Dental Clinics Avis

1 176
TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd word ik goed en vriendelijk geholpen door Malou Remijn. Vroeger altijd angst voor een tandartsbezoek, dat is gelukkig over. Ook is ze goed met kinderen, mijn dochter van 6 gaat altijd graag n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Plotseling kies afgebroken met hele grote vulling er nog in. Heel groot gat. Volgende ochtend gebeld met Dental CLinics Den Haag. Zeer begripvol en gingen kijken wat er mogelijk was.Kon dezelfde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vakkundig gebit gecontroleerd en oude vulling gerepareerd. Goede informatie over wat er gaat gebeuren. En juiste instructie om aan te geven al er iets is (moeilijk om te praten als iemaqnd een oude vu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf stuurde in het verleden een herinnering van een afspraak een dag van te voren. Zijn ze mee gestopt. Schijnt nogal moeilijk te zijn om dat te automatiseren. Heb de vestiging gemeld dat mijn ki... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Hygiéniste dentaire
  6. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  7. Urgences dentaires

Écrit par l'entreprise

Bij Dental Clinics voelen we ons verantwoordelijk voor jouw lach. Wij zien graag dat je met een lach naar de praktijk komt én met een goed gevoel naar huis gaat. Daarom zorgen wij voor de beste behandeling en de meest prettige ervaring. We vinden het belangrijk dat je gebit in goede gezondheid verkeert. Een gezonde mond draagt immers bij aan je algehele gezondheid. Daar zet iedereen bij Dental Clinics zich dagelijks voor in. Wij bieden zorg die aansluit op jouw persoonlijke wensen en behandelbehoeften. Daarbij betrekken we je in het opstellen van jouw behandelplan en zijn we helder over eventuele risico’s en kosten. Voor ons is er niets mooier dan jouw lach. In het team op de praktijk werken de tandartsen, implantologen, orthodontisten, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten nauw samen. Zo hebben we alle mondzorg onder één dak en kunnen we je steeds de juiste zorg en aandacht geven. En ben je bang voor de tandarts, dan houden we er zeker rekening mee. In veel van onze praktijken werken ook tandartsen met affiniteit voor angstbegeleiding. Daarnaast kun je bij twee van onze praktijken onder volledige narcose worden behandeld. Elk team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid (NZa) zijn vastgesteld. Naar de tandarts wanneer jou dat schikt? Bij veel van onze praktijken kun je zelfs op zaterdag of in de avonden terecht. Onze teams staan graag voor je klaar. Bij pijn kun je als patiënt vaak dezelfde dag nog terecht.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(1 176)

218 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Had een afspraak om een klein gaatje…

Had een afspraak om een klein gaatje te vullen.
Meer dan een uur aan bezig geweest.
Bleek nadien ze 2 tanden hadden gedaan zonder mij dat eerst te vragen.
Kreeg nog es een prijsplaatje gepresenteerd van 380 euro.
Ik heb verhoogde tegemoetkoming dus dacht ja krijg grotendeels terugbetaald.
Niet dus Kreeg van de mutualiteit maar 227 euro terug.
Direct een groot gat in mijn budget.
Heb dit nagevraagd bij mijn mutualiteit.
Ze hebben zo maar efkes 153 euro bij aangerekend. God weet waarom.
En dat kan allemaal zomaar.
De mutualiteit vind het zelf schandalig ze dit zelfs niet vooraf met mij hebben besproken.
Heb in januari terug afspraak maar zal ze wel annuleren.
Vind het schandalig ze geen behandeling of prijsplaatje op vooraf bespreken

19 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Het bedrijf ziet klanten te veel als…

Het bedrijf ziet klanten te veel als nummer, afspraak op korte termijn is niet in te plannen, het standaard riedeltje aan vragen bij controle doet geen recht aan volwassen mensen, als er mogelijk iets fout is gegaan met een behandeling, dan moet je een controle boeken en betalen terwijl het alleen maar gaat om 'even te kijken of er nu wel of niet iets is afgebroken'. Dit gaat overigens niet over de tandarts zelf.

12 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Unicum een Tandarts met gevoel…

Ik ben bij Maria geweest en zij is heel meelevend en houd echt rekening met je. Ook de assistentes vind ik heel sympathiek ik heb kaken die op slot schieten en voor de eerste keer dat ik bij een tandarts was werd mij verteld dat ze daar een bijtblokje voor hadden hierdoor had ik veel minder pijn dan bij welke tandarts ik ooit ben geweest. Ze luisteren echt naar je en wachten netjes tot de verdoving goed werkt. Je kan ook altijd aangeven wanneer het even niet meer gaat. En in moeilijke situaties proberen ze altijd met je mee te denken. Oftewel een bijzondere tandarts

16 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze behandelen je als n nummer niet als een persoon

Ze behandelen je als n nummer niet als persoon ze zijn ook niet vriendelijk aan de telefoon en denken niet mee als je 5 minuten te laat bent is er geen plek meer voor je ma je kan wel altijd 15 minuten op hun personeel wachten als je optijd bent en dat dan onder de mom van “”dat doen we voor de mensen die te laat komen”” maar als iemand dan 5 minuten te laat komt kan die doodvallen met je mooie beleid

15 décembre 2025

Réponse de Dental Clinics

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te lezen dat u het gevoel heeft gehad niet persoonlijk en niet vriendelijk te zijn behandeld, zowel aan de telefoon als tijdens uw bezoek. Dat is uiteraard niet de bedoeling en betreuren wij.

Wij begrijpen dat wederzijds respect voor tijd en duidelijke communicatie belangrijk zijn. Het is vervelend dat u dit als oneerlijk of onbegrijpelijk heeft ervaren. Uw feedback nemen wij serieus en bespreken wij intern, zodat wij onze werkwijze en communicatie kunnen verbeteren.

Mocht u dit verder willen toelichten, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via de praktijk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Reiniging en controle ingepland voor…

Reiniging en controle ingepland voor 14:00. Dagen van tevoren belletje gekregen van de praktijk of ik kan verzetten naar 11:00 want er moet iemand anders dringend om 14:00 geholpen worden want meneer moet vlak voor het nieuwe jaar ivm verzekering. Ik heb toegezegd en duidelijk genoemd dat ik wel aansluitend reiniging en controle heb. Gaan we regelen. Nog een belletje gehad dat ik dan om 10:45 moet komen dan sluit het mooi aan. Zogezegd zo gedaan, reiniging gehad, zegt de dame dat mijn volgende afspraak om 14:00 is. Bij de balie in de rij gestaan achter een meneer die daar ook met klachten stond over zijn afspraak heb ik uiteindelijk toch in overleg voor 30 minuten na de mondreiniging een vlugge gebitscontrole kunnen doen. Onprofessioneel beleid.

12 décembre 2025

Réponse de Dental Clinics

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat de planning rondom uw afspraken voor verwarring en ongemak heeft gezorgd. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en betreuren dat u dit als onprofessioneel heeft ervaren.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en interne processen te verbeteren. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze praktijk, zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nadat mijn dochter een fluoride…

Nadat mijn dochter een fluoride behandeling had gehad(geen gaatjes), bleek ze bij de volgende afspraak er 10 te hebben. Vervolgens een gesprek gehad, mijn dochter zou slecht poetsen en teveel suiker blabla. Voor mij is duidelijk dat de kennelijk onnodige fluoride dit veroorzaakt heeft. Na herstel, zo goed als dat gaat door een andere tandarts, blijven er gaatjes verschijnen. Ze nemen geen verantwoording, zijn niet gediend van mijn weerwoord maar de ellende is levenslang.

9 décembre 2024

Réponse de Dental Clinics

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te lezen dat u en uw dochter deze behandelingen als vervelend en frustrerend hebben ervaren en dat dit heeft geleid tot zorgen over de mondgezondheid.

Wij begrijpen dat communicatie en duidelijkheid rondom de behandeling en het resultaat voor u belangrijk zijn. Omdat uw opmerkingen medische aspecten bevatten, kunnen wij hier via dit openbare platform niet inhoudelijk op reageren. Wij nodigen u echter uit om contact op te nemen met onze praktijk of onze klachtenfunctionaris, zodat wij dit zorgvuldig en persoonlijk kunnen bespreken.

Goed

Vriendelijk personeel, schone praktijk en behandel ruimtes.

26 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kroon kost wat maar dan heb je ook wat

Farah en assistenten top geholpen en vooral de blazer waar ik echt blij van wordt en natuurlijk van het eind resultaat de kroon. De factuur tja die hoort er weerbij. Maar de ene gaat veel uit en de ander weer een mooie gebit. Ik ben blij Farah dat je er weer bent. Ook dames van de planning/ receptie die alles maar weer aan horen van iedereen. De vernieuwing in de wachtruimte is zeker mooi.

26 novembre 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus