Vivano Warszawa Avis

TrustScore 2 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

Scam. W nazwie Warszawa, a towar idzie z Chin. Kompletnie niezgodna rozmiarówka. Kupiłem M, a w rzeczywistości ogromna L albo nawet XL. Rekawy ok, ale szerokośc powoduje, że kompletnie nie leży. Brak... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

UWAGA !!!!!!!!!!!!! Sklep z chinszczyzną, OSZUŚCI!!!!!!!!!!! Wysyłają po wielu tygodniach towar nie zgodny ze zdjęciami i opisem. Zwrot to jakaś ściema, także zostałam oszukana na prawie 300 zł.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety buty które na stronie były w ustawione jako skórzane i super jakości okazały się zwykłymi tanimi śmierdzącymi tanią chińszczyzną botkami. Paczka przyszła w zwykłym worku co mnie zaszokowało... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z wyrobów jakie zamówiłam mam tylko jedną uwagę związaną z numeracją że jest większa niż być powinna o jeden numer ale problem rozwiązałam wkładką poza tym jestem jak najbardziej zadowolona szybki kontakt z firmą i szybka wysyłka pozdrawiam

11 octobre 2025

Pani Elżbieto,
dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy oraz z naszych produktów. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą numeracji – przekażemy ją do naszego działu produkcji, aby móc to uwzględnić w przyszłości.

Miło nam, że kontakt i wysyłka przebiegły sprawnie. W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby pomocy, jesteśmy do dyspozycji pod adresem info@vivano-warszawa.pl.

Złodzieje i oszuści.

Złodzieje i oszuści.
Co śmieszne w korespondencji sami przyznają że regulamin który maja na własnej stronie ich nie obowiązuje i że w ten sposób oszukują ludzi.
Nie zasługują na 1 gwiazdkę.
Sprawa nadaje sie do @prokuratury jako oszustwo na szeroką skalę.

10 octobre 2025

Drogi Valar Morghulis,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że masz tak negatywne doświadczenia z naszą firmą. Traktujemy tego typu zgłoszenia bardzo poważnie i natychmiast przyjrzymy się opisanej przez Ciebie sytuacji, aby wyjaśnić wszystkie wątpliwości.

Zależy nam na pełnej transparentności i uczciwości wobec naszych klientów — dlatego prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sprawę i znaleźć rozwiązanie.

Oszuści

Oszuści. Przyslali inny towar niż zamowiony, zwroty opisane na adres polski. Ale jak chcesz odeslac to juz tylko na chinski i to na wlasny koszt. Omijać ich z daleka! Towar tandeta chinska!

3 octobre 2025

Pani Basio,
dziękujemy za Pani opinię i bardzo nam przykro, że spotkała się Pani z taką sytuacją. Rozumiemy, jak frustrujące może być otrzymanie innego produktu niż zamówiony oraz trudności ze zwrotem. Chcemy dokładnie sprawdzić tę sprawę i znaleźć dla Pani odpowiednie rozwiązanie.

Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta pod adresem info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli pomóc w rozwiązaniu problemu.

Noté 1 sur 5 étoiles

Od razu po zakupie zgłosiłem że zakup…

Od razu po zakupie zgłosiłem że zakup jest przez pomyłkę i rezygnuję z zakupu. Dostałem informację że produkt został wysłany. Podany telefon nie odpowiada, włącza się poczta głosowa po angielsku.

28 septembre 2025

Panie Ireneuszu,
dziękujemy za Pana opinię i za podzielenie się doświadczeniem. Bardzo nam przykro słyszeć o tej sytuacji — rozumiemy, jak frustrujące może to być. Sprawdzimy dokładnie tę sprawę, aby wyjaśnić, dlaczego przesyłka została wysłana mimo zgłoszenia rezygnacji z zakupu.

Chcemy pomóc w jak najszybszym rozwiązaniu problemu. Prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli zająć się Pana sprawą indywidualnie.

Zespół Vivano-Warszawa

Noté 1 sur 5 étoiles

Nowy pomysł na draństwo w stosunku do…

Nowy pomysł na draństwo w stosunku do nieuważnych klientów. Biuro w Warszawie, wrażenie sklepu lokalnego. Jakość kiepska. Zwrot praktycznie niemożliwy, bo do Chin na własny koszt.

22 septembre 2025

Panie Jarku,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie z zakupami nie spełniło oczekiwań. Rozumiemy frustrację związaną z procesem zwrotu i jakością produktu. Zapewniamy, że każdą opinię traktujemy poważnie i dokładnie przyjrzymy się tej sytuacji, aby wyjaśnić wszystkie szczegóły.

Zależy nam na uczciwej i przejrzystej obsłudze naszych klientów. Prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli pomóc w rozwiązaniu tej sprawy.

Zespół Vivano Warszawa

Noté 1 sur 5 étoiles

Próbowałam anulować zamówienie w…

Próbowałam anulować zamówienie w dziesięć godzin po jego złożeniu i opłaceniu.
Następnego dnia otrzymałam informację że nie jest to możliwe, gdyż zamówienie jest już przetwarzane,co nie znaczy że wysłane.
Polskie prawo daje klientowi możliwość odstąpienia od umowy zawartej przez internet w terminie dwóch tygodni.
Pytam :jak może działać w Polsce firma nie respektująca polskiego prawa?
Skandal i oszustwo!Omijać z daleka!!!
Elżbieta Dutkowska

26 septembre 2025

Pani Elżbieto,

dziękujemy za Pani opinię i za podzielenie się doświadczeniem. Przykro nam słyszeć, że sytuacja z anulowaniem zamówienia wywołała u Pani frustrację. Rozumiemy, jak ważna jest możliwość odstąpienia od umowy i zapewniamy, że przestrzegamy obowiązujących przepisów prawa konsumenckiego.

Sprawdzimy dokładnie Pani sprawę, aby wyjaśnić, dlaczego anulowanie nie było możliwe na tym etapie realizacji zamówienia, i upewnimy się, że otrzyma Pani należną pomoc.

Prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli indywidualnie zająć się Pani zgłoszeniem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zgodnie z oczekiwaniami

Zgodnie z oczekiwaniami

21 septembre 2025

Panie Janie,
dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się, że wszystko było zgodnie z oczekiwaniami. Pańska satysfakcja jest dla nas bardzo ważna.

W razie pytań lub potrzeby pomocy, pozostajemy do dyspozycji pod adresem info@vivano-warszawa.pl.

Z pozdrowieniami,

Buty otrzymałam po terminie

Buty otrzymałam po terminie. Zamówiłam rozmiar 42 z wkładką 26cm. Otrzymałam buty dużo mniejsze, a firma pisze, że jeżeli są nie zgodne z moimi oczekiwaniami to mogą mi oddać 50%, albo mogę je wysłać. A tu najlepszy hit podany adres w Chinach, gdzie koszty wysyłki wynoszą od 130zł wzwyż. Nie przyjmują do wiadomości, że buty wysłali w mniejszym rozmiarze tłumacząc się moim niezadowoleniem. Buty wysyłają z Chin (byle jakie, nawet nie stały obok rehabilitacyjnych, wyglądają jak z papieru). Dodając jeszcze, buty pierwotnie kosztowały ponad 500zł, ja kupiłam po obniżce (śmiechu warte). Znaleźli sobie sposób na zarabianie. Zdecydowanie nie polecam. To jest zdecydowanie oszustwo.

10 septembre 2025

Cześć Bogdan,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że zamówienie nie spełniło Pana oczekiwań i że pojawiły się problemy zarówno z rozmiarem, jak i z procesem zwrotu. Rozumiemy Pana frustrację i na pewno przyjrzymy się tej sytuacji bliżej, aby wyjaśnić sprawę.

Chcemy, aby każdy klient czuł się potraktowany uczciwie i otrzymał produkt zgodny z opisem. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli dokładniej zająć się Pana sprawą i pomóc znaleźć najlepsze rozwiązanie.

Buty spełniły moje oczekiwania

Buty spełniły moje oczekiwania - bardzo wygodne, zgodne z opisem, dokładnie takie jak na zdjęciu. Mam nadzieję, że długo posłużą.
Trochę przydługi czas oczekiwania na przesyłkę, kontakt z klientem mógłby być lepszy.

4 septembre 2025

Dariusz,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo cieszymy się, że buty spełniły Pana oczekiwania i są zgodne z opisem oraz zdjęciami. Rozumiemy jednak uwagi dotyczące czasu dostawy i kontaktu — to dla nas cenna informacja, którą na pewno weźmiemy pod uwagę, aby poprawić obsługę.

Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania lub potrzebna będzie dodatkowa pomoc, jesteśmy do dyspozycji pod adresem info@vivano-warszawa.pl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kupiłam u was druga parę butów jestem…

Kupiłam u was druga parę butów jestem zadowolona otrzymuje wczasie wyznaczony przez was super!!!

14 septembre 2025

Pani Ireno,

dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że druga para butów również spełniła Pani oczekiwania i dotarła na czas. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że jest Pani zadowolona z zakupów.

W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby pomocy, jesteśmy zawsze do dyspozycji pod adresem: info@vivano-warszawa.pl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam . Oczekuje na paczke juz ponad tydzien. Okazuje sie że idzie z Chin ( Buty za prawie 250 zl..
) totalny SCAM.

12 septembre 2025

Cześć Magda,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że dostawa trwa dłużej niż się spodziewałaś i że sytuacja wywołała takie wrażenie. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i dokładnie sprawdzimy status Twojego zamówienia, aby wyjaśnić sprawę.

Prosimy o kontakt pod adresem info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli pomóc Ci jak najszybciej rozwiązać problem.

firma-oszust

firma-oszust, która ogłasza się że sprzedaje polskie produkty _zarejestrowana w Polsce, jednak sprzedaje tandetne chińskie podróbki, które nijak się mają do zdjęć... kupiłam buty w rozmiarze 42, a w rzeczywistości otrzymałam małe buciki na lalkę chyba w rozmiarze około 36... po zgłoszeniu reklamacji proponują zwrot 30-50% ceny , a jeśli nie to mam odesłać produkty do Chin - to jest świadome oszukiwanie klienta.

8 septembre 2025

Hej Agnieszka,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że spotkała Cię taka sytuacja i że produkt, który otrzymałaś, nie spełnił oczekiwań. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i traktujemy tę sprawę bardzo poważnie – zgłoszenie zostanie dokładnie sprawdzone.

Chcemy, aby proces reklamacji przebiegał jasno i uczciwie. Dlatego prosimy o kontakt bezpośrednio na adres info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli szczegółowo przyjrzeć się Twojej sprawie i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Uwaga oszusci

Uwaga – oszuści!
Zamówiłam buty zdrowotne, miały być z Warszawy i dotrzeć w 3–5 dni. Przyszły po 15 dniach… z Chin. Jakość fatalna, warte co najwyżej kilka złotych. Po wielu mailach odzyskałam tylko 80% pieniędzy. Omijajcie ich szerokim łukiem!

29 juillet 2025

Cześć Aneta,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie z zamówieniem nie spełniło oczekiwań. Rozumiemy Twoje rozczarowanie z powodu długiego czasu dostawy, jakości produktu oraz problemów ze zwrotem pieniędzy. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca i będziemy to dokładnie sprawdzać.

Chcemy, aby każda klientka była zadowolona ze swojego zakupu, dlatego zachęcamy Cię do kontaktu z nami – zrobimy wszystko, aby udzielić Ci pełnego wsparcia. Możesz zawsze napisać do nas na adres: info@vivano-warszawa.pl.

Pomyślny finał

Po dokonaniu płatności nie bardzo orientowałem się od jakiej firmy kupuję, kto pośredniczy w tej transakcji i skąd sprowadzany jest towar. Trwało to dosyć długo, równe 2 tygodnie. Gdy przesyłka nadeszła, byłem uradowany i zadowolony, że wszystko skończyło sie pomyślnie.

19 août 2025

Cześć Wojciechu,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Rozumiemy, że oczekiwanie na przesyłkę mogło wydawać się długie i że niejasności dotyczące procesu zakupu mogły budzić wątpliwości. Bardzo się cieszymy, że ostatecznie paczka dotarła i że jest Pan zadowolony z rezultatu.

Każda taka uwaga pomaga nam usprawniać komunikację i procesy, aby zakupy były dla naszych klientów jeszcze bardziej przejrzyste.

W razie dodatkowych pytań lub potrzeby pomocy pozostajemy do dyspozycji pod adresem: info@vivano-warszawa.pl.

Sklep oszustwo

Sklep oszustwo. Nie ma możliwości zwrotu... chyba, że do Chin... firma nie zarejestrowana w Polsce. Towar najniższej jakości. Radzę omijać!

2 septembre 2025

Droga Małgorzato,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że Pani doświadczenie z naszym sklepem nie spełniło oczekiwań. Traktujemy takie sygnały poważnie i będziemy dokładnie sprawdzać opisaną sytuację, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Zależy nam, aby każdy klient czuł się u nas bezpiecznie i otrzymał rzetelną obsługę. Prosimy o kontakt mailowy na adres info@vivano-warszawa.pl, abyśmy mogli bezpośrednio przyjrzeć się tej sprawie i udzielić Pani pełnego wsparcia.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Vivano

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus