Dental Clinics Avis

1 175
TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd word ik goed en vriendelijk geholpen door Malou Remijn. Vroeger altijd angst voor een tandartsbezoek, dat is gelukkig over. Ook is ze goed met kinderen, mijn dochter van 6 gaat altijd graag n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima behandeling, precies zoals het hoort. Alles werd duidelijk uitgelegd in simpele en begrijpelijke taal. Er was goed overleg over de behandeling en het gewenste resultaat. Zeer tevreden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Plotseling kies afgebroken met hele grote vulling er nog in. Heel groot gat. Volgende ochtend gebeld met Dental CLinics Den Haag. Zeer begripvol en gingen kijken wat er mogelijk was.Kon dezelfde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf stuurde in het verleden een herinnering van een afspraak een dag van te voren. Zijn ze mee gestopt. Schijnt nogal moeilijk te zijn om dat te automatiseren. Heb de vestiging gemeld dat mijn ki... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Hygiéniste dentaire
  6. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  7. Urgences dentaires

Écrit par l'entreprise

Bij Dental Clinics voelen we ons verantwoordelijk voor jouw lach. Wij zien graag dat je met een lach naar de praktijk komt én met een goed gevoel naar huis gaat. Daarom zorgen wij voor de beste behandeling en de meest prettige ervaring. We vinden het belangrijk dat je gebit in goede gezondheid verkeert. Een gezonde mond draagt immers bij aan je algehele gezondheid. Daar zet iedereen bij Dental Clinics zich dagelijks voor in. Wij bieden zorg die aansluit op jouw persoonlijke wensen en behandelbehoeften. Daarbij betrekken we je in het opstellen van jouw behandelplan en zijn we helder over eventuele risico’s en kosten. Voor ons is er niets mooier dan jouw lach. In het team op de praktijk werken de tandartsen, implantologen, orthodontisten, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten nauw samen. Zo hebben we alle mondzorg onder één dak en kunnen we je steeds de juiste zorg en aandacht geven. En ben je bang voor de tandarts, dan houden we er zeker rekening mee. In veel van onze praktijken werken ook tandartsen met affiniteit voor angstbegeleiding. Daarnaast kun je bij twee van onze praktijken onder volledige narcose worden behandeld. Elk team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid (NZa) zijn vastgesteld. Naar de tandarts wanneer jou dat schikt? Bij veel van onze praktijken kun je zelfs op zaterdag of in de avonden terecht. Onze teams staan graag voor je klaar. Bij pijn kun je als patiënt vaak dezelfde dag nog terecht.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(1 175)

217 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Vorig jaar een gaatje laten vullen

Vorig jaar een gaatje laten vullen. Het hele jaar door steeds een gevoelige kies blijven houden. Eind vorig jaar kreeg ik zo last van mijn kies dat ik in het weekend naar de spoedpost moest gaan. Deze hebben een tijdelijke 4 kanaals wortelkanaal behandeling uitgevoerd waarschijnlijk te diep boren en de zenuw beschadigd! Grapje 400€ 2 weken daarna afspraak gemaakt bij de tandarts de tijdelijke vulling verwijderd op röntgen foto’s gemaakt voor het opmeten van de kanalen omdat het meetinstrument niet werkte. Vervolgens hebben ze de kanalen gespoeld en weer tijdelijke vulling geplaatst. Ik hoorde de tandarts nog vragen aan de assistent of er nog iets in de kanalen moest “ hallo jij bent tandarts” tot mijn grote verbazing. En natuurlijk de gemaakte foto’s in rekening brengen! Deze werd na 10 keer bellen aangepast. Oh nee ze deden gewoon lekker dubbel factureren zag ik bij CZ. Bloed onder mijn nagels krijg ik ervan dus met grote ergernis naar een andere tandarts gegaan. Deze foto’s gemaakt de kanalen waren inmiddels verkalkt ( hoe kan dit ? En wie is hier verantwoordelijk voor) de tandarts vertelde dat ik naar een endodontoloog moest die gaan bepalen of ze het nog kunnen herstellen en anders zal de kies getrokken moeten worden. Juridische stappen zullen dan gemaakt worden !!! door jullie fout handelen word straks mijn kies verwijderd! Mensen jullie zijn gewaarschuwd

24 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Foutieve invulling en herfacturering.

Helaas heb ik geen goede ervaring gehad met Dental Clinics Barendrecht. Omdat ik na een vulling nog steeds pijn had, vroeg ik om een ​​vervolgafspraak. Ze vertelden me dat de vulling defect was en dat deze onder garantie opnieuw zou worden geplaatst, maar ze brachten me wel opnieuw kosten in rekening voor het consult en de röntgenfoto's. Dit was erg oneerlijk, want twee consulten en röntgenfoto's betalen vanwege een fout van hun kant is absoluut niet terecht.

Mijn tand doet nog steeds pijn na een aanvulling onder garantie, en ik wil niet opnieuw op controle omdat ik dan toch weer een rekening krijg. Gaat dit zo door?

11 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tandarts Fokkema heeft mijn volledige…

Tandarts Fokkema heeft mijn volledige vertrouwen,doe altijd haar best om je op je gemak te stellen.Mijn ervaring met haar is dat zij heel professioneel en kundig is in haar vak ,wil ook alleen door tandarts Fokkema behandeld worden.zij krijgt van mij een 10+

15 février 2026

Periodieke controle

Mijn vrouw was voor een periode controle bij de tandarts en stond na 5 minuten alweer buiten. De volgende hadden wij een afspraak bij onze eigen mondhygiëniste en zij kwam er achter dat het spalkje los zat en begreep niet dat de tandarts dat niet zag.

Wij hebben het aangekaart en men zegt dat dat niet kan.

Maar ze declareren wel bij Menzis, het zijn oplichters, alleen cashen over de rug van de patiënten. Wij gaan weg bij deze slechte praktijk. Advies voor degene die dit leest ga weg bij deze oplichters.

26 janvier 2026

diversen.

= Het afzuigen van het water tijdens de behandeling ging meermaals niet goed, waardoor ik soms ook gedwongen werd om dit met het slijpsel door te slikken, terwijl ik had aangegeven dat beslist niet te willen.
= Na de behandeling kreeg ik een half bekertje water waarmee ik slechts met één teug kon spoelen, om het weer in dat bekertje terug te spugen. Tot m'n terugkeer thuis was het knarsen met het slijpsel tussen m'n tanden en kiezen.
= Het eindresultaat kwam geheel niet tegemoet aan mijn vooraf kenbaar gemaakte wens.

10 février 2026

Super fijne gebitsreiniging

Dilara , de preventie assistente, heeft een zeer grondige technische reiniging uitgevoerd zonder dat ik daar pijn van heb ondervonden.
Het is de eerste keer dat ik een technische reiniging heb ondergaan zonder pijn en ongemak te ervaren.
Een echte aanrader.

6 février 2026

Beste tandarts in delft

Zeer goeie tandartsenpraktijk! Altijd goed en snel geholpen met kundig advies en altijd vriendelijk.
De mensen bij de receptie zijn altijd vriendelijk en helpen je graag zowel persoonlijk als telefonisch.
En mijn tand arts de heer Mohamed Hassan is integere vriendelijke arts die mij altijd goed helpt. Ben zeer blij met al zijn hulp.

8 janvier 2026

De mondhygiëniste was vriendelijk

De mondhygiëniste was vriendelijk, stelde me op mijn gemak. De uitleg die ze gaf was duidelijk en ook de informatievoorziening was fijn. De tandzorg gebeurde rustig, in stapjes en met veel geduld en voelde daardoor als een prettige ervaring. Ook de tijdsduur was zoals verwacht. Zeer tevreden, uiterst professioneel geholpen.

29 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

TandartsPraktijk (Ed van Buuren) Dental Clinics Pijnacker, jammer!

Tandarts Ed van Buuren, Dental Clinics te Pijnacker.
Toen ED net was afgestudeerd en een praktijk begon werden mijn echtgenote en ik patiënt/cliënt bij hem, volgens mij nog net in Rotterdam Noord.
Al snel verhuisde hij naar Pijnacker en opende zijn praktijk aan huis samen met zijn vrouw als mondhygiëniste.
Dus al meer dan ruim dertig jaar zijn wij zijn patiënt en werden altijd zeer netjes, vriendelijk en correct behandeld.
Mijn echtgenote (over 1 maand wordt zij hopelijk 78) werd enkele jaren geleden getroffen door een dubbele (ruiter) longembolie, als één van de weinige overleefd zij maar krijgt fysieke en psychische klachten.
kort daarna moet ikzelf twee heftige operaties ondergaan, het herstel gaat langzaam.
Dierbare in onze familie en vriendenkring overlijden, het bezoek aan de tandarts wordt door mijn echtgenote vergeten.
Zij is niet zo bekend met het internet via haar telefoon en loopt oproepen van de tandarts mis. (waarom dan geen schriftelijke oproep naar de patiënt?)
Kort geleden toont zij zelf weer het initiatief en wil een afspraak maken voor gebitscontrole.
Helaas, de dame aan de balie is onverbiddelijk en zegt dat het te lang heeft geduurd, zelfs na het uitleggen van de hele situatie van gebeurtenissen wordt er geen afspraak meer gemaakt en wordt er medegedeeld dat zij maar een andere tandarts moet zoeken.
Na meer dan ruim dertig jaar cliënt te zijn wordt je als oud vuil weggeveegd door een balie medewerkster die zich niet kan inleven hoe het is om door ziekte en ellende te worden getroffen.
Ik ga er vanuit dat Ed van Buuren zelf hier geen weet van heeft, het had dan waarschijnlijk niet zo gelopen.
Het ga je goed Ed!

16 décembre 2025
Logo de Dental Clinics

Réponse de Dental Clinics

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat een indrukwekkend en bewogen verhaal; het spijt ons zeer dat uw echtgenote, na meer dan dertig jaar als patiënt bij ons, zich zo onbegrepen en teleurgesteld heeft gevoeld bij het maken van een nieuwe afspraak.

Wij begrijpen dat persoonlijke omstandigheden zoals ziekte, herstel en verlies een grote impact kunnen hebben en dat het vervelend is dat dit niet goed is opgepakt in onze communicatie. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken, zodat wij onze procedures en empathie richting patiënten in vergelijkbare situaties kunnen verbeteren.

Wij waarderen het vertrouwen dat u en uw echtgenote ons jarenlang hebben gegeven en hopen dat er, mocht u dit wensen, alsnog een constructief gesprek mogelijk is via onze praktijk.

Noté 3 sur 5 étoiles

De implantoloog komt erg gehaast en iet…

Dit wordt geplaatst door de werkelijke patiënte, mw Schalks, niet meneer Schalks. De implantoloog komt erg gehaast en iet wat kortaf over. Waarschijnlijk toe aan vakantie 😉

27 janvier 2026
Logo de Dental Clinics

Réponse de Dental Clinics

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, mevrouw Schalks. Jammer om te horen dat u het contact met de implantoloog als gehaast en wat kortaf heeft ervaren, dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten.
Wij nemen dit soort signalen serieus en bespreken dit intern, zodat wij onze zorg en communicatie kunnen blijven verbeteren. Mocht u het prettig vinden, dan nodigen wij u van harte uit om hierover persoonlijk contact met ons op te nemen via de desbetreffende praktijk, zodat wij uw ervaring kunnen toelichten en waar mogelijk kunnen rechtzetten.

Wij hopen dat het behandelresultaat verder naar wens is geweest en stellen het op prijs als u, na eventueel contact, uw review zou willen heroverwegen of aanvullen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus