Fleetcor Technologieën B.V. Avis

4,0

Wij maken al jarenlang gebruik van de tankpas van Fleetcor. Vanochtend even gebeld over mijn pasje. Geen lange wachttijd aan de telefoon. Heel vriendelijk en correct geholpen door Martijn. Alles snel... Voir plus

Zeer goede organisatie wat bij me past. afgelopen donderdag gebeld en geen uren in de wacht. Alleen de automatische incasso was niet helemaal duidelijk. Zag de meno in mijn mail en heb gebeld bleek... Voir plus

Aanmelding voor tankpas verliep er rommelig, informatie werd niet compleet/ juist verstrekt. Tankpas werd verstuurd zonder dat ik ergens een kans had gekregen zelf de pincode te bepalen (wat wel de... Voir plus

De passen werken goed, alleen waren er problemen met de automatische incasso waardoor deze elke keer geblokkeerd werden. Klantenservice is niet te bereiken (wachttijd meer dan 3 kwartier). Inmiddels... Voir plus

1. Service d'administration des entreprises
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques
  3. Fournisseur de carburant
  4. Service de paiement

Fleetcor is uw partner als het gaat om het beheren en verwerken van betalingen voor uw bedrijfswagens. Wij bieden één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsbehoeften. Ons portfolio omvat laadpassen, tankpassen, elektronische facturering en mobiele transacties. Ons doel is om de administratieve last van bedrijfswagens te minimaliseren door middel van praktische oplossingen. Dit alles ondersteund door ons grote partnernetwerk voor naadloze landelijke, supraregionale en zelfs Europabrede benutting van onze diensten. Fleetcor is onderdeel van Corpay, Inc.

Bien

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'un mois

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

voor nu 3 steren lang wachten op antwoord

voor nu 3 steren. want een antwoord laat lang op zich wachten

4 avril 2022
Logo de Fleetcor Technologieën B.V.

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Geachte heer Van den Bos, hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor uw negatieve ervaring met Fleetcor. Wij streven er naar alle vragen en op- of aanmerkingen van onze klanten tijdig te beantwoorden en een passende oplossing te vinden. Onze klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 070 8100213 of per e-mail via klantenservice@fleetcor.nl. Met vriendelijke groeten, uw Fleetcor team

Heb nieuwe tankpassen aangevraagd

Heb nieuwe tankpassen aangevraagd. Onduidelijke communicatie hierover en nu ruim een maand verder heb ik de tankpassen nog steeds niet in huis.
Inmiddels heb ik iemand van de klantenservice aan de telefoon gehad en die heeft mij heel fijn geholpen. Dus nu geef ik 3 sterren, i.p.v. 1

22 février 2022
Logo de Fleetcor Technologieën B.V.

Réponse de Fleetcor Technologieën B.V.

Geachte heer/mevrouw Hoekman,

hartelijk dank voor uw bericht.

Onze excuses voor uw negatieve ervaring met FLEETCOR. Zover wij ervan bewust zijn, is alles nu opgelost, maar willen u verzekeren dat uw opmerkingen in overweging zullen worden genomen bij het verbeteren van onze diensten.

Met vriendelijke groeten,
uw Fleetcor team

Er is niks gebeurd

Er is niks gebeurd
En waarom zou ik aanstootgevend gedrag plaatsen omdat ik de brandstof van jullie netjes op factuur krijg
Ben blij met deze service

Goed bezig Fleetcorr

17 février 2022