Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev oprettet som ny kunde, og blev informeret om hvornår vi havde adgang til systemet. Havde yderligere spørgsmål som blev prompte besvaret. Så virkelig god service😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde mistet mit internet. To forskellige medarbejdere forsøgte uden held, at hjælpe mig tirsdag. Onsdag formiddag fik jeg fat i en tredige medarbejder, som meget tålmodigt lykkedes med at komm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Evighed i telefonen.

Det føles som om at VIOS kun har 1-2 i kundeservice, siden det tager en evighed at komme igennem, og man forbliver på det samme kø nummer.

2 juillet 2024

Dishonest harvesting campaign

Vios are disgustingly dishonest with their client harvesting campaigns. Together with their parent company AFAA send cheating letters to potential clients lying and telling them they will be left without internet by their current companies.
Already talked to many other users about being victims of this scheme.
Of course they won't take any responsability about it. Worst provider ever.

25 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Analfabeterne fra Vios kan ikke læse

Analfabeterne fra Vios kan ikke læse, siden de lægger reklamer i postkasser med “reklamer nej tak” skilt forklædt som post.

16 juin 2024

Hej Martin

Vi beklager meget at vores brev er endt uberettiget i din postkasse.
Vi har ikke selv været ude og omdele disse breve.
Det har PostNord gjort for os :)

Jeg kan sagtens forstå frustrationen over at få et uønsket brev i postkassen, men vi kan nu godt læse - de knap så pæne ord, håber jeg du vil tage til overvejelse, især nu, hvor du ved at vi ikke personligt har været forbi din adresse med et brev.

Håber du har lyst til at genoverveje denne urimelige anmeldelse, nu hvor grundlaget er vores postvæsen og ikke har noget med hvilken service du har modtaget fra os at gøre.

De bedste hilsner.

Noté 2 sur 5 étoiles

Slidt materialer

Slidt materialer , dyr service. Havde ikke skiftet fra Stofa hvis ikke det havde været påtvunget. Øv

11 juin 2024

Hej Barbara
Tak for din anmeldelse, som vi dog er meget uforstående overfor.

Vi har været hos dig og udskifte den/de defekte dele.
Dette er endda gjort uden beregning.
Så hvad du mener er en dyr service kan jeg ikke lige få til at give mening.
Da det aftales som uden beregning d. 10/6 og du d. 11/6 skriver denne anmeldelse :(

Jeg håber du vil overveje denne anmeldelse er retvisende for forløbet, for vi har ikke gjort opkrævning på det arbejde tekniker har udført for at gøre din installation lovlig.

Hele skiftet fra stofa var ikke påtvunget, men de havde ikke længere mulighed for at forsyne på foreningens kabler. Fordi deres aftale om forsyning udløb.

4 dage efter du gør os opmærksom på hvordan din installation er lavet, så er der en tekniker forbi og har udbedret den fejlagtige installation.

Slidt materiale og dyr service føler vi ikke er retvisende for dette forløb.
Derfor håber vi du overvejer denne anmeldelse, da beskrivelsen ikke er retvisende for hvad der er hænd.

Ingen information

Netværk nede får ingen information. Ved henvendelse dagen efter ingen information... Når man ringer til dem, ved de ingen ting.... Kun beklagelser.

24 mai 2024

Hej Jan

Vi tager din klage med os videre til, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere vores estimat ud omkring et større nedbrud.

Vi havde tekniker ude og kæmpe med at løse udfordringen i 6 timer og derfor var vi meget varsomme med at sige, hvornår problemet var løst, mens der stadig blev fejlsøgt på problemet.

Problemet blev løst samme dag som det opstod.

Når vi har nedbrud og vores tekniker gør alt hvad de kan for at få vores medlemmer online igen hurtigst muligt - så er det ikke altid at vi kan give et estimat, når vi kontaktes under selve fejlsøgningen fra vores teknikere.
Vi kan se alle kom online igen kl. ca. 16 d. 24/5 2024.

Jeg beklager vi ikke kunne give et estimat til dig, da du kontaktede os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det værste wifi jeg har prøvet!

15 mai 2024

Hej Tobias

Vi er godt nok ærgerlig over denne anmeldelse.
Vi kan i vores system ikke se, at du har været i kontakt med os, hverken i form af opkald eller mail omkring din udfordring.

Du har derfor ikke givet os en chance for at løse de udfordringer som du deler her.

Vi vil altid gerne hjælpe vores medlemmer med at løse de udfordringer de står med, men det kræver at man gør os opmærksom på at man er udfordret på funktionalitet.

Jeg håber du derfor vil kontakte os når du har tid, så vi rent faktisk får en chance for at hjælpe dig og forstå det problem du oplever.
Ring på 4440 4460 eller send os en mail på kontakt@vios.dk

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan opklare udfordringen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kontaktede vios fordi zdf rtl og…

Jeg kontaktede vios fordi zdf rtl og danske news kanal forsvand og kunne ikke se lægere.Vios svar var jeg skal selv søge og instaler de kan ikke gøre noget.Idag14 m1j 24 der er inttet signal tv er dødt.Der har været i starten også problemer at atarte tv det gik ca,14 dage før der kom en tekniker som skulle hjælpe.Han kunne heller ikke starte og skal gå i kælder for at fixe ved deres box,Så det er ikke kunde ansvar at tv pakke ikke fungere ssom det skulle,Det er simpelhen dårlig service og snyd,man betaler men ikke få det man har betalt for?Vios var ikke behjælpelig og har afvist at de kender ikke dette tv Sharp,jeg skal selv instaler mit kanaler eller fin en kan hjælpe eller ring til sharp det gjorte jeg de mener skal kontakte vios.En af deres kvindelig med arbejder vil gerne hjælpe at vejledej da jeg var ikke hjemme,lovede hun mig at sende vejledning pr email,hun sendte mig email med grøn strøm tilbud,som var helt hen i vejret,jeg havde ikkr brug for grøn strom?Det kan man ikke tilbude kunder og behandle på den måde.Simpelhen dårlig håndtering service.

14 mai 2024

Hej Zia

Efter telefonisk samtale med dig om, hvorfor du har skrevet denne anmeldelse. Den beskriver desværre ikke forløbet retvisende.
Du fortalte at du ville slette denne anmeldelse fordi du godt kunne se, vi ikke skulle drages til ansvar, for at dit eget fjernsyn har opdateret eller slettet den data, som vi en gang har udført på dit tv.
Men efter du ikke har reageret og hverken ændret eller slettet denne anmeldelse, så vælger jeg nu at besvare den.

Vi har i januar haft en tekniker ude hos dig til at lave en kanalsøgning på dit fjernsyn, efter du startede som medlem hos os. En kanalsøgning du siger du ikke selv kan lave på dit Sharp fjernsyn.
Du meddeler os, samme dag som denne anmeldelse at dine kanaler er væk.
Vi brugte ca. 30 minutter på at guide dig til at lave en kanalsøgning på dit eget fjernsyn, men dette lykkedes ikke og vi sender igen en tekniker ud, for at lave en kanalsøgning på dit fjernsyn.
Tekniker ringer til dig samme dag og aftaler med dig, dato og tid for besøget, som bestemt ikke er 14 dage efter, men derimod 4 hver dage.
Hvorfor dit Sharp tv har slettet de indstillinger vores tekniker har udført tilbage i januar, ser vi ikke som en retfærdig årsag til at anmelde os på denne måde.
Jeg håber du fortsat har lyst til at genoverveje denne anmeldelse - da den ikke giver et korrekt udtryk for, hvad der er sket og hvorfor det er sket. Det kunne vi aldrig have indflydelse på og vi har løst din udfordring lige så hurtigt som den er opstået.

Opdatering: Det ærgrer mig meget at du nu i stedet vælger at kommentere yderligere på dette og holde fast i, at vi som tv-leverandør skal kunne vejlede dig over telefonen, hvordan du bruger dit eget fjernsyn.
Vi brugte mere end 30 minutter på netop at guide dig til en kanalsøgning på et fjernsyn vi ikke kender.
Vi kan se du har fået tilsendt den mail du nævner handler om strøm, men den er dog en af de nyhedsbreve som du har tilmeldt dig at modtage. Du har samme dag har fået den mail om kanalsøgning, det kan være den endte i en spam/uønsket mappe, hvis du fortsat ikke har set den, for den er sendt til samme mailadresse, som du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve med.

Jeg er rigtig ærgerlig over dine beskyldninger som fortsat går på hvordan du bruger eget fjernsyn og hvordan vi desværre ikke er eksperter i alle fjernsyn. Knapper, design og guides kan løbende ændre sig, derfor er det meget svært at kende alle fjernsyn, som jeg kan mærke er din forventning til os.

Jeg håber du får en god dag.

Venlig hilsen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi mangler tekst TV derfor får i kun…

Vi mangler tekst TV derfor får i kun tre stjerner.19/4

19 avril 2024

Hej

Hvis I mangler tekst TV, er det en anden TV løsning I skal vælge.

Tekst TV er en løsning til kabel TV for at give mulighed for at læse nyheder og lignende. Helt teknisk sendes tekst TV ud sammen med TV signalet via kablet. Da I har valgt en streamingløsning er der ikke et tekst TV signal og I skal derfor bruge TV guide i app'en og evt. læse nyheder via internettet.

Så det er desværre ikke et problem vi kan løse for jer. Det vil i øvrigt også være samme udfordring hos andre udbydere, da det bare er sådan teknikken virker.

Noté 1 sur 5 étoiles

Den værste internet vi har haft

Den værste internet vi har haft , heldigvis mangler der kun et par måneder af opsigelses perioden. Forbindelsen hakker heletiden , med både wifi og kabel. Jeres svar er misvisende , jeg har flere lan kabel koblet på mit router , og i kan kun se den ene af dem, og routeren har både stået på højkant og liggende. Og forbindelsen er stadigvæk ustabil. Í er gode til finde undskyldninger, stedet for løse problemet. Hvor er i dygtig , i siger at nu er alt ok og siger samtidig at modemmet måske har taget skade, hvordan kan i sikker på at modemmet ikke var allerede defekt fra starten , hvis den fejler noget. I kan godt se at jeg har ringet til jer allerde starten i abon for gøre opmærksom for problemet.Brug lige 5 min og tjek hvornår jeg har kontaktet jer første gang. Baner i vejen for at tjene ekstra penge på, ved beskylde kunden for en defekt modem, siden i nævner hele tiden den punkt. Og modemmet fejler ikke noget det er kun forbindelsen, og modemmet har altid fungeret som den er nu. Dvs. Hvis i mener den er ikke 100% iorden, så den altid været med skade.

14 avril 2024

Opdatering:

Ingen undskyldninger her fra. Jeg kan se, at dit signal har stabiliseret sig efter kontakt med kundeservice.
Modemmet kan have taget skade af den overophedning det har været udsat for, så hvis du har problemer med signalet, vil jeg anbefale dig at kontakte os på 44404460, så er vi klar til at hjælpe dig.

------
Hej Murat

Jeg håber, at du vil rette eller fjerne din anmeldelse, da den ikke er retfærdig eller retvisende.

Efter du har været i kontakt med vores kundeservice, kan vi jo konstatere at dit modem har ligget ned og at dit LAN kabel kun kunne klare 100 Mbit.

Nu da du har rejst dit modem op, så det står lodret kan vi se fine værdier. Du bør derfor ikke opleve udfordringer længere. Gør du stadig det, håber jeg du vil kontakte vores kundeservice, så vi har en chance for at hjælpe dig.

Kundeservice i verdensklasse

Som altid en fremragende oplevelse at være i kontakt med deres kundeservice. Jeg måtte desværre skifte udbyder, men jeg vender retur den dag, jeg ikke får internet gennem min arbejdsgiver.

Casper var den kompetente medarbejder i dag, men det er formidabelt hver gang.

2 avril 2024

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse. 🙂

Hvor er det ærgerligt, at din arbejdsplads ikke giver dig frit valg.

Jeg giver din ros videre til Casper. Det bliver han rigtig glad for. 🤩

Rigtig god kundeservice

Fik lige præcis den hjælp jeg havde brug for. Nu virker det trådløse internettet på min computer igen. Snakkede med en flink medarbejder, der tog sig den tid der skulle til, for at hjælpe mig med mit problem.

2 avril 2024

Hej Nanna

Hvor er det skønt at høre. 🙂
Vi sætter kæmpe stor pris på, at du deler din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige oplevet den bedste service…

Jeg har lige oplevet den bedste service i kvindesminde hos Vios, Aarhus, nærmere bestemt Anuska, som ad to omgange i dag tog sig af et for mig uoverstigeligt problem grundet en fejl fra YouSees side. A tog sig af det hele fra lang samtale med YouSee til nyoprettelse, opdatering og login etc. (TV). Den kvinde fortjener en medalje! PS. Vil lige tilføje, at alle hos Vios Aarhus er meget servicemindede på den gode, afslappede måde. Mvh Bodil Sørensen

15 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus