Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Klantenservice is ontzettend slecht. Ze beantwoorden niet of na een paar dagen, waarbij je telkens alles opnieuw moet uitleggen en je gegevens moet delen en vervolgens komen ze niet met een antwoord... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Stedin een waardeloos bedrijf Zit al zins januari te wachten op mijn aansluiting omdat monteur zijn werk niet heeft gedaan die hij moest uitvoeren. Diverse e-mail gestuurd met uitvoerder ook regelm... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Stedin zegt toe een rekening kwijt te schelden, maar zetten maanden later toch een incassobureau Syncasso erop zonder eerst verder overleg. Vervolgens kunnen ze volgens hun zeggen de zaak niet meer te... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Hoofdzekering was defect geraakt van ons huis en storing gemeld. Binnen een uurtje kwam een zeer nette en virenelijke vrouwelijke monteur de storing verhelpen, hiervoor 5 sterren. De factuur kwam onge... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een nare ervaring met dit bedrijf

Wat een nare ervaring met dit bedrijf. Enig meedenken is de medewerkers vreemd. Enigste term is “we gaan over tot afsluiten”! Bij een faillissement met Scotch&Soda wordt ik als beheerder uitmate agressief en negatief benaderd om maar snel te zorgen voor een leverancier en meetverantwoordelijke. Anders gaat Stedin over tot afsluiten. Ja maar, nix mee te maken we gaan afsluiten. We kunnen nog niet in het pand sleutels zijn nu curator nix mee te maken we gaan afsluiten. Wat voor meetbedrijf zat er op, nix mee te maken we gaan afsluiten. Enz enz. Dat ga je begrijpen dat de slachtoffers van de toeslagenaffaire niet door dergelijke instanties geholpen zijn maar juist in de put getrapt. En we werken er allemaal aan mee hè. Als maatschappij zijn we zelf Stedin. Maar beetje klantvriendelijker moet het wel kunnen.

22 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ben al 6 weken aan het wachten op een…

Ben al 6 weken aan het wachten op een offerte van een drie fasen aansluiting. Nu 4x gebeld en elke keer het antwoord dat het in behandeling is. In de ontvangst bevestiging stond offerte binnen 10 werkdagen. Ik heb het nodig voor een aanvraag bij het Nationaal Warmtefonds die mij steeds herinnert dat de aanvraag niet compleet is. Het vervelendste vind ik nog dat je afhankelijk bent van Stedin, je kan nergens anders heen. Ik overweeg nu alles maar te annuleren want ik raak er van in de stress.

23 juillet 2024

Uitbetaling compensatie na storring

Na een storing in oktober 2023 had ik recht op compensatie. Het is inmiddels juli 2024 en nog steeds niets ontvangen. Als ik ze contacteer beloven ze keer op keer dat het binnen een paar weken uitbetaald wordt maar helaas….

17 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Klant? Klant? Wat is dat, een klant?

Beetje flauw natuurlijk om dit soort bedrijven 1 ster te geven. Als ze het goed doen neemt niemand de moeite om 5 sterren te geven en als ze het slecht doen geven we allemaal 1 ster. Maar toch doe ik het.... Reden: je kunt er geen klacht indienen. Ik heb een klacht, mag deze alleen in whatsapp indienen (er is niet eens een email adres beschikbaar). Daar reageert een chatbot op mijn klacht (!), uiteindelijk dan toch een medewerker maar men weigert om de klacht door te zetten en geeft geen antwoord op de vragen. Tja, daar kun je dan weer een klacht over hebben etc. Je komt er dus gewoon niet doorheen. Dit is BY FAR de minst klantvriendelijke organisatie die ik ken. Ze kunnen bestaan bij de gratie van het monopolie dat ze hebben. Dit bedrijf zou anders binnen een jaar niet meer bestaan. Ze leven nog in de jaren 80 qua klantbenadering. Dus, Stedin, jullie krijgen van mij 1 ster om eer te doen aan jullie belabberde klantgerichtheid. Gefeliciteerd!

12 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Beleefde en behulpzame heren

Stedin gebeld omdat ik dacht dat er wat mis was met de gasmeter. Twee heren kwamen langs en constateerden dat het de watermeter was. Zij waren zo vriendelijk om het probleem te verhelpen en de nodige uitleg over het probleem te geven. Waren erg beleefd en behulpzaam.

12 juillet 2024

Asociale bestuurders in bestelbusjes

Ik ben geen klant van Stedin, maar als hun personeel net zo werkt als dat zij rijden vrees ik voor de werkzaamheden. Vanochtend een bestelbus om 6:45 in de ochtend met kenteken VBT-93-R over een busbaan iemand zien inhalen, en dan direct door rood bijna een ongeluk zien veroorzaken. Geen fatsoen bij dit personeel.

10 juillet 2024

Een brief over werkzaamheden van 2uur die de hele dag duren

Een brief gekregen van Stedin over geplande werkzaamheden, geen stroom tussen 08:00 en 10:00. Vervolgens de hele dag geen stroom tot 15:30. Toen ik halverwege de dag Stedin belde werd ik belachelijk gemaakt door de medewerker dat ik de brief beter moest lezen en dat er tot 15:00 stond, brief nogmaals gelezen en er stond echt maarm2 uurtjes geen stroom, nogmaals gebeld met de brief in m'n hand en nu werdt ik iets netter te woord gestaan en werd er toegegeven dat de opdracht er dubbel instond en de 2e brief waarschijnlijk niet goed was verstuurd. Al met al gewoon een horkerig bedrijf met een arrogante insteek van; we hebben alleenrecht dus jullie hebben pech.

5 juillet 2024

Wacht al ruim 5 jaar op mijn slimmemeter

Wacht al ruim 5 jaar op mijn slimme meter, die ik heb aangevraagd nadat ik zonnepanelen had geplaatst. Alleen al in de afgelopen 18 maanden heb ik twee keer een storing gehad als gevolg van kortsluiting in de hoofdzekering, die in apparatuur uit de jaren zestig is gemonteerd. Echt een 3e wereld bedrijf.

8 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Stedin stuur elke week brieven (spammen)

Ik kreeg januari 2024 een nieuwe huis. En ik wilde gas van af omdat ik zelf slechthorend en ik kan gas lekkage niet kan horen. Ik heb inductie kookplaat gekocht en voel ik veilig. Ik heb afspraak gemaakt met stedin en monteur is bij mij geweest. En hebben alles nagekeken en is afgesloten. En staat ook gasmeter op 0 stand. Vanaf januari tot en met juli (7 maanden) kreeg ik elke week brief van stedin. Stedin stuur een deurwaarder naar mij op. Daarom ben ik niet echt blij mee met deze Stedin bedrijf. Elke week brief met deurwaarder naar mij sturen. Ik kreeg erg benauwd en bijna geestelijk ziek gaan worden. En ik hoorde van mijn collega die zeide dat veel mensen klachten over stedin. En liet mij zien op Trustpilot. Ik schrok echt wel. Stedin is echt verschrikkelijk. Totaal 27 brieven heb ik ontvangen en toch komt geen deurwaarders. Zo kan ik duidelijk zien dat Stedin ook niet doorgeven aan deurwaarders. Daarom bleef stedin lekker spam brieven naar mij sturen.

Zoals je ziet zijn mijn teksten niet helemaal goed samengesteld. Veel doven en slechthorende mensen die vanaf heel jong niet goed kunnen horen is de taalontwikkeling achtergebleven. Dat is bij mij ook zo, wanneer ik moet schrijven. Het zegt niets over mijn intelligentie, maar alleen iets over het schrijven van teksten.

6 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Stroomstoring door "gepland onderhoud"…

Stroomstoring door "gepland onderhoud" van circa zes uur. Stedin zegt 19 juni 2024 een brief te hebben gestuurd, door niemand ontvangen in postcodegebied 3833AR. Stedin kan/wil het niet bewijzen want het "systeem" zegt dat de brieven zijn verstuurd en de schuld ligt bij PostNL....

3 juillet 2024

Worst waiting time ever

Oh my god. I bought a house and in need of adding more electricity but this can only be done through Stedin exclusively (via mijnaansluiting) and we have to wait for 4 months. This is the fastest they can do. When calling the customer service, they're answering that they get 1600 requests per day, but there's not many people can do the job. LOL. Isn't it logical that you add more people to work with you when you got so many requests instead of just asking people to wait? And I also asked how long would it take, and they answer that it will take me 18 weeks - NOT from the day that I requested it, but from the day that I PAY for it. So even now, I have to wait eveeeennnn more for it to be done. Until then, good luck with your electricity!

1 juillet 2024

Te veel betaald door vastrecht 3x35a-ipv 3x25a

Ruim 2 jaar hebben wij teveel betaald per maand. Stedin rekenende vastrecht 3x 35a- i.p.v. 3x25a. Dit gaat om best een flink bedrag. 4 April was alles rond, lag dit dossier bij de afdeling die dit moet uitbetalen. Helaas is dit tot op heden nog steeds niet gebeurd! Ze beloven telkens dat het binnen 2 weken is geregeld, maar inmiddels bijna drie maanden verder en er is nog niks. Je krijgt geen leidinggevende te spreken en het enige antwoord dat we vandaag weer kregen: Binnen twee weken is het geregeld. Zo niet bel dan terug. Maar ze kunnen je dan alleen niet verder helpen en een leidinggevende krijg je niet te spreken. Het zou eens andersom zijn en wij betalen 3 maanden niet…. Schandalig!

28 juin 2024

Extreme dreigbrieven

Stedin stuurt extreme dreigbrieven die stapels hoog op de deurmat liggen wanneer je de sleutel van je nieuwe woning krijgt. Erg leuke binnen komer NOT. Als een huis maanden heeft leeg gestaan vanwege verbouwing door een woningbouw vereniging en je de sleutel in het slot steekt wanneer jij de sleutels in ontvangst hebt mogen nemen en je de deur bijna niet open krijgt omdat er vele vele dreigbrieven "aan de nieuwe bewoners" van stedin op de mat liggen is dat buiten gewoon belachelijk.
Stedin bent u ervan op de hoogte dat dwang strafbaar is, artikel 284 Sr.

27 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Storing veroorzaakt, mijn probleem.

Afgelopen dinsdag een nieuw slimme meter geplaatst door Stedin. Hierbij werd tevens de aansluiting voor de boiler weggehaald omdat ik geen boiler meer heb. Echter, nadat de monteur was vertrokken bleek ik geen spanning meer te hebben op de wasmachine. Deze bleek dus op de oude aansluiting van de boiler te zitten. Dus Stedin gebeld om dit terug te draaien. Daarbij kreeg ik te horen dat de Stedin monteur maar één keer op een adres mag komen, m.a.w, niet hun probleem. Nu moet ik een installatiebedrijf laten komen om het probleem te verhelpen. Nu nog afwachten of Stedin de kosten hiervoor gaat vergoeden. Zo is hun probleem nu opeens mijn probleem. Bah.

14 juin 2024

Stedin: geen stijl

Op 17 april 2023 heb ik een verzwaring van mijn meterkast aangevraagd vanwege mijn zonnepanelen. Uiteindelijk gekregen een jaar! later, 29 maart 2024.
Ondertussen stedin herhaarlijk gebeld, vragen waarom het zo lang duurde. Ze legden me uit dat de hele straat opengebroken moet worden. Het zou een grote klus zijn. Niets van dit alles bleek waar te zijn, de installateur had binnen een half uurtje klaar. Maar ik had zwaar geïnvesteerd in zonnepanelen, die een jaar lang hebben liggen te verpieteren op mijn dak, geen enkele inkomsten. Wat gebeuren moest is gebeurd: ik heb mijn huis niet kunnen verwarmen, te duur. Ik ben onderhand 72 mijn handen zitten nu nog onder de littekens van de wonden die ik afgelopen winter heb opgelopen van de kou. Wat helemaal de deur dicht doet is dat stedin afgelopen weekend mijn zonnepanelen weer heeft afgesloten, zonder mij van te voren te waarschuwen. Als ik opbel vragen ze me steeds naar mijn huisnummer en postcode, tot 3 keer toe. Maar antwoord op mijn vragen nee hoor. Stedin heeft mij beroofd, voorgelogen en schakelt zonder mijn toestemming mijn installatie uit. Wonen we in een dictatuur of wat?

31 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

na een half uur en 2 verschillende…

na een half uur en 2 verschillende mensen te hebben gesproken wordt in de wachtstand ineens de verbinding verbroken. Ondanks dat ze al mijn gegevens tot 2 x toe gevraagd hebben ,bellen ze niet terug. Het probleem was een dreiging tot naar de deurwaarder te worden gestuurd van 1 rekening die ik nooit ontvangen heb. Dan bij de eerste aanmaning je al met een deurwaarder bedreigen.

3 juin 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus