Secret Escapes Avis

1 412
TrustScore 4 sur 5

4,2

Trevligt hotell och välbeläget när man kommer med bil till Stockholm. Lugna omgivningar nära Hagaparken och enkelt att ta sig in till City via anslutningsbuss eller promenad till pendeltåg. Välkomn... Voir plus

Jag o min väninna hade en "bara vara" lördag till söndag i Sth. Efter lunch på stan så tog vi en båttur ftån Nybrokajen till Elite Maria Tower. En gammal sockerfabrik som blivit hotel. Mysig interiör,... Voir plus

Inte alls enligt beskrivningen vid bokningen. Rummet var nedslitet, inget lyx, dåligt städat. Kändes mer som en kursgård och inte ett spa hotell. Sommarbuffén med grill för nästan 500 kronor per perso... Voir plus

Maryhill Estate i Glumslöv. Fantastisk vistelse med övernattning, frukost och spa en tisdag-onsdag i maj. Med andra ord lugnt i både allmänna utrymmen och vid poolerna. Bokade via Secret Escapes och... Voir plus

1. Agrégateur de voyages

À propos de Secret Escapes

Om Secret Escapes
Som medlem hos Secret Escapes hittar du tusentals handplockade hotell och semestrar både i Sverige och utomlands till otroliga priser.

Vi förhandlar fram de bästa priserna med våra hotellpartners och levererar dem direkt till din inkorg. På vår hemsida hittar du ett brett utbud av återbetalningsbara hotellerbjudanden och flexibla semestrar, tusentals oemotståndliga deals och massor av destinationer runt om i världen. Vi handplockar och kurerar de bästa erbjudandena med ännu fler datum än någonsin tidigare, även under helgdagar och helger. Vi har ett nära samarbete med våra partners för att kunna erbjuda otroliga hotellvistelser och resor till fantastiska priser, oavsett om det handlar om en kortare storstadssemester, en solkysst strandsemester i södra Europa eller en långresa till en exotisk plats långt bort.

En av våra företagsvärderingar är "Vi bryr oss om varje resa"" – och det menar vi verkligen. Vi känner oss stolta och tacksamma för att du väljer att anförtro oss med din dyrbara lediga tid, och vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig att göra din resa så fantastisk som möjligt. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller om det finns något vi kan hjälpa dig med.

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 412)

169 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tyvärr stämmer inte priset man får upp…

Tyvärr stämmer inte priset man får upp direkt. Det står ofta att allt ingår på första sidan men när man väl väljer rum så ser man att man får betala extra för t.ex. mat, spa mm.
Tycker att det var tydligare förr och att man då kunde se ett totalpris som stämde med det som stod annonserat.

12 juillet 2025

Réponse de Secret Escapes

Tack för din feedback. Secret Escapes annonserar priser precis som många andra företag, med erbjudanden som börjar från ett visst belopp. Naturligtvis ökar det totala priset när man lägger till extra tjänster som mat, spa-behandlingar eller uppgraderingar. Vi beklagar om detta har orsakat någon olägenhet eller förvirring och uppskattar att du delar dina tankar med oss.

Smidigt och enkelt

Dear Veronica,

Thank you for taking the time to leave a review on Trustpilot, and for your kind words.

It's lovely to hear that you're satisfied with our service.

Best wishes,
Martin

lätt att förstå

Det var väldigt lätt att boka resan

Hej Emanuel,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att boka resan.

Mycket lätt att boka

Mycket lätt att boka. Tydligt med få klick och jag kunde komma tillbaka och fortsätta medan jag kollade tågbiljetter.

Hej John,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att boka hos oss och att processen var smidig. Vi ser fram emot att hjälpa dig med framtida resor.

Smidigt

Smidigt. Bra och tydlig info

7 juillet 2025

Hej Niklas,

Secret Escapes Team

Tyvärr fungerade mycket inte alls bra

Tyvärr fungerade inte Finnair alls bra. Bagaget var försenat på resan ut, inga andra kläder än en baddräkt och shorts att använda förrän nästan 20 timmar efter ankomst, 15° temperaturskillnad). Lyckligtvis underkläder och tandborste med.
Inte 5-stjärnig hotellstandard, kanske tre. Ynkligt badrum, fick smyga in mellan toastol och dörr, toastol lös och obehagligt skramlig, ingen hjälp trots information till hotellet. Bara badkar, jobbigt att klättra in för att duscha i värmen även för två relativt rörliga åttioåringar. Använda glas byttes inte ut varje dag, balkongen sopades inte på hela tiden. Kändes som att vi var fattiga kusiner. Men rummet och utsikten var fint och rent och poolerna lyxiga, restaurangerna fina och underhållarna bra.
Och bagaget var inte med hem till Arlanda heller. Vi fick söka efter det och hämta själva ett dygn senare. Ingen mat tillgänglig på hemresan, ett kex och blåbärsjuice. I sin helhet dock ingen femstjärnig upplevelse.
Borde ha fått bättre information om hur vi skulle kunnat boka bättre rum, kanske högre upp hellre än längst ner.

27 juin 2025

Hej Barbro,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension på Trustpilot – det är kul att höra från våra värderade medlemmar.

Jag vill informera dig om att vi har vidarebefordrat dina kommentarer till en senior medlem i vår kundtjänst som kommer att undersöka detta problem och vidarebefordra dina kommentarer till våra relevanta interna avdelningar för att undersöka detta vidare så att vi kan förhindra att detta händer i framtiden.

Secret Escapes-teamet

Smidigt och enkelt att boka

Smidigt och enkelt att boka. Prisvärt.

30 juin 2025

Hej Lena,

Vi är glada att du är nöjd med vår service.
och det är trevligt att höra att våra reseerbjudanden har motsvarat dina förväntningar.

Jamila
Secret Escapes Team

En riktig pärla vid havet

En riktig pärla vid havet. Lugn och skön atmosfär både i spa och restaurang. Utsökt och generös grillbuffé och fantastisk frukost.
Hit kommer vi gärna tillbaka.

29 juin 2025

Hej Linda,

En bröllopsresa i tårar

Vi bokade ett paket med flyg, hyrbil, boende på tre olika hotell i Toscana, trerätters middag på varje hotell, vinprovningar, välkomstdrink och aperitif. På pappret lät det som en drömresa, och vi uppgraderade både bil och bilförsäkring för att det var vår bröllopsresa och vi ville försäkra oss om en smidig upplevelse.

Redan tre veckor före avresa fick vi veta att två av hotellen bytts ut. Ett av de nya hade mängder av recensioner om mögel, smutsig pool och undermåligt underhåll. Det andra var nedgraderat från ett fyrstjärnigt spa-hotell till ett vanligt trestjärnigt hotell. Trots våra invändningar och påminnelser om att detta var vår bröllopsresa fick vi inget gehör. Vi fick höra att vi skulle “vänta och se” hur hotellen var i verkligheten.

Resan började illa. Vi missade mat mellan flyg, fick vänta länge på bagaget och shufflebuss och var därför på biluthyrningsstället först sent på kvällen. Trots att vi uppfyllde kraven i resehandlingarna med en deposition på 30 000 kr vägrades vi den bil vi redan betalat extra för, inklusive den fullförsäkring vi betalt extra för. Eftersom min man inte hade två kreditkort i sitt namn(endast ett) – vilket framgick otydligt i dokumenten (det stod olika på olika ställen) – vägrades vi bilen. Istället erbjöds vi en ny, dyrare “all-inclusive-försäkring” direkt av uthyraren eller att betala fullpris för en mindre bil. Vi fick ett telefonnummer av uthyraren som han menade att vi skulle ringa, men när vi ringde dit kom vi till en telefonsvarare som pratade italienska. Det kändes som att vi blev lurade. Vi vägrade betala ytterligare till denna firma och tvingades istället hyra en liten Fiat från en annan uthyrare för 14 000 kr – pengar vi räknade med att få åter från Secret Escapes.

Väl framme vid första hotellet möttes vi av kackerlackor i rummet (både levande och döda), svartmögel i badrummet och en trasig AC. Jag bröt ihop. Det var mitt i natten och vi hade inte ätit, var utmattade, och nu detta – på vår bröllopsresa. Vi fick åka till en nattöppen McDonald’s för att äta och samla oss. Jag satt och grät av frustration.

Ingen ur personalen fanns tillgänglig på hotellet under natten, så vi kunde inte byta rum. AC:n visade sig vara avstängd för hela hotellet, något som inte skulle åtgärdas förrän efter vår avresa. Poolen var full av alger – helt obrukbar. Välkomstdrinken uteblev, eftersom både bar och restaurang var nedstängda. Middagen som skulle ingå fick vi istället åka 30–40 minuter för att äta på ett annat hotell. Det kostade oss både bensin och möjligheten att båda kunde dricka vin till maten.

Första vinprovningen var också ett skämt. Vi var ensamma på plats. Den ansvariga hällde upp ett vin i taget och försvann mellan varje – ingen guidning, ingen beskrivning.

Efter två nätter fick vi svar från Secret Escapes – de bad om ursäkt och sa att ärendet “eskalerats”, men vi fick ändå stanna kvar hela vistelsen.

Nästa hotell var något bättre – poolen gick att använda – men AC:n stängdes av nattetid, och vi vaknade genomsvettiga båda nätterna. Den utlovade aperitifen med lokala tilltugg som skulle ingå fick vi aldrig.

Det sista hotellet var helt okej, men det var ett trestjärnigt hotell, inte det fyra¬stjärniga spa- och resorthotell vi bokat. Den andra vinprovningen, däremot, var mycket bra – resans enda ljuspunkt.

Dagen innan hemresa fick vi slutligen svar från Secret Escapes med ett kompensationserbjudande: 1150 kr. Det var allt. Inget för bilen vi aldrig fick, inget för fullförsäkringen som visade sig vara oanvändbar.

Sammanfattningsvis:

• Vi fick inte bilen vi betalat för.
• Vi fick inte den fullförsäkring vi betalat för.
• Vi fick inte ett acceptabelt första hotell(kackerlackor, mögel, pool full med alger, ingen ac)
• Vi fick ingen välkomstdrink som skulle ingå.
• Vi fick själva betala bensin till ett annat hotell för den middag som skulle ingå på det hotell vi bodde på.
• Vi fick inte någon aperitif med lokala aptitretare på det andra hotellet.
• Vi fick ingen AC nattetid på andra hotellet.
• Vi fick inte det 4-stjärniga spa och resort vi betalat för, utan ett vanligt 3-stjärnigt hotell.

Att Secret Escapes tycker att allt detta är värt 1150 kr är ofattbart. Vi påtalade hela tiden att det var vår bröllopsresa – men ingen hänsyn togs. Resan blev en katastrof och vi är djupt besvikna.

31 mai 2025

Hej Petra,

Tack för din recension på Trustpilot – vi uppskattar verkligen din värdefulla feedback.

Vi beklagar att höra om din upplevelse. Vi kommer att undersöka ditt ärende och kontakta dig direkt via e-post.

Tack.

Secret Escapes

Enkelt och lätt att betala och att…

Enkelt och lätt att betala och att checka in , även en extra tjänst i anslutning till att det var en födelsedag som uppmärksammades.

18 juin 2025

Hej Christian,

Secret Escapes Team

Det var ett fint hotellrum men

Det var ett fint hotellrum, skön säng, inte det bästa rummet ingen vidare utsikt och bara 1 mindre fönster. Badrumsgolvet var repigt. Maten var mkt bra, god och vällagad mat men huvudmålet var lite snålt lite för små portioner och vissa efterrätter också.

7 juin 2025

Hej Helena,

Tack för ditt omdöme på Trustpilot - vi uppskattar verkligen din värdefulla feedback.

Vi är ledsna att höra om upplevelsen och vi skulle vilja undersöka ditt ärende. Kan du skicka oss dina bokningsuppgifter? Vi skickar ett privat meddelande till dig via Trustpilot

vänliga hälsningar
Secret Escapes Team

En fantastisk resa till fem städer i Japan

Secret Escapes har gjort en välplanerad resa till flera intressanta städer i Japan. Trots flera uppbrott för att resa med Shinkansen (järnvägen) kändes det inte stressande att byta stad. Hotellen som de valt åt oss var väldigt bra och låg bra och centralt placerade.

20 mai 2025

Hej Anders Thomas,

Secret Escapes team

En mycket bra upplevelse, igen

Ännu en gång en mycket bra upplevelse efter bokning med Secret Escapes.
NH Collection Gran Hansa Helsinki är ett härligt hotell till ett attraktivt pris. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från centralstationen och stadens attraktioner. Vi möttes av ett välkomnande bemötande av Robbert i receptionen. Mycket fina rum och lokaler, fräsch och bekväm inredning. Tyst rum med praktisk och enkel ljus- och temperaturinställning och lättillgängliga elkontakter, till och med high tech-toalett. Frukostbuffé med allt. Hög servicenivå.

12 juin 2025

Hej Annika,

Väldigt bra upplevelse

Mycket fint hotell, väldigt trevlig och serviceinriktad personal.
Bra läge!

8 juin 2025

Hej Ulrika,

Bokningen gick smidigt

9 juin 2025

Hej Nils-Ove,

Secret Escapes team

Väldigt trevlig personal och hotellet…

Väldigt trevlig personal och hotellet motsvarade våra förväntningar.
God frukost!

Hej Annette,

Ok bokningsförfarande

7 juin 2025

Hej Ann,

Secret Escapes team

Snabbt o enkelt att boka.

Hej Christina,

Lätt att boka

Lätt att boka, bra information om hotellet

Hej Roger,

Hej Tomas,

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du tycker att bokningsprocessen är smidig och lättöverskådlig. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina framtida resor.