Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan kun advare imod at indgå aftaler med wizer Deres samarbejde med global Connect er skandaløst En simpel nedgravning af kabel gået helt skævt, gravet de forkerte steder, ikke leveret graveplan,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Reperation af el/ Eltavle. En rigtig god oplevelse. Serviceelektriker Jesper kom til tiden , og var meget kompetent og vidende om det arbejde han udførte. Meget pmhyggelig og vi fik lavet det vi bad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter lang tids boksning med at få tilsluttet fibernet mellem Global Connect /Wizer og Altibox lykkedes det takket været fibertekniker Mourad fra Wizer. Han kom da vi hidkaldte ham, og lagde alle kræf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi spurgte en teknikker ude på vejen ang udfald i fibernettet. fik besøg af en fiberteknikker Mourad 15 minutter senere. Det kan vidst kun kaldes god kunde pleje. En utrolig sød og hjælpsom fyr, der... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur
  2. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Wizer er specialister i at etablere fibernet for netejere. Vi tager os af hele projektet fra opstart til aflevering.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Træt af Wizer

Træt af Wizer. Har haft 4-5 kortere eller længere udfald den seneste måned. Det ville ikke nødvendigvis udgøre et stort problem, men udfordringen består i at man absolut ingen info på Wizers hjemmeside eller via sms, så man skal hver eneste gang begynde med at fejlsøge sit eget udstyr. Når der ikke står noget på hjemmesiden går man jo ud fra at problemet skal findes på eget udstyr. Om lidt blir Wizer overtaget af Fastspeed ... lad os se hvad Fastspeed kan gøre for at forbedre brugeroplevelsen. Krydser fingre. Wizer beholder sin iøvrigt anlægsdelen, entreprenørvirksomheden.

30 avril 2023

Réponse de Wizer

Og vi er oprigtigt kede af, hvis ikke du mener dig godt nok informeret.
Men det er netop en erkendelse af vi ikke har folk nok til opgaven, at vi vælger fremover at outsource hele vores kundeservice til Fastspeed. Det sker seneste pr. 1 juni 2023.

Super god service

Jeg har i dag haft besøg for at få blæst fibernet af Wizer. Jeg havde besøg af Jesper og Haugaard, som var effektive og yderst servicemindede. De havde mig med på sidelinjen hele vejen, og forklarede, hvordan og hvad, der skulle ske. De var utrolig kompetente, og meget flinke. Jeg kan varmt anbefale dem, og Wizer.
Tusind tak for en hurtig og god service.

28 avril 2023

God oplevelse

Aputsiak var en meget venlig og omhyggelig installatør, som lavede et supert arbejde. Tak for det!

26 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og kompentent service

En utrolig sød og hjælpsom fyr, der gjorde alt hvad han kunne, og fik os op og kører igen.
Fra vores side de varmeste anbefalinger til wizer, også for deres hjælpsomme folk på kontoret.

26 avril 2023

Super service.

Havde i dag besøg af William fra Wizer, og han udførte et virkelig godt stykke arbejde, han fortalte godt om fiberen og hvor vi skulle placere boksen, han fuget hullet hvor ledningen kom igennem, brugte rustfri skruer osv, og så er han utrolig serviceminded, alt i alt en super god oplevelse.
Tak for det.
Mvh Kim.

Venlig montør

Montøren der skulle opsætte fiberboksen, han hedder Aputsiak, var meget behagelig, oplysende og effektiv. Tak. Wizer skal være glade for slags medarbejdere.

Noté 4 sur 5 étoiles

Smertefri fiber installation fra Wizer

Teknikkeren Aputsiak kom forbi og sammen fik vi fundet en fin løsning for opsætning af fiberboksen fra GlobalConnect. Nemt og hurtigt. God information om processen undervejs.

Noté 2 sur 5 étoiles

Gentagne irriterende kortere udfald her…

Gentagne irriterende kortere udfald her på det sidste.
I dag var internet ned i over 20 min. Her prøver jeg forgæves at komme igennem til Wizer, men hænger blot i røret uden nogen som helst indikator af hvor lang tid der er igen.
Wizer er fint når det virker, når det ikke virker er det håbløst at få hjælp

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service fra fiberteknikerne Kenneth og Mourad.

Vores supergode fibernet var nede. Min kone fik kontakt til 2 medarbejdere som arbejdede i nærheden.
De kom straks og på rekordtid fik de fikset problemet. De vidste alt om fibernet, havde det rigtige udstyr med og var meget hurtige og kompetente. Og så var de utrolig søde og flinke.
Stor tak til Kenneth og Mourad for en god oplevelse.

Et meget dårligt selskab

Et meget dårligt selskab, kan ikke komme gennem per. telefon, og de svare ikke på mail.

17 avril 2023

Réponse de Wizer

Vi har desværre haft et større nedbrud, som følge af en fjernvarme entreprenør gravede vores kabler over. Når den slags sker, er der rigtigt mange der ringer på samme tid.

Umuligt at få kontakt!

Umuligt at få kontakt!
Har intet net haft i 3-5 dage.
Deres e-mail korronspondance er umulig.

Jeg har ringet ind 4 gange, stået i kø 55 min, 40 minutter og 2 gange 30min.
Ligeledes havde de ikke engang åbnet telefonerne fra kl 09:00-09:22.
Når man ringede, lagde den direkte på.
Har ringet herefter forskellige tidspunkter på dagen, men intet held på trods af jeg står i kø.

Har hørt sammenlignelig historie fra min kollega, og de har skiftet leverandør.
Der er nu et tilbud på vej fra fiberby, der i det mindste kan finde ud af at tage telefonen

Réponse de Wizer

Vi har desværre haft et større nedbrud, som følge af at en fjernvarme entreprenør gravede et af vores hovedkabler over. Når den slags sker, lægges vores kundeservice ned.
Vi har folk på sagen, og de arbejder til de er færdige.
Hvis i ønsker fibernet leveret på samme netværk, ville konsekvensen desværre være den samme, uanset udbyder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Igen er fibernetforbindelsen nede i…

Igen er fibernetforbindelsen nede i Ølstykke, og jeres kundeservice var ikke til meget hjælp, efter man sad i kø i en time for at komme i kontakt med jer.
Vi er igang med at undersøge muligheden med en anden fibernet udbyder, da forbindelsen og kundeservice hos jer, er alt for ringe.

Réponse de Wizer

Vi har folk på sagen, og de arbejder til de er færdige.
Vi ville ønske vi havde indflydelse på andre entreprenører, da vi alene får godtgjort det arbejde en overgravning medfører.

Skyld i at vores internet ikke køre i 14 dage

Jeg er desværre nød til at ændre min bedømmelse, hvilket ikke er teknikerens skyld men Wizer da der er blevet lukket for mit internet før fiber kablet er gravet ned og Fastspeed siger det er Wizer skyld. Se evt min bedømmelse af Fastspeed for nærmere info.

Fantastisk oplevelse af teknikeren Aputsiak god til at forklare hvad der skulle ske og hvad han havde udført efter arbejdet var færdig, han var klart en teknikker som har gjort det til en fantastik service fra deres side.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus