, så skriver jeg til dem "Om*g
Står og skal bruge dem i morgen"

deres svar er bare at henvise til en anden i sted for at sige vi har sgu lavet en fejl vi ringer til dem og ser om vi kan få dem til at sende nogen afsted så du har dem i morgen"

Nej nej simpelhen for ringe nu skal jeg ringe til en kunde og sige nå jeg kan ikke komme i morgen pga min probeller ikke er kommet hjem selvom jeg bestilte det i sidste uge

24 août 2020

Hej Lucas,

Vi beklager meget at vi ikke længere kan levere de propeller du havde bestilt. De var ikke på lager da du bestilte dem og der ofte flere ugers leveringstid på produkter der ikke er på lager - vi havde derfor ikke kunne levere dem inden d. 25. august uanset hvad.

Da vi kontakter vores leverandør for at få en leveringstid på produktet til dig, får vi at vide, at de ikke længere kan leveres. Det skulle vi naturligvis have fået at vide tidligere så vi kunne formidle til dig, dette beklager vi på leverandørens vegne.

Vi henviste dig derfor til en konkurrent der havde produktet på lager, lige så snart vi opdagede at vi ikke kunne få dem. Vi annullerede din ordre hos os og førte beløbet tilbage til dit betalingskort.

Scnaidnavian Photo Danmark

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og alt gik glat fra bestilling til levering

Bestilte nogle Edifier højtalere torsdag (30/7-20) eftermiddag/aften.
Fik en mail fredag formiddag om at de var klar til forsendelse. Kunne afhente i min nærmeste postbutik lørdag (1/8-20) formiddag.
Eneste minus var at jeg ikke havde læst specifikationbeskrivelsen nøje hvor der stod Mat sort, og derfor forventede at få dem i Piano sort ud fra billederne. Det var 100% min egen fejl.
Jeg valgte at beholde dem, selvom jeg blev tilbudt at sende dem retur og få pengene tilbage.

6 août 2020

Handler aldrig her igen!

Handler aldrig her igen!
Bestilte 3 kamera linser d. 24/07-20, som alle var på lager jævnfør deres lagerstatus på hjemmesiden. Efter bestillingen modtog jeg en ordrebekræftelse, men hørte intet efter. Over en uge efter købet, vælger jeg at kontakte deres support, hvor de oplyser at en af linserne ikke er på lager. Utrolig påfaldende når deres hjemmeside viser den er. Derudover kan de ikke fortælle, hvornår de forventer at få linsen hjem. I dag d. 05/08-20 har de endnu ikke afsendt ordren, og kan stadig ikke fortælle, hvornår de muligvis får den hjem.
Har aldrig haft en så dårlig oplevelse ved at handle på nettet og jeg fraråder alle at handle her. Køb jeres varer et andet sted, som værdsætter deres kunder.

5 août 2020

Hej Mathias,

Vi er altid kede af, når vores kunder får en uheldig oplevelse.

I dit tilfælde kan der være tale om, at flere har købt samme produkt nogenlunde samtidigt, sådan at det for dig har set ud som om objektivet var på lager, selvom det et øjeblik tidligere var solgt til en anden kunde.

Vi oplyser altid om forventede leveringsdatoer når vi kender dem, men en del leverandører vil eller kan ikke oplyse deres, da de ofte sender fra deres centrallagre et sted i Europa, og når vi ikke kan få en forventet leveringdato oplyst, så kan vi i sagens natur heller ikke oplyse den til vores kunder.

Jeg håber at du vil overveje at handle hos os en anden gang, og jeg kan se at vi i dag har sendt alle dine 3 objektiver afsted, så de burde være hos dig inden for de nærmeste dage.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus