Elcykelsalg Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Strømmen gik på min gode Ebsen el-cykel, og det ordnede Cykel Basen i Valby på 1 dag. Skiftede display og gav den fuld service for helt rimelig pris. Meget venlig betjening oveni! Det hører med, at j... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Handlen forløb nemt og hurtigt. Der gik få dage fra jeg havde bestilt cyklen til den kunne hentes i forretningen. Personalet der samt set faktum at man modtager samme service som hvis cyklen havde vær... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Cykelbasen har været min foretrukne cykelmand i ca 10 år. Jeg købte for et par måneder siden en lækker Principia mtb hos ham. Desværre havde den problemer med gearene, selvom de ikke kunne se en fejl,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og imødekommende service. Havde købt en centurion el-cykel hos dem i august 22'. Desværre løb jeg ind i motorproblemer, og havde allerede forberedt mig på, at det ville komme til at koste knast... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Service de location de vélo
  3. Magasin de réparation de vélos
  4. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med værksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglært cykelmekaniker til din bopæl. På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk køber vi store restpartier op af kendte cykelmærker, derfor kan vi altid leverer til stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. . Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget højt service til alle vores kunder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode og hurtige⭐️

Som altid lyn hurtig til at fikse min el ladcykel som jeg er dybt afhængig af.
Jeg ringede kl 8.30 ved åbningstid, kom med cyklen direkte og efter et par timer fik jeg besked om, at cyklen var klar.
Tak for at have reddet min dag/uge

31 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker citybike leveret lynhurtigt - god vejledning

Jeg bestilte en citybike efter telefonsamtale. Oprindeligt havde jeg en bestemt cykel i tankerne, idet jeg ville have en cykel med remdrev, da jeg ikke er specielt forelsket i kunsten at vedligeholde sin cykelkæde igennem vinterperiodens sne og sjap, foruden saltede veje. Til den cykel skulle så tilkøbes aluminiums skærmsæt, støttefod, lygter, lås etc., men i disse coronatider var den naturligvis i restordre, hvilket jeg godt vidste fra andre forhandlere af samme cykel.
Heldigvis fangede ekspedienten mine ønsker godt og fik vejledt mig til en lidt dyrere, men også noget bedre cykel af samme mærke, der tillige var udstyret med remdrev. Denne cykel havde alle de ting, jeg ellers skulle have påmonteret, og da den var født hermed var det hele selvfølgelig også meget pænere. Stor ros til butikken og ekspedienten for at have lyttet til behovene og være vågne. De havde lige præcis én på lager i min størrelse, så jeg endte med en cykel, der for ganske lidt ekstra levede endnu mere op til mine ønsker, og den kom allerede 1½ dag efter bestilling (fra Sjælland til Nordjylland). En citybike af allerhøjeste kvalitet, som udover at fungere som vintercykel, også tages i brug når racercyklen er til reparation.
Den ankom perfekt justeret og giver omtrent samme cykelglæde som min Canondale racercykel, når den er helt nyjusteret. Stort set al energi går til fremdrift.
Et rigtig godt køb og ikke en finger at sætte på betjeningen. 👍😊

20 août 2021

Hej Jakob
Tusind tak for din anmeldelse
Perfekt med leveringen, og endnu bedre med Cyklen! Vi håber du forbliver tilfredse med dem :-)

Altid super service

Jeg er kommet hos Karrar og hans medarbejdere hos Cykel Basen i over 10 år, og har altid fået en super god service, og er altid blevet mødt med både venlighed og stor imødekommendehed. Hvis ting skal bestilles udefra kommer disse i løbet af få dage. Jeg ved at min elskede cykel altid er i gode hænder hos Karrar og hans medarbejdere hos Cykel Basen.

9 août 2021

Min gamle cykel

Jeg jeg driver Valby Køreskole. En dag, skulle jeg bruge en cykel mekaniker, da jeg prøver at cykle når jeg ikke lige har en køretime, jeg spurgte mine elever, hvem jeg skulle vælge, flertallet sagde cykelbasen på Toftegårds Plads, så hen med min gamle cykel til cykelbasen, Jeg møde en imødekommende god service og hurtig lavede de min cykel, og igen for at få opgraderet min cykel og det har jeg ikke fortrudt, jeg kan kun anbefale cykelbasen når man cykler og Valby køreskole når det er bil.
6 stjerner til cykelbasen

8 juillet 2021

Anbefales!

Rigtig god butik med stort udvalg og fin service!
Sælgeren var behjælpelig og kom med god information. Jeg bor på amager hvor der er masser af cykel forretninger, men jeg syntes cykelbasen var rejsen værd ud til Valby!

3 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt butikken i en del år

Jeg har brugt butikken i en del år, dels til mine egne cykler (!), dels til mine 3 ungers cykler, både reparationer og div køb. Fin butik, god betjening - også selvom jeg har købt de fleste af ungernes cykler privat...
Niels Yde, Folehaven

28 juin 2021

Kan varmt anbefale

Kan varmt anbefale, man få altid god service og bliver behandlet godt

23 juin 2021

Hej Yassin
Tusind tak for din anmeldelse. Service og hurtig betjening er to ting vi går højt op i.

Høflig og fin service

Høflig og fin service. Tog 350 kr for at lave en fejl på en ladcykel. Fin pris syntes jeg.

20 juin 2021

Hej Hans

Noté 1 sur 5 étoiles

Den mest uvenlig og usympatisk menneske…

Den mest uvenlig og usympatisk menneske jeg har nogen sinde mødt, Han hader sine kunder og service kender han ikke noget som helst til.
Jeg skulle putte luft i min cykel´fordi cyklen manglet luft i dækket og ikke kunne cykle, (det var varmt og jeg skulle cykle langt) svaret var NEJ det kan jeg ikke hjælpe dig med, fordi det er var ved lukke tid og han viser mig vej til valbylanggade, jeg har tilbudt ham at betale for det, men stadig ingen kære mor, Han er usympatisk og ulækker. I glemmer lige at cykelbranchen er en servicebranche, selvom man har tage luftslangen af, kan man lige sætte den på og hjælpe i 2 minutter. Det skal også siges at slangen var stadig udenfor og han var lige ved at tage sine cykler ind i butikken.

19 juin 2021

Réponse de Elcykelsalg

Jeg er ked af at du har den opfattelse af os. Vi var to på arbejde som i forvejen var bagud med at lukke butikken og havde aftaler samt pumpen var ikke inde for rækkevidde. Du fik et venligt svar på at der var lukket og at der var en cykelbutik 300 meter fra os som holdt længere åbent. Jeg er ked af at vores pædagogiske evner ikke nået til dig. Du er altid velkommen til at benytte pumpen indenfor åbningstiden. Ønsker dig en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Loved the service and humility…

Loved the service and humility throughout my first bike purchase. Will be passing by again!

24 mai 2021

Réponse de Elcykelsalg

Hey Pallu, thank you for your review. You are always welcome to visit us again.

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Bestilte 2 cykler og de kom frem samlet, smurt og helt fejlfrie.

21 mai 2021

Hej Peter
Vi takker mange gange for din anmeldelse
Fantastisk at alt gik efter forventninger, og at vi kunne hjælpe dig både pr. telefon og med hurtig levering. Det stræber vi altid efter.

Køb af 2 stk. Avenue Broadway

Bestilte 2 stk. Avenue Broadway damecykel med en uges mellemrum.
Må sige at de 2 bestillinger samt service iform af div. extra ting skærm,lås og lys blev udført super af Elcykelsalg.
Meget venlige beskeder og samtale der var fra Elcykelsalg.
Hurtig med fragt, samt de var pakket godt ind, klar til brug ved levering.
Den ene cykel havde fået en lille rids men Elcykelsalg var hurtig til at sende en lak-stift med posten U/B
Der var også noget til den ene skærm der var faldet af (nok under transport) med Danske fragt Mænd (De blå fragtbiler) Denne del blev også hurtigt sendt U/B af Elcykelsalg.
Vil klart anbefale at handle hos elcykelsalg.dk

19 mai 2021

Hej Jan
Tusind tak for din anmeldelse - De Avenue cykler bliver i glade for! Vi gør meget ud af at få leveret jeres cykler hurtigst muligt, og 100% samlet, så I kan komme ud og trille på de nye cykler med det samme.

Super service!!!!!!

Super service!!!!!!!
Kanon service!!! De her gutter er professionelle i service og leverer din cykel tilbage i tip-top stand...jeg er kæmpe fan!

3 mai 2021

Hej Nazek

God oplevelse

Jeg har fået en fin vejledning og service i forbindelse med køb af cykel til min mand som han skulle have i gave.
Karrar, har været venlig og imødekommende fra første opkald.

14 avril 2021

Hej Tine

Jeg får altid kompetent

Jeg får altid kompetent, hurtig og venlig betjening
samt god rådgivning. I dag har jeg fået skiftet kæde på cyklen og fik oplyst om en lidt dyrere kæde der er rustfri. Det er da bare fin service. Så er det op til kunden at vælge.

12 avril 2021

Hej Lone

Super god betjening

Super god betjening, har kommet der i mange år, når der var noget galt med min cykel, professionelle arbejde, og rimelig priser, og det er en cykelsmed jeg godt kan anbefale.

10 avril 2021

Hej Ellen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus