Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig ringe proces ifm. åben jobopslag på deres hjemmeside. På grund af fejl fra LinkedIn's system, fik jeg søgt samme stilling to gange indenfor en uge, men gik trods alt videre til udfyldelse af t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Reagerer på henvendelse, bare man er ihærdigt nok og tak for det. Generelt er det en udfordrende branche, men et vigtigt stykke arbejde alle ansatte gør med deres interviews. Savner dog mere respekt... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Okay undersøgelse, man bør måske rette lidt i spørgsmålene, når bla papiraviser lukker, så man ikke skal svare på, om man læser dem! Og når spørgsmålene 2 x efter hinanden er næsten enslydende. Så kan... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Prestataire spécialisé en études de marché

Écrit par l'entreprise

Voxmeter A/S er et dansk analyseinstitut, specialiseret i samfundsundersøgelser, markedsanalyse og Customer Experience Management. Vores analyser er blandt andet lavet på baggrund af Voxmeters eget Webpanel, som består af mere end 100.000 panelister og 20.000 virksomheder. Derudover, gennemfører vi også 1000 ugentlige telefoninterviews. Det er igennem disse telefoninterview, vi udarbejder vores populære ugentlige meningsmåling. Vi udfører også hall-tests, afholder fokusgrupper og gennemfører kvalitative interviews. Siden år 2000 har vi desuden udviklet teknologien Catglobe, der effektiviserer produktionen af de klassiske kunde- og markedsanalyser, som samles i en fælles videnshub. Her systematiseres viden efter en metodik kaldet CEM Intelligence, som gør indsigterne anvendelige, både strategisk og operationelt. Systematikken betyder, at den enkelte leder i en organisation altid er på forkant med at igangsætte de rette indsatser rettidigt. Systemet sikrer samtidig høj datakvalitet og validitet i alle undersøgelsesdesigns. Hvis du ønsker en dybere indsigt i det arbejdet vi udfører, er vores hjemmeside det helt rigtige sted at kigge rundt. Her finder du en oversigt over de ydelser vi tilbyder, hvilke typer interviews vi udfører, tidligere undersøgelser vi har udarbejdet, en dybere gennemgang af systemet Catglobe og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig. Du finder os her på hjemmesiden www.voxmeter.dk

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har nu ventet 11 dage på mit…

Jeg har nu ventet 11 dage på mit gavekort og stadig ikke modtaget hverken gavekort eller svar fra deres support. Det virker lidt mystisk...

31 mars 2025

Hej Maya

Tak for din besked.

Vi beklager, at du har ventet 11 dage på dit gavekort. Men du bør gerne have modtaget det nu.

Hvis ikke, kan du kontakte vores afdelingschef Emil Englund direkte på +45 26 78 04 89.

Vi vil gerne takke dig for at have deltaget i vores undersøgelser, for at have delt din mening og for at bidrage til det samfund, vi lever i, gennem dine svar. Og vi håber, at du fortsat har lyst til at deltage i vores spørgeskemaer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Intet gavekort efter 13 dage....

Jeg bestilte mit gavekort 13 dage siden og har stadig ikke modtaget det.
Deres kundeservice svare ikke når man henvender sig - det er for uprofessionelt.
Jeg har brugt et år på at samle point ind - jeg føler mig snydt.

31 mars 2025

Hej Sofia

Tusind tak for din henvendelse.

Vi beklager , at det har taget længere tid end forventet at få sendt dit gavekort afsted. Under alle omstændigheder burde du have dit gavekort nu.

Og hvis ikke, må du meget gerne kontakte afdelingschef Emil Englund direkte på +45 26 78 04 89.

Tak for din deltagelse i spørgeskemaerne! Dine svar og holdninger er med til at bidrage til samfundet.

Har nu ventet 2 1/2 uge på gavekort

Har nu ventet 2 1/2 uge på gavekort. Har rykket flere gange, men får samme svar hver gang - “vi har problemer, men det kommer i denne uge”
Nu svarer de slet ikke. Det er SÅ useriøst og uprofessionelt. Man bruger faktisk tid og overvejelser på at svare på spørgsmålene. Så kan man vel også forvente professionalisme den anden vej…….

28 mars 2025

Hej Bente

Tusind tak for din besked.

Vi vil gerne undskylde for, at dit gavekort har været undervejs længe. I hvert flad skulle du gerne have modtaget det nu.

Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte vores afdelingschef Emil Englund direkte på +45 26 78 04 89.

Tak fordi du har deltaget i vores spørgeskemaer!

Hav en god dag!

Ej modtaget gavekort

Som flere har skrevet får man ikke sit gavekort. Jeg har ventet i 3 uger nu, og de bliver ved med at sige, at det kommer om et par dage. Vil klart ikke anbefale det, når man alligevel ikke får sit gavekort!

30 mars 2025

Hej Iben

Tak for din besked.

Vi er kede af, at du har ventet i tre uger på dit gavekort. Det beklager vi mange gange. Du skulle gerne have modtaget det nu!

Hvis ikke, må du meget gerne kontakte vores afdelingschef Emil Englund direkte på +45 26 78 04 89.

Og så vil vi sige tusinde tak, fordi du har deltaget i vores undersøgelser. Vi håber på at høre mange flere af dine meninger og holdninger i fremtiden.

Manglende gavekort

Gavekort kommer ikke. Holdt det med en uge så bare, men nej…

Support er ekstrem langsom - ringe!

27 mars 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din henvendelse.

Vi beklager meget, at det har taget længere tid end forventet at få sendt dit gavekort afsted. Men du bør i hvert fald have modtaget det nu.

Hvis dette ikke er tilfældet, kan du kontakte vores afdelingschef Emil Englund direkte på +45 26 78 04 89.

Mange tak for din deltagelse i vores undersøgelser. Vi glæder os til at høre mange flere af dine meninger og holdninger i fremtiden.

Excellent and clear

Excellent and clear

7 mars 2025

Réponse de Voxmeter A/S

Hi Frants. Thanks for your review. We are happy to hear that you like our surveys.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg er ikke vild med Voxmeter

Jeg er ikke vild med Voxmeter
Det er tit nogle ubehagelige emner i spørgeskemaerne og man skal svare på rigtig mange for at få noget ud af det. Når man har byttet point til gavekort kommer man ind på en total uoverskuelig side med sindssygt mange (og dyre) ting… 😱
Jeg lukker ned for det igen

23 février 2025

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse. Vores spørgeskemaer dækker alverdens emner, men vi er kede af, hvis der var noget, du ikke brød dig om.

Vi vil dog takke dig for at dele din mening i vores spørgeskemaundersøgelser. Det er med til at styrke demokratiet.

Og så håber vi, at du får brugt dit gavekort. LuksusGavekortet kan du nemlig bruge på en lang række brands.

Rigtig dejlig dag til dig!

Vh Voxmeter

Godt at give sin mening

Godt at give sin mening . Ellers var der ingen statistikker

17 février 2025

Réponse de Voxmeter A/S

Hej Mona. Tak fordi du deler din mening! Det hjælper demokratiet :-)

Rigtig dejlig dag til dig.

Simple and Easy Experience

I’ve only tried their survey, but it was straightforward and easy to complete. The layout was clear, and everything worked smoothly. Based on that, it seems like they’ve put effort into making things user-friendly!

16 février 2025

Réponse de Voxmeter A/S

Hi Philip. Thanks so much for your review. We wish you a pleasant day :-)

Noté 3 sur 5 étoiles

Når man endelig har sparet point op

Når man endelig har sparet point op, og “købt” sit gavekort (går der en uge før man modtager) og jeg har så ventet over en uge - og får ikke svar fra supporten.
Kunne være rart med en fornemmelse for, om man faktisk modtager sit gavekort :)

9 février 2025

Kære Sidsel

Tusind tak for din henvendelse.

Vi kan godt se, at du har ventet 9 dage på dit gavekort i stedet for 7. Vi beklager ventetiden, men håber du får glæde af gavekortet, som blev leveret til dig i går.

Vi sætter stor pris på at du deler din mening med os, og vi skal selvfølgelig gøre vores bedste for at du modtager dit gavekort lynhurtigt næste gang.

Noté 4 sur 5 étoiles

Relevant

Relevant undersøgelse.

3 février 2025

Réponse de Voxmeter A/S

Hej Morten. Det er vi glade for, at du synes. Hav en skøn dag!

Mistænkelig.

Bliver ringet op vedr. Deltagelse der drejer om politisk orientering og jeg tænker ok det vil gerne deltage i, men derefter uddybes undersøgelsen er for tilfældigt udvalgte borgerne i køge kommune.
Men jeg er ikke længere borger i køge kommune og har ikke været det i 3 år og 5 mdr.
Uhmmm. Hvor indhenter de mon borgere fra...man kan kun blive mistænkelig...

31 janvier 2025

Hej Inger

Tak for din anmeldelse, og tak fordi du har deltaget i vores undersøgelse.

Nogle gange ringer vi forkert, og det beklager vi mange gange.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus