Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan kun advare imod at indgå aftaler med wizer Deres samarbejde med global Connect er skandaløst En simpel nedgravning af kabel gået helt skævt, gravet de forkerte steder, ikke leveret graveplan,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Reperation af el/ Eltavle. En rigtig god oplevelse. Serviceelektriker Jesper kom til tiden , og var meget kompetent og vidende om det arbejde han udførte. Meget pmhyggelig og vi fik lavet det vi bad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter lang tids boksning med at få tilsluttet fibernet mellem Global Connect /Wizer og Altibox lykkedes det takket været fibertekniker Mourad fra Wizer. Han kom da vi hidkaldte ham, og lagde alle kræf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi spurgte en teknikker ude på vejen ang udfald i fibernettet. fik besøg af en fiberteknikker Mourad 15 minutter senere. Det kan vidst kun kaldes god kunde pleje. En utrolig sød og hjælpsom fyr, der... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur
  2. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Wizer er specialister i at etablere fibernet for netejere. Vi tager os af hele projektet fra opstart til aflevering.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Super arbejde!

Super arbejde!
Meget kompetent og servicemindet tekniker.
God forklaring om arbejdet, før han gik igang. Gennemgang af det udførte, da han var færdig.
Hvis man får Aputsiak ud som tekniker, er man sikker på godt arbejde.

18 août 2023

Service i topklasse

Vores fiberforbindelserne var desværre afbrudt, da vi kom hjem fra ferie. Fastspeed fejlsøgte online, og oprettede hurtigt en servicesag hos Wizer.
Tommy fra Wizer kontaktede os samme eftermiddag, og installationen blev besigtiget dagen efter. Det blev konstateret, at fiberen var gravet over.
Nu - kort tid efter besigtigelsen - har Wizers gravehold, blæsehold og fiberteknikere været forbi hos os. Forbindelsen er retableret. Belægning og fliser ligger helt som de skal, og alt virker perfekt.
Det er da service i topklasse !!!
Vi har været velinformeret om alt.
Stor tak til Tommy, Mourad, Bogdan samt Martin & Co.

17 août 2023

En god oplevelse

En god oplevelse, da tekniker Aputsiak hurtigt og fejlfrit gjorde klar til fibernet i vores hus.

11 août 2023

Flot arbejde

Bo fra Wizer var hos os for at sætte en boks til fibernet op. Meget rar og behagelig lavede arbejdet meget flot, og brugte tid på at finder det bedste sted til den. De varmeste anbefalinger her fra. Kirsten

16 août 2023

Fiberteknikker Mourad

Fiberteknikker Mourad

Sagde jeg kommer og kobler jer på når jeg er færdig her. Til at starte med kom han ikke og vi troede han bare var kørt Og derfor ringet vi ind og “klaget” men det var han ikke ( ET ORD ER ET ORD OG JEG HOlDER ALTID MIT ORD )vi ringet selvfølgelig ind og fortalte han havde holdt sit ord.
vi havde desværre bare en deadline så vi var nød til at køre før han var 110% færdig da han afventet en klarmelding fra en Marianne. Dagen efter var han der fra morgen stunden og ville tjekke op om vi var kørende på fibernettet hvilket jeg glædeligt kunne fortælle at vi var😃

8 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Faktura 7819 Sagsnummer:24774

Faktura 7819 Sagsnummer:24774
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.....!!!Slettet, glemt, manglende informationer, Gravetilladelser, miskommunikation Globalconnect Wizer internt, For bare at nævne nogle af argumenterne for at vi ikke kan få en leveringstid.  Der er rullet fibernet ud til hele vores vej, men vi er blevet glemt, det er hvad der sker, men vi har nu i mere end to måneder kæmpet for at få etableret det fibernet, vi har betalt depositum d. 17/6-2021 og som er etableret til resten af vejen!!til trods for utal af opkald til Globalconnect, wizer osv. er vi ingen vegne kommet ud over at vi er blevet oplyst at vi skal acceptere nye vilkår for at fibernet !Som kunder bliver du smidt rundt i hvad der virker som en lidt af en virksomheds karrusel af tidligere firma, entreprenører, underleverandører osv.  Den sidste status på sagen er en medarbejder ved globalconnect har registeret vores sag i et word dokument

14 août 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Manglende svar fra Wizer, men god oplevelse med teknikeren

Fik en mail den 12/7 om at bestille tid til et teknikerbesøg for at få installeret fiberboksen. Da jeg gik ind for at bestille tid kunne det senest blive den 1/8.
Da det er midt i sommerferien, hvor mange er ude at rejse inkl. mig selv skrev jeg til Wizer's booking mailadresse den 15/7 for at høre, om ikke det vil være muligt at booke tider senere i august, hvor folk er hjemme fra deres sommerferie, men jeg har aldrig fået noget svar.
Endte med at booke tid til den 31/7, hvor det lykkedes mig at være hjemme. Det var dog en meget positiv oplevelse. Aputsiak kom på slaget 12 som lovet og accepterede at placere boksen et lidt vanskeligt sted bag en reol, selvom der ikke var meget plads. Han var yderst venlig og imødekommende og lavede et godt stykke arbejde. Men jeg er dog noget skuffet over ikke at få svar på min henvendelse til Wizer. Jeg håber ikke det er den normale standard fra deres kundeservice (som det desværre ser ud til fra de mange andre anmeldelser), for så fortryder jeg nok at jeg har valgt dem. I øvrigt er det super forvirrende med alle de firmaer der er involveret i denne fiberudrulning. Jeg fik først en henvendelse fra Onefiber. Senere blev det til GlobalConnect og nu er det så Wizer der kommer og installere fiberen. Men jeg kan forstå at kundeservicen nu er overgået til Fastspeed, så der er ikke noget at sige til, at der er rod i butikken, jeg krydser bare fingre og håber det bedste, men jeg er noget skeptisk.

31 juillet 2023
Logo de Wizer

Réponse de Wizer

Hej Ole

Det er selvfølgelig ikke acceptabelt at du ikke får et svar retur. Bookinger ligger internt (Er altså ikke en del af kundeservice hos Fastspeed), men det er grundlæggende dig uvedkommende. Du skal have et svar når du kontakter os.

Det er godt at høre din faktuelle oplevelse med vores medarbejder var god og positiv, men vi forstå også godt din forvirring med navne. Men OneFiber og GlobalConnect er et og samme firma, de har bare brugt forskellige navne historisk, hvad de ikke gør længere. Wizer er i dag alene entreprenør på udførelsen, så har faktisk ikke andet med kunderne atgøre atvi skal sikre installationen/udførelsen, herunder booking af KAP montering.

dygtige fagfolk

Det er sjældent at møde en tekniker, der ikke kun er kompetent på sit område, men også har den menneskelige evne til at kommunikere og forklare ting på en måde, der giver mening for en ikke-teknisk person som mig. Jeg føler mig virkelig tryg ved det forestående arbejde med fiberoptikinstallationen, og jeg har fuld tillid til, at det vil blive udført med samme høje standard som den information, teknikeren har delt med mig i dag.
Jeg vil gerne takke både teknikeren "Aputsjak" og dit firma for at have valgt sådanne dygtige fagfolk, der virkelig sætter kundeservice og klar kommunikation i højsædet. Jeg ser frem til den kommende installation med forventning og tillid til, at det vil være en glat proces takket være den solide grundlæggende viden og opmærksomhed, jeg har modtaget i dag.

10 août 2023

Super oplevelse

Super oplevelse.
Særdeles kompetente og venlige forklaringer
af tekniker Aputsiak.

10 août 2023

Dygtig fibertekniker

Efter et alt, alt for langt forløb med installation af fiberteknologi i Hundested, inkl. flere lokale fejl også hos os, samt et informationsniveau fra GlobalConnect/Wizer der har været ikke-eksisterende, havde vi i dag besøg af Mourad, en overordentlig dygtig og sympatisk fibertekniker fra Wizer som først kørte da han var helt sikker på at der var forbindelse. Stor ros til Mourad !

8 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Aputsiak var ude og installerer…

Jeg havde Aputsiak ude og installerer mit fibernetværk. Han lavede et godt stykke arbejde og var grundig. Og fik placere det efter mit ønske. Han gav sig tid til at sætte mig ind i hvordan det hele fungerede
Michael

7 août 2023

Fibernet

Jeg havde Aputsiak ude og installerer mit fibernetværk. Han lavede et godt stykke arbejde og var grundig ift. at placere det efter mit ønske. Han gav sig god tid til at sætte mig ind i hvordan det hele fungerede. Meget behagelig oplevelse.

23 juin 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus