House of Wellness Aalborg Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aldrig før har jeg haft så flot og pæn hud! Jeg går fast hos Mathilde i House Of Wellness, og hun er virkelig fantastisk. Altid kanon god service, og altid den bedste vejledning i hvilke produkter, de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ansigtsbehandling m. Frugtsyre & diverse rens & fugt af huden udført af Izabella, som hele vejen igennem fortalte mig hvad hun gjorde og hvordan de for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Totalt lækker oplevelse. Her føler mig sig rigtig godt taget imod. Lækker kaffe og lidt snacks. Dejlige behandlinger, denne gang var det beauty angel lys terapi, med ansigtsbehandling og lys. Så... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pigerne hos House of wellness(How) er top professionelle. Jeg har kun fået gode resultater når jeg har været i hænderne på Nina. Ingen andre må røre mine bryn og vipper 🙈 Samtidig er hun den sødeste... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de bien-être

Écrit par l'entreprise

Fordi alle fortjener mere wellness i hverdagen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et dejligt og afslappende sted…

Det er et dejligt og afslappende sted at få behandlinger
- søde imødekommende piger - der kan deres arbejde.

15 juin 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Kære Jane, tak for de søde ord, de varmer, vi glæder os til at se dig igen.

Altid hyggelig atmosfære

Altid hyggelig atmosfære, god service, søde og imødekommende piger og flot udført arbejde.

15 juin 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Kære Tinna, vi takker mange gange for den flotte anmeldelse, det er så dejligt med jeres feedback. Mange sommer hilsner Team House of Wellness

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig og afslappet

Et godt sted at komme når man skal være god ved sig selv, kan anbefales

1 juin 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Mange tak for ordene de varmer.
Hilsner pigerne i House of Wellness

Anbefaler

Pænt sted, fin behandling og venlige ansatte.

21 mai 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Mange tak Kristine, vi håber meget at se dig en anden gang.
De bedste hilsner

Kan kun anbefales

God service og super venligt personale

6 mai 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Tak Sidsel, det betyder meget med denne feedback.

Tak til Terese

Tak til Terese for en dejlig behandling. Vi ses igen 🌞

4 mai 2021

Kære Jette

Tak for din anmeldelse det betyder så meget for vores behandlere at får denne feedback på deres arbejde.

Mange hilsner og vi ses snart igen

Virkelig dejlig oplevelse

Virkelig dejlig oplevelse. Det er pengene værd.

4 mai 2021

Kære Karina

Mange tak for denne anmeldelse, det er meget vigtig for os at kunderne føler de får noget for pengene hos os. Vi glæder os til at se dig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rolige omgivelser og super god service

Jeg elsker at komme hos House of Wellness, der er en rolig og uformel stemning og virkelig god service. pigerne/kvinderne er bare super flinke og meget hjælpsomme - vi ses snart igen :)

29 avril 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Kære Jeanet, vi takker mange gange for de flotte ord. Vi glæder os til at forkæle dig igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ro og opmærksom

God oplevelse selv om der er Coronarestriktioner

27 avril 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Kære Sussi, Tak fordi du deler din oplevelse. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Et besøg værd

Jeg oplever altid god service, hyggelig stemning og dejlig velvære. Bestemt et besøg værd.

25 avril 2021

Hej Majken,

Tak for din anmeldelse det betyder så meget med god feedback.

Yndlings wellness i Aalborg

House of Wellness er altid et rart sted at komme, hvor man mødes med store smil og en følelse af at føle sig velkommen. Søde, professionelle behandlere - jeg føler mig altid i trygge hænder! Især hos skønne Aimee :)

22 avril 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Tak for de søde ord Therese, det glæder os virkelig meget at du er tilpas når du kommer hos os og føler dig godt behandlet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er så god atmosfære!

Der er så god atmosfære! Personalet er imødekommende og grundige. Sidstnævnte er så vigtigt for mig. Der bliver taget individuelle vurderinger. One size does not fit all - og det er de meget bevidste om. I love it :)

20 avril 2021

Réponse de House of Wellness Aalborg

Tak Anne Marie, vi er så galde for din feedback.

Diamantslibning + PH formula skincare

Efter en diamantslibning blev min hud markant blødere, og har faktisk bibeholdt den blødhed til nu (3 uger efter) - især mine porrer omkring næsen. Jeg købte en serum + spot treatment efter behandlingen, og min svært opblussede, dybe akne er helt væk nu!!!! Jeg har slemme ar efter akne, men efter behandlingen og produkterne får jeg kun sjældne, meget, meget små bumser.
Jeg kan virkelig kun anbefale den behandling + at købe aftercare, hvis man døjer med akne og store porrer.
Klinikken er pæn og ren, og medarbejderne er flinke og gode til at vejlede.

25 novembre 2020

Réponse de House of Wellness Aalborg

Hej Sasha, mange tak for den fine anmeldelse, vi glæder os til at se dig igen.
House of Wellness

Forkælelse til 12 mænd

Som arrangør af en 'herretur' tog jeg indledningsvis kontakt til Helena fra House of Wellness. Sammen fandt vi frem til et skræddersyet arrangement, hvor vi alle (12 mænd) kunne blive forkælet.
Da vi på dagen ankom blev vi modtaget af 4 smilende piger, som de næste timer skulle give os en skøn oplevelse. Vi kunne vælge imellem nogle forskellige behandlinger, og i 3 hold modtog vi bla. rygmassage og sugaring af ryg.
Imens behandlingen foregik for det ene hold, hyggede de resterende mænd sig med dejlig ølsmagning samt snacks og frugt i receptionen.
Hele arrangementet varede ca. 2½ time.
Tak til Theresa, Emma, Aimee og Gudbjorg - dels for at 'lege med' på en anderledes og skræddersyet eftermiddag, og dels for at håndtere en flok mænd på en meget kompetent og professionel måde.

20 janvier 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus