Heine Shop Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik wilde een bikini bestellen bij Heine. Ik kon niet betalen via IDEAL dus ik belde de klantenservice. Ze begrepen niet waarom ik IDEAL niet kon selecteren en adviseerden me met creditcard te betalen.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik raad iedereen af om iets bij dit bedrijf te bestellen. Je moet vooraf betalen en als je iets retour stuurt, dan duurt het weken voordat het in hun systeem wordt verwerkt. Als je belt met de klan... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik was huiverig door alle negatieve reviews en bij mn eerste bestelling was het niet goed gegaan met de levering maar ik ben hierbij keurig netjes en snel geholpen door de klantenservice. Mn 2e bestel... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ich stelle fest, dass es schon seit einiger Zeit üblich ist, nur noch dunkelhaarige Models zu engagieren. Liebe Modedesigner, ist Euch bewusst, dass es auch noch blonde Menschen gibt? Wie wäre es,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

De heine online shop biedt de hotste looks - van trendy tops tot comfortabele schoenen en stijlvolle accessoires. heine biedt niet alleen mode voor alledag, maar ook avondjurken, styles en complete looks voor andere gelegenheden zoals bruiloften, cocktailparty's of voor de dag op kantoor. Om ook uw eigen vier muren niet te kort te doen, biedt Heine ook prachtige woontrends voor alle ruimtes.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

133 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Niets ontvangen en geen reactie vanuit Heine

Helaas is een levering niet goed verlopen, 4 weken later nog steeds niets ontvangen. Geen terugbetaling, geen enkele reactie vanuit klantenservice. Geen reactie op mail. Zeer slecht!

Inmiddels 6 weken verder, bellen en mailen maar nog steeds geen opvolging! Geen levering, geen geld retour.

15 juillet 2026

Beste mavrouw Muit,

Omdat we dit direct voor u willen oplossen, vragen we u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 088 - 001 7800. Dan kijken we dit meteen voor u na.

Noté 1 sur 5 étoiles

1 bestelling van Heine niet geleverd.

Ik bestelde altijd bij Otto, maar die is helaas gestopt met de verkoop in Nederland, is altijd goed gegaan. Nu zag ik dat bij Heine hetzelfde verkocht werd, dus daar besteld, wordt in 3 pakketjes geleverd zie ik bij mijn bestellingen staan.
Twee heb ik er ontvangen en de laatste niet, terwijl er verstuurd staat. Nooit een Track en Trace ontvangen en PostNL heeft niet laten weten dat ze bezorgd zijn. Verschillende mails gestuurd.

19 juillet 2026

Beste Esther,

Wat vervelend dat uw eerste bestelling bij ons niet volledig is geleverd en dat onze reactie op uw e-mails op zich laat wachten. Onze excuses hiervoor.

Als er staat dat het derde pakket is verstuurd, hoort u hier uiteraard een Track & Trace van te ontvangen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Weken na bestelling nog niets geleverd

Besteld en betaald, nooit geleverd. Klantenservice reageert niet op mails. Nooit meer voor mij

22 juillet 2026

Beste Elisa,

Dit spijt ons ten zeerste. Als er is betaald, hoort uw bestelling uiteraard gewoon netjes geleverd te worden.

Door extreme drukte is er helaas een achterstand ontstaan in de verwerking van onze e-mails, waardoor een reactie langer duurt dan u van ons gewend bent. Onze oprechte excuses hiervoor.

Neemt u alstublieft telefonisch contact op met onze klantenservice? Dan kijken wij dit direct voor u na en lossen we het meteen op.

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte prijs/kwaliteit kleding, het duurt maanden en tientallen mails voordat je je geld terug krijgt

De kleding is leuk. De pasvorm is ook wel oké.
De maattabel op de website klopt van geen kanten.
De kwaliteit van de kleding is matig. Na een paar keer wassen is het verwasen, de katoenen stoffen zijn zeer dun. Lekker voor de zomer, maar daardoor een korte levensduur, terwijl de prijzen flink aan de prijs zijn voor deze kwaliteit. De jurkjes zijn leuke 'niemandalletjes' en niet meer waard dan een paar tientjes i.p.v. de prijzen van 100,00+

De zending kwam in delen.
De retourzending was een ramp. Formulieren en retouretiket ontbraken. Het bleek achteraf dat verschillende deelleveringen naar verschillende locaties teruggestuurd moesten worden, maar dat was er niet bij vermeld en aangezien retouretiketten ontbraken, was dat ook niet duidelijk.

Van de 6 retour gestuurde artikelen (in één retourzending), werden er eerst maar 2 als ontvangen gemeld.
Het duurde een maand voordat er een 3e als ontvangen werd gemeld. De andere 3 artikelen zijn nooit bevestigd.
De klantenservice is slecht bereikbaar, en antwoordt alleen maar dat je geduld moet hebben.
Na heeeeeeeeel veeeeeel heen en weer mailen beloofden ze me alle 6 artikelen terug te betalen.
Daarna heeft het nog 2 maanden (!!!!) geduurd voordat het geld werd terug gestort.
En dat terwijl je als je koopt wél meteen moet betalen.

Mijn advies: vermijd deze winkel. Het geeft héél veel werk en gedoe om je geld terug te krijgen.

N.a.v. de reactie van Heine: het is opvallend dat reacties van de klantenservice op mails weken duren, en dat er op een review binne 2 dagen gereageerd wordt....

Beste heer/mevrouw Alberda,

Onze oprechte excuses voor deze zeer vervelende ervaring. Het is spijtig om te horen dat zowel de kwaliteit van de artikelen als de service rondom uw retourzending niet aan de verwachtingen hebben voldaan.

Dit mag niet gebeuren en we nemen uw feedback over de communicatie bij deelleveringen en de bereikbaarheid van onze klantenservice erg serieus.

We zijn blij dat het geld inmiddels is teruggestort, maar de doorlooptijd hiervan had absoluut korter moeten zijn. Bedankt voor uw scherpe feedback, hiermee kunnen we onze processen verbeteren.

Klantenserice

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel ruimte voor verbetering!

Pakketje retour gedaan, vijf weken geleden op 14 juni al aangekomen Zwolle. Paar keer gebeld, maar dat voelde of ik niet moest "zeuren" over mijn retourzending. N.a.v. eerste mail antwoord dat het 2 tot 3 weken duurt voordat het verwerkt is omdat het naar depot Duitsland gaat. In die 2 tot 3 weken nog paar keer gemaild; kreeg tot twee keer toe een reactie en daarnaast standaard mailtjes dat het druk was (als ik de negatieve reviews lees snap ik dat) en ik op antwoord moet wachten. Nou, je kan wachten tot je een ons weegt! Vandaag gebeld en op nette en rustige toon gezegd dat ik het aardig irritant vind dat ik er steeds achter aan moet. Er werd mij op NIET al te vriendelijke toon direct gezegd: dame doe eens rustig! Zou het woord "irritant" de trigger zijn geweest?! Gelukkig track & trace bewaard en het werd nu meteen afgeboekt. Kortom, ik bestel hier echt nooit meer. Klantenservice én het retourproces laat echt te wensen over! Volgens mij een goed leerdoel en daarmee / daarnaast wordt het voor medewerkers aan de telefoon vast een stuk fijner en leuker werken 😉! En oh ja een retourformulier in pakketje erbij doen is wel handig als ze zeggen dat je dat erbij moet doen. Geen printer hier, dus alles handmatig op papier "gekrabbeld" en erbij gedaan.Lijkt mij dat het administratief zo ook wel een beetje onoverzichtelijk wordt. Het weerhoudt mij ervan om nog eens wat te bestellen, ondanks het assortiment. Dat is toch jammer.....

21 juillet 2026

Beste Lien,

Het spijt me te horen dat er iets is misgegaan met uw retourzending. Ik ben in ieder geval blij dat alles inmiddels netjes is afgehandeld en opgelost.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pakket v 2 bh’s besteld was niet naar…

Pakket v 2 bh’s besteld was niet naar mijn zin,meteen retour gestuurd en zelfs nog gemaild naar Heine shop en steeds krijg ik nu na maanden later bericht,dat er factuur openstaat.. meerdere malen gemaild en steeds krijg ik van allerlei vragen erover.. niet tevreden over het contact kom maar niet verder.Zelf administratie niet op orde en ik krijg herinneringen.

25 avril 2026

Geachte mevrouw Jansen,

Mogelijk is er iets mis gegaan tijdens uw retourzending. Neemt u alstublieft even telefonisch contact op met onze klantenservice via 088 - 001 7800, dan kijken wij dit direkt voor u na.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn vrouw heeft kleding besteld en…

Mijn vrouw heeft kleding besteld en wacht nu al meer dan twee weken op de levering. Op een e-mail die ik heb verzonden heb ik ook nog geen reactie ontvangen. Denk dat we de goederen na ontvangst gelijk terug zullen sturen. Slechte gang van zaken
A van der Brugggen

20 juillet 2026

Geachte heer Van der Bruggen,

Spijt me om te moeten vernemen dat u de bestelling voor uw vrouw tot op heden nog niet ontvangen heeft.

Door extreme drukte duurt het momenteel helaas langer dan gebruikelijk om e-mails te beantwoorden. Wij doen er alles aan om alle berichten zo snel mogelijk te verwerken.

Noté 1 sur 5 étoiles

KOOP HIER NIET!! Waardeloos bedrijf.

20-07-2026 Eindelijk mijn geld terug!!!
19-07-2026 Ik schrijf maar weer een nieuwe review. Zie eerdere review. Ik zit al sinds 16 juni, toen zijn twee retour pakketten afgeleverd bij Heine, op mijn geld te wachten van één pakket.
Ik wil gewoon mijn geld terug en wel meteen!!!!!!!

19 juillet 2026

Geachte mevrouw Van Nidejo,

Noté 1 sur 5 étoiles

Een keer besteld levering retour …

Een keer besteld levering retour gestuurd . Weer opnieuw besteld weer retour gestuurd geen mailtje van uw pakket ligt er of niks Mailtje gestuurd idd mailtje ontvangen. Ook ik heb bij het eerste probleem een heel onvriendelijke medewerkster. Heb nu mijn geld teruggevraagd maar was niet zeggend mailtje dat ze het druk hebben en dat antwoord langer kan duren. Service 0,0

4 juin 2026

Geachte mevrouw Renkens Hesemans,

Het spijt me te horen dat u geen bericht heeft ontvangen en dat uw bestelling retour is gestuurd.

Heeft de zaak spoed? Dan adviseer ik u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via 088 - 001 7800, zodat we u direct kunnen helpen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Heb het bedrag uiteindelijk toch terug…

Heb het bedrag uiteindelijk toch terug ontvangen. Na diverse mails, werd niet op gereageerd, maar na 3 x bellen met de klantenservice is het gelukt.

17 juillet 2026

Geachte mevrouw Verschuur,

Het spijt me te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op een reactie per e-mail en op de terugbetaling van uw geld.

Wegen extreme drukte duurt het momenteel helaas langer dan u van ons gewend bent om e-mails te beantwoorden. Wij doen er alles aan om alle berichten zo snel mogelijk te verwerken.

Onze welgemeende excuses voor deze vertraging en het ongemak dat dit met zich meebrengt.

Slechte klantenservice

Laat ik het zo zeggen: 5* voor de kwaliteit maar 1* voor contact met klantenservice. Moest overigens vrij lang wachten op de levering maar dat terzijde. Er was een actie voor 20% korting, maar lukte niet om dit tijdens bestelproces voor elkaar te krijgen (nee, ben geen digibeet). Getracht dit alsnog te regelen via de klantenservice. 3 mails later van mijn kant eindelijk antwoord. Ik had een persoonlijke code volgens hen maar het was een algemene actie zoals ze die nu ook hebben. Nogmaals uitgelegd maar ze blijven erbij. Er is een persoonlijke code nodig. Ik zeg doei. En het gaat mij echt niet om de 'nee' maar de communicatie is wel echt ruk.

16 juillet 2026

Beste Marian,

Lukt het niet om de kortingscode in te voeren bij uw bestelling? Geen zorgen, onze klantenservice helpt u hier graag bij.

Als uw bestelling binnen de actieperiode valt, kunnen wij de korting achteraf nog voor u verrekenen. Stuur ons in dat geval de kortingscode toe, dan maken wij het voor u in orde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteltijd zoals beloofd binnen 5…

Besteltijd zoals beloofd binnen 5 dagen.
Een hele mooie bikini ontvangen,ik ben tevreden!

15 juillet 2026

Geachte mevrouw RIjnboutt,

Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en uw tijd. Ik wens u heel veel plezier van uw aankoop!

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte organisatie, lelijke kwaliteit kleding

Op de pakbon stonden 2 jurken, maar er was er maar 1 geleverd. Een derde jurk kwam via een ander pakje. Lelijke jurken die niet eens lijken op de leuke jurken op de website. De 3e jurk werd nageleverd. Teruggestuurd, maar ik heb nog steeds geen bericht van ontvangst en ook nog geen geld terug. Mail gestuurd, krijg ik antwoord dat ze het druk hebben maar zo spoedig mogelijk reageren. Spoedig? Is dat morgen? Volgende week? Maand? Met Kerst? Ik bestel hier nooit meer iets.
Zojuist geeft Heine een reactie hier op Trustpilot. Dus snel reageren op een review lukt wel, maar een mail netjes en vlot beoordelen dus niet. Het is maar wat je belangrijk vindt als bedrijf.

25 juin 2026

Réponse de Heine Shop

Dat is spijtog om te horen dat uw zending zo is gelopen en dat de kleding tegen viel.

Een retourzending duurt bij osn 3 weken voor het terug is in Duitsland. Zodra het is verwerkt ontvangt u een mail en als u met IDEAL creditcard of PayPal hebt betaald wordt het bedrag automatische terug gestort op uw rekening.

Onze excuses voor het ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeeeer onbeschoft geholpen bij de…

Zeeeer onbeschoft geholpen bij de klantenservice!!! Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt!!!
Onduidelijke communicatie en dan vervolgens mij dingen gaan verwijten en nare toon aanslaan. BIZAR!!
Koop hier niets meer.

11 juillet 2026

Geachte mevrouw,

Het spijt ons te moeten horen dat uw gesprek zo is verlopen met onze klantenservice dat is zeker niet de bedoeling.

Onze excuses voor het gedrag van de collega.

NOOIT HIER BESTELLEN

NOOIT HIER BESTELLEN! 19 Juni jl. een bikinitop plus rokje besteld. Website vermeldt 3 tot 5 werkdagen levertijd. Ik zal niet teveel in details treden, maar mails gestuurd, gebeld. 10 juli weer eens gebeld. Heine geeft Post.nl de schuld. En sorry maar bikinitop is uitverkocht??? Wees de medewerker nog op trustpilot's slechte reviews maar 'nee zei hij naar het aantal bestellingen wat we hebben kan dat niet'?

Geachte mevrouw Willems,

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en dat het bikinitopje inmiddels is uitverkocht.

Het spijt ons ten zeerste dat er iets is misgegaan met de bezorging. Zodra een pakket ons magazijn verlaat, zijn we voor de bezorging afhankelijk van de postbezorger, maar we begrijpen dat dit voor u een grote teleurstelling is.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

NIET BIJ BESTELLEN

NIET BIJ BESTELLEN!

Wat een vreeselijk bedrijf! Na 10 dagen nog steeds mijn dure bikini niet die ik al heb afgerekend en ik morgen op vakantie ga! Je word niet op de hoogte gehouden als je bestelling op de een of andere vreemde manier zoals ik lees bij andere reviews bijna altijd veeel later aankomt of helemaal niet aan komt dan de aangegeven levertijd op de site! Echt schandelijk hoe ze te werk gaan en dat dit bedrijf nog niet is aangepakt! Mijn moeder had ook besteld en kon ook extreem moeizaam retourneren. Kon alleen telefonisch! Heeeeel bizzar onprofessioneel en ik vind het zelfs schofterig hoe ze om gaan met klanten. Ga je schamen Heine!

Réponse de Heine Shop

Vreemd dat het retour sturen moeizaam ging. Een retourzending hoeft niet online gemeld en kan kostenloos afgegeven worden bij een postnl service punt..

We hebben een levertermijn van 3 a 5 werkdagen en de post mag der max 10 dagen over doen om het te leveren bij onze klanten voor we actie mogen en kunnen ondernemen.

Onze excuses voor het gedrag van de collega aan de lijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk, gedeelte niet leverbaar, gedeelte te laat, geen contact mogelijk!

Heb hier voor de eerste keer besteld, ze kunnen niet alles leveren het blijkt uitverkocht, en deels niet op tijd leverbaar, eind juli, waren bikini's bedoeld voor op vakantie maar dat gaat niet meer lukken, maar dit alles word pas bekendgemaakt wanneer ze om een vooruitbetaling vragen en je betaald hebt, nu probeer ik te annuleren en wil mijn geld terug, aangezien nog niks verstuurd is. Al zouden ze het versturen wat moet ik met halve bikini's. Telefoon word niet beantwoord en in de chat zeggen ze misschien is het niet meer mogelijk en beëindigen ze zomaar het gesprek zonder enig pardon. Je krijgt de kans niet om uit te praten! Ik wil mijn geld terug!!

9 juillet 2026

Geachte heer/mevrouw Yeliz,

Wat vervelend om te horen dat niet alle gewenste artikelen voorradig of leverbaar zijn.

Omdat een deel van ons assortiment rechtstreeks via onze partners wordt geleverd, is het helaas niet altijd mogelijk om een bestelling nog te annuleren.

Mocht u de bestelling toch niet willen ontvangen, dan kunt u het pakket aan de deur weigeren of na ontvangst kosteloos aan ons retourneren.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Noté 3 sur 5 étoiles

1st bestelling was 19juni track en…

1st bestelling was 19juni track en trace werkte niet en bestelling werd retourneert. Oké kan gebeuren. Ik dacht nou goed opgelost ze sturen het opnieuw op. 2de keer 29 juni verstuurd en weer niks ontvangen. Contact en weer krijg ik te horen we kunnen opnieuw bestellen maar na 10 dagen na verzending kunnen we pas onderzoek starten. Vandaag is het 8juli dus 10dagen later, dus je kunt onderzoek opstarten. Ben je te lui ofzo Natasja D. Dat ik een week moet afwachten? Deze sportbh was te mooi om waar te zijn en de moed is mij al gezakt. Update 10juli eindelijk de bh ontvangen. Zit lekker en straalt mooi uit, maar als sportbh is hij afgekeurd. Jammer. Daarom van 1 ster naar 3 sterren.

Beste klant,

Het spijt me te horen dat er iets niet goed is gegaan met uw bestelling. Dit lossen we uiteraard graag voor u op. Neem alstublieft even contact op met onze klantenservice via 043 - 700 12 42 of per e-mail via klantenservice@witt-international.nl We kijken dan graag met u mee naar een passende oplossing.

Patrick Wilbers

Retourneren niet mogelijk

Voor retourneren moet er een retourformulier en etiket bij de artikelen zijn, en de retourzending moet binnen 14 dagen kenbaar gemaakt worden. Het formulier en etiket ontbreekt. Ik heb daar per mail contact over opgenomen; hoe moet ik nu retourneren. Reactie liet lang op zich wachten. Na nogmaals mailen de reactie: het is druk. Graag niet op dezelfde mail nog eens mailen. Ik ben drie weken verder en zit nog steeds met de artikelen die ik niet retour kan sturen. Ik heb er geen vertrouwen in dat ik mijn geld retour ga krijgen.

Réponse de Heine Shop

Het is inderdaad drukjes en hebben wat achterstand op de mails.

Wat betreft een retourzending via de website vind u het antwoordnummer en kunt u het terug sturen.

U kunt het kostenloos terug sturen naar:

Heinrich Heine B.V.
Antwoordnummer 1665
7550 WB Hengelo

Zodra het verwerkt is en u heeft betaald met IDEAL creditcard of PayPal zal het bedrag wordn terug gestort.

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringen duren lang, retourverwerking nog veel langer

Leveringen van bestellingen duren lang, maar de verwerking van retourzendingen duurt nog veel langer.
Ik wacht nu al meer dan een maand op de verwerking van mijn retour (is 31 mei 2026 bezorgd op het retouradres) en dus ook mijn terugbetaling (vandaag 8 juli 2026 nog steeds niks verwerkt). Het telefoonnummer dat op de website staat is buiten gebruik en op mails wordt nauwelijks gereageerd. Ik bestel hier NOOIT meer.

geachte mevr,

Een retourzending duurt bij ons helaas inderdaad heel lang . Het duurt bij ons 3 weken voor het is verwerkt in ons magazijn in Duitsland.

Het is momenteel drukjes en zijn de wachttijden langer dan normaal aan de telefoon.

Indien er nog niet gereageerd is neem in de ochtend contcat met ons op dan is het minder druk.

Klantenservice

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus