Utrolig ringe proces ifm. åben jobopslag på deres hjemmeside. På grund af fejl fra LinkedIn's system, fik jeg søgt samme stilling to gange indenfor en uge, men gik trods alt videre til udfyldelse af t... Voir plus
Reagerer på henvendelse, bare man er ihærdigt nok og tak for det. Generelt er det en udfordrende branche, men et vigtigt stykke arbejde alle ansatte gør med deres interviews. Savner dog mere respekt... Voir plus
En god måde at udtryk, ens mening på! Samtidig tjener points til gavekort, til senere brug😀
Okay undersøgelse, man bør måske rette lidt i spørgsmålene, når bla papiraviser lukker, så man ikke skal svare på, om man læser dem! Og når spørgsmålene 2 x efter hinanden er næsten enslydende. Så kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Voxmeter A/S er et dansk analyseinstitut, specialiseret i samfundsundersøgelser, markedsanalyse og Customer Experience Management. Vores analyser er blandt andet lavet på baggrund af Voxmeters eget Webpanel, som består af mere end 100.000 panelister og 20.000 virksomheder. Derudover, gennemfører vi også 1000 ugentlige telefoninterviews. Det er igennem disse telefoninterview, vi udarbejder vores populære ugentlige meningsmåling. Vi udfører også hall-tests, afholder fokusgrupper og gennemfører kvalitative interviews. Siden år 2000 har vi desuden udviklet teknologien Catglobe, der effektiviserer produktionen af de klassiske kunde- og markedsanalyser, som samles i en fælles videnshub. Her systematiseres viden efter en metodik kaldet CEM Intelligence, som gør indsigterne anvendelige, både strategisk og operationelt. Systematikken betyder, at den enkelte leder i en organisation altid er på forkant med at igangsætte de rette indsatser rettidigt. Systemet sikrer samtidig høj datakvalitet og validitet i alle undersøgelsesdesigns. Hvis du ønsker en dybere indsigt i det arbejdet vi udfører, er vores hjemmeside det helt rigtige sted at kigge rundt. Her finder du en oversigt over de ydelser vi tilbyder, hvilke typer interviews vi udfører, tidligere undersøgelser vi har udarbejdet, en dybere gennemgang af systemet Catglobe og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig. Du finder os her på hjemmesiden www.voxmeter.dk
Borgergade 6, 1300, København, Danemark
- 70 20 23 24
- support@voxmeter.dk
- voxmeter.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Relevante spørgsmål
Relevante spørgsmål, som er let tilgængelige, og kræver ikke meget tid⭐️
Voksmester er en god platform og de har…
Voksmester er en god platform og de har nogle gode spørgeskema men kan tage og tjene gode point.
Varm vinter håber du ka se mig kold…
Varm vinter håber du ka se mig kold tider venter så jeg seer til den senere ;)
Gode spørsmål 👍🎄
Dejligt at få følelsen af at kunne…
Dejligt at få følelsen af at kunne komme med min indstilling/mening
Det er fedt det her med at man kan…
Det er fedt det her med at man kan optjene point, det er bare lidt irriterende når de ringer til en.
Ikke din tid værd + de sender ikke gavekortene alligevel
Jeg har brugt rigtig mange timer på at svare på spørgeskemaer, nok til at få 5000 point som udløser et gavekort på 500kr. Og nu vil de ikke sende mit gavekort og det er umuligt at få fat på dem.
1. Jeg skulle have modtaget mit gavekort "indenfor en uge" fra da jeg bestilte det. Da det ikke skete skrev jeg til dem og fik at vide de havde tekniske problemer med udsendelsen af gavekort, men at jeg vil modtage det inden for en uge. Nu er det 10 dage siden jeg skrev med dem og 18 dage siden jeg bestilte mit gavekort og det er stadig ikke kommet. Jeg har prøvet at ringe til dem, men nummeret virker ikke og de svarer ikke på mine e-mail henvendelser.
2. De timer man ligger i spørgeskemaundersøgelser afspejler ikke i nærheden det man får ud af det. Det er uden tvivl den værste timeløn jeg har oplevet, også hvis jeg på mirakuløs vis faktisk modtager det gavekort de skylder mig.

Réponse de Voxmeter A/S
Lad være med at bruge det
Lad være med at bruge det. Jeg har brugt så mange timer på det, men nu hvor jeg er tæt på gavekort til 500, så får jeg ingen spørgeskema længere. Det er fusk.
---
Nu kan jeg se at jeg har fået svar på min anmeldelse, og nu får jeg pludselig spørgeskemaer igen. Så nu prøver jeg og se om det holder denne gange. Så ændre jeg min anmeldelse, hvis jeg når de 5000 point, og rent faktisk får gavekortet.

Réponse de Voxmeter A/S
Efter at Voxmeter har holdt op med at…
Efter at Voxmeter har holdt op med at sende mig flere spørgeskemaer i mange uger, så jeg ikke kunne få de større gavekort, besluttede jeg mig for at indløse et mindre gavekort, og sjovt nok fik jeg en ny undersøgelse lige efter. Endnu et bevis på, at det er bevidst snylteri. Hvad der er værre endnu, er, at de lover at udbetale gavekortet inden for en uge. Der er nu gået over en uge, og jeg har stadigvæk intet modtaget. Når man skriver til deres mail, så er de sjovt nok på ferie, og de skriver, at de kun besvarer henvendelser om mandagene. Så nu kan jeg vente en hel uge, hvis jeg er så heldig for at få svar. Det ser ud til, at jeg ikke er den eneste, der har de problemer. Så hold jer langt fra dem!
Nu har jeg været en del af Voxmeter i en del tid…
Nu har jeg jo været en del af Voxmeter i rimelig lang tid og har nået op på 4374 point men på de sidste 3-4 uger har der ikke været nogle undersøgelser. Jeg ved ikke om det er et tilfælde eller om det er en bevist strategi for at man ikke kan komme op på 5000 point og få det store gavekort. Jeg har dog endu ikke indløst noget
Update nu er jeg nået op på 5000 point 🔥🔥 det tog sin tid men det skete 👍

Points bliver automatisk slettet
Har netop opdaget at mine points bliver slettet automatisk, det er da fusk! Det kræver ikke den skarpeste programmør at sørge for at du aldrig når de 5000 point, fed forretningsmodel!
Her er penge for din tid, nååå nej, vi tager dem lige tilbage igen, det er så slut med at stjæle min tid!

Réponse de Voxmeter A/S
Jeg købte et gavekort den 20/6 2025.
Jeg købte et gavekort den 20/6 2025.
Efter en uge var gavekortet ikke kommet, så jeg kontaktede supporten, men fik ikke svar.
Jeg har kontaktet dem 6 gange - uden at få respons.
Jeg har stadig ikke modtaget mit gavekort.
Det er ringe!!!
Nu har jeg endelig modtaget gavekortet - så kan vi sige 2 stjerner..

Réponse de Voxmeter A/S
Jeg venter på mit gavekort og har dsv…
Jeg venter på mit gavekort og har dsv ikke fået det endnu. Har prøvet at henvende mig til jeres mail men uden svar.

Réponse de Voxmeter A/S
Har været medlem i mange år
Har været medlem i mange år, har bestilt gavekort, der er gået 2. Uger har fået intet, så jeg er skuffet

Fine spørgsmål
Det tager ikke så lang tid og det er forståelige spørgsmål og svarmuligheder

Lidt rodet
Det er ikke verdens bedste- Man kan ofte ikke vælger "ved ikke" men skal f.eks. vælge 3 fagforeninger jeg mener er dårlige, jeg kan ikke vælge "ved ikke", så mit svar vil ikke være rigtigt, for jeg aner det ikke. Det her med at bruge point eller donere dem, er ikke super tydeligt, sår har aldrig kigget på det. Det er ærlig talt noget rod.