Fleetcor Technologieën B.V. Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij maken al jarenlang gebruik van de tankpas van Fleetcor. Vanochtend even gebeld over mijn pasje. Geen lange wachttijd aan de telefoon. Heel vriendelijk en correct geholpen door Martijn. Alles snel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede organisatie wat bij me past. afgelopen donderdag gebeld en geen uren in de wacht. Alleen de automatische incasso was niet helemaal duidelijk. Zag de meno in mijn mail en heb gebeld bleek... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Aanmelding voor tankpas verliep er rommelig, informatie werd niet compleet/ juist verstrekt. Tankpas werd verstuurd zonder dat ik ergens een kans had gekregen zelf de pincode te bepalen (wat wel de... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

De passen werken goed, alleen waren er problemen met de automatische incasso waardoor deze elke keer geblokkeerd werden. Klantenservice is niet te bereiken (wachttijd meer dan 3 kwartier). Inmiddels... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'administration des entreprises
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques
  3. Fournisseur de carburant
  4. Service de paiement

Écrit par l'entreprise

Fleetcor is uw partner als het gaat om het beheren en verwerken van betalingen voor uw bedrijfswagens. Wij bieden één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsbehoeften. Ons portfolio omvat laadpassen, tankpassen, elektronische facturering en mobiele transacties. Ons doel is om de administratieve last van bedrijfswagens te minimaliseren door middel van praktische oplossingen. Dit alles ondersteund door ons grote partnernetwerk voor naadloze landelijke, supraregionale en zelfs Europabrede benutting van onze diensten. Fleetcor is onderdeel van Corpay, Inc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat wordt beloofd wordt niet nagekomen

Na 3 maanden heb ik de samenwerking met dit bedrijf gestopt. Enorm veel problemen met incasseren, volgens de bank hebben zij alle recht om te incasseren. Op een manier lukt het niet bij hun en blokkeren ze je pas en sturen ze een aanmaning.

Probleem leek opgelost te zijn. En na 3 a 4 weken incasseren ze pas weer ipv 7 dagen die beloofd worden. Uit begrip van mijn frustratie hebben ze mijn limiet verhoogd.. probleem was niet opgelost. Facturen stapelen op maar geen incasso's of reacties op mijn e-mails en telefoontjes.

Na 3x een verhoogd limiet te krijgen, sturen ze 6 facturen in 1 keer + een geblokkeerde pas. zonder enige vorm van terugkoppeling op mijn vragen etc.

Niet aan te raden als je het doet voor gemak en overzicht want het is een puinhoop en dubbel zoveel stress.

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Hartelijk dank voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen en dat u problemen heeft ervaren met de incasso’s, communicatie en het gebruik van de pas.

We begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze processen en communicatie verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Omdat jullie €0,12 pakken op elektrich…

Omdat jullie €0,12 pakken op elektrich laden .
En zonder toezegging opeens dagprijzen hanteren ipv pompprijs bij diesel afname

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en onze excuses voor uw negative ervaring van onze dientverlening.

De tarieven voor elektrisch laden zijn gebaseerd op publieke transacties waarop o.a. roamingkosten van toepassing zijn. Deze tarieven worden niet uitsluitend door ons bepaald, maar zijn afhankelijk van externe factoren en afspraken binnen het netwerk.
Voor brandstof hanteren wij al geruime tijd een dagprijs. Wij hebben u aangeboden om samen naar het brandstofprijsbeleid te kijken, maar helaas is hier geen gebruik van gemaakt.

Wij vinden het uiteraard jammer dat u heeft besloten uw contract te beëindigen en staan altijd open voor een gesprek voor verdere toelichting en om de mogelijkheden te bespreken.

Nog meer ontzorgen.

Nog meer ontzorgen.
Zelf met de banken een invulformulier maken dat men kan ondertekenen en direct kan bevstigen.
Nu via banken is te onduidelijk , bovendien kun je geen bank meer life spreken. Maakt het nog lastiger

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Hartelijk dank voor uw review.

We begrijpen dat het proces rondom het SEPA-mandaat als omslachtig kan worden ervaren. Bij een zakelijk (B2B) SEPA-mandaat is het echter nodig dat dit door zowel de bank als de klant wordt bevestigd.

Voor vragen of hulp kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Noté 4 sur 5 étoiles

prima service

altijd duidelijk gespecificeerde facturen en eerlijke communicatie

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Duidelijk en helder

Duidelijk en helder

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Noté 1 sur 5 étoiles

Dieven! Betalen waarborg niet terug!

Ondertussen ben ik al een half jaar niet meer geabonneerd bij Fleetcor, en nog steeds heb ik mijn waarborg van €350 niet volledig terug gekregen.

Ik probeerde hen al ontelbare keren te bellen, zonder succes. Ze nemen de telefoon niet op, en de belofte dat ze mijn nummer noteren en me gaan terugbellen wordt ook niet nageleefd.
Op mijn mails antwoorden ze al maanden NIET. Waarom? Dat is mij een raadsel.

Ik ben eigenlijk ten einde raad. Moet ik nu echt een advocaat gaan inschakelen? Aangetekende brieven sturen? Alles op social media gooien?

23 mai 2025

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Geachte klant, hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor uw negatieve ervaring met Fleetcor. Wij hebben zojuist telefonisch contact gehad over uw ervaring en wij gaan er van uit dat alles is opgelost. Zo niet, gelieve contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 14:00 telefonisch bereikbaar via 070 8100213 of per e-mail via klantenservice@fleetcor.nl. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, uw Fleetcor team

Waardeloos

Waardeloos
Als je 100 euro tankt bij de pomp moet je 108 euro betalen bij fleetcor.
Voor pasje moet je ook 7 euro maandelijks betalen. Dus je moet minimaal 10 euro extra betalen per tankbeurt. Wat nergens in de voorschriften staat dat ze een eigen prijs kunnen bepalen. Grote graaiers zijn het.

4 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communcatie en WEL borg.

Op 02-05 ben ik begonnen met het aanvragen van een tankpas, je denkt dat het zo is geregeld maar niets is minder waar.

Ze beloven geen borg maar bij het aanvragen op een 5G verbinding op de telefoon kan de afdeling krediet geen tankpas uitgeven omdat je dan als frauduleus te boek staat. Dit valt NIET meer om te draaien.

Ik heb gebeld met de klantenservice ( 1 uur moeten wachten in de wachtrij ) en deze vertelde dat hij het gaat regelen en morgen terugbelt. Helaas is dit meermaals niet gelukt en moest ik er telkens achteraan bellen. Ik denk dat ik wel 8x heb moeten bellen met de klantenservice.

Ik heb aangegeven om anders opnieuw een aanvraag te doen op mijn Wifi verbinding maar dat zou niks meer uitmaken omdat dit ''kruisje'' nu op mijn bedrijf staat in hun systeem. ( terwijl dit compleet uitlegbaar is en het probleem aan hun kant ligt )

het is nu 16-05 en ik ga op zoek naar een andere die wel zijn beloftes na komt.

Kortom: begin er A.U.B. niet aan, scheelt je een hoop tijd en frustraties

16 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

deze bedrijf is gewoon een oplichtrij…

deze bedrijf is gewoon een oplichtrij en brengt onterechte kosten met de naam transactie kosten in rekening van de klanten. Ik heb deze oplichtrij gevonden en gestopt met gebruiken van hun diensten.
ze hebben de fouten geaccepteerd maar de onterechte geïncasseerde bedragen niet betaald.

2 avril 2024

Dan maar terug naar Esso Card

Dit bedrijf reageert geen eens op je emails. Je wordt totaal niet serieus genomen als klant...

30 mars 2023

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw e-mail.

Het is ons helaas niet gelukt uw klantaccount te identificeren.

Graag ontvangen wij een klant- of Shell Card nummer via klantenservice@fleetcor.nl om u verder te helpen.

uw FLEETCOR klantenservice

terrible!!!!!

I would like to share my terrible experience with Fuelman Credit Card Company. My credit card account was locked for no reason, and it has been three months of endless calls to their customer service department without any resolution. They kept transferring me to different departments, but none of them were able to provide any assistance.
This company is nothing but a fraud. Their customer service representatives have a terrible attitude, and they rudely hang up the phone on me every time. It is unacceptable and disrespectful.
I want to warn others about this terrible company and their fraudulent practices. They are not to be trusted, and I urge everyone to avoid doing business with them. Save yourself the trouble and find a more reliable credit card company.
In conclusion, Fuelman Credit Card Company is a garbage company that has no regard for their customers. They should be ashamed of themselves for their terrible service, and I hope others will take note of this review and stay away from them.
Do yourself a favor and avoid Fuelman Credit Card Company at all costs

3 avril 2023

bijzonder slechte ervaring

bijzonder slechte ervaring. Bij 'laattijdig' betalen, stapelen de kosten zich in sneltempo op. Bijzonder slechte klantenservice en sturen zeer snel incasso op u af. Wegblijven!!

3 octobre 2022

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Geachte klant, hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor uw negatieve ervaring met Fleetcor. Wij streven er naar alle vragen en op- of aanmerkingen van onze klanten tijdig te beantwoorden en een passende oplossing te vinden. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, uw Fleetcor team

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus