Först felsorteras paketet till Norge. Efter mkt mailkontakt får jag en rabattkod värd 200 kr som kompensation. Men när jag inkasserar den i onlinebutik så tas ordern emot-sen händer inget. När jag hör... Voir plus
Köpte en ”mörkläggningsgardin” Freja som verkligen inte gjorde rummet mörkt. Tänkte att jag äntligen skulle få det mörkt så jag kan sova. Om jag vill ha en rullgardin med visst mått skall måttet på ga... Voir plus
Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserver... Voir plus
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Voir plus
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.
Prognosgatan 22, 50464, Borås, Suède
- 033-20 84 00
- kundservice@hemtex.se
- www.hemtex.com
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Purchased items month ago
Purchased items month ago, customer support line closed. Emails get answered with generic response that they know nothing and cannot guarantee nothing. Absolutely unacceptable approach to customers and customer support is the worst I ever came across. Looking at these reviews - I am not longer surprised.. Attitude you get from the customer support is absolutely horrific. I would consider twice not whether I should shop there...
And agree - they sell items left and right and accept the order and then just cancel it. Unacceptable!

Réponse de Hemtex
Beställde 2 påslakanset 19/7 o betalade…
Beställde 2 påslakanset 19/7 o betalade på en gång varorna men inget har hänt, provat o ringa ett flertal gånger o mailat men inget svar?! Hoppas ni har flyttat på lagret snart så jag får det jag beställt o betalat.

Réponse de Hemtex
Beställde en 1st persienner från butik…
Beställde en 1st persienner från butik för de hade bara 1 på lager där. Snart efter två veckor inget… fick i förgår att PostNord inväntar mitt paket men inget händer….
Försöker ringa omöjligt att komma fram NEJ kommer aldrig beställa via webshop från dom, dåligt av så sto kedja

Extraordinärt dålig "e-handel"
Hopplöst dålig "e-handel". Man beställer och lovas 3-5 dagars leverans. Fyra (!) veckor senare har fortfarande inte allt kommit. Dessutom en synnerligen värdelös kundtjänst som gång på gång ger svar på helt andra frågor än man stället. Är nog den enskilt mest odugliga kundtjänst jag någonsinstött på :-) De borde förbjudas erbjuda e-handel tills de lärt sig hur det faktiskt ska fungera...

Väldigt dålig upplevelse med Hemtex
Väldigt dålig upplevelse med Hemtex
Beställde gardiner som skulle levereras inom 3–5 dagar – det tog över tre veckor utan någon information. Vi fick själva ringa för att få reda på att de bytte lager.
När gardinerna kom var en i fel längd, och vi fick åka runt i flera butiker för att hitta rätt. Till slut fick vi köpa en gardin i öppnad förpackning och dåligt skick från butiken i Kungens Kurva. Otroligt dålig kommunikation och kvalitetssäkring. Ingen ursäkt, inget ansvar.
Handlar inte här igen.

Kundtjänsten är ett skämt
Kundtjänsten är ett skämt. Fick en trasig skål så mailade 17 juli fick då ett autosvar att de är lång svarstid 3-5 arbetsdagar. 28 juli, alltså 7(!!) arbetsdagar senare fick jag svar.
Svarade direkt och fick återigen ett autosvar med lång svarstid. Tänkte att nu är ju ärendet öppnat så då borde de inte ta så lång tid att lösa detta…
3 augusti idag och har fortfarande inte fått svar..
Även testat att ringa fler gånger men får ett kort svar om att kundtjänsten är stäng och att man ska maila. Detta är då inom tiderna de är öppet enligt hemsidan.

Otroligt dåligt
Otroligt dåligt! Ni bör ju stänga er webbshop under tiden er lagerflytt då ni ej kan leverera varor. Jag har beställt sommarvaror för flera veckor sedan som jag ej längre behöver. Har skrivit 2ggr till er kundtjänst att jag vill häva köpet som det står ska kontakta kund inom 2-5 arbetsdagar.

Anmäler er snart!
Anmäler snart till Konsumentombudsmannen! Beställde 12 juli och har skickat sex mejl till Hemtex men inte fått återkoppling. Så fruktansvärt dålig stil!

Réponse de Hemtex
Beställde 15/7 idag 31/7 har ordern…
Beställde 15/7 idag 31/7 har ordern inte ens skickats. Lästa att Hemtex flyttar sitt lager men ändå otroligt dåligt! Kanske man inte skall kunna göra beställningar under denna tiden då om ni inte kan leverera varor till kunder. Gör heller inte att få tag på kundtjänst på 1 vecka…. Dynor till utemöblerna lär jag inte behöva längre när denna order behagar komma om den nu kommer så lär det väl vara höst

Katastrof
Över 6 veckors leveranstid inte acceptabelt från en sån stor kedja som hemtex faktiskt är!

Réponse de Hemtex
Väntar fortfarande på mina varor
Väntar fortfarande på mina varor. Ingen bemanning på telefon. Inget leverans besked. Betalt med kort.

Hopplöst vid köp online
Hopplöst vid köp online!
Beställde dynor 22/6. Efter 2 veckor hade jag inte fått dem eller hört något. Mailade och fick efter några dagar svar att de var på väg. Beställde därför två till då jag beställde för få dynor från början. Efter två veckor annullerades den första ordern för att de sa att de inte längre vara tillgängliga (4 veckor efter köpet). Skrev då för att annullera även den andra ordern som jag lagt beställning på senare. Fick inget svar. Idag fick jag en avisering från posten att beställning nr 2 som jag försökt annullera (efter att hemtex själva annullerade beställning nummer 1) nu finns att hämta på ett uthämtningsställe 3 mil ifrån mig, jag bor i Stockholm. Dessutom står det att jag bara har 3 dagar på mig att hämta paketet. Har mailat hemtex i 5 dagar och får inte svar och det går inte att ringa. Hopplöst- de klarar inte logistiken. Om ni har problem med lagerflytt borde ni stänga onlineshopen under de veckorna. Det är alldeles uppbart att ni inte klarar av onlineshop, sommarbemanning och flytt samtidigt.

Extremely bad customer service
Extremely bad customer service experience. Hemtex advertises that the customer service is open Mon-Fri 11:00-13:00. On Fri the 25.7. I tried several times within that timeframe only to get the answering machine saying that the customer service is open on weekdays from 11:00 to 13:00. Today - Mon the 28.7. - I have tried few times again. Only to find out that nobody answers the phone. I just let the phone rang for 7 min without anyone picking up. Avoid at all costs.

Godkänner inte digitala kvitton 💩
Gjorde ett köp den 23/7 2025.
Dagen efter ville jag göra en retutär.
Jag ät medlem så det finns ett digitalt kvitto registrerat på mitt köp, i deras kassasystem.
Trots detta kunde jag inte returnera mina varor då butikerna dessutom KRÄVER ett fysiskt kvitto.
Hemtex är rena stenåldern vad gäller returer.
Bojkotta i den mån ni kan.

HAR VÄNTAT EN MÅNAD PÅ MIN ORDER
Gjorde en ganska stor beställning 24:e juni och valde att betala om 30 dagar med Klarna. Idag är det 23:e JULI (!!!) och jag har fortfarande inte hört ett ljud från Hemtex. Enligt hemsidan så är min order inte ens packad ännu. Nu ser jag på Klarna att köpet har strykts därifrån?? Känner givetvis till det här med lagerflytten och har haft överseende och tålamod pga det men detta är då FÖR dåligt. Så besviken, har aldrig varit några problem vid tidigare beställningar...

Réponse de Hemtex
Extremt långa leveranstider och saknade varor
Hemtex, hur mår ni egentligen? La en beställning hos er 1/7 och den 18 kunde jag hämta beställningen i butik. Då hade jag redan hunnit mejla kundtjänst och frågat vart min beställning var då det dröjt så pass länge, tog för övrigt en hel vecka att få svar på det mejlet. Där fick jag då svar att de upplevde förseningar pga lagerflytt men att beställningen nu var skickad.
Nu när jag väl hämtat ut paketet så saknas dessutom en vara och det står att hela beställningen har skickats, inte i olika paket. Har för övrigt redan betalat för samtliga varor så ca 800 kr som jag legat ute med i nästan en månad utan att få mina varor, och nu saknas en av dom. Har mejlat kundtjänst men det lär väl ta en vecka till att få svar på det!
Hemtex, gör bättre!

Butiken i Hansa City
Butiken i Hansa City, Kalmar.
Jag gillar produkterna, och det brukar vara trevligt att handla här. Har dock förstått av vänner och bekanta att de flesta föredrar att handla i Butiken i Giraffen köpcentrum, för där är de alltid trevliga. Efter idag är jag benägen att hålla med. Det har blivit sämre och sämre bemötande i hansabutiken. För det mesta de yngre i personalen som inte hälsar, eller ignorerar kunden. Utom när chefen är där, och hon är alltid jättetrevlig. (Det finns fler pärlor som på Hemtex, som är serviceminded och trevliga. )
Em 18/7-25. Ensam personal som knappt hälsar tillbaka (ok, man behöver inte hälsa med det är trevligt bemötande att göra det), hon är märkbart sur och irriterad. Ställer mig i kassan, försöker få hennes uppmärksamhet, hon står med ryggen emot. Tryckt stämning genom hela köpet, hon har otrevlig kort och snäsig ton, och jag uppfattar det som att hon är arg och sur på mig. Fast det finns ju ingen anledning till, jag har inte gjort nåt, ville bara köpa en pläd.... Jag är medlem i kundklubben sen många år tillbaka. Men nu var jag tydligen inte det idag. Så var tvungen att ansöka på nytt. Fast jag fick ingen% på mitt köp, som man väl ska få som ny då tänker jag?
Sämsta bemötandet ever, och jag vara nära att strunta i att handla. Jag ångrar att jag köpte nåt av henne, man kommer ut ur affären med obehaglig känsla. Jag kommer aldrig handla där igen.

Under all kritik
Jag beställde ett par stolar för över tre veckor sedan och när jag loggar in och tittar på statusen så är de inte ens packade ännu! Beställde även två små bord för två veckor sedan som jag inte ens kan se på min sida att order är lagd fast jag fått ett bekräftelsemail vid beställningen. Ni svarar inte via telefon och menar att man ska maila men har även väntat två veckor på svar som aldrig kommer! Verkligen under all kritik! Att ni flyttar erat lager borde ni planerat och organiserat på ett bättre sätt! Dålig ursäkt!

Värdelös företag
Har köpt mattan i affären för fyra veckor sedan, eftersom affären hade inte den storlek jag velat ha i affären beställde dom den åt mig online, nu har jag väntat och väntat, meilat och meilat i omgångar, dom svarar och beklagar men ändå händer inget mer , dåligt, senaste mail var att dom kollar med posten fast jag redan varit hos postkontoret och dom har fått beställning med inte varan än , så besviken på deras Hemtex hantering av situationen…arg kund

Réponse de Hemtex
Leveranser fungerar inte just nu
Jag har väntat på mina produkter i snart två veckor men det har inte lämnat lagret än. Jag mejlade för ett gäng dagar sedan när jag fick höra om deras lagerflytt och frågade om det gick att annullera ordern om de inte skickat den än när de hanterade mitt mejl (så att jag kunde köpa varan i butik). Fyra dagar senare fick jag ett mejl om att de har långa leveranstider just nu men att jag gärna fick mejla dem IGEN om jag vill att de ska annullera ordern. Enligt dem själva är det upp till fem arbetsdagar innan svar på mejl. Hade de gått att kontakta på telefon hade detta varit rimligare, men det är stängt så jag får sitta i mejlkön några dagar till för annullering.