Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos bedrijf ik heb optimizer defect deze valt nog ruim binnen de garantie . deze zit op een plat dak en kun je binnen 10 minuten vervangen . De optimizer krijg ik gratis aangezien deze binnen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Sungevity is helaas allesbehalve positief. Bij dit bedrijf is de klant zeker geen koning. Ik heb meerdere geschillen gehad, vooral rondom de optimizers. Pas na ruim een jaar on... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Aanleg zonnepanelen voldeden niet aan veiligheidsnormen, aanleg bedrading en niet goed geaard. Ook na controle een jaar geleden is dit niet goed hersteld. Het bedrijf is moeilijk bereikbaar maar na... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Na veel hobbels onderweg is de installatie uiteindelijk goed gegaan. Door (in mijn ogen) gebrek aan kennis bij Sungevity van de kantoor mensen is het voortraject niet goed verlopen. Bijv. zij dachten... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Informations provenant de diverses sources externes

Zonnepanelen via Sungevity. Eenvoudig online en zo nauwkeurig, dat we zelfs uw stroomproductie 10 jaar garanderen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,8

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Topservice van medewerkers Sungevity

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan het team van Sungevity zonnepanelen voor hun uitstekende service en begripvolle houding. Helaas moesten mijn afspraken meerdere keren worden geannuleerd vanwege de weersomstandigheden, maar Donna en Tim bleven altijd geduldig en meelevend. Ze begrepen de situatie en deden er alles aan om het goed te maken.Het gebaar van de heerlijke tompouce als compensatie voor de afzeggingen was een aangename verrassing en toonde hun toewijding aan klanttevredenheid. Nogmaals, bedankt voor jullie topmedewerkers en geweldige service!

12 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds niet in contact kunnen komen…

Nog steeds niet in contact kunnen komen met sungevity. Bijzonder dat op mijn vorige review dan wél wordt gereageerd. Helaas wordt dan verzocht om contact op te nemen middels telefoon/mail. Juist dit is het probleem: we krijgen jullie niet te pakken...

31 janvier 2024

Reageren op mails

Reageren op mails
Helaas reageert niemand op mijn mails over de storing in ons systeem.
Dit is niet de eerste keer dat ons dit overkomt, ook bij eerdere storingen duurde het maanden voordat er actie ondernomen werd.

29/01update:
Na een reactie op een van mijn mails dacht ik dat er beweging zou komen. Helaas wij ontvingen instructies voor een ander systeem waar wij niets mee konden. De correcte handleiding hadden we al, maar bood geen oplossing. Dit meerdere keren aangegeven, maar daar wordt niet op geantwoord.
Inmiddels is het al weer 2 weken stil en wordt er niet meer gereageerd. We zitten nu bijna 2 maanden zonder systeem en dus opbrengst. En dat is niet de eerste keer.

4 janvier 2024

Sungevity levert niet

Het kan bij Sungevity altijd erger. Wij hadden een offerte voor de aanleg van zonnepanelen door Sungevity in oktober 2022 geaccepteerd. Aanbetaling 1.450 euro. Mondeling verzekerde Sungevity ons dat de panelen in mei of juni 2023 geïnstalleerd zouden worden. In augustus 2023 hadden we nog niets gehoord van Sungevity. Wij stuurden op 14 augustus 2023 maar eens een email met het verzoek om een datum voor de installatie te noemen, of anders de aanbetaling terug te storten. Daarop zijn we een keer gebeld met een vage belofte en werd het weer stil. Begin oktober 2023 was ons geduld op en zegden we per aangetekende brief de overeenkomst met Sungevity op. Sungevity reageerde niet. Daarop legden we onze klachten voor aan de zogeheten geschillencommissie. Die kan bemiddelen als het bedrijf lid is van de brancheorganisatie. Op de website van Sungevity leek het erop dat het bedrijf inderdaad aan deze voorwaarde voldeed. Helaas hielp de geschillencommissie ons al snel uit de droom. Op het moment dat wij onze bestelling bij Sungevity plaatsten was het bedrijf geen lid van de juiste brancheorganisatie. Sungevity is inmiddels telefonisch volkomen onbereikbaar. Het ziet er dus naar uit dat wij onze aanbetaling kwijt zijn.

14 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Krijg geen contact met ze

In 2018 zonnepanelen aangeschaft. Nu kan ik al een tijdje niet via de app de opwekking volgen. Aangegeven dat de Chinese partij failliet is. Dit was al na een jaar het geval. Ook via de website van hun kan ik dit niet volgen. Je krijgt ze telefonisch niet te pakken en ook op mail wordt geen reactie gegeven. Wat een WAARDELOOS bedrijf. Hopelijk nemen ze op deze manier wel contact met me op.

30 décembre 2023

Service van niks

Alles ging qua installatie prima en het systeem werkte ook tot een van de 15 panelen het niet meer deed. In februari 2023 aangemeld en toen bleef het stil. Geen reactie en in september komt er een monteur, daarna denk je dat het werkt. Helaas nog steeds is probleem niet opgelost en 2e paneel heeft inmiddels hetzelfde probleem.
Contact opnemen heeft geen zin. Men belooft van alles, maar komt niets na. Moet telkens zelf bellen. Antwoord op de vraag bij welke geschillenregeling men is aangesloten geeft men niet, zoek het zelf maar uit. Mijn advies is dan ook hier geen zonnepanelen bij aan te schaffen.

27 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Je zoekt het maar zelf uit na garantieperiode

Als je zonnepanelen van Sungevity hebt en je garantieperiode verstreken is dan hoef je als klant geen service meer te verwachten.

Ik wilde een aanpassing aan de bestaande installatie laten doen en daar ook gewoon voor betalen. Dan zegt de klantenservice letterlijk dat ze dat wel zouden kunnen doen, maar niet willen doen, want de prioriteit ligt bij klanten waarbij de garantie nog geldt. Dus adviseert de klantenservice om bij andere leveranciers aan te kloppen. Maar die geven aan dat ze geen service kunnen bieden op een systeem van een andere leverancier. Logisch ook.

Daar zit je dan met je onbeheerde Sungevity installatie. Volledig afhankelijk van hun installateurs en mooi in de steek gelaten.

21 décembre 2023

Werkelijke een waardeloze tent

Werkelijke een waardeloze tent. Via de Vereniging Eigen Huis zonnepanelen aangeschaft. Loopt al jaren en nog steeds niet afgerond. Wel dreigen met de deurwaarden maar hun werk afmaken ho maar.

20 décembre 2023

Hulp bij storing onmogelijk

Installatie, 4,5 jaar oud, doet het niet meer, omvormer geeft foutcodes. Contact krijgen met Sungevity onmogelijk. Je wordt voordurend rondgestuurd en beland uiteindelijk op een site die alleen voor technisch experts is te begrijpen en de links werken niet (of sturen je naar een onbeveiligde site in het chinees).
Na veel zoeken via een ander telefoonnummer gebeld, daar is het bericht dat ze storingen hebben en dat eerst gaan uitzoeken voor ze weer aan klanten denken.
Maar hulp ho maar.
Waardeloos.

27 novembre 2023

Beste Henk Struijs,

Bedankt voor uw bericht. We hebben uw systeem gecontroleerd en alles ziet er goed uit. We nemen spoedig contact met u op.

Defect omvormer

Op 6 september zag ik dat mijn omvormer (6 jaar oud) (garantie 10 jaar) niet meer werkte. Hier heb ik direct een melding van gemaakt. Ik moest foto's opsturen van de foutmelding, wat ik ook heb gedaan. 6 Oktober kreeg ik een mail waarin gemeld werd dat er een case werd aangemaakt. 16 oktober een mail of ik de omvormer wilde vervangen of laten repareren. Ik heb gekozen om de omvormer te laten repareren. Tot op heden, 14 december, helemaal geen bericht meer van sungevity gehad. Heb ze meerdere mails gestuurd met welke actie er nu wordt ondernomen. Wat een waardeloos bedrijf.

Aanvulling. Kreeg op 18 december 2023 (na deze review) een mail van sungivity met een verontschuldiging en dat mijn omvormer niet meer gerepareerd kon worden en dus wordt vervangen. Ik zou niet weten waarom niet, want er is alleen een relais defect. Er is ook nooit iemand geweest die naar de omvormer heeft gekeken. Verder kreeg ik op 4 januari een mail dat hun servicepartner kontakt met mij opneemt, maar tot op de dag van vandaag 23-02-2024 niets gehoord. Wat een service levert dit Kl..te bedrijf.

14 décembre 2023

Beste Frank Roncken,

Bedankt voor uw bericht. Ik zag dat uw case bij ons in behandeling is. We zullen u spoedig een update geven.

Installatie afspraak vandaag

Installatie afspraak vandaag. Is ook bevestigd per mail. Komen gewoon niet opdagen. Als je ze achterna belt krijg je ook nog eens een grote bijdehante bek en wordt de hoorn erop gegooid zonder fatsoenlijk gedag te zeggen. Geen wonder dat dit waardeloze bedrijf maar een 1.7 scoort als je alle reviews zo leest. Ze blijven fout op fout maken. Misselijk makend zoals ze met mensen omgaan! Ze zijn zelfs de 1.7 sterren niet eens waard.

1 décembre 2023

Ingrid van de Perk-Ruffelse,

Bedankt voor uw bericht. Op basis van deze gegevens kunnen wij u niet in ons systeem vinden. Graag wil ik vragen om uw klacht en gegevens te sturen naar service@sungevity.nl, dan helpen wij u daar verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds september 2022 wacht ik al op de…

Sinds september 2022 wacht ik al op de volledige reparatie an de installie van de zonnepanelen.
Dit, ondanks diversebezoekjes van monteurs die kwamen en gingen. Op zowel telefonisch als reactie per mail is mini aal gereageerd.
Ik heb me tot heden steeds op een fatsoenlijke wijze opgesteld om een oplossing te bewerkstelligen echter zonder resultaat. Inmiddels ben ik dit jaar al 2000 kwh misgelopen.
Ik ben op het punt gekomen om mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen.
Ik ben er helemaal klaar mee.

30 novembre 2023

Beste Hein den Hollander,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat er nog geen resultaat is, onze excuses hiervoor. Dat is niet de bedoeling. Ik heb de afdeling geïnformeerd en we zullen spoedig contact met u opnemen om de vervolgstappen te bespreken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reactie op melding over omvormer die stuk is

Beste mensen van sungivity
We hebben in september 2023 melding gemaakt van omvormer die niet werkt #86847.
Op 29 september verwijzen jullie naar afdeling planning, maar nog steeds NIETS vernomen!!!!
Graag zsm een reactie. Het valt nu nog binnen de garantie periode...Op mails reageren jullie niet, daarom dan maar via de review....

14 novembre 2023

Beste M. Paridaans,

Bedankt voor uw bericht.

Uw ticket is in behandeling bij de afdeling die u verder kan helpen. Zodra wij de opdracht in kunnen plannen nemen wij contact met u op. Mijn collega`s houden u via de mail op de hoogte.

Alvast bedankt voor uw geduld en begrip. Ik hoop u hier voldoende mee geïnformeerd te hebben.

Lezen mijn klacht niet

Lezen mijn klacht niet. Moet wachten tot ze reageren en verwijten me zelf een installateur te hebben ingeschakeld. Ik moest wel om niet in het donker te zitten. Men neemt niet de telefoon op en reageren pas op een ticket na 4weken.

Antwoord van Sungevity Nederland
7 uur geleden
Beste DL Tuinema,

Bedankt voor uw bericht en feedback. Ik zag dat uw case al in behandeling is genomen. Ook heb ik begrepen dat u direct een derde installatiepartij heeft laten komen, één dag na uw melding bij ons. Aangezien u ons daarmee niet in de gelegenheid heeft gesteld dit voor u op te lossen, kunnen wij deze kosten aan u niet vergoeden. Verder is het wel belangrijk om te weten is dat wij met gecertificeerde installateurs werken en dat we alle meldingen serieus aanpakken. Het kan zijn dat door de drukte het langer duurt.

Marco van Sungevity

Met ander woorden, blijf gewoon zitten met je probleem. Kortom niet meer mee in zee gaan.

13 novembre 2023

Beste DL Tuinema,

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben uw klacht in behandeling genomen. Hieruit hebben wij uitgelegd waarom wij geen vergoeding geven. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd een email sturen naar service@sungevity.nl.

contact

Ik kan op geen enkele manier contact krijgen met Sungevity. Mijn dashboard geeft elk uur 0,2 kw te veel aan. Dit wil ik graag opgelost zien, maar contact lukt niet.
Via diverse mailadressen geprobeerd, klantencontacten, maar helaas

31 octobre 2023

Beste Herman,

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben uw email ontvangen en zijn er nog niet aan toegekomen. Wij zullen u spoedig berichten.

Sungevity onbereikbare organisatie

Wij hebben sinds begin 2022 zonnepanelen. Het proces er naartoe was erg traag, ook door de slecht bereikbaarheid van Sungevity. De zonnepanelen werken overigens prima.
In 2023 is de bereikbaarheid van Sungevity naar een dieptepunt gezakt. De telefoonverbinding wordt na 16 minuten wachten standaard verbroken, zonder dat je iemand hebt gesproken. Er wordt niet/zelden gereageerd op mails of ingediende contact formuleren. Het is echt bagger. Deze organisatie zal niet lang meer bestaan verwachten wij.

26 octobre 2023

Beste heer of mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat de zonnepanelen prima werken. Vervelend om te lezen dat u ons niet goed kunt bereiken. Houdt er rekening mee dat door de drukte wij niet direct kunnen reageren. We hebben uw email goed ontvangen. Wij nemen spoedig contact met u.

Noté 5 sur 5 étoiles

sinds 2019 zonnepanelen van…

Heb sinds 2019 zonnepanelen van Sungevity en nooit problemen gehad. Ze werken altijd. Wij huren ze via de woningbouwvereniging zoals de halve straat

24 octobre 2023

Beste Jesse van Dooren,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat uw installatie altijd probleemloos heeft gewerkt! We waarderen het ontzettend dat u de tijd heeft genomen om deze review te plaatsen. We wensen u nog heel veel zonnestralen toe!

Met zonnige groet,

Ga niet met ze in zee

Via de wooncorporatie Woonwaard zijn er zonnepanelen geplaatst.
Plaatsen en aansluiten zou in 1 dag klaar zijn. Dit was echter niet het geval. Alleen een daktoevoer en het aansluiten moest op een andere dag gebeuren. Daar ben ik nog 3 keer voor thuis gebleven. Op het laatste moment afbellen. Zonder materiaal en gereedschap voor de deur staan (waarom kom je dan?)
Is de daktoevoer en de aansluiting gedaan zit mijn behang vol vlekken, handafdruk, potloodstrepen (denk ik), afdrukken van waar de ladder heeft gestaan en zwarte krassen in de pvc vloer (ligt er net een jaar in). De trapopgang moet nu opnieuw geverfd worden.
En de afwerking is om te huilen.
Ondertussen 1 keer gebeld. 2x een ticket ingevuld. 1x gemaild maar ze geven niet thuis.

22 septembre 2023

Beste Marijn Pikee-Visser,

Bedankt voor uw bericht.

Het spijt ons ten zeerste te horen dat de installatie niet naar wens is verlopen. We nemen uw klacht serieus en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om dit probleem op te lossen.

Het is mogelijk dat vanwege drukte onze reactietijden langer zijn dan gewoonlijk.

Schade ontkennen

Andreas(eigenaar) van sungevity is langs geweest om fotos van de deur te maken en stuurt dit op naar de verzekering. Maar ze erkennen niet dat ze de deur hebben stuk gemaakt wat erg vervelend is. Een hele discussie en maar blijven ontkennen e r wordt nu beweert dat de deur al stuk was terwijl voor hun er niks was en toen zij bezig waren de schade ontstond. Ze hebben de deurbalk gesloopt en toen de deur niet goed dichtging gefocreerd een paar keer uiteindelijk hoorde ik het en zei ik er wat van. Toen mijn man ging kijken zat er een barst in de deur. Zeer vervelend om dit mee te maken. Ook stond de zonnepanelen niet eens aan en heeft hij dat zelf net gedaan. Een excuses en oplossing zit er niet in. Fouten kan iedereen maken maar zo iets kleins en simpels te erkennen en oplossen doen ze niet laat staan iets groots. De woonwaard heeft hun ingehuurd en zei het net ook tegen hem dat het nooit mijn keuze zal zijn. Zeer onprofessioneel en amateurisctisch.

16 octobre 2023

Beste Sevgi,

Bedankt voor uw bericht.

Het spijt ons te horen dat er schade is ontstaan aan uw deur tijdens de installatie. Dit was uiteraard niet de bedoeling, maar helaas kan dit gebeuren.

Goed dat u al contact heeft gehad met de woonwaard om hen op de hoogte te brengen van de situatie. Zou u een email willen sturen naar huurdak@sungevity.nl met als onderwerp "Google review". Graag ontvangen wij uw gegevens en vraag, zodat wij u verder kunnen helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Loze beloften en nog steeds geen gehoor!!! Telefonisch onbereikbaar

Wij proberen al sinds 5 weken wij op alle mogelijke manieren contact op te nemen. Niet bereikbaar telefonisch en tickets en emails worden niet beantwoord. Een van onze zonnepanelen is niet in orde en daar wordt niets gedaan om het op te lossen. Dit bedrijf laat je gewoon in de kou staan als er iets niet werkt. Inmiddels heeft Sungevity gebeld maar niets van wat ze hebben beloofd zijn ze nagekomen. Ze zouden een e-mail sturen en nog eens bellen. We zijn nu een maand verder en mijn zonnepaneel is nog steeds niet in orde en ze zijn onbereikbaar en laten niets horen. Mijn review blijft ongewijzigd.

4 octobre 2023

Beste Eugénie Hylkema,

Bedankt voor uw bericht. Mijn collega heeft u inmiddels telefonisch gesproken. We konden geen ticket vinden, dus heeft mijn collega een ticket voor u aangemaakt. Houdt er rekening mee dat door de drukte het langer kan duren voor u bericht krijgt. Wij doen ons best om uw ticket zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus