Dustin Home Norge (Permanent stengt) Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Jeg bestilte keyboard/mus kombo under Black Friday Nov.2025. Etter over én måned uten at varen ble sendt, valgte jeg å kansellere bestillingen 05.01.2026, noe som gjorde at jeg mistet alle kampanje... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestillingsprosessen og nettløsning er meget bra. Utrolig raskt behandling og utsendelse av bestilte produkter. Nettbutikken viser mange bilder av produktene, samt utfyllende informasjon som teknisk i... Voir plus

Brukte prisjakt for best pris på produktet jeg ønsket kjøpe, Dustin kom best ut og jeg valgte derfor Dustin. Første kjøp herifra for min del og har veldig positiv erfaring fra dette kjøpet. Gjorde kjø... Voir plus

L'entreprise a répondu

Utrolig raskt ekspedert. Fikk melding om at pakken var klar for henting allerede første virkedag etter bestilling. Var også i kontakt med Dustin for å få kvittering for kjøpet og fikk denne tilsendt... Voir plus

1. Entreprise de logiciels
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Magasin d'informatique
  5. Magasin de télévisions

Écrit par l'entreprise

Dustin Home har blitt permanent stengt. Vi er takknemlige for deres tillit og støtte gjennom årene.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Veldig greit å bestille. Raskt levert

Veldig greit å bestille. Best på pris. Rask levering. Firma også med norsk AS/aksjeselskap. Opplever det som en trygghet ved eventuell retur eller reklamasjonsbehandling - det er ved slikt man får oppleve leverandørers sanne ansikt.
Jeg kjøpte en iPad som så ut til å være beregnet for det tyske markedet. Det ga noen utfordringer under installasjonen som jeg til slutt fant ut av ved å akseptere å velge Tyskland som land og endre senere under innstillinger.

22 novembre 2023

Hei,

Takk for din hyggelige omtale og tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss!

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning. 🙂

Rask leveranse

21 novembre 2023

Hei,

Takk for hyggelig omtale og tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på :)

Dustin Home

Har bare hatt gode erfaringer

Har bare hatt gode erfaringer med Dustin. Leverer raskt.

25 novembre 2023

Hei!

Takk for din tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med oss og at leveringene er raske :)

Helt enkelt

Bra pris. Rask levering.

21 novembre 2023

Hei,

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med ditt kjøp hos oss.

Ta gjerne kontakt med oss på enten chat, telefon eller e-post dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Dustin Home

Dustin leverte raskt og effektivt.

23 novembre 2023

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss :)

Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice ved en senere anledning dersom du trenger hjelp.

Snar å sende

24 novembre 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi pris på.

Dustin Home

Kjapt,trygt og særdeles ok pris.

22 novembre 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi pris på.

Fornøyd!

Varen var på lager og ble sendt dagen etter bestilling. Kom kjapt levert.

Handler gjerne flere ganger her 😀

3 novembre 2023

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss. Vi setter vi stor pris på det :)

Dustin Home

Ved behov for service ser man hvilke butikker som har forstått hva kundeservice er....

Det er som oftest når man trenger service/hjelp hvor det viser seg om et selskap har bra eller dårlig kundeservice. Hadde et produkt med feil og lagde en sak hos Dustin for å høre hvor jeg kunne sende det på service mens jeg pakket det klart for forsendelse. Under to dager senere får jeg svar at de sender meg nytt produkt og det kunne ikke vært løst på bedre og enklere måte. Sjelden man opplever så kundevennlig og god service fra en butikk av denne typen. Her har butikker som Elkjøp mye å lære hvor kundeservice er nærmest fraværende. De som er lei av elendig kundebehandling anbefaler jeg å prøve Dustin. Fantastisk bra!

26 octobre 2023

Hei,

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med vår kundeservice :)

Dustin Home

God service, også på retur

Har bestilt fra Dustinhome flere ganger og de har vært veldig bra. Jeg har ved et par tilfeller fått defekte produkter (produksjonsfeil) og da har de ordnet opp raskt. Anbefalt fra meg!

13 août 2023

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd og at du har fått rask hjelp ved reklamasjon :)

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på enten e-post, chat eller telefon dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.

Dustin Home

Forhåndsbestilling - en tilfeldig annen fikk varen, selv med bekreftet dato

Jeg hadde forhåndsbestilt en gamingskjerm 29.09 til ca 30 000,- , hvor forventet dato inn på lager var 01.10.2023 (realistisk sett 2 oktober).
Purret opp status på leveringen 2 oktober, fikk ikke noe svar på epost denne dagen, eller neste dag 3 oktober (riktignok hadde kun et døgn gått).

3 oktober på ettermiddagen ble plutselig forventet dato inn på lager endret til 11.11.2023 i ordren på deres nettside, uten at jeg hadde fått varsel om dette på epost. Når jeg ringte inn til kundeservice, fikk jeg beskjed om "at noen andre hadde fått skjermen" og jeg måtte vente enda lenger.
Min erfaring er at ved forhåndsbestilling og lite antall hos Dustin Home er det faktisk ikke sikkert man får varen, som har en forventet dato inn på lager og må vente enda lenger (uten varsel).
Hvis "noen andre" fikk skjermen, er det tydelig at forventet dato inn på lager ikke stemmer i ordren, eller at kontrollen ikke er tilstede. Da må flere enn meg ha fått denne datoen, da det var kun 1 stk tilgjengelig når jeg bestilte varen 29.09 (som ble bekreftet i ordre og på epost).
Selv om jeg spurte et par ganger på forhånd om når denne skjermen kommer til lager via chat og fikk bekreftet forventet leveringstid 01.10.2023, gikk altså skjermen til en tilfeldig annen.

Her tapte dere et salg. Jeg kansellerte ordren og bestilte heller hos en konkurrent av dere.

Redigert 03.10.2023:
Etter jeg lagde denne anmeldelsen, ser jeg det er en til som har opplevd akkurat det samme som meg.

Redigert 05.10.2023 etter svar fra Dustin Home Norge:
Da jeg bestilte, sto det at 1 stk skjerm var forventet. Å da si at man får mindre skjermer enn forventet er ikke reelt.
Når man bestiller en vare innkjøpsmessig, får man alltid en bekreftelse fra sin egen leverandør igjen på hvor mye som blir sendt, uavhengig av om leverandør er i Norge, Europa, Asia, osv. Dette kalles ordrebekreftelse.
Vet man ikke dette, har man en fraværende innkjøpsavdeling. Datoer kan riktignok alltid variere, men man vet alltid hva man får på hvilke forsendelser. Bestiller man 10 stk av en vare og det blir bekreftet at 10 stk er sendt, får man ikke 5 stk først, og så de 5 siste 1,5 måned etterpå. Eksempelvis er Postnord ikke kjent for å være de beste, men så dårlige har jeg aldri erfart at de er på å levere.
Når det står 1 stk skjerm forventet ved bestilling, og at "man får mindre skjermer enn forventet" som ble nevnt i Dustin sitt svar, da får man i praksis ingenting til sitt lager.
Alt her tilsier at noen ble favorisert av Dustin Home Norge, og fikk snike i køen for å få denne skjermen før noen andre.
Skal jeg kunne tro på svaret til Dustin, må de gjøre en ganske så mye bedre jobb med å vite hva de faktisk får inn på lager, samt å ikke legge på en ukorrekt forventet dato dersom flere er foran i kø og har bestilt samme vare.

3 octobre 2023

Hei Sindre,

Det er leit å høre at bestillingen din ble forsinket, det beklager vi så mye for.
Dessverre er noen av våre leveringsdatoer estimert og det kan være forsinkelser fra våre distributører som er utenfor vår kontroll.

Alle våre bestillinger sendes ut i rekkefølge, så den som bestiller først vil også få tildelt et produkt først når en levering kommer. Det kan ha vært at vi mottok færre skjermer enn forventet på denne datoen, og hvis du ikke sto først i køen, var det derfor vi ikke kunne sende en til deg.

Vi setter pris på din tilbakemelding og at du tar deg tid til å fortelle oss om opplevelsen din, det er den eneste måten vi kan forbedre oss på.

Vi ønsker deg en fin dag.

Dustin Home

Kjøpe sum for over 30.000kr!

KJØPTE og RESERVERTE et produkt til over (((30.000kr))) og LOVER at det får inn produktet 30.09.2023 og at det sendes på mandag,

så plutselig får beskjed at de IKKE får in før 12.11.2023

mens i realiteten har dem sendt den som jeg har reservert og betalt over 30.000kr til noen andre,

Og har nå per dags dato ventet på den siden 24 september

dette er langt unna verken profesjonellt eller akseptabelt,

Vist ikke dette blir rettes opp i så forklarer det hvor mye de bryr seg om kundene sine,

Ente med at jeg måtte vente en mnd før de kunne sende den til Norge får så og kunne sende det hit, endte med og avbestille og kjøpe et annet sted,

MIN ANBEFALNIG IKKE KJØP HERFRA!!!!!

Har per nå delt disse anmeldelsene på alle mulig nettsider og omtaler på nett, samt blir dette delt på sosiale medier og discord andre plattformer,

Blir konsekvenser for dårlig behandlet kunder, alle mine influenser venner kommer til legge ut innlegg med logger og samtaler på sosiale medier.

Og før dere svarer er jeg ikke inntresert i og høre unnskyldninger eller bortforklaringer eller ta kontakt med kundeservice, takk for meg ses aldri igjen,

24 août 2023

Hej Martin,

Alle våre bestillinger sendes ut i rekkefølge, så den som bestiller først vil også få tildelt et produkt først når en levering kommer. Det kan ha vært at vi mottok færre skjermer enn forventet, eller at vi mottok flere bestillinger i løpet av kort tid og at vi ikke fikk oppdatert lagersaldoen vår fort nok, noe som førte til at leveringen din ble forsinket. Hvis vi har mottatt et produkt, er det sendt til den som la inn bestillingen først.

Vi ønsker deg en fin dag.

Førstegangs kjøper

Førstegangs kjøper, og jeg kan ikke beskrive hvor god hjelp jeg fikk fra Dustin Home. Fikk 3 ganger en laptop med forskjellige defekter og de var mer enn villig til å hjelpe (dette var snakk om en laptop oppe i 50). Jeg kan ikke begripe hvor lettet og betryggende det er, spesielt når man hiver ut "store summer" til en butikk man ikke noengang har kjøpt noe fra. Selvfølgelig gir Klarna noe trygghet, men ellers har Dustin Home holdt for seg selv.
Rask levering og ypperlig god service. Selvfølgelig kjøper jeg mer her når anledning er der.

1 septembre 2023

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding.

Det er godt å høre at du fikk rask hjelp med laptopen din og at du fikk god hjelp av vår kundeservice.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Ønsker deg en fin helg.

Dustin Home

Rask og problemfri handletur på…

Rask og problemfri handletur på nettsiden. Rask levering.
Erfaring fra flere kjøp er at det er god hjelp å få i ettertid også

21 septembre 2023

Hei Jonas,

Takk for din hyggelige tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss. Det setter vi stor pris på 🙂

Kjapp og enkel opplevelse

Kjapp og enkel opplevelse, lever opp til forventningene.

23 septembre 2023

Hei Terje,

Superrask levering.

Superrask levering.
Varen kom dagen etter at jeg bestilte. Varen var tilstrekkelig emballert og uskadd når jeg mottok den. Bestillingen i nettbutikken var enkel og oversiktlig.

14 septembre 2023

Hei,

Takk for hyggelig omtale og tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Det er godt å høre at leveringen var rask :)

Dustin Home

Varen var som lovet og kom som avtalt

Varen var som lovet og kom som avtalt. Fire av fem fordi det tok to dager før varen ble levert inn til posten (den ble meldt inn til pisten etter en dag)

19 septembre 2023

Hei Bård,

Takk for din anmeldelse og tilbakemelding. Vi håper at du blir fornøyd med ditt kjøp. 🙂

Ha en fin dag!

Dustin Home

God informasjon og meget rask levering!

21 septembre 2023

hjelpsomhet kundevennlighet blide

22 septembre 2023

Takk for din hyggelige omtale og tilbakemelding på din handel hos oss! 🙂

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Dustin Home

Nettsider som er enkle å finne fram i

Nettsider som er enkle å finne fram i. Rask levering!

18 septembre 2023

Takk for din hyggelige omtale og tilbakemelding på din handel hos oss! 🙂