Wolt Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Vi bestiller igjennem et pizza plass i Oslo, første bestille står pludselig levert, uten at bestillingen er levert til oss, vi får beskjed at Wolt buddet formentlig har stjålet vår pizza! Vi får en ny... Voir plus

Wolt var greit før, forventet aldri mat rett fra frityren men iallfall over 60c I de siste 4 bestillingene jeg har hatt så har maten stått å ventet på å bli hentet og sjåfører som skal til narni... Voir plus

Har brukt de i flere år og mange ganger har det gått fint. Flyttet til en ny adresse og da begynte problemet. De finner ikke frem til døren selv om det er tydelig beskrevet og kundeservice skyld... Voir plus

Her får man ødelagt mat som man bruker mye penger på. Selv om man betaler ekstra for å få maten hit uten andre stopp så klarer de elendige budene til Wolt å ødelegge maten på turen. Godtar ikke delvi... Voir plus

1. Service de livraison

Écrit par l'entreprise

Wolt is the one app for discovering and getting great food and retail in your city. Find the best venues in town, send your order with a couple clicks only. Choose between delivery or picking it up yourself.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

313 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

133 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wolt

Bestilte meg mat fra burger King via Wolt appen, da maten kommer frem 40 min forsinket ligger det 2 cola zero i posen. Jeg hadde bestilt meg burger, fries og 1 cola zero. Ringer da til han som leverte maten og sier at jeg har fått feil bestilling, han beklager seg og sier at han skal ordne det. Han kommer tilbake til huset mitt og henter den ene colaen og sier at han har levert maten min til feil hus. Han henter maten fra det huset han leverte den til og kommer tilbake etter en god stund. Da jeg endelig får maten min var den spist av, som da førte til at jeg måtte kaste den. Jeg kontakter Wolt service og ber om en refund av pengene. Jeg klagde på maten og forsinkelsen og fik kun 99kr tilbake da jeg betalte 230kr. Kommer aldri til å bestille fra Wolt igjen og har slettet appen, vurderte å bytte til foodora før jeg kom på at det er de samme uintegrerte folka som jobber for begge.

9 août 2026

ReWolting experiences

Just a few words after the final straw of trying for 1 1/2 hours, not even at peak meal times, to order from not one but 2 outlets - both stated as open until midnight and being told again and again that I should "try another place."
My advice is easier: just fry an egg. You'll be richer, happier and less frustrated.

21 juillet 2026

Styr unna. Scam

Det du leser av andre som har gitt 1 stjerne og skrevet om kald mat og forsinkelser stemmer 100%. Ventet nesten 2 timer på maten som ble levert iskald. Når jeg så hvor budet var gikk jeg ned og ventet til han kom. Han så meg ikke når han rundet svingen, men jeg så han. Han satt bare i bilen og var i telefon med en annen utlending på høyttaler i bilen. Det hørtes godt. Lurer på hvorfor maten var så forsinket ja. I tillegg forklarer jeg dette til kundeservice og de tilbyr 50% refusjon hvor jeg ventet på maten i det som var rett før det hadde gått to timer og maten var ikke spiselig. 800kr rett vekk. Hva FAEN. Budene har også levert feil bestilling til meg ufattelig mange ganger.

19 juillet 2026

Vær på vakt!!

Bestilte mat: KONTAKTLØS levering med krystallklare instruksjoner på NO, ENG, og ARABISK:
«Ikke ring mobil – bruk intercom.
Sett varene utenfor min dør og gå.»

Budet sto utenfor bygningens hovedinngang og skrev via Wolt chat at de "sto utenfor!!"
Jeg åpnet døren via intercom og ventet på at de skulle komme inn å sette det utenfor min dør. Jeg skrev tilbake: "følg instruksene!"(Detaljer) Likevel nektet budet å gå inn i bygningen, men lukket chatten og heller dro.

Ekstremt dårlig nivå på tjenestene. Unngå Wolt.

Support var likegyldig og frekke, forsøkte å stenge/legge på chatten utallige ganger i fjeset på meg.
Jeg måtte gjenåpne chatten kontinuerlig, til og med imens jeg skrev.

De overså min formelle reklamasjon, sa: "BEKLAGER FOR AT LEVERINGEN IKKE BLE LEVERT SOM DEN SKULLE" innrømmet null levering men nektet likevel refusjon.

De er fortsatt svar skyldige.

5 juin 2026

Hovedoppgaven er levere mat

Hovedoppgaven er levere mat, varm mat. Rart at wolt da skyter seg selv i foten med å levere mat som holder knapt 37 °C. Tenker det var siste gang for i år at jeg benytter wolt. Kanskje for alltid. Wolt app slettet

11 juillet 2026

Ventetid.

Sto at maten først tok 50 minutter, veldig lang ventetid - men greit. Så blir den forsinket ved 50 MINUTTER. Da 1 time og 40 minutter har gått så er det fortsatt 27 minutter til maten er framme. Totalt over 2 timer med venting. Helt sykt.

15 juillet 2026

Planetens mest bedritne tjeneste!

Planetens mest bedritne tjeneste!
Venter 1,5 timer på maten.
Sjåføren snakker ikke engang engelsk og surrer frem og tilbake uten å finne en helt vanlig adresse.
Når maten kommer så ligger sushien oppå varmmaten i en papirpose hvor den har ligget i 1 time siden budet kjørte. Sushien holder sikkert 50+ grader! Vi gir beskjed til de og de tilbyr refusjon av 40% på 100% uspiselig mat. Det er helt sinnsykt hvor lite de bryr seg om kundene. Her er nok målet å betale sjåførene minst mulig, ta mest mulig provisjon av restaurantene og så bare gi f i alt annet.
Styr langt unna, og handle heller av noen som står for leveringen selv og faktisk bryr seg om kvaliteten på maten.

11 juillet 2026

Elendig kundeservice

Bestilte pizza, ventet omtrent 2 timer og når jeg tok kontakt med wolt for å høre hva som skjedde så kansellerte de bare orderen. Da var det dessverre så sent at jeg ikke hadde mulighet til å få tak i noen annen mat heller.

4 juillet 2026

Bestillste pizza

Bestillste pizza. Mens jeg og kona mi sitter på terrassen ser vi han som skal levere pizza. Ved inngangen tar han et bilde av pizzaen som han angivelig la igjen ved porten uten å ringe å ringe på eller forsøke å ringe oss. Så tar han med seg igjen pizza til bilen sin og kjøre vekk.
Så påstår han at han hadde levert pizza til oss.
Og ingen hjelp fra kundeservice!!!!!
Dette er så frekt. Dette er ren svindel.
Vi begge har nå slettet Wolt appen og kommer aldri å bruke Wolt igjen

25 juin 2026

Bestilte mat med levering av Wolt i…

Bestilte mat med levering av Wolt i dag. Fulgte budet på appen og så at hen var ett annet sted enn der vi bor. Gikk ut for å fange hen opp. Kom et bud, men påstod hen ikke hadde mat til oss. Melding kom om at mat var levert. Vi har ikke mottatt noe. Kontakter kundeservice som forteller at budet sier hen har levert til oss. Litt frem og tilbake før vi får bekreftet at penger blir returnert. Hadde vi fått maten hadde vi sittet og spist - ikke sittet og chattet med kundeservice. Hadde lyst på burger, men ble frossenpizza fra Oetker i stedet.

21 juin 2026

Bestilte mat via Wolt

Bestilte mat via Wolt, men oppdaget en tann i maten. Etter flere henvendelser til Wolt ble klagen min avvist, til tross for at de selv erkjenner at det faktisk var en tann i maten.

Dette er helt uakseptabelt, og jeg kommer til å gå videre med saken. Som kunde forventer jeg at mat som leveres er trygg å spise, og at slike alvorlige hendelser blir tatt på alvor.

Dessverre er dette ikke første gang jeg har opplevd problemer med Wolt.

14 juin 2026

Elendige leveringstider - ikke noe mer Wolt

Hadde bestilt mat fordi jeg var syk (og sulten). Har ventet leveringstid på 30-40 minutter, som plutselig endret seg til å bli 65-70 minutter. Det gikk til slutt 75 minutter. Underveis følger jeg med på bestillingen og ser at budet kjører stikk motsatt vei for å levere til andre, før budet ankommer området jeg bor i. Vedkommende kjører rundt i en annen gate i flere minutter før han kommer seg til gata her jeg bor. Jeg bor sentralt og det er enkelt å finne frem, da dette er et lite tettsted. Maten blir levert slik den skal, men den er kald og smaksopplevelsen er overhodet ikke som først ventet. Det tar 7 minutter fra restauranten og til meg. Hører fra flere at de har helt like erfaringer. Dette er siste gang jeg bruker tjenesten. Neste gang kjører jeg selv - syk eller ei.

10 juin 2026

IKKE bestill via Wolt

IKKE bestill via Wolt.
Forferdelig kundeservice, dårlig nettside og uvillig til å hjelpe. Kun AI svar fra kundeservice og bruker lang tid på å svare.

7 juin 2026