Steamery SE Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Jag köpte en steamer av Steamery för ett tag sedan. För 1 månad sen gick den sönder och jag hörde av mig till Steamery då garanti fanns kvar. Det tog ett tag innan jag fick svar men efter att ha bifog... Voir plus

Den tar bort nopporna men det tar väldigt lång tid. Har säkert suttit 45 minuter med en i och för sig väldigt noppig tröja. Har tömt den 4 gg för att den blev seg och till slut var det dax att ladda.... Voir plus

Dear Community. We bought a Pilo 2 Fabric shaver. It advertised good ability to shave (we bought it for wool shirts, pullovers and cardigans). The instructions noted a 2 hour working function. This c... Voir plus

Webbsidan var enkel att använda och beställningsflödet var lätt att följa. Bra rekommendationer! Enda som drar ner är att efter beställning så var det radiotystnad för länge innan ordern började packa... Voir plus

1. Grossiste en électronique

À propos de Steamery SE

Steamers
Noppborttagare
Tvätt
Klädborstar
Accessoarer

Ett skandinaviskt klädvårdsmärke med en mission att förändra sättet vi behandlar våra kläder på

Steamery är ett skandinaviskt klädvårdsmärke som vill modernisera hur vi tar hand om våra kläder. Vi skapar innovativa klädvårdsprodukter som kombinerar minimalistisk design med kraftfull prestanda och funktionalitet. Vårt mål är att inspirera människor att ta bättre hand om sina kläder så att de håller sig fina och fräscha så länge som möjligt. I stor skala vill vi inspirera till en livsstil präglad av slow fashion.

Bolaget grundades 2014 och idag har vi återförsäljare över hela världen. Vi är ett team av entreprenörer, designers och textilingenjörer som brinner för att göra klädvård modernt igen. Vårt produktsortiment inkluderar steamers, noppborttagare, tvättmedel och accessoarer som hjälper till att förlänga livslängden på dina kläder.

Vi gillar tanken att man aldrig riktigt äger ett plagg, utan att man bara tar hand om det till nästa ägare. På Steamery vill vi utbilda och inspirera människor att ta hand om sina kläder på ett medvetet sätt och se deras plagg som värdefulla investeringar som kan hålla i generationer framöver snarare än föremål att bära en gång och sedan slänga.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

285 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb och enkel leverans!

18 décembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Lena, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med köpupplevelsen och leveransen. Önskar en fortsatt fin dag!

If I could give zero stars

If I could give zero stars, I would! I have been waiting for my order for weeks, and each day, the courier company sends me a message that they were unable to deliver the package. I have sent numerous emails to Steamery, and they do NOT reply. I must realize at some point that my money is gone and I will never get a refund.

********

Steamery finally replied, only to state that UPS is unable to deliver parcel, as delivery address is at a "remote area" (for those concerned, my delivery address is on one of Athens' largest avenues, so certainly their excuse is false).
I have repeatedly asked them to have the package returned to them, as one month has passed, but they have not replied.

18 décembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hello, we are truly sorry for this experience. Please know we're currently having a backlog in the customer service team and we're working our best to get back to you soon as we can.

Väldigt dåligt företag

Väldigt dåligt företag! Inte fått hela min leverans! Ingen information och ingen återkoppling!! Uselt!!

11 décembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Lena, tack för ditt omdöme. Jag är ledsen för att du inte fått svar och att du inte är nöjd med leveransen av din beställning. Jag ser att den levererats i två olika kollin, och det ser ut som att båda paket är uthämtade. Tveka inte att återkoppla om det skulle vara några problem fortfarande. Önskar en fortsatt fin kväll.

13 décembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Klas, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med leveransen - hoppas att du blir lika nöjd med köpet! Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Nöjd!

Mycket nöjd resultatet bättre än förväntat och så snygg steamer

9 décembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Christina, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med både designen och prestandan på produkten. Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Snabb å smidig leverans,

Snabb å smidig leverans,

6 décembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Marcus, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med leveransen. Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Réponse de Steamery SE

Hej Maria, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Härligt att du är nöjd med leveransen. Önskar en fortsatt fin dag!

Beställde en steamer för 2 veckor…

Beställde en steamer för 2 veckor sedan, den är fortfarande inte skickad. Har försökt kontakta deras kundtjänst genom mail men får inget svar.

Réponse de Steamery SE

Hej Oskar, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Jag är ledsen att du fått vänta länge på ditt paket och svar från vår support. I eftersviterna av Black week, så har vi en förlängd svarstid pga högt tryck i supporten.
Jag ser att du beställt en produkt som vi har haft längre leveranstid på, på grund av hög efterfrågan. Den informationen finns även på produktsidan. Jag ser att din order gått igenom som den ska, och att min kollega har svarat på ditt mejl. Din order bör skickas i början på nästa vecka ser det ut som, och du kommer att få ett mejl med spårningsnummer så snart ditt paket lämnat lagret. Önskar en fortsatt fin dag, och tveka inte att höra av dig igen om du skulle ha fler frågor om detta.

Enkelt köp och snabb leverans.

Enkelt köp och snabb leverans.

Réponse de Steamery SE

Hej Eleonor, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med både köpupplevelsen i sig samt leveransen. Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Toppenbra steamer

Enkelt att jämföra olika produkter och att beställa, supersnabb leverans, en mycket snygg förvaring samt kartong! Mycket nöjd med steamern 5 av 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27 novembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Ursula, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad roligt att läsa att du är nöjd med din steamer. Önskar en fortsatt fin dag!

Fick en orderbekräftelse på något jag…

Fick en orderbekräftelse på något jag inte ens beställt.

30 novembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Saga, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Jag är ledsen att du verkar ha fått fel orderbekräftelse skickad till dig. Vi hjälper dig gärna vidare i detta. Om du hör av dig till vår support (info@steamery.se) så undersöker vi saken vidare och kan svara på eventuella frågor. Önskar en fortsatt fin dag.

Réponse de Steamery SE

Hej Johan, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med leveransen - hoppas att du blir minst lika nöjd med köpet. Önskar en fortsatt fin dag!

Suveränt tvätt medel som gör att våra…

Suveränt tvätt medel som gör att våra träningskläder blir rena och håller längre.

15 novembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Stina, tack för att du lämnat ett omdöme. Vi blir jätteglada att läsa att du är nöjd med vårt tvättmedel. Önskar en fortsatt fin dag!

Jättebra tvättråd för vilsna i…

Jättebra tvättråd för vilsna i "djungeln". Superbra och snabb service. Har inte hunnit använda produkterna.

12 novembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Rita, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad roligt att du gillar våra tvättråd och är nöjd med vår service! Hoppas att du blir lika nöjd med produkterna. Önskar en fortsatt fin dag!

Réponse de Steamery SE

Hej Kristin, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med både köpupplevelsen i sig och leveransen. Hoppas att du blir lika nöjd med din produkt. Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter. Använder min pilo noppborttagare för ylleplagg. Perfekt!!

7 novembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du (och dina ylleplagg) verkar nöjd med din produkt. Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Big like!

Smidigt att beställa, snabb leverans, bra & snygg produkt

3 novembre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Jessi, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med både köpupplevelsen i sig samt produkten. Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Réponse de Steamery SE

Hej Kalle, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du verkar nöjd med köpupplevelsen. Önskar en fortsatt fin dag och kväll!

Please do not buy this device

Please do not buy this device. Disappointment is an understatement. I often saw this device in clothing stores and saw the brand online a lot, so I had high expectations. The first time I used it, it worked fine, but then, when i had the charge it for the first it broke down. I cant turn the device on. It just stopped working after charging it. The device gave a green light saying it was fully charged but it doesnt do anything anymore. The device just doesnt want to turn on anymore. It was incredibly frustrating and this just after one time using it, €40 down the drain...

2 octobre 2025

Réponse de Steamery SE

Hello, thank you for taking the time to leave a review. Very sorry to read about this experience with one of our products. Please contact our support (info@steamery.se) and we're happy to help you further. Wish you a nice day.

Snabb leverans, mer funktioner än i föregångaren

28 octobre 2025

Réponse de Steamery SE

Hej Mats, stort tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Härligt att du är nöjd med leveransen och steamern. Önskar en fortsatt fin dag!