Jeg er nu blevet holdt hen i snart 3 uger af en meget høflig kundeservice som lovet at gøre alt hvad de kan for at skaffe et simpelt sporingslink til hvor min ordre er. Pengende blev selvfølgelig tru... Voir plus
Lisez les avis des autres
We ordered 2 side tables and 1 pouf for about 13.500dkk. I was a little bit worried, as the reviews on here aren't the best. The 2 side tables we wanted are discontinued, and the Danish design company... Voir plus
Har nu anmeldt til Forbruger klagenævnet. Jeg bestilte et sofabord, til en favorabel pris, men dog over 4500kr. med et par måneders leveringstid. En måned senere skriver Westwing, at de cancler o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hold jer langt væk fra Westwing.dk! Jeg har aldrig oplevet så ringe kvalitet, på så dyre produkter. 8 ud af 10 møbler er smadrede, selvom emballagen er intakt. Jeg havde desværre ikke læst anmel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
Min favourite online shop
Min favourite online shop. Everything excellent decent quality and beautiful design. Sometime waiting time is long but it’s worth waiting

Réponse de Westwing Denmark
Har nu fået leveret en vase og en…
Har nu fået leveret en vase og en dekoskål begge var beskadiget og forsøgt limet inden for sendelsen.
Ikke et ord om at det produkt man har fået leveret er et produkt som er forsøgt repareret eller udbedret inden forsendelse - ej heller en kompensation for ringere kvalitet end det bestilte.
Nu er det spændende at se om hvordan processen går - med erstatning eller refundering.

Réponse de Westwing Denmark
Der manglede varedele i pakken
Der manglede varedele i pakken. 5 stjerne til håndtering af situationen. Fantastisk kundeservice. Vil sikkert handle hos westwing.dk igen.

Desværre en meget dårlig oplevelse
Desværre en meget dårlig oplevelse
Jeg bestilte et sofabord den 23.12.25 og modtog den 30. december en mail om, at det var på vej. Herefter gik der dog flere uger uden opdateringer, og trackingen i Bring-appen stoppede pludseligt. Jeg måtte derfor selv tage kontakt både på mail og telefon for at finde ud af, hvad der var sket med min ordre.
I telefonen fik jeg oplyst, at de havde opsagt samarbejdet med Bring, og at mit sofabord derfor var blevet sendt retur til Westwing – uden at jeg var blevet informeret om dette.
Den 23. januar fik jeg valget mellem at få varen tilsendt igen eller at få pengene retur. På grund af det utilfredsstillende forløb valgte jeg at få pengene tilbage. Jeg fik oplyst, at beløbet ville være på min konto inden for 2–5 hverdage.
Der er nu gået 2,5 uge, og pengene er stadig ikke tilbagebetalt. Jeg er fortsat i dialog med Westwing om sagen.
Alt i alt en meget frustrerende oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale andre at risikere.

Réponse de Westwing Denmark
Produktet er beskadiget selvom…
Produktet er beskadiget selvom emballagen er intakt.
Der er dybe ridser i træet og rester af lim på bordpladen.
Nu starter processen med at få det returneret og et forsøg på at få pengene igen. Usikkerheden er altid ubehagelig og en unødig bekymring.
Selv hvis det lykkedes, er det træls at skulle have brugt tid og energi på hele processen.

Réponse de Westwing Denmark
Køb ikke fra denne hjemmeside
Køb ikke fra denne hjemmeside. Jeg så desværre først selv de dårlige vurderinger af leveringstider efter min ordre, men de gjorde ligeledes min pakke væk. Som de er nødt til, tilbød de at sende ordren igen men denne gang med op til 5 ugers leveringstid. På dette tidspunkt havde jeg allerede ventet i 3 uger. Oprindeligt var der forventet leveringstid på 5 dage. Uacceptabelt. Fejl kan ske, men det virker meget systematisk med alle disse negative vurderinger.

Réponse de Westwing Denmark
God hjemmeside med fænomenal navigering.
Hej
God hjemmeside med fænomenal navigering.
Birgitte Mikkelsen

Paul Oil bottles
I have bought a couple of decorative oil bottles and they arrived fast, well packaged and they look exactly as advertised. I’m very happy with my purchase, they look very pretty on my kitchen table.

Modtog aldrig mine varer
Bestilte et bord d. 28/12/2025, pengene blev trukket og jeg fik besked på at de ville sende det. D. 14/01/2026 fik jeg en besked om at varen er kommet retur til dem. Skrækkelig service, kommunikation og samarbejde med fragtfirma.

Pas på!
Jeg har nu ventet 26 dage på noget der skulle komme på 1 uge. De tog dog pengene på dag 1. Kundeservice svarer i bedste fald udenom på spørgsmål.

Réponse de Westwing Denmark
Dårlig oplevelse - ingen vare leveret
Jeg bestilte et sidebord, hvor leveringstiden var angivet til 5-6 uger. Pengene blev trukket med det samme (hvilket ikke er lovligt). Efter den angivne periode fik jeg d. 5. december mail om, at varen var afsendt og et sporinglink til Bring.
Af sporingen fremgår, at varen ikke er indleveret til Bring endnu. D. 12. december kontaktede jeg kundeservice og fik besked om bare at vente videre. Siden har jeg kontaktet dem flere gange og får at vide, at de afventer svar fra deres logistikafdeling. Det er nu d. 25. december og ingen tegn på, at jeg får min vare.

100% anbefales
Super flotte ting! De leverer også hurtigt og der er styr på alt fra online shopping til levering af pakke/pakker!
Jeg har købt alt fra spejle, spisebord til service og ALT har været i super lækker kvalitet

Great shopping experience!
I placed an order Dec 10th and got my products by Dec 16th. Everything came thoroughly packed and the chairs I bought are beautiful. They feel and look expensive.
I would definitely buy again based on my experience, they have amazing furniture :)

Réponse de Westwing Denmark
Fraråder alle at handle der
Fraråder alle at handle der. Svindel firma. Tager dine penge uden at sende varerne og ingen kundeservice.

Anbefaler 👍🏼
Bestilte et par lamper herfra. Hurtig levering og super smukke lamper. Og så er deres kundeservice også gode at kommunikere med og de svarer hurtigt 👍🏼 og så er deres hjemmeside bare super smuk med alle de fine produkter.

Réponse de Westwing Denmark
Great quality and costumer service
We ordered a hardwood mango skænk, and it arrived at the promised time. The furniture looks like high quality and very easy assembly (it was almost all assembled already). We also needed some support from costumer service and they were fast and efficient.
We had a good positive experience and we will be buying again.

Réponse de Westwing Denmark
Den der står bag denne butik burde have…
Den der står bag denne butik burde have sin egen designpris. Westwing føles mere som et smukt boligmagasin end en webshop, alt er gennemført kurateret, farverne spiller sammen, og man får lyst til at flytte ind i hvert eneste look.
Jeg ender altid med at gemme ideer til senere, fordi sammensætningen af møbler, lamper og småting gør det nemt at se for sig, hvordan det kan fungere hjemme hos mig.

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Vi er så tilfredse med produktet. Vi bestilte en keramik kande og 4 tilhørende kopper.
Alt kom intakt i sikker indpakning 😊

Réponse de Westwing Denmark
Rigtig fine ting men alt for lang…
Rigtig fine ting men alt for lang leveringstid. Min ordre sagde 4-8 dage, men varen er først modtaget efter 12 dage. Det syntes jeg ikke er tilfredsstillende

L’expérience Trustpilot