Prachtige, vrouwelijke collecties en top service! Trek mijn kleding- of schoenenkast open en je ziet meteen: dit is Janice. De items geven je echt een vrouwelijk en krachtig gevoel. Blij met elk stu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fijne webshop Janice, de service is top, altijd antwoord op mijn mail en er wordt meegedacht, heel fijn! De website ziet er luxe uit, de kleding is super, goede pasvorm en mooie luxe stoffen, k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al meermaals met heel veel plezier prachtige spullen bij Janice gekocht, zowel online als in de winkel. Mooie kwaliteit en draag alles met heel veel plezier! Onlangs een kapotte zonnebril en dit we... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik bestelde een aantal kledingstukken. DHL heeft ze nooit hier afgeleverd en uiteindelijk teruggestuurd naar Janice. Ik ontving een retourbevestiging van Janice waarin men aangaf mij niet mijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com
De Kleine Elst 45, 5246JK, Rosmalen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Wat een ontzettend fijn merk! Ik heb altijd moeite gehad met de perfecte jeans te vinden maar nu het model Jason ontdekt van Janice. Perfecte lengte, stretch en een smalle high waist. Nog een favoriet is de dollar pantalon en bijpassende top, perfect voor naar kantoor.

Réponse de JANICE
Al heel wat kleding gekocht bij Janice, mijn favoriete merk. Van jassen, jurken, pakken, leren jas, truien, blouses, jeans, een hele kledingkast vol.
Alles is top kwaliteit, pasvorm perfect.
Een feestje om hier te shoppen. 😍

Réponse de JANICE
Fantastische service! Een heerlijke jeans die na een paar maanden al uitgescheurd was, mocht een nieuwe uitzoeken! Wat een geweldige service! Veel dank Team Janice! ❤️

Réponse de JANICE
Naast leuke en goed zittende kleding, zijn deze 5 sterren ook voor de service van JANICE. Na een email aan het team over twee missende knopen na het dragen van een jasje, heeft het team direct aanvullende knopen met een snelle DHL zending toegestuurd. Zo blij mee!

Réponse de JANICE
Mooie producten, goede prijs/kwaliteit en snelle klantvriendelijke service

Réponse de JANICE
Prachtige zonnebril uitgezocht , mooi montuur en dito glazen , Memphis grijs , mooie verpakking en hoesje , accessoires en kleding zijn geweldig
2 schatten van ondernemers!

Réponse de JANICE
Let op: Janice handelt in strijd met de wet en betaalt sale items niet terug. 15% Van alle reviews blijkt hierover te gaan! Ook niet na herroeping van de hele order, terugsturen op eigen kosten met hun vervoerder en meervoudig contact dat je geld terug wilt. Ze trekken dan nog de verzendkosten heen eraf en geven je alleen een online tegoed ipv geld via Ideal terug. Ondanks dat dit bij wet geregeld is. Meld dit vooral bij ConsuWijzer. Stuur een officiële herinnering. En geef het daarna uit handen aan een incassobureau en/of rechtsbijstandsverzekering.

TOP SERVICE!
Na 6x dragen zaten er 2 scheuren aan de binnenkant van mijn bovenbeen van mijn spijkerbroek. Ik heb gemaild met de vraag of dit een fabrieksfout was. Ik kreeg een keurige mail terug dat ik de broek op mocht sturen en dat ze er naar zouden gaan kijken. Na 2 dagen werd ik gebeld dat ik een andere broek uit mocht kiezen want het model dat ik had was er niet meer. Ondanks dat ik mijn broek in de sale had gekocht mocht ik er 1 uitkiezen van de nieuwe collectie. Echt een top service!

Réponse de JANICE
Ik heb ontzettend leuke loafers gekocht bij deze zaak. Helaas lieten na enkele keren dragen de studs los, de ene na de andere stud valt eraf en dit ziet er niet uit. Na een mail gaven zij aan dat dit niet binnen de garantie valt. Belachelijk, als een product kapot gaat moet je hier als winkel gewoon iets mee.

Réponse de JANICE
Fijne mensen bij Janice, ze reageren gelijk op je mail, als je vragen hebt.
En de kleding van Janice is heel mooi en fijn.
Monique van Reijmersdal

Réponse de JANICE
Ontzettend blij met mijn pareltjes uit de nieuwste collectie. De broeken zitten zalig en voor lange mensen zoals ik met mijn 179 cm zijn zijn perfect! Het witte jasje waarover ik twijfelde maar toch gekocht heb heeft al veel complimenten gescoord!
Dank!

Réponse de JANICE
Ik was bij de sample sale en dacht ik ga eens een jeans proberen. Heb er 2 gekocht en de Cooper heb ik niet meer uit gedaan wat zit die geweldig. Lijkt net alsof je een legging aan hebt. Ben er helemaal fan van. De volgende jeans word sowieso weer een Cooper. Ik woon er nu al in haha

Réponse de JANICE
Altijd snelle reactie, goede adviezen en geweldige service ♡
En niet geheel onbelangrjjk... Supermooie kleding en accessoires!

Réponse de JANICE
Oh jongens!! 7 for all mankind move over! Heb zaterdagmorgen 2 spijkerbroeken gekocht. Super fijn!!! Ten eerste kei fijn geholpen door Jan, maar de kwaliteit van de broeken is echt super!! Heel blij mee, dank jullie wel!!

Réponse de JANICE
Via de webshop 5 kledingstukken besteld en alle 5 waren ze top! Fitting en kwaliteit echt goed. Heel blij mee! Love JANICE❤️

Réponse de JANICE
Team Janice reageert mega snel zelfs in het weekend als ze gesloten zijn. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en helpen je een juiste keuze te maken per mail of telefonisch. Allemaal even aardig. Ik kreeg zelfs een grappige reminder per mail toen ik schreef 'ik bel morgen even dat praat makkelijker" en daar 's middags nog niet aan toegekomen was. Herken de negatieve reviews totaal niet, ervaar juist meedenken en coulance Ik ben super tevreden!

Réponse de JANICE
Janice is veel te duur, heeft geen pasvorm, ziet er mooier uit op de plaatsjes dan het is. Je betaalt te veel.
Let op je moet binnen 14 dagen retourneren anders kun je niet eens ruilen!
Uitzonderingen worden niet gemaakt.

Réponse de JANICE
Ik ben enorm blij met mijn recent ontvangen pakket van Janice! De items zijn werkelijk prachtig en ik ben ervan overtuigd dat ik er jarenlang plezier van ga hebben. In eerste instantie twijfelde ik over de maat, maar gelukkig heeft de klantenservice mij ontzettend goed geadviseerd, waardoor alles perfect past. De kwaliteit is top en de service was uitstekend. Ik ga zeker vaker shoppen bij Janice en kan het merk van harte aanbevelen!