Kan kun advare imod at indgå aftaler med wizer Deres samarbejde med global Connect er skandaløst En simpel nedgravning af kabel gået helt skævt, gravet de forkerte steder, ikke leveret graveplan,... Voir plus

Reperation af el/ Eltavle. En rigtig god oplevelse. Serviceelektriker Jesper kom til tiden , og var meget kompetent og vidende om det arbejde han udførte. Meget pmhyggelig og vi fik lavet det vi bad... Voir plus

Vi spurgte en teknikker ude på vejen ang udfald i fibernettet. fik besøg af en fiberteknikker Mourad 15 minutter senere. Det kan vidst kun kaldes god kunde pleje. En utrolig sød og hjælpsom fyr, der... Voir plus

1. Entrepreneur
  2. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Wizer er specialister i at etablere fibernet for netejere. Vi tager os af hele projektet fra opstart til aflevering.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

1 k avis

God oplevelse med Mourad fra Wizer

Vi havde fået installeret fiber fra Global Connect, men der var fejl på. Så fik vi besøg af fibertekniker Mourad, som fik styr på det og nu fungerer det fint. Mourad var fantastisk flink og dygtig og gjorde meget mere end man kunne forvente.

2 août 2023

Wizer hæver stadig penge for en vare de ikke leverer

Jeg er kommet i klemme i overgangen fra Wizer til Fastspeed. Var ellers tidligere en tilfreds Gigabit og sidenhen Wizer-kunde, men i forbindelse med overdragelsen til Fastspeed er alt bare gået galt. Der er flere problemer, men senest har Wizer trukket penge på mit kort for August måned selvom forbindelsen officielt er overgået til Fastspeed pr 1. august - hvorfor jeg også får fakturaer fra den kant! Kundeservice vender ikke tilbage. Hvad stiller man op ? kundenr. 2506

Opdatering pr. 14/9: Jeg har modtaet en kreditnota på det formeget hævede beløb, men ingen penge endnu.

1 août 2023

Réponse de Wizer

Det skal man selvfølgelig ikke acceptere.

Wizer har lagt ALT kundeservice i hænderne på Fastspeed, men det virker åbenbart ikke altid helt efter hensigten. Du er derfor velkommen til at skrive til frank@wizer.dk (Jeg er Direktør i Wizer), så skal jeg nok sikre tingene falder på plads.

Man kan ikke sige op hos Wizer

Jeg kan desværre ikke anbefale Wizer på nogen måde - tværtimod. De er enormt svære at komme i kontakt med telefonisk. Jeg har prøvet at ringe ind omkring ti gange men er aldrig kommet igennem. Jeg har for over en måned siden opsagt mit abonnement over mail, men de svarer ikke andet end at det er travlt og derfor er lang behandlingstid. Selvom jeg har sagt op i forrige måned (juni) bliver de ved med at trække penge. Ydermere har nettet været så ustabilt og på ingen måde levet op til det, jeg har betalt for. Og nu er det så også umuligt at komme ud af aftalen.

31 juillet 2023

Réponse de Wizer

Det er Fastspeed der varetager vores kundeservice, og det er også hos Fastspeed lagt de fleste kunder er flyttet til. Hvis du mener du har en aftale med Wizer, er du hjertelig velkommen til at skrive til frank@wizer.dk. Så får vi det selvfølgelig ordnet.

Stor ros til fibertekniker Mourad

Jeg fik besøg af Fibertekniker Mourad, der udskiftede den sjuskede tilslutning både inde og og ude.
Det medførte at dæmpningen faldt fra over 37 dB til 16 dB.
Så i stedet for at downloade med under 10 Mbps, kan jeg nu down- og uploade med over 900 Mbps målt med Ookla speedtest.
Derfor er jeg særdeles tilfreds med Mourads arbejde.

Fejlen blev først udbedret 14 dage efter at jeg klagede første gang til Internetudbyderen Telenor, men det er jo ikke Mourads skyld.

26 juillet 2023

Super dygtig og rar tekniker Mourad og…

Super dygtig og rar tekniker Mourad og hans kolleger kom og fejlsøgte og fandt hurtigt fejlen. Grunden til Wizer kun får 4 stjerner er at der gik næsten 4 uger hvor jeg intet hørte fra nogen ang udbedringsdato.

25 juillet 2023

Fibertekniker Mourad

Mourad kom uopfordret forbi, (vi var nummer 20 på supportlisten) da han var i området, for at kigge på vores ikke fungerende fiberforbindelse, der var blevet fejlmeldt for 20 dage siden. Mourad fik testet og justeret forbindelen på plads, og vi fik fiberforbindelsen åbnet og i gang.

Mourad er en super professionel fibertekniker der kan sit fag. 👍

19 juillet 2023

Får ikke mine penge retur

Jeg har nu i flere måneder afventet at få et depositum (indbetalt i 2020) tilbage, da Wizer ikke (som tidligere oplyst) vil installere fibernet på min sommerhusadresse.
Det drejer sig om 500 kr. som man åbenbart ikke kan finde ud af at tilbagebetale (eller har wizer ikke likviditet til at betale?).
Jeg har skrevet, og senest efter 45 min. ventetid i telefonen fået talt med en kundemedarbejder, som ikke kunne fortælle noget som helst om hvornår jeg kunne få mine penge.
Elendig "service" (findes der et ord for det modsatte?).
Det burde ikke være så svært at udbetale penge man skylder.

16 juillet 2023

Hej Peter

Når du ringer til kundeservice, er det Fastspeed der tager kaldet. Det kan du selvfølgelig være ligeglad med, du har et meget præcist ønske, nemlig at modtage en kreditering.
Du er velkommen til at rette henvendelse til frank@wizer.dk, så skal jeg sørge for at det ekspederes ASAP.
Update: Pengene er overført, og vi beklager at den var endt mellem 2 stole.

Når enden er god er alting godt

Efter lang tids boksning med at få tilsluttet fibernet mellem Global Connect /Wizer og Altibox lykkedes det takket været fibertekniker Mourad fra Wizer. Han kom da vi hidkaldte ham, og lagde alle kræfter og kontakter i at få skabt forbindelse. TAK - Mourad. En lang rejse med at få internet i vores sommerhus, der begyndte i 2019 er endt lykkeligt efter mange, mange benspænd.

14 juillet 2023

En superduper tekniker

En superduper tekniker

kom tilfældigvis forbi, som jeg spurgte om hjælp til at blive koblet op. Alt med infrastruktur-delen skulle for længst være på plads. Vi kunne bare ikke få hul igennem til internettet. Men en superkompetent fibertekniker Mourad sikrede os, at det hele kom til at spille og reddede dermed vores dag og hele sommeren totalt. Vi er dybt taknemmelige.

14 juillet 2023

Hvis internet er vigtigt er Wizer ikke et godt valg

Nu har vi været uden internet i halvanden dag, ingen opdatering eller forklaring.

7 juillet 2023

Réponse de Wizer

Du skriver ikke noget om adressen, det gør det lidt vanskelig at undersøge. Men langt hovedparten af vores kunder er pr. 1 juni overdraget til Fastspeed, hvorfor vi ikke længere har ansvaret for disse kunder. Men du kan være en af undtagelserne.
Men skriv til frank@wizer.dk, så skal jeg nok undersøge status.

Hæver penge ved bestilling, leverer ikke

Hæver penge ved bestilling. Vare angivet som på lager, ikke afsendt efter 11 dage.

Reagerer ikke på ønske om annullering af ordre.

Ordre 4626

27 juin 2023

Hej Martin

Vi har outsourcet håndteringen af vores webshop til et eksterns firma. Vi har en klar instruks om ikke at hæve noget, før vi afsender. Produktet er på lager, men jeg kan først undersøge status i mandag.
Vil du have produktet krediteret, skriver du bare til frank@wizer.dk, så skal jeg nok få det ordnet.