subtel.se Avis

2 388
TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Beställde ett par extra batterier inklusive laddare till min systemkamera. Sett att flera kunder klagat på långa leveranstider och att de fått fel produkter. I mitt fall så levererades produkterna sna... Voir plus

Beställde batteri till Oppo Find X5 Pro. På produktsidan stod det tydligt att batteriet var kompatibelt med denna modell men det var det inte. Måtten stämde inte då deras batteri var 97 mm långt och... Voir plus

Döm själv: 1) Leveransen var senare än angiven max-tid 2)Det tog 5 olika personer i Kundtjänst (ny varje mail) att komma fram till att lita på att jag hävdade att produkten inte pas... Voir plus

I needed a laptop battery to my laptop and for my model, they only existed in 3 online stores. The other two seemed to be scam sites and Subtel seemed legit so I put in an order and crossed my fingers... Voir plus

1. Véhicules & transport

Specialister på elektroniktillbehör för mobila enheter sedan 2004. Vi är ett växande bolag med 35 anställda i skrivande stund. Vi fokuserar på tillbehör för mobila enheter inom Europa genom vår webbutik, samt genom några av de mest populära marknadsplatserna.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(2 388)

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fick inte det jag beställde

De skickade en off-brand kopia på det jag beställde. Det stod tydligt "Nikon" på hemsidan men de skickade en mycket billigare knock-offf. Väldigt missnöjd.

Såg att subtel har ändrat rubriken på produkten sedan jag köpte den. Det är bra!

20 août 2026

Kära kund,

Tack för ditt meddelande.
Du har köpt en fjärrkontroll från Cellonic till Nikon. Det framgår inte någonstans att den är från Nikon.

Subtel Team

Trygg handel och utmärkt service

Ett mycket seriöst företag som verkligen värnar om sina kunder. En näthandlare som har framtiden för sig och som jag tror kommer att finnas kvar länge! Jag ger högsta betyget för den fantastiska kundtjänsten, som är både snabb, tillförlitlig och alltid hjälpsam.

16 juillet 2026

Snabb, felfri leverans.
Bra pris på batterier till min Nikon D90, vilka passade perfekt.

25 mai 2026
Avis spontané

Beställde ett batteri till en gammal…

20260518 Har nu fått meddelande från Klarna att betalningskravet är borttaget. Dock vill subtel inte ha tillbaka batteriet.

20260515 subtel skriver att man återbetalt beloppet 20260427 men det stämmer inte. Fick ett mejl där subtel skriver att man startat en återbetalning idag (15 maj). Kontaktade Klarna som pausade betalningen och inväntar att subtels återbetalning (kreditering) inkommer. Det kan ta upp till 14 dagar tydligen. Fortsättning följer....

Beställde ett batteri till en gammal Dell Precision M6400. Det gamla började läcka för några år sedan och hamnade på återvinningen. Så jag hittade ett batteri som enligt subtel skulle passa. Det stod/står att batteriet ersätter Dell C565C. När jag fick batteriet kunde jag konstatera att det inte passade på öånga vägar. Då började cirkusen. Först påpekade subtel att jag fått batteriet jag beställt. Jag kunde skicka tillbaka det om jag betalade returfrakten. Då fick försöka förklara att subtel har fel uppgifter om batteriet på sin hemsida och jag beställde eftersom det står att det passar. Nu har vi hamnat att subtel kräver att jag ska skicka en bild på originalbatteriet (som jag inte längre har) och har inte hört av dem på en vecka. Subtels kundservice har en stor förbättringspotential.

13 mai 2026

Kära kund,

Vi är ledsna att läsa detta.
När ett tekniskt problem rapporteras måste vi naturligtvis först göra några kontroller. Vi återbetalade hela beloppet den 27 april.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Subtel-teamet

Det stod att sladden jag köpte passade…

Det stod att sladden jag köpte passade min kamera. Det gjorde den inte😢

21 février 2026

Vi beklagar detta.
Du har dock aldrig kontaktat oss angående detta.
Om du inte säger något till oss kan vi inte hjälpa dig och du riskerar att fastna med problemet.

Toppen

Toppen, snabb leverans och bra kvalite på varan
Har haft batteriet bara i några dagar, jag får se hur länge håller den

25 janvier 2026

Nonchalant kundbehandling.

Döm själv:
1) Leveransen var senare än angiven max-tid
2)Det tog 5 olika personer i Kundtjänst (ny varje mail) att
komma fram till att lita på att jag hävdade att
produkten inte passade; det var felköp. De
rekommenderade Returnering, men vägrar skicka
Retursedel.

Efter företagets svar:
Ni har alldeles rätt, de 2 första (Ana, Dallana) var ordinarie handläggare, de 3 övriga (Emanuele , Katja, Alex) handlade reklamationen.

30 janvier 2026

Kära kund,

Vi beklagar att Postnord levererade med försening.
Från det att du rapporterade ett problem med artikeln den 27 januari har du haft kontakt med tre anställda, inte fem.
Påståendet ”Det krävdes fem olika kundtjänstmedarbetare för att förstå att jag hade sagt att produkten inte passade mig” är därför felaktigt.
Vår kollega Emanuele förstod detta redan vid den första anmälan den 27 januari.
När vi bad dig om foton för att bekräfta, skickade du antingen inga foton eller så var de av en kvalitet som gjorde dem omöjliga att bearbeta.
Det är alltid bäst att samarbeta fullt ut, det hjälper mycket.
Slutligen beställde du en mikro-USB-kabel trots att din enhet har USB-C.

Vi står till ditt förfogande om du har några frågor.

Inte fått något paket

Har inte fått mitt paket som jag beställde.

26 décembre 2025

Kära kund,

Tack för ditt meddelande.
Paketet levererades den 16 februari.

Subtel Team