Altijd word ik goed en vriendelijk geholpen door Malou Remijn. Vroeger altijd angst voor een tandartsbezoek, dat is gelukkig over. Ook is ze goed met kinderen, mijn dochter van 6 gaat altijd graag n... Voir plus
Lisez les avis des autres
Prima behandeling, precies zoals het hoort. Alles werd duidelijk uitgelegd in simpele en begrijpelijke taal. Er was goed overleg over de behandeling en het gewenste resultaat. Zeer tevreden!
Plotseling kies afgebroken met hele grote vulling er nog in. Heel groot gat. Volgende ochtend gebeld met Dental CLinics Den Haag. Zeer begripvol en gingen kijken wat er mogelijk was.Kon dezelfde... Voir plus
Bedrijf stuurde in het verleden een herinnering van een afspraak een dag van te voren. Zijn ze mee gestopt. Schijnt nogal moeilijk te zijn om dat te automatiseren. Heb de vestiging gemeld dat mijn ki... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Cabinet dentaire
- aussi dans
- Centre de prothèses dentaires
- Dentiste
- Hygiéniste dentaire
- Parodontiste spécialiste des implants dentaires
- Urgences dentaires
Écrit par l'entreprise
Bij Dental Clinics voelen we ons verantwoordelijk voor jouw lach. Wij zien graag dat je met een lach naar de praktijk komt én met een goed gevoel naar huis gaat. Daarom zorgen wij voor de beste behandeling en de meest prettige ervaring. We vinden het belangrijk dat je gebit in goede gezondheid verkeert. Een gezonde mond draagt immers bij aan je algehele gezondheid. Daar zet iedereen bij Dental Clinics zich dagelijks voor in. Wij bieden zorg die aansluit op jouw persoonlijke wensen en behandelbehoeften. Daarbij betrekken we je in het opstellen van jouw behandelplan en zijn we helder over eventuele risico’s en kosten. Voor ons is er niets mooier dan jouw lach. In het team op de praktijk werken de tandartsen, implantologen, orthodontisten, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten nauw samen. Zo hebben we alle mondzorg onder één dak en kunnen we je steeds de juiste zorg en aandacht geven. En ben je bang voor de tandarts, dan houden we er zeker rekening mee. In veel van onze praktijken werken ook tandartsen met affiniteit voor angstbegeleiding. Daarnaast kun je bij twee van onze praktijken onder volledige narcose worden behandeld. Elk team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid (NZa) zijn vastgesteld. Naar de tandarts wanneer jou dat schikt? Bij veel van onze praktijken kun je zelfs op zaterdag of in de avonden terecht. Onze teams staan graag voor je klaar. Bij pijn kun je als patiënt vaak dezelfde dag nog terecht.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.dentalclinics.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 30 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Goede uitleg, zeer tevreden
Altijd een rustige uitleg en als iets hersteld moet worden gaat dat tot nu toe altijd heel goed. Kortom erg tevreden
Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel, geeft duidelijk antwoord op je vragen en vertelde duidelijk wat hij allemaal ging doen. Ik kom hier al jaren en zal hier ook nog zeker jaren lang blijven komen.
Een zeer nette plek met vriendelijk en…
Een zeer nette plek met vriendelijk en behulpzaam personeel. De zorg en service zijn over het algemeen goed, wat ik erg waardeer.
Wat ik echter als zeer storend ervaar, is dat er wekelijks herinneringen worden gestuurd, zelfs wanneer de afspraak pas over enkele weken of zelfs een maand plaatsvindt. Ik heb hierover al twee keer telefonisch contact opgenomen met het verzoek om dit stop te zetten, maar helaas wordt aangegeven dat dit niet mogelijk is.
Dit ervaar ik als onnodig opdringerig en bovendien als een inbreuk op mijn privacy. Daarom geef ik uiteindelijk 3 sterren.
Efficiënt, professioneel, service gericht en klantvriendelijk.
Wat was ik blij dat ik dezelfde dag terecht kon bij Dental Clinics in Stramproij vanwege mijn tandpijn. Ik werd professioneel geholpen en mij werd duidelijk uitgelegd waarom bepaalde keuzes werden gemaakt. Er was begrip voor het feit dat ik altijd heel gespannen ben bij de tandarts. Tevens kreeg ik informatie mee met bijzondheden wat betreft nazorg. Top.
Toppers !
Toppers !! Over het naar de tandarts gaan of naar de mondhygienist heb ik nog nooit iemand positief gehoord. Logisch. Het team bij Dental Clinics in Klazienaveen geeft echter een hele professionele maar uitermate prettige, rustige en vriendelijke sfeer, waardoor het gewoon veel minder vervelend is. Niet alleen naar de patienten, maar ook onderling lijkt het team daar gewoon heel lekker te functioneren! Ik ga nog steeds niet met veel enthousiasme naar de tandarts.. maar het ligt ZEKER NIET aan de mensen die daar werken.
Prettig en goede uitleg
Communicatie prima, heldere uitleg in de stoel. Ik voel me wel prettig en veilig. opvallend dat ik voor elke afspraak vooraf gebeld wordt/geappt over een nieuwe tijd/datum. Op zich fijn en flexibel, maar ook opvallend en onrustig voor mijn agenda.
Vervelend heb ik ervaren dat ik met mijn peuter kwam (vooraf gebeld en afgesproken) voor een eerste afspraak, en dat de tandarts zei daar niets van te weten/geen tijd voor te hebben (omdat ze dit goed wil aanpakken als eerste indruk voor de peuter - wat ik heel fijn vindt).
Doen Zaken met Infomedics
Doen Zaken met Infomedics
Een bedrijf dat geld verdient door aanmaningen te sturen op kleine rekeningen.
Heb op 20 euro lekker 35 euro incassokosten moeten betalen.
Het is niet mogelijk om het automatisch af te laten schrijven
Ontspannen sfeer!!
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk verwelkomt.
Ik kwam daar voor het eerst. Van tandarts tot assistent tot receptie allemaal vriendelijk en er heerste een fijne sfeer. Ik kom van een andere provincie en liep een beetje achter met controles. Er werd de tijd voor mij genomen, gelijk gehandeld en plan gemaakt. Er werd vriendelijk en belangstellend vragen gesteld. Ik heb niet eens verteld dat ik normaal gesproken bang voor de tandarts bent. Fijne ervaring!
fabriek ipv tandarts
In de eerste instantie patiënt geworden vanwege angst. Bij de eerste tandarts ging dit prima en ben ik goed begeleid. Toen zij weg ging werd het al gauw minder. Ondanks dat heb ik doorgezet. Het leek alsof ze even vergeten zijn wat mijn klachten waren qua angst. De administratieve dames achter de balie komen niet erg professioneel over. Zij komen over alsof ze niet veel zin hebben in hun baan. De mond hygiëniste is trouwens wel echt een topper. Het is eigenlijk ook gewoon een grote fabriek en als je opzoek bent naar persoonlijke aandacht en begrip zou ik verder zoeken naar een andere tandarts.
Heel prettige mondhygieniste
Heel prettige mondhygieniste, legt steeds uit wat ze gaat doen en is heel goed in haar vak.
Rekening wordt alsnog opgestuurd na…
Rekening wordt alsnog opgestuurd na afbellen ivm ziekte.
Erg tevreden over deze praktijk!
Erg tevreden over de behandelingen. Ook de omgang met de kinderen die eerste ervaringen met de tandarts hebben is erg positief!
Ondanks super drukte kon ik toch als…
Ondanks super drukte kon ik toch als patient ingeschreven worden, 3 maanden wachten... maar dat was beter dan niks!!!
Toen kon ik 2 maanden eerder langskomen !! en daarna door de tandarts Irina en haar assistente echt heel goed geholpen.
Zeer professioneel, sociaal en kundig. Goede uitleg over alles en de behandelingen gingen als een warm mes door boter. SUPER SUPER SUPER
Ben vlot geholpen met mijn…
Ben vlot geholpen met mijn vulling,sfeer was vriendelijk
Fijne tandarts en goede communicatie.
Fijne tandarts en goede communicatie.
Het is fijn dat je een sms krijgt wanneer er eerder plaats is, zodat je eventueel sneller terecht kan. Jet is een superfijne tandarts, vriendelijk en duidelijk.
Ik ging voor een tijdelijke tand maar…
Ik ging voor een tijdelijke tand maar kreeg een hele prothese waar ik niks aan had ik heb nog duidelijk gecommuniceerd maar het waren een stel oplichters ze wouden mij gewoon die prothese aansmeren voor 591 euro inplaats van een tand ik heb dat natuurlijk niet geaccepteerd omdat ik weet wat mijn rechten zijn maar hoe zit dat met de andere mensen die niet zoveel verstand hebben die worden dus zeker zwaar opgelicht heel jammer dit ik voel mij zwaar benadeeld
Mirthe Erven,
Mirthe Erven,
Ze vertelde legde alles heel goed uit.
Nam de tijd voor je.
Goede behandeling
Goede behandeling, Zei van tevoren wat er ging gebeuren
Rekening schrijven terwijl zij de afspraak afzeggen
Dentalclinic belt mij op of de afspraak van mijn zoon 10 min eerder kan dan gepland. Heb gezegd nee helaas niet. Ik zeg mijn zoon kan ook op een ander moment komen als dat handiger is voor jullie. Graag dan halen we hem uit de agenda. Half uur later krijg ik een rekening voor het niet komen opdagen ??? Zij bellen mij op 20 min voor de afspraak en halen hem uit de agenda ???