Desværre en helt igennem dårlig oplevelse som kunder hos Van mossel. I løbet af de 12 måneder vi havde en mini lease, har de i samtlige måneder forsøgt at tage dobbelt betaling for bilen (12.000 i ste... Voir plus
Lisez les avis des autres
En flink sælger. MEGET dårlig og langvarig respons på mine henvendelser på EQA250+ med tilbagekaldt batteri. Købte en helt ny EQA. Forventede grundet 4 Merceders og 4 Smart en god behandling for loy... Voir plus
Sofie hos Van Mossel Hørsholm, gav en virkelig god og grundig instruktion af min nye Mercedes GLC 400. Alle hos Van Mossel i Hørsholm yder altid en fremragende service.
Virkelig god service fra første henvendelse til deres salgs konsulent, god opfølgning hele vejen igennem. Samt rigtig god aflevering af vores nye bil.
À propos de l'entreprise
À propos de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Écrit par l'entreprise
Van Mossel – Driven. By you. For you.
Coordonnées de contact
Ådalsvej 54, 2970, Hørsholm, Danemark
- 70 159 159
Demande des avis aux clients
God oplevelse gennem hele…
God oplevelse gennem hele købsoplevelsen på vores EQA 250+ dialogen med sælgeren var upåklagelig.

Kompetent rådgivning
Venlig, imødekommende og kompetent rådgivning.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler bil der.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Jeg gav en lav bedømmelse
Jeg gav en lav bedømmelse, fordi jeg blev direkte informeret om, at bilen havde Apple CarPlay installeret. Efter købet fandt jeg ud af, at det slet ikke var tilfældet. Da jeg kontaktede forhandleren, fik jeg blot at vide, at jeg skulle betale 2.699 kr. for at få det installeret. Det er helt uacceptabelt. Det handler ikke om pengene – 2.699 kr. betyder ikke noget for mig – men om tilliden, som blev brudt. Jeg føler mig direkte ført bag lyset, og jeg er meget utilfreds med hele forløbet og den måde, forhandleren har håndteret det på.

Vi havde fornøjelsen
Vi havde fornøjelsen, at møde Oliver Elfort.
Meget imødekommende og rar ung mand, det gjorde sit yderste for at hjælpe os.
Oliver er rigtig god til at forhandle og solgte bilen til prisen. På trods af det var vi glade, så god handel for begge parter.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Firmaet lever i den grad op til dets…
Firmaet lever i den grad op til dets arrogante ry. Forsøgte via mail og også via bilbasen at booke en prøvetur i Hørsholm, hørte ingenting tilbage. Prøvede så at ringe et par gange i deres åbningstid, intet svar. Fik heldigvis prompte svar fra en anden forhandler med samme model på lager, som vi nu glæder os til at overtage, selvom forhandleren lå længere fra vores bopæl.
Vi har hørt at Van Mossel er arrogante, også når man kommer ind i butikken, ikke tale om jeg vil lægge mine penge sådan et sted.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Samlet god proces samt onboarding af bil
Samlet god oplevelse ved køb samt overlevering - specielt onboarding af bil

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Bestilling og levering af vores…
Bestilling og levering af vores Mercedes EQA er forløbet fuldstændigt som planlagt.
God service hele vejen igennem

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Van Mossel/Mercedes er i en klasse for sig...
Kort fortalt. Jeg kom til at hælde 87 liter 95 blyfri på min GLE 350d Coupé og kørte intetanende videre. Stor katastrofe! Men men men. Tryllekunstnerne anført af værkfører Kim i Hørsholm knoklede på bilen i et par uger. Jeg hentede den i går, og den er glad og tilfreds igen. Og det blev LANGT billigere, end jeg havde frygtet. Fantastisk service. Mine varmeste anbefalinger.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Meget venligt og imødekommende…
Meget venligt og imødekommende personale , med en professionel tilgang til tingene . Der handler jeg helt sikkert igen , de kan varmt anbefales . Lars Tretow

Leasing af Mercedes EQA AMG 250+
God og grundig indlæring i vores nye bil, og viden om, at vi altid kan henvende os, hvis vi har spørgsmål.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
God service ved køb af ny el-bil.
God service ved køb af ny el-bil.
God gennemgang og overdragelse.

L’expérience Trustpilot