Desværre en helt igennem dårlig oplevelse som kunder hos Van mossel. I løbet af de 12 måneder vi havde en mini lease, har de i samtlige måneder forsøgt at tage dobbelt betaling for bilen (12.000 i ste... Voir plus
En flink sælger. MEGET dårlig og langvarig respons på mine henvendelser på EQA250+ med tilbagekaldt batteri. Købte en helt ny EQA. Forventede grundet 4 Merceders og 4 Smart en god behandling for loy... Voir plus
Sofie hos Van Mossel Hørsholm, gav en virkelig god og grundig instruktion af min nye Mercedes GLC 400. Alle hos Van Mossel i Hørsholm yder altid en fremragende service.
Virkelig god service fra første henvendelse til deres salgs konsulent, god opfølgning hele vejen igennem. Samt rigtig god aflevering af vores nye bil.
À propos de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Écrit par l'entreprise
Van Mossel – Driven. By you. For you.
Ådalsvej 54, 2970, Hørsholm, Danemark
- 70 159 159
Demande des avis aux clients
Først havde i låst nøglen inde i bilen
Først havde i låst nøglen inde i bilen, så havde i bestilt den forkerte kofanger og sidst skulle jeg bytte lejebil - det var sgu lidt op ad bakke.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Min bil var til service og vinterdæk god service.
Min bil var til service og vinterdæk.
Fin modtagelse og bilen færdig som
Aftalt.

Réponse de Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Jeg har ventet et halvt år på en…
Jeg har ventet et halvt år på en reservedel og jeg får via besked på telefonsvarer at jeg må væbne mig med tålmodighed - ikke super kundevenligt!

Fantastisk bilkøbsoplevelse
Vi har for nylig købt vores første Mercedes Benz hos Van Mossel i Hørsholm, og vi kunne ikke være mere tilfredse med hele oplevelsen! Fra den første prøvekørsel til den detaljerede gennemgang ved afhentning blev vi mødt af et yderst professionelt og serviceminded team, der virkelig gjorde en forskel.
Sælgeren, Magnus Dengsøe, var ikke kun kompetent, men også utroligt imødekommende. Han tog sig god tid til at forstå vores behov og vejledte os til at finde den helt rigtige bil. Vi oplevede aldrig noget pres for at træffe en hurtig beslutning, hvilket gjorde processen endnu mere behagelig. Bilen var i perfekt stand ved afhentning, og Laurids sørgede for en grundig og fagligt solid gennemgang, så vi følte os helt trygge ved vores nye bil. Det er tydeligt, at Van Mossel – Mercedes Benz i Hørsholm har en stærk fokus på både kvalitet og kundetilfredshed.
Vi kan på det varmeste anbefale Van Mossel i Hørsholm til alle, der ønsker en troværdig forhandler og en ubesværet bilkøbsoplevelse fra start til slut.