Dustin Home Norge (Permanent stengt) Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Jeg bestilte keyboard/mus kombo under Black Friday Nov.2025. Etter over én måned uten at varen ble sendt, valgte jeg å kansellere bestillingen 05.01.2026, noe som gjorde at jeg mistet alle kampanje... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestillingsprosessen og nettløsning er meget bra. Utrolig raskt behandling og utsendelse av bestilte produkter. Nettbutikken viser mange bilder av produktene, samt utfyllende informasjon som teknisk i... Voir plus

Brukte prisjakt for best pris på produktet jeg ønsket kjøpe, Dustin kom best ut og jeg valgte derfor Dustin. Første kjøp herifra for min del og har veldig positiv erfaring fra dette kjøpet. Gjorde kjø... Voir plus

L'entreprise a répondu

Utrolig raskt ekspedert. Fikk melding om at pakken var klar for henting allerede første virkedag etter bestilling. Var også i kontakt med Dustin for å få kvittering for kjøpet og fikk denne tilsendt... Voir plus

1. Entreprise de logiciels
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Magasin d'informatique
  5. Magasin de télévisions

Écrit par l'entreprise

Dustin Home har blitt permanent stengt. Vi er takknemlige for deres tillit og støtte gjennom årene.

Bien

TrustScore 4 sur 5

531 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kjapt og enkelt.

Grei opplevelse.
Tok 3 dager før jeg kunne hente produktet.

13 septembre 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med ved en senere anledning.

Trygg e-handel

Varene tilsvarte forventning og ble raskt levert

8 septembre 2023

Hei,

Det er godt å høre at du er fornøyd med ditt kjøp hos oss og at varene står til forventningen :)

Ta gjerne kontakt med oss på enten chat, telefon eller e-post dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Smooth handel👍

15 septembre 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi pris på.

Dustin Home

Leverte varen til riktig pris

Leverte varen til riktig pris , super kunde service

12 septembre 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss. Det er godt å høre at du er fornøyd med servicen og varen.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Dustin Home

Rimeligst på nett og kjapt levert

13 septembre 2023

Hei,

Takk for din hyggelige omtale og tilbakemelding på din handel hos oss.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Rask levering

Rask levering.
Enkel bestilling

12 septembre 2023

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding :)

it was as described

it was as described, fast shipping. I would purchase again.

1 septembre 2023

Hi,

Thank you for your kind feedback on how it was to shop with us. It's good to hear that the delivery was quick.

Wish you a nice weekend! :)

With best regards,

Grei og oversiktlig nettbutikk

Grei og oversiktlig nettbutikk. Fint også at de skiller mellom bedrift/privat.

Har også hatt en reklamasjon tidligere som ble løst på en utmerket måte.

5 septembre 2023

Hei!

Takk for hyggelig og god tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Ha en fin fredag!

Dustin Home

Jeg bestilte en produkt og angret

Jeg bestilte en produkt og angret. Jeg ringt dere 15-30 minutter etter bestillingen og avbestilte produktet. Hun jeg snakket med opplyste at dere hadde begynt å pakke produktet for sending, men at hun skal sørge at sendingen blir stoppet. 30 minutter senere, fikk jeg varsel at varen var på vei til meg. Jeg ringte igjen og snakket med samme person som opplyste at dere hadde bedt bring om å levere varen tilbake. Jeg ba om å få pengene mine tilbake, men fikk beskjed at dere må få varen tilbakelevert før jeg kan få pengene mine. Dette mener jeg er helt uheldig og uhørt. Opp til nå har jeg ikke fått pengene mine og jeg vet ikke om når jeg får den heller. Jeg er forbanna og helt skuffa.

5 septembre 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Når en vare er på lager vil den raskt gå til plukk. Dersom du da ønsker å angre deg må vi be lageret stoppe prosessen. Noen ganger får lageret stoppet plukk prosessen og andre ganger ikke.

Dessverre fikk de ikke stoppet ordren din denne gangen og varen ble sendt. For at du skal kunne få pengene tilbake må vi ta varen i retur slik at den blir kreditert.

Ved kreditering blir pengene refundert tilbake til ditt kort via Klarna.

Kjapp leveranse

Kjapp leveranse, og produktet var som forventet

7 septembre 2023

Hei,

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både handel og produktet du har bestilt :)

Dustin Home

Veldig god pris og god service 👍👍

8 septembre 2023

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss. Det setter vi stor pris på :)

Ønsker deg en fin dag!

Dustin Home

FFS! Etter et døgn med lading ringte jeg til…

Etter et døgn med lading ringte jeg til Bisell sjelv og spurte hvorfor den ikke startet. Tydligtvis var jeg ikke den første med det problemet. Blev fortalt at dem legat så lang tid på lager hos Dustin at batteriet ikke fungerer lengre. Må sjelv sende inn den på reperasjon via Bisell.
OPPFØLGING: som dere selve ser blev jag ombedd at kontakte Dustin, vilket jeg gjorde direkt gjenom mail...Fick svar fra dem at dem var lei för at dem sålt meg en ikke fungerende stövsuger samt att allt skulle ordne seg. Hvordan det skulle skje blev jeg lovet at få svar på mail fra Dustin i løpet av 2-3 dager. Har ikke hört en musefjärt fra dem efter det samt produkten selges ikke lenger av dem. Fy f..n, hade dette varit et salg av en privatperson hade det antagligen blivit regnet som bedrageri,! Flaks at jeg ikke bestilte flere ting samtidigt er min eneste positive erfaring fra DUSTIN. Betale heller noen hundrings meir på en seriös site, da vet du att produkten fungerar samt du slipper kjøre den til nærmeste el-avfall container!
Oppdatering: Etter 2 mail uten svar fick jeg endeligt pratet med en meget hyggelig dame via telefon som erkjent att just den modellen var det mye problem med så derfør finnes den ikke kvar i sortimanget deres. Blev lovad o få pengerne tillbakesendt vilket er helt ok før min del.

17 juillet 2023

Hei,

Det er leit å høre at varen du har mottatt ikke fungerer som det skal.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på enten telefon, chat eller e-post så vil de hjelpe deg.

Samsung Qe65q80bat 65

Flott TV til en hyggelig pris. Veldig fornøyd med produktet og kvaliteten. Frakt med Postnord kunne gjerne gått raskere

4 septembre 2023

Hei,

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med ditt kjøp hos oss. Leveringstiden med Bring er 1-4 dager avhengig av hvor i Norge pakken skal til, men forhåpentligvis vil det gå raskere neste gang.

Dustin Home

Det var enkelt å bestille og rask svar…

Det var enkelt å bestille og rask svar og levering. 2

28 août 2023

Dustin Home

Bestilte en ps5 camo kontroll for over…

Bestilte en ps5 camo kontroll for over 2 uker siden. Ringte inn, da fikk jeg beskjed om at de skulle få det inn på mandag for nesten en uke siden. Fortsatt ingenting. Ikke fått bekreftelse på kjøp heller. Blitt trekt i nettbanken. Angrer på hele kjøpet. Skulle ønske jeg bare dro på Elkjøp å kjøpte en vanlig kontroll. Da jeg ikke har noenting nå. Så utrolig skuffet. Kommer ikke til å handle her igjen. Sto det var på lager da jeg bestilte.

21 août 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Det er leit å høre at varen du har bestilt ikke er sendt. Det er vanskelig å si hvorfor varen ikke ble sendt dersom den stod var på lager når du bestilte. Det kan være noen andre har bestilt samtidig som deg og at du da ikke fikk den reservert.

Akkurat nå har vi svart, rød og hvit kontroller på lager.

Ønsker deg en fin fredag.

Dustin Home

God pris og varen kom veldig kjapt

God pris og varen kom veldig kjapt. Meget fornøyd 👍🏾

28 août 2023

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss. Det er veldig godt å høre at leveringen var rask.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med rask ekspedering og produktet. Veldig konkurransedyktig på pris.

11 août 2023

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss. Det er godt å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og prisene vi tilbyr :)

Dustin Home

Gikk bare 3 dager fra bestilling til…

Gikk bare 3 dager fra bestilling til jeg fikk pakken, Veldig bra. Det dumme er at jeg trodde jeg fikk 2 x 16 giga ram, men fikk da 4 x 8 ram. Kunne ikke se at det var feil bestilt.

19 août 2023

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding på din handel hos oss :)
Det er godt å høre at leveringen var rask.

Fra hva vi kan se inneholder pakken du har bestilt 2 stk RAM brikker på 8GB per stk. Dersom du trenger å gjøre retur kan du ta kontakt med vår kundeservice så vil de hjelpe deg.

Dustin Home

Bra leverings tid og bra priser!

Rask levering, hyggelige folk som jobber der. Ofte det man trenger på lager.

25 août 2023

Hei!

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med kundeservicen og den raske leveringen :)

Ha en fin helg!

Rask og god kundeservice,

Rask og god kundeservice,
Jeg trengte heller ikke å betale frakt på en ordre jeg ombestemte meg på som var sendt, men ble kansellert og tatt i retur.

24 août 2023

Hei,

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med vår kundeservice :)