Varning för urusel kundservice hos Delitea! ⚠️Jag beställde varor som Postnord slarvade bort (körde paketet 7 mil fel). Delitea löste visserligen omleveransen, vilket var bra, men i efterhand... Voir plus
Det var lätt att beställa, fanns inte bara mina produkter utom massa och fina andra produkter som ibland är det ganska svårt att hitta dem på de vanliga matbutiker. En riktigt ahaha erfarenhet. Huma... Voir plus
Beställde majsmjöl. Påsen hade gått sönder så de övriga produkterna var nersölade med majsmjöl! Beställde en förpackning med minisyltburkar. Förpackningen var trasig! Det var tänkt som en pr... Voir plus
Jag är väldigt nöjd. Bra, ovanligt utbud och ekologiska samt lokala produkter. Hade även gärna sett ännu mer ekologiskt samt ”rena” produkter (utan onödiga tillsatser). Gratis, snabb hemleverans. Bra... Voir plus
Köp spännande mat till bra pris, med enkla och snabba leveranser direkt hem till dörren.
Sveavägen 168, 11346, Stockholm, Suède
- 08-40893300
- info@delitea.se
- www.delitea.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mycket bra med gratis hemleverans och…
Mycket bra med gratis hemleverans och snabb hjälp på kundservice. Kul varor!

Budföretaget slarvat bort paketet
Budföretaget slarvat bort paketet. Delitea skickar omedelbart ett nytt. Det kallar jag service.

Réponse de delitea.se
Mycket bra pris på min vara
Mycket bra pris på min vara. Hade även kontakt med kundtjänst. Supersnabb respons. Tack och bock.

5/5 vi är nöjda
5/5 vi är nöjda, snabb leverans, och smidig hantering från beställning - leverans !! :)

Bra service
Bra service, fick ett skadat kaffepaket och ersättning fick jag snabbt 👍

Nöjd med service
vi här hemma hade beställt några varor, när vi fick paketet var den lite skadad, och alla varor hade gått sönder. Vi kontaktade delitea.se och de hjälpte oss med en ersättning direkt.
Supernöjd.

Framförallt
Framförallt var det att jag fick valet mellan att få tillbaka mina pengar eller att få ett nytt paket skickat.
Upplever delitea som seriöst och lätt att få kontakt med.
Däremot vill jag slänga in en liten kritik mot att ni borde göra det enklare att lämna just kritik och feedback. Just nu måste man logga in på google facebook eller apple, är mycket lättare att lämna feedback utan det.
I övrigt: tack för en jättebra sida och företag :)

Rekommenderar Delitea helt o hållet
Alla gör misstag någon gång. Jag hade inget problem med att reklamera några varor och fick snabbt och proffsigt bemötande och faktiskt till min glädje även lite till!!!

Réponse de delitea.se
Beställt en hel del dryckesvaror…
Beställt en hel del dryckesvaror (sammanlagt 12 kolli, väger 127kg enligt uppgifter) inför bröllop. Skulle få varorna idag. Kommer endast ett kolli och sedan får jag information att alla varor är levererade. Försökt nå dem via telefon, men som hänvisar till mejl relaterat till sommartider. Har än så länge inte fått svar på mejlet. Budet hänvisar till Delitea.

Réponse de delitea.se
Levererar varor med alldeles för kort…
Levererar varor med alldeles för kort best före datum.
Maria

Trasiga flaskor
Hade beställt flera kaffesirap och paketet kom redan nästa dag, däremot var det helt kladdigt och droppade och när jag öppnade upp det var flaskorna trasiga. Mailade kundservice men har inte fått något svar på en vecka. De säger att de ska återkomma inom 24 timmar. Har också försökt ringa men de hänvisar till mail.

Totalt värdelösa
Totalt värdelösa, ingen kundtjänst eller support, och alltid trasiga varor
UNDVIK detta företag

Himla bra nätbutik
Jag gillar Delitea för de har ett sortiment till bra priser som jag inte hittar på andra ställen. Alltid snabba leveranser och bra kundservice dessutom

Réponse de delitea.se
Utmärkt sortiment och fantastisk service.
Utmärkt sortiment. Rimliga priser. Fantastisk kundservice. De svarar direkt om jag har haft problem.
Det enda som drar ned betyget är att det har hänt att flaskor gått sönder under transporten.
Kommer fortsätta handla från Delitea eftersom sortimentet är så bra.

Réponse de delitea.se
Snabb och bra service vid problem.
Alla kan göra fel och då är det viktigt att rätta till det. Delar i min försändelse hade råkat gå sönder under transporten. Men Delitia var mycket snabba på att svara på mitt klagomål och löste mitt problem snabbt. Jag kan bara berömma dem för mycket snabb och bra service!