Vivano Warszawa Avis

TrustScore 2 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

UWAGA !!!!!!!!!!!!! Sklep z chinszczyzną, OSZUŚCI!!!!!!!!!!! Wysyłają po wielu tygodniach towar nie zgodny ze zdjęciami i opisem. Zwrot to jakaś ściema, także zostałam oszukana na prawie 300 zł.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z wyrobów jakie zamówiłam mam tylko jedną uwagę związaną z numeracją że jest większa niż być powinna o jeden numer ale problem rozwiązałam wkładką poza tym jes... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Scam

Scam. W nazwie Warszawa, a towar idzie z Chin. Kompletnie niezgodna rozmiarówka. Kupiłem M, a w rzeczywistości ogromna L albo nawet XL. Rekawy ok, ale szerokośc powoduje, że kompletnie nie leży. Brak jakiegokolwiek paragonu, formularza zwrotu, czy adresu zwrotnego. Kosztowna lekcja głupoty, bo nie sprawdziłem opinii wcześniej

18 septembre 2026

UWAGA OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!

UWAGA !!!!!!!!!!!!!
Sklep z chinszczyzną, OSZUŚCI!!!!!!!!!!!
OMIJAC Z DALEKA TEN
" SKLEP"!!!!!!

11 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety buty które na stronie były w…

Niestety buty które na stronie były w ustawione jako skórzane i super jakości okazały się zwykłymi tanimi śmierdzącymi tanią chińszczyzną botkami. Paczka przyszła w zwykłym worku co mnie zaszokowało gdy je odebrałam. Zapłaciłam za buty 320zl iść nie jest to mała kwota. Zostałam oszukana i nie polecam sklepu. Ponadto zero kontaktu ze sprzedającym. Zero wyjaśnień.

14 août 2026

Droga Iwono,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że otrzymane buty nie spełniły Pani oczekiwań pod względem materiału, jakości oraz sposobu zapakowania. Rozumiemy również Pani frustrację związaną z brakiem odpowiedzi i wyjaśnień ze strony obsługi klienta.

Traktujemy te uwagi poważnie i sprawdzimy opisaną sytuację, w tym zgodność otrzymanego produktu z informacjami przedstawionymi na naszej stronie oraz przebieg komunikacji z obsługą klienta.

Jesteśmy dostępni i chętnie pomożemy w wyjaśnieniu sprawy. Prosimy o kontakt pod adresem info@vivano-warszawa.pl.

Noté 1 sur 5 étoiles

STRONA to FAKE. Wyłudzenie pieniędzy!!!

Wysyłają co innego niż na zdjęciach. Nie ma możliwości zwrotu i odzyskania pieniędzy. Zwykłe wyłudzenie. Taki sam schemat jak MULVANO.com
Jest kilka takich sklepów dobrze wypromowanych w internecie. Jak nie ma polskiego adresu to uważajcie - klasyczny przekręt i wyślą wam chiński szajs najgorszej jakości za grosze.
NASK powinien natychmiast wyłączyć taką stronę internetową.

20 juillet 2026

Szanowny Panie Wojciechu,

Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie z naszym sklepem nie spełniło oczekiwań. Rozumiemy Pana rozczarowanie i traktujemy zgłoszone uwagi bardzo poważnie.

Chcemy dokładnie zweryfikować opisaną sytuację, w tym kwestie dotyczące otrzymanego produktu oraz procesu zwrotu. Każda taka opinia jest dla nas ważna i pomaga nam analizować oraz poprawiać jakość naszej obsługi.

Jeśli zechce Pan przekazać nam więcej szczegółów dotyczących zamówienia, prosimy o kontakt pod adresem info@vivano-warszawa.pl. Z przyjemnością przeanalizujemy sprawę i postaramy się pomóc.

Oszuści

Oszuści! Zamówiłam przed Bożym Narodzeniem czapkę z satynowej podszewką za 130 zł. Otrzymałam zwykłą akrylową czapkę bez podszewki, którą na bazarze można kupić za 20zł. Produkt odesłałam na wskazany w mailu adres, za wysyłkę zapłaciłam 50 zł, a dziś po przeszło pół roku listonosz przyniósł mi paczkę za którą jeszcze musiałam zapłacić więc zwykła chińska czapka kosztowała mnie prawie 190zł.
Złodzieje! Nie polecam, nie zamawiajcie!

16 juillet 2026

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Pani doświadczenie z zamówieniem oraz procesem zwrotu okazały się tak rozczarowujące. Rozumiemy Pani frustrację i traktujemy takie zgłoszenia bardzo poważnie.

Sprawdzimy dokładnie opisaną przez Panią sytuację, aby wyjaśnić, co wydarzyło się na każdym etapie realizacji zamówienia i zwrotu. Zależy nam na tym, aby każda sprawa została rzetelnie zweryfikowana i odpowiednio rozwiązana.

Jeśli będzie Pani potrzebowała dodatkowej pomocy lub chciałaby przekazać nam więcej szczegółów, prosimy o kontakt pod adresem info@vivano-warszawa.pl. Chętnie pomożemy i dołożymy wszelkich starań, aby wyjaśnić tę sytuację.

Pozdrawiamy,

Noté 1 sur 5 étoiles

This company did not return my money…

This company did not return my money for a returned goods!!! So I paid for low quality product, for post service to China and never receive any money back! Dont buy!!!!!!!!!!

18 avril 2026

Dear Lucia,

Thank you for taking the time to share your feedback. We’re very sorry to hear about your experience and understand how frustrating this situation must have been.

We take your concerns seriously and will investigate this matter thoroughly to better understand what happened with your return and refund. We want to ensure that every customer receives the support they deserve.

Please contact us directly at info@vivano-warszawa.pl with your order details so we can review your case and assist you as quickly as possible.

Kind regards,
The Vivano Warszawa Team

Noté 1 sur 5 étoiles

Táto spoločnosť je podvod žiadala som o…

Táto spoločnosť je podvod žiadala som o vrátenie peňazí a doteraz mi ich nevrátili dávajte si pozor

12 mars 2026

Dobrý deň, Monika,

ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Mrzí nás, že máte pocit, že vaša žiadosť o vrátenie peňazí nebola vybavená podľa očakávania. Vašu spätnú väzbu berieme vážne a situáciu preveríme, aby sme zistili, čo sa stalo.

Radi vám pomôžeme vyriešiť túto záležitosť čo najskôr. Prosíme, kontaktujte nás priamo a uveďte detaily vašej objednávky, aby sme sa na to mohli pozrieť podrobnejšie.

Môžete nám napísať na info@vivano-warszawa.pl
a radi vám pomôžeme.

S pozdravom,
Tím Vivano Warszawa

Noté 1 sur 5 étoiles

Bardzo złe doświadczenia z tym sklepem

Bardzo złe doświadczenia z tym sklepem. Towar z Chin Bardzo niskiej jakości. Ponadto niezgodny z opisem. Miała być wełna przyszedł poliester 100%. Chcąc zwrócić towar otrzymałam adres do Chin! Zwrot oczywiście miał nastąpić na własny koszt. Stracone w 100% pieniadze bo rzecz na śmietnik.

1 octobre 2025

Szanowna Aleksandro,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że Twoje doświadczenie z naszym sklepem nie spełniło oczekiwań. Rozumiemy, jak frustrująca może być sytuacja, gdy produkt różni się od opisu oraz gdy proces zwrotu okazuje się trudny.

Traktujemy takie zgłoszenia bardzo poważnie i dokładnie przyjrzymy się opisanej przez Ciebie sprawie, aby sprawdzić, co mogło pójść nie tak. Twoja opinia jest dla nas ważna i pomaga nam poprawiać jakość naszych usług.

Jeśli zechcesz, skontaktuj się z nami bezpośrednio pod adresem info@vivano-warszawa.pl
— chętnie sprawdzimy Twoje zamówienie i postaramy się pomóc.

Z wyrazami szacunku,

Noté 4 sur 5 étoiles

Spina całą stylizację jednym ruchem

Zamowilam tę krotka kurtke pod wplywem chwili i naprawde potrafi spiąc cala stylizację. Kieszenie moglyby byc jednak glebsze, bo moj telefon ledwo sie miesci, co jest trochę irytujące.

24 janvier 2026

Magdo,

Dziękujemy za Twoją opinię i za podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że krótka kurtka potrafi tak dobrze dopełnić Twoją stylizację — to dla nas bardzo miłe do usłyszenia.

Dziękujemy również za uwagę dotyczącą kieszeni. Rozumiemy, że ich głębokość może być ważna w codziennym użytkowaniu i przekażemy tę informację dalej, abyśmy mogli przyjrzeć się temu bliżej przy kolejnych projektach.

Jeśli chciałabyś podzielić się dodatkowymi szczegółami lub potrzebujesz pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Możesz skontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem info@vivano-warszawa.pl
, a z przyjemnością pomożemy.

Oszuści

Oszuści. Towar dprowadzany z chin. Tragicznej jakości . Brak możliwości zwrotu, chyba że do chin co się nie oplaca. Przestrzegam

3 mars 2026

Réponse de Vivano Warszawa

Dziękujemy za Twoją opinię i za podzielenie się swoim doświadczeniem. Bardzo nam przykro słyszeć, że jakość produktu oraz proces zwrotu nie spełniły Twoich oczekiwań. Traktujemy takie sygnały bardzo poważnie i z pewnością przyjrzymy się tej sytuacji bliżej.

Chcielibyśmy również sprawdzić szczegóły Twojego zamówienia i zobaczyć, jak możemy pomóc w rozwiązaniu tej sprawy. Twoja opinia jest dla nas ważna i pomaga nam ulepszać nasze usługi.

Jeśli możesz, skontaktuj się z nami bezpośrednio pod adresem info@vivano-warszawa.pl
— z przyjemnością pomożemy i postaramy się znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Pozdrawiamy,

Noté 4 sur 5 étoiles

Spodnie sprawiają wrażenie dobrej…

Spodnie sprawiają wrażenie dobrej jakości i nie są cienkie. Po skróceniu nogawek były idealne.

28 janvier 2026

Dear Tessa,

Dziękujemy za Twoją opinię i za poświęcenie czasu na podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że spodnie sprawiają wrażenie dobrej jakości oraz że po skróceniu nogawek pasują idealnie. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i pomaga nam dalej dbać o jakość naszych produktów.

Jeśli będziesz mieć jakiekolwiek pytania lub będziemy mogli w czymś pomóc, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Skontaktuj się z nami w dowolnym momencie pod adresem info@vivano-warszawa.pl — chętnie pomożemy.

Te legginsy nie prześwitują

Te legginsy nie prześwitują, co jest dla mnie najważniejsze. Przeszły test przysiadów.

22 février 2026

Droga Julito,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem! Cieszymy się ogromnie, że legginsy spełniły Twoje oczekiwania — a zwłaszcza że przeszły „test przysiadów” 😊 Wiemy, jak ważny jest komfort i pewność podczas noszenia, dlatego takie słowa są dla nas naprawdę budujące.

Nieustannie dbamy o jakość naszych produktów i Twoja opinia utwierdza nas w przekonaniu, że idziemy w dobrym kierunku.

Gdybyś kiedykolwiek potrzebowała pomocy lub miała dodatkowe pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji pod adresem: info@vivano-warszawa.pl

Noté 4 sur 5 étoiles

Ta kwiatowa sukienka jest radosna

Ta kwiatowa sukienka jest radosna, ale nie krzykliwa. Warta czekania.

16 janvier 2026

Pani Wiktorio,

serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i podzielenie się swoją opinią! 💐 Cieszymy się, że kwiatowa sukienka spełniła Pani oczekiwania i że jej radosny, ale nienachalny charakter przypadł Pani do gustu. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że była warta czekania.

Państwa opinie są dla nas bardzo ważne — pomagają nam stale doskonalić ofertę i jakość obsługi.

Gdyby kiedykolwiek potrzebowała Pani wsparcia lub miała dodatkowe pytania, jesteśmy do dyspozycji pod adresem: info@vivano-warszawa.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Nie byłam pewna tej bluzki

Nie byłam pewna tej bluzki, patrząc online, ale na żywo wygląda lepiej. Cieszę się, że nie rozmyślałam tego za długo.

15 janvier 2026

Droga Zofio,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 😊 Cieszymy się, że bluzka na żywo spełniła Twoje oczekiwania i że finalnie jesteś zadowolona z wyboru. Takie wiadomości są dla nas bardzo motywujące.

Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania lub będziemy mogli pomóc w przyszłości, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Zawsze możesz skontaktować się z nami pod adresem: info@vivano-warszawa.pl

Serdeczne pozdrowienia,

Noté 5 sur 5 étoiles

Nie byłam pewna zamawiania marynarki…

Nie byłam pewna zamawiania marynarki online, ale ta naprawdę dobrze leży. Rzadko mi się to zdarza.

16 janvier 2026

Droga Weroniko,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Bardzo się cieszymy, że mimo początkowych wątpliwości marynarka spełniła Twoje oczekiwania i dobrze leży — wiemy, że zakupy online potrafią być wyzwaniem, dlatego takie słowa są dla nas szczególnie ważne. Przekazaliśmy Twoją opinię naszemu zespołowi.

Jeśli będziesz mieć jakiekolwiek pytania lub będziemy mogli w czymkolwiek pomóc, jesteśmy zawsze do dyspozycji. Zapraszamy do kontaktu pod adresem: info@vivano-warszawa.pl.

Serdeczne pozdrowienia,
Zespół Vivano

Neodporúčam vám !!!

Neodporúčam vám !!!! Objednávajú s aliexpres a predávajú za 10 krát drahšie !
Peniaze nevrátia poslala som tovar naspäť a hneď ma upozornili že je to podvodna stránka !!! Peniaze mi nevrátili tovar som poslala ale si ho nezobrali späť!!! Neodporúčam !!! Jeden veľký podvod !!!

16 décembre 2025

Dobrý deň, Dasa,

ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoju skúsenosť. Mrzí nás, že ste mali takýto pocit a že vaša objednávka aj následná komunikácia nesplnili vaše očakávania. Rozumieme vašej nespokojnosti a berieme ju veľmi vážne.

Situáciu určite preveríme a pozrieme sa na stav vráteného tovaru aj refundácie, aby sme zistili, kde mohlo dôjsť k problému. Naším cieľom nie je sklamať zákazníkov, ale nájsť riešenie v súlade s našimi obchodnými podmienkami.

Ak ste tak ešte neurobili, prosíme, kontaktujte nás priamo e-mailom na info@vivano-warszawa.pl
, kde vám radi pomôžeme a prípad podrobne preveríme.

S pozdravom
Tím Vivano Warsawa

POZOR!!!Neodporúčam

POZOR!!!Neodporúčam. Tovar zakúpený v cene 66 EUR, som bola naivná, že pôjde o kvalitný kus. Objednala som si čižmy. Kvalita a vizuál zlá. Proste hnus. Čižmy prišli v plastovom sáčku o rozmeroch 20x30cm. To už hovorí samo za seba. Kontaktovala som ich, že chcem tovar vrátiť. Odpovedali, že to mám vrátiť na adresu do Číny. Odpovedala som im, že nič do Číny posielať nebudem, že obchodný vzťah som uzatvorila s nimi, že to pošlem im. Odpísali, že na ich adrese nikto nie je (schránková firma), čiže to nebude mať kto prevziať. Neviem, čo mám robiť. Zaplatila som im nie malé peniaze. Ešte to skúsim cez banku. Tento podvodnícky obchod Vivano-Warszava vôbec neodporúčam. Dávajte si pozor. Je to tovar z Číny. Ešte aj z Temu je lepšia kvalita.

4 janvier 2026

Dobrý deň, pani Slávka,

ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoju skúsenosť. Veľmi nás mrzí, že ste boli s kvalitou objednaného tovaru aj s procesom vrátenia nespokojná. Rozumieme vašej frustrácii a berieme vašu spätnú väzbu vážne.

Situáciu, ktorú popisujete, budeme interne preverovať, aby sme zistili, kde došlo k zlyhaniu a ako ju vieme riešiť v súlade s našimi podmienkami aj platnou legislatívou. Naším cieľom nie je zákazníkov sklamať, ale nájsť férové riešenie v každom prípade.

Prosíme, kontaktujte nás priamo na e-mailovej adrese info@vivano-warszawa.pl
, kde s vami radi prejdeme váš prípad podrobnejšie a pokúsime sa vám pomôcť.

S pozdravom
Tím Vivano-Warszawa

Złodziejska firma

Zamówiłem i zapłaciłem za towar, którego do dziś nie otrzymałem.Telefon ciągle zajety( automatyczna sekretarka), a na maile nikt nie odpisuje. Zgłaszam sprawę na policję i do UOKiK.OSZUŚCI!!!

16 décembre 2025

Panie Macieju,

dziękujemy za podzielenie się opinią i bardzo przepraszamy za stres oraz frustrację, jakie towarzyszyły oczekiwaniu na zamówienie. Rozumiemy, jak trudna była sytuacja przy braku kontaktu i opóźnieniu — potraktowaliśmy to bardzo poważnie i sprawdziliśmy sprawę.

Cieszymy się, że przesyłka została już dostarczona. Dla przejrzystości poniżej znajduje się link do śledzenia, który potwierdza doręczenie:

Jednocześnie przepraszamy za wcześniejsze problemy z dostępnością telefoniczną i odpowiedziami mailowymi — podjęliśmy działania, aby poprawić komunikację i uniknąć takich sytuacji w przyszłości.

Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania lub potrzebuje dodatkowej pomocy, jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy. Prosimy o kontakt bezpośrednio pod adresem: info@vivano-warszawa.pl

Zespół VivanoPL

Noté 1 sur 5 étoiles

THIS IS A SCAM CHINESE SITE DO NOT BE…

THIS IS A SCAM CHINESE SITE DO NOT BE FOOLED BY THE PHOTOS OR ANY ADDRESSES THEY ARE FULL ON CHINESE SCAMMERS

11 décembre 2025

Dear Brian,

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear that you feel this way and that your experience has caused frustration. We take such concerns very seriously and will look into the matter to understand what may have led to this impression.

Transparency and customer trust are important to us, and we want to ensure any issues are addressed properly. If you’re willing to share more details about your experience, we’d appreciate the opportunity to review it and assist you further.

Please feel free to contact us directly at info@vivano-warszawa.pl
— we’re available and happy to help.

Kind regards,
The VivanoPL Team

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus