Wolt Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Vi bestiller igjennem et pizza plass i Oslo, første bestille står pludselig levert, uten at bestillingen er levert til oss, vi får beskjed at Wolt buddet formentlig har stjålet vår pizza! Vi får en ny... Voir plus

Wolt var greit før, forventet aldri mat rett fra frityren men iallfall over 60c I de siste 4 bestillingene jeg har hatt så har maten stått å ventet på å bli hentet og sjåfører som skal til narni... Voir plus

Har brukt de i flere år og mange ganger har det gått fint. Flyttet til en ny adresse og da begynte problemet. De finner ikke frem til døren selv om det er tydelig beskrevet og kundeservice skyld... Voir plus

Her får man ødelagt mat som man bruker mye penger på. Selv om man betaler ekstra for å få maten hit uten andre stopp så klarer de elendige budene til Wolt å ødelegge maten på turen. Godtar ikke delvi... Voir plus

1. Service de livraison

Écrit par l'entreprise

Wolt is the one app for discovering and getting great food and retail in your city. Find the best venues in town, send your order with a couple clicks only. Choose between delivery or picking it up yourself.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

133 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verste plass å bestille matlevering…

Verste plass å bestille matlevering fra. Alltid noe tull, kald mat, sjåføren som kjører Stavanger rundt med maten din og til slutt må du varme maten fordi det er iskaldt. Ikke bestill fra Wolt, foodora er ikke noe bedre, men de leverer i hvertfall rundt den tid til oppgi.

1 juin 2026

Har bestilt mat,det stod 30 minutter…

Har bestilt mat,det stod 30 minutter levering. Trackeren stod stille i over en time, prøvde å kontakte kundeservice som i korte trekk sa at det var synd for meg. Så nå 2 timer senere har de selvsagt tatt seg betalt, men jeg er fortsatt sulten

31 mai 2026

IKKE kjøpt Wolt+, du blir lurt..

Jeg kjøpte Wolt+ årsabonnement fordi tjenesten ble markedsført som en ordning som skulle gi lavere leveringskostnader og gjøre det mer lønnsomt å bruke Wolt jevnlig.

Etter min erfaring har verdien av abonnementet blitt vesentlig dårligere. Leveringskostnadene har økt kraftig, mens Wolt+-rabatten i praksis ikke har fulgt med. Resultatet er at jeg som betalende Wolt+ kunde sitter igjen med langt høyere leveringskostnader enn det jeg opplevde da abonnementet ble kjøpt.

Jeg har forsøkt å ta dette opp med Wolt, men opplever ikke at saken er håndtert på en god måte. Tilbakemeldingene har etter mitt syn vært lite konkrete, og jeg sitter igjen med inntrykk av at Wolt ikke tar kundens forventninger ved kjøp av årsabonnement særlig seriøst.

For meg fremstår Wolt+ nå som et abonnement med betydelig lavere verdi enn det jeg med rimelighet kunne forvente da jeg betalte for det. Jeg kommer ikke til å fornye abonnementet, og jeg kan heller ikke anbefale Wolt+ basert på min erfaring

28 mai 2026

Gyulshen

Ich habe bei Wolt eine Bestellung im Wert von 46,58 € aufgegeben und bar bezahlt. Mehrere Artikel wurden jedoch nicht geliefert, darunter zwei komplette Menüs und ein XXL Cheese Dip.

Ich habe den Support mehrfach kontaktiert. Zuerst wurde mir eine Rückerstattung zugesichert, später wurde ich jedoch immer wieder vertröstet. Trotz langer Wartezeit habe ich bis heute weder eine klare Lösung noch eine Rückerstattung erhalten.

Ich fühle mich als Kundin nicht ernst genommen und möchte, dass der Fall geprüft und eine faire Lösung gefunden wird.

22 mai 2026

Bestilte mat klokken 11:44 med estimert…

Bestilte mat klokken 11:44 med estimert leveringstid på 25-35 minutter. Maten ankom 12:42 – nesten en time senere. Maten var kald og ubrukelig ved ankomst.

Kontaktet Wolt Support som først prøvde å si estimatet var 30-40 minutter (det sto tydelig 25-35 i appen). De tilbød 40% refusjon, noe jeg ikke aksepterte da maten var helt ubrukelig. Etter mye frem og tilbake holdt de fast på 40% og lukket saken.

Dårlig service, upålitelige estimater og mangelfull kompensasjon når de selv feiler. Anbefaler ikke.

23 mai 2026

80-100% dyrere

Skulle bestille mat fra et sted i nærheten, men oppdaget fort at prisene i appen var nesten dobbel pris enn fysisk i gatekjøkken (uten leveringskostnaden)

Eks: Standard Kebab tallerken.
Pris på gatekjøkken: 169,-
Pris på wolt: 299,-

20 mai 2026

AVOID WOLT DELIVERY SERVICE

AVOID WOLT DELIVERY SERVICE. ITS FRAUD. SOMETHING IS MISSING 9 OF 10 TIMES AND THEY ASK YOU TO ORDER AGAIN TO EARN MORE MONEY ON THE DELIVERY. ITS FRAUD AND SHOULD BE BANNED!!!

17 mai 2026

Leverer mat der det ser ut som det har…

Leverer mat der det ser ut som det har sprengt en håndgranat i posen. Helt ubrukelig leverer aldri til riktig tid og får kald mat 90% av tiden. Og når man klager så står man bare svada og nekter å rette opp igjen og prøver å legge skyld på resturanten som alltid. Alltid lever bra mat ellers. Helt ubrukelig.

14 mai 2026

Bestilte mat via wolt

Bestilte mat via wolt. Det tok 1t40min fra bestilling til maten ble levert. Og ja maten var selfølgelig kald. Bude skylte på at det var mye trafikk, men det var det ikke vi fulgte budet på app og han var innom mange steder. Han var også innom for å plukke opp flere nye bestillinger på turen hit hvor han ble stående og vente på mat.

Eneste wolt kunne tilby var tilbakebetaling av halve beløpet😡 restauranten vi bestilte mat fra pleier og ha bra mat. Men wolt ødelegger ikke bare sitt rykte, slikt ødelegger også for dem som lager maten. Aldri mer WOLT! Helt riktig, ikke første gang vi er skuffet over wolt.

13 mai 2026

Betalte for ekspresslevering

Betalte for ekspresslevering, mottok kald og soggy mat som var uspiselig. Johan på kundeservice er useriøs. I tillegg til at kundeservice går i mot sine egne vilkår og det de reklamerer for. Hold dere unna.

12 mai 2026

Wolt

Wolt

WOLT er helt elendig, men budene er greie og profesjonelle, det har aldri vært noe tema her.
Men kundesupport er helt uten sidestykke dårlig.
Bestilte mat til 538 kr fra Trønderburger via WOLT i går, maten kommer og er så salt at den er totalt uspiselig. Vi klager selvsagt umiddelbart og tar bilder av at maten ikke er rørt unntatt en bit fordi den er uspiselig. Noe som er kjipt da vi ALLTID ellers får knallgod mat derfra.
Deretter blir jeg sendt til en operatør i chat som bare kan å skrive... åh... det var kjedelig.. oh... må nok vente... du skjønner.. restauranten har 48timer på å svare de, så du må nok bare vente.
Sa ikke hvor lenge...
En time senere er vi ennå mere sultne og nå forbanna I tillegg.
Fortsatt ikke noe svar fra restauranten sier WOLT og jeg spør om jeg bør bestille nytt.. det sier hun at hun IKKE kan svare på eller gi et tidsestimat "gir deg tilbakemelding når restauranten har svart...." og deretter var hun ferdig med dette for dagen åpenbart. Har fortsatt ikke hørt noe fra hverken restauranten eller fra WOLT og jeg kjenner at dette blir bare for useriøst og tullete fra både restaurant og budpartner som ikke gidder å hjelpe.
Endte opp med å måtte betale totalt 1200kr for å få I meg middag da TID egentlig var en faktor for HVORFOR vi bestilte.
538kr av de pengene kastet vi bare ut vinduet på ramsalt og ræva mat fra Trønderburger via WOLT som av en eller annen grunn tar seg betalt for absolutt ingen tjeneste som helst.
Den eneste som var meget profesjonell i denne transaksjonen var faktisk budet som kom raskt og kommuniserte godt, dessverre var maten og resten av opplevelsen helt jævlig.
Blir bare for dumt i dyrtid å svindle folk som en simpel tyv uten å kommunisere med kundene sine.
Har mange meldinger fra operatør Julie i chat, men hun sier ingenting annet enn... vi må nok bare vente.
Er det det man bruker å si når noen har betalt for mat de ikke kan spise...
"HM... jaja.. får bare vente da gitt..."
Tommel ned.

Edit... Nå to dager senere så får jeg tilbake penger, men WOLT i sin o store klokskap med småunger på kundeservice de gir tilbake KUN for mat, frakt for uspiselig mat skal man fortsatt betale. Lurer på om WOLT er klar over hvor dyrt det EGENTLIG er med dårlig kundeservice, tror ikke det. For her overgår de seg selv i å være ekstremt smålige. Dette har tatt MEG to døgn, JEG måtte selv dra til restaurant for å informere om at jeg ikke fikk tilbake penger fra wolt og at de sa at de ikke har fått tak i restauranten. Noe som er rart da restauranten ikke har mottatt noen henvendelser fra WOLT angående min klage....
Hærlig.... sosial dumping, løgn OG svindel.... fantastisk trifecta av Wolt

Edit nr 2:
Har nå fått tilbake hele beløpet, men anmeldelsen min står seg fortsatt. Man skal ikke være nødt til å bruke over to døgn på slikt og man har hele tiden følelsen av at de som sitter på support EGENTLIG tenker at man er ute etter å lure dem.
De ville jo ha ekstremt masse bilder av maten i løpet av samtalen, akkurat som om de trodde at vi satt her å gasset oss med drittmat imens vi har så store fritidsproblemer at underholdningen er å delta i en hjernedød samtale med WOLT support... for folk har jo ikke annet å bedrive tiden med... WOW for en ræva opplevelse.
Synd st man ikke kan gi null stjerner

6 mai 2026

Betalte ekstra for ekspresslevering

Betalte ekstra for ekspresslevering, som er at man betaler for at maten skal komme innen 16-22 minutter. Det tok en time før maten kom, og kundeservice var lite behjelpelig og jeg fikk ikke pengene igjen. Så jeg har basically betalt for en vare jeg ikke fikk. Venninna mi bestilte Wolt samtidig, uten ekspresslevering, og fikk maten levert etter 18 minutter. Vi satt og bestilte på likt.

6 mai 2026

Elendig

Nektet å gi meg refusjon for manglende varer. Jeg prøvde gang på gang, mén kundesupport bare lukket chatten hver gang. Har hatt flere dårlige opplevelser med budene og. Opplevde å få en pose levert oppned så drikken hadde sølt ut over alt. At budet har kjørt eller gått helt feil og ikke har skjønt når jeg har prøvd å forklare. Men har opplevd mest at det har vært manglede varer da jeg har bestilt fra matbutikk og deretter slitt veldig med å få refusjon.

Edit: fikk laaang melding der de anklaget meg for å lure de. Helt sykt spør du meg.

5 mai 2026