Först felsorteras paketet till Norge. Efter mkt mailkontakt får jag en rabattkod värd 200 kr som kompensation. Men när jag inkasserar den i onlinebutik så tas ordern emot-sen händer inget. När jag hör... Voir plus
Köpte en ”mörkläggningsgardin” Freja som verkligen inte gjorde rummet mörkt. Tänkte att jag äntligen skulle få det mörkt så jag kan sova. Om jag vill ha en rullgardin med visst mått skall måttet på ga... Voir plus
Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserver... Voir plus
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Voir plus
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.
Prognosgatan 22, 50464, Borås, Suède
- 033-20 84 00
- kundservice@hemtex.se
- www.hemtex.com
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Gjorde en beställning på 5st kuddar den…
Gjorde en beställning på 5st kuddar den 3/6 och har ännu inte fått min beställning. De skyller på att de flyttat lagret. Det går inte att ringa o på mail svarar de inte eller så har de flyttat växeln också!!! Jag tror snarare att det är konkurs så betala inte förrän Ni fått Era beställningar.

Réponse de Hemtex
Att jag vill bli behandlad med respekt som kund. Har ni hört talas om uttrycket” kunden är konung ”? Helt enkelt skicka mig det jag önskar från företaget och ta kontakt om det är ett problem av något slag
Jag gjorde en beställning för 3 veckor sedan och har inte hört mer av företaget. Jag valde att betala med Swish just för att göra allt så smidigt men företaget verkar inte seriöst. Egentligen skulle jag vilja ge Hemtex ingen stjärna alls. Väntar fortfarande på min leverans.
Mvh
Monique CAL

Ludd efter 4 tvättar
Efter många om och men fick jag mina handdukar. Har tvättat och torktumlat dom 4 gånger ändå måste jag dammsuga badrummet varje gång jag använt dom för hela kroppen blir full av ludd som man sen får borsta av o hamnar på golvet. Förväntar mig mer av handdukar som kostar mer än 600kr st

Réponse de Hemtex
Gör en beställning på hemsidan 1/6…
Gör en beställning på hemsidan 1/6 vilket är en röd dag. Ångrar mig omgående en går ej avbryta ordern på hemsidan. Den 9/6 på morgonen mailer jag kundtjänst att jag önskar avstyra orden. Enligt postnord är ej ordern då skickad. Får först svar två dagar senare, idag att det inte är möjligt att avbryta ordern och att jag får hämta ut den och lämna in gratis i en butik.
Närmsta butik är 10 mil bort och jag undrar om jag ens behöver hämta ut den. Det behöver jag tydligen och får därmed istället skicka tillbaka den för 70kr.
Jag har fortfarande inte fått paketet och det finns ingen beräknad leveranstid enligt postnord. Både leveranstid och kontakt med kundtjänst har dröjt onödigt länge varför allting blir så krångligt.
Kundtjänst bemödar sig inte ens att bemöta kritiken. Finns ingen vilja att göra det smidigt för mig som kunde fastän det är pga deras långsamma hantering det behövt bli såhär.

Mycket besviken!
Jag hade höga förväntningar på Hemtex, särskilt med tanke på att det är ett så pass välkänt företag. Tyvärr blev jag väldigt besviken. Jag lade en beställning söndagen den 18/5 och i dag, den 23/5, har den fortfarande inte levererats. Enligt Hemtex beror förseningen på ett “systemfel”, men det hjälper inte när beställningen var tänkt som en present som nu inte hinner fram i tid.
När jag kontaktade kundtjänst via e-post fick jag endast generiska och opersonliga svar – ingen konkret hjälp, ingen ursäkt och absolut ingen kompensation. Det känns som att kundservicen helt saknar engagemang för sina kunder.
Jag rekommenderar tyvärr inte att handla hos Hemtex baserat på denna erfarenhet. Det här är inte den nivå av service man förväntar sig av ett etablerat företag. Mycket besviken!!

Sämsta betyget någonsin
Sämsta betyget någonsin. La en beställning som annullerades 6 dagar efter att jag hört av mig via mail då det var en födelsedagspresent.
Fick bara ett mail att ordern var annulerad, ingen ursäkt. Kundtjänstmedarbetare dryg och otroligt oserviceminded i telefon.
Inga mer hemtexköp här och kommer inte rekommendera heller.
Konstigt att det ska ta 5 dagar innan man vet att en vara är slut. Då kan man ju aldrig veta om man får det man beställer.

Emballage mycket smutsigt
Emballage mycket smutsigt. Var tvungen rengöra allt emballage innan sängen kunde tas in i lägenheten. Hade heller inte fått information om att hemleverans inte betydde leverans innanför bostadens väggar utan att leveransen skulle lämnas på gatan eller i mitt fall på gräsmattan. Första och sista köp till Hemtex.
Värsta upplevelse hade vi i Hemtex…
Värsta upplevelse hade vi i Hemtex Emporia!
Ångrar att vara ditt ärligen och förvarna alla då är de så otrevliga, ohjälpsamma och så okunniga ...
Där råkade jag köpa överkast sen några månader och när jag vill ge den som gåva till min vän märkte jag att de glömde avlarma det..
Gick till närmaste Hemtex i Mobilia då brukar jag köpa mycket där och de var så professionella , trevliga sp. en som heter Sevim som även försökte hjälpa på alla möjliga sätt men hon inte kunde hjälpa med att ta bort larmet då var det ett annat system än vad de har på Mobilia.. Hon ringde till Hemtex Emporia , informerade de att jag som stamkund har problem med bortglömd larm på överkast och vi fick info. att ta överkast till de i Emporia för att få hjälp med att ta bort larmet!
Min man och min son gick dit dagen efter och fick inget hjälp alls, ist. tittar personal på honom skeptisk och var så otrevliga mot honom och min son även när de förklarade allt och att vi gjorde inget fel , personal vill ha kvittot för överkast och vägrar att hjälpa och avlarma det ..
Idag gick jag själv dit och försökte förklara att jag har massa med kvitton och man behåller inte varenda kvitto då man visste inte att de var så slarviga att glömma ta bort larmet och kräver kvitto för att fixa deras fel på första handen...
Det slutade med att jag bestämde mig att slänga överkast i soptunnan pga de okunniga, otrevlig, ej hjälpsamma personal som sa tydligt att de har mycket problem med stöld!!! de kunde inte tänka med lite logik att man ska inte komma med en stålen artikel för att avlarma det..
Det var dummaste förklaring jag hörde hela mitt liv på riktigt...
Aldrig mer till Emporia Hemtex och jag förvarna från att köpa något från de som vågar behandla kunder på så dåligt sätt..

Réponse de Hemtex
Aldrig mer påslakan från Hemtex!!
Aldrig mer påslakan från Hemtex!!! Ovansida och undersida krymper olika mycket - det skiljer nästan två dm efter tvätt. Blir sneda och svårbäddade.
Oerhört besviken!!!

Har beställt kuddöverdrag online
Har beställt kuddöverdrag online, men det skickas aldrig. De skyller på förseningar på lagret. Hur länge ska man vänta?
Vad är rimligt?
Två gånger har jag ringt kundtjänst och de skyller på förseningar på lagret.

Réponse de Hemtex
Påslakan med dålig kvalitet.
Köpte fina påslakan. Visar sig vara av dålig kvalitet, blir sneda och ojämna efter tvätt. Ovansida och undersida krymper inte lika mycket. Har följt tvättråd.

Réponse de Hemtex
Bra i butikerna, mindre bra online
Hittar ofta snygga produkter, och regelbundna bra kampanjer (x % på alla ..., eller x % vid köp av minst y saker) gör att jag handlar här rätt ofta.
Nu senast var det x % vid köp av minst 2 saker, och jag hittade 3 saker jag ville ha. Alla fanns dock inte i en och samma butik, 1 sak fanns bara i nätbutiken, 1 annan fanns inte i nätbutiken, men väl i Mörby Centrum. Men det fixade personen i Mörby-butiken: Jag betalade för alla 3 i butik (med rabatt), och den ena artikel som inte fanns i butiken, lades det order på - för upphämtning i Sollentuna (som är min närmsta butik). Ett par dagar senare kunde jag hämta ut den sista artikeln.
Personalen i Sollentuna Centrum är också mycket trevliga och kunniga.
Minus för Kundtjänst: En timme efter att ordern för leverans till Sollentuna var lagd, ringde jag och frågade om det gick att istället hämta ut i Uppsala. Det var tydligen omöjligt att fixa, trots att ordern inte var skickad. Då behövde jag kancellera ordern, och åka till Mörby-butiken för att få tillbaks pengarna, och sen lägga ny order. Tungvint - borde gått att lösa smidigare.

Vill ej ha kunder
En stjärna är för mycket. Beställde online den 17/12-2024 och fick en bekräftelse: ”Vi har ett hårt tryck på vårt lager just nu och har därför längre leveranstider än normalt. Vi packar din order så fort vi kan och skickar ett nytt mail till dig när din order har lämnat vårt lager.”
Därefter hände inget mer. Idag frågade jag efter och fick i svar att varan pga ett fel i lagerstatus inte kunnat levereras och är slutsåld.
Vet ni vad, att önska en bra dag är nästintill hånfull efter sånt slarv, ni försöker inte ens att kompensera, erbjuda en lösning eller genomföra affären genom annat erbjudande. Trots att det gått så lång tid. Visst vill ni inte ha kunder? Varsågod.

Réponse de Hemtex
Hemtex fake 5 års Garanti.
Köpte duntäcken med 5 års garanti. När det hadde gått 3 år föll allt dun till en sida av täckerna. Gick för att åter lämna dom och få min garanti. Men då va det deras policy om Garanti som gällde. Alltså bara 30% tillbaka av inköpspriset. Vilket inte något garanti villkor talad om för mig innan. Hemtex ger en falsk Garanti. Känner mig lurad och kommer aldrig mer gå dit. Rekommenderar att köpa täcken och kuddar någon annanstans.

Réponse de Hemtex
Se upp med att handla online!
I de butiker jag besökt, möts jag hela tiden av trevlig och kunnig personal.
Men var försiktig när du nyttjar deras e-handel. Personalen i Borås som svarar på frågor: övriga, borde söka nytt jobb!
Hur otrevliga som helst, skyller på PostNord felaktigt. När jag bemöter dem att då kan man inte längre handla online, sluta då! får jag till svar!!
—
Tack för svar!
Enligt PostNord har Hemtex skrivit min adress i Stockholm på paketet och angett att det skall lämnas till närmaste ombud.
Ni, Hemtex, glömde bort att adressera paketet till den leverans adress jag angivet vid order tillfället!
När jag berättade att det tar dryga 2 timmar för mig att bila till Stockholm, fick jag av er veta att när paket boxen är fulla så letar PostNord efter annan adress. Har ni flera sagor ?
Att ni höjer rösten, är oförskämd och far med osanning, visar endast att fel person har hamnat på fel plats!
Att dessutom bekräfta att det är bra om jag i fortsättningen undviker köp hos er, borde en varningsflagga komma upp!
Ert svar överensstämmer inte alls med vad som sas under telefonsamtalet.
Gör om och gör rätt 👍

Réponse de Hemtex
* Extremt oprofessionell och otrevlig…
* Extremt oprofessionell och otrevlig kundservice, både i butik och via email.
* Förvrängd färg på deras hemsida, påslakan och underlakan som såg identiska ut (vita), sen visade det sig att påslakanet är halvbrunt (som de t.o.m erkände via email).
* Gick ej att reklamera och de ville ej ta emot retur på grund av att jag redan hade slängt en liten kartongbit som ska medfölja som nog kostar dem 2 kr.
Kommer absolut aldrig handla hos Hemtex igen och råder folk att hålla sig undan, speciellt för onlineshoppingen då man ej vet vad man får.
Lika IQ-befriat svar från Hemtex nedan som man kan förvänta sig av deras kundservice. Känns som att prata med en politiker.

Réponse de Hemtex
PERSONALEN HOTAR MIG I BUTIKEN!!!!!
PERSONALEN HOTAR MIG I BUTIKEN!!!!!! MITT VÄRSTA BESÖK I EN BUTIK NÅGONSIN!!!!!! Gick till en Hemtex butik. Kommer in, butiken är tom förutom jag själv och en kvinnlig butiksbiträde ståendes bakom disken. Jag går fram med en vara lägger den på disken och frågar vad den kostar då jag beroende av svag syn inte kan läsa beloppet. Biträdet blir så upprörd över frågan och säger att jag kan läsa själv, under tiden står hon och håller i prislappen och kunde själv snabbt ha läst den och sagt priset. Jag svarar att med min dåliga syn så kan jag inte det, därav min fråga. Helt "out of the blue" börjar hon "operation utskällning"! Säger en massa lögner och osanningar om mig och till slut kommer det; jag skulle inte få komma tillbaka och handla där! Va!!! Jag svarade att det var det mest oförskämda jag hört och av vilken anledning, att jag frågade om priset på en vara? Fick inget svar! ISTÄLLET HAR BUTIKS BITRÄDET MAGE ATT SÄGA ATT OM JAG KOM TILLBAKA TILL BUTIKEN SÅ SLULLE HON KALLA PÅ ORDNINGSVAKTER,!!!!!! Jag vill bara påpeka att jag kan anmäla er butik för förtal och olaga hot riktat mot mig som kom från detta så kallade butiksbiträdet!!!!!! NÅGOT VÄRRE HAR JAG ALDRIG VARIT MED OM!!!!! JAG HAR TILLS DENNA DAG VARIT EN TROGEN STAMKUND SOM HANDLAT FÖR TUSENTALS OCH ÅTER TUSENTALS KRONOR I FLERA ÅR MEN ALDRIG MER GÅR JAG IN I EN HEMTEX BUTIK IGEN OCH OM INTE NI GÖR NÅGRA ÅTGÄRDER MOT ER ANSTÄLLDE OCH GER MIG EN URSÄKT SÅ KOMMER JAG ANMÄLA DETTA!!!!! SKÄMS HEMTEX ATT ANSTÄLLA PESONER SOM BETER SIG BROTTSLIGT MOT ERA KUNDER!!!! NI KOMMER ATT GÅ I KONKURS GENOM ATT LÅTA ERA ANSTÄLLDA BETE SIG PÅ DET HÄR SÄTTET!!!!

Réponse de Hemtex
Den värsta kundtjänst jag någonsin…
Den värsta kundtjänst jag någonsin varit med om. De skickar fel vara och vägrar lösa det!

Réponse de Hemtex
En savoir plus sur les différents types d'avis.