Zelfs 1 ster is eigenlijk al teveel voor dit bedrijf binnen een maand vielen me trappers eraf waar ze moeilijk om deden en binnen 3 maanden vielen er spaken uit me banden. Dan moet je je kapot schamen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb een goede ervaring gehad. Ondanks dat Batavus lastig te leveren was door alle gebeurtenissen rondom het fietsmerk. Werd ik werkelijks op de hoogte gehouden en is de fiets keurig geleverd.
Begin van dit jaar hebben wij een Altec bakfiets gekocht via de webshop van Van Speijk Tweewielers. De accu is al leeg binnen 20km (i.p.v. tussen 35 & 60km) en er lijkt iets aan te lopen (de bakfiets... Voir plus
Via mailcontact de fiets besteld die ik wilde hebben. Dit ging hartstikke soepel en de communicatie verliep vlot. De bestelling kwam later dan gepland. Hierover contact gezocht en dit werd goed opgep... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Van Speijk Tweewielers – Dé specialist in fietsen en elektrische fietsen. Wil je een fiets kopen of ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Van Speijk Tweewielers biedt een breed assortiment aan kwaliteitsfietsen en e-bikes van topmerken zoals Batavus, Cortina en Altec. Of je nu een stadsfiets nodig hebt voor dagelijks gebruik, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een betaalbare e-bike met een lange actieradius, in onze webshop en winkels vind je altijd een passende optie. Naast scherpe online deals kun je ook terecht in onze fysieke winkels in Breda, Schiedam en Amsterdam. Hier bieden we deskundig advies, de mogelijkheid om fietsen te bekijken en een proefrit te maken. Daarnaast verzorgen wij professioneel onderhoud en reparaties, zodat je fiets altijd in topconditie blijft. Onze webshop maakt het eenvoudig om snel en voordelig een nieuwe fiets of e-bike te bestellen. Door direct online te kopen profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen. Voor persoonlijk advies of service op locatie ben je van harte welkom in een van onze drie winkels. Bij Van Speijk Tweewielers staan kwaliteit, service en betaalbaarheid centraal. Ontdek ons aanbod en ervaar zelf waarom zoveel klanten kiezen voor onze expertise en uitstekende service.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vanspeijktweewielers.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 52 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Van Speijk is enorm servicegericht
Van Speijk is enorm servicegericht. Ze reageren snel op een vraag en zijn zeer klantvriendelijk. Ik ben ontzettend tevreden met de service die geboden is.

Absurd goede klantenservice
Mijn man en ik wouden voor onze dochter een fiets kopen. Na de chat gesproken te hebben over de keuze van een fiets zijn we op de Urban Transportfiets gekomen. Nadat de klantenservice ons had beloofd dat de fiets op tijd geleverd zou worden, hebben wij besteld! En zo gezegd zo gedaan! Wat nog mooier is dat Van Speijk naast de fiets op tijd geleverd te hebben, daarnaast voor onze dochter ook een felicitatie kaart mee hebben gestuurd, zo ongelovelijk lief!!!!
Dankjewel Van Speijk Tweewielers <3

Uitstekende service
Na een behulpzaam telefoongesprek ben ik geadviseerd om de Altec Cento te kopen. Alles is volgens afspraak gelopen betreft de levering en het rijklaar afleveren van mijn e-bike. Ik heb de e-bike nu 3 dagen en ben enorm tevreden! Topwinkel!!!

L’expérience Trustpilot