Prachtige, vrouwelijke collecties en top service! Trek mijn kleding- of schoenenkast open en je ziet meteen: dit is Janice. De items geven je echt een vrouwelijk en krachtig gevoel. Blij met elk stu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fijne webshop Janice, de service is top, altijd antwoord op mijn mail en er wordt meegedacht, heel fijn! De website ziet er luxe uit, de kleding is super, goede pasvorm en mooie luxe stoffen, k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al meermaals met heel veel plezier prachtige spullen bij Janice gekocht, zowel online als in de winkel. Mooie kwaliteit en draag alles met heel veel plezier! Onlangs een kapotte zonnebril en dit we... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik bestelde een aantal kledingstukken. DHL heeft ze nooit hier afgeleverd en uiteindelijk teruggestuurd naar Janice. Ik ontving een retourbevestiging van Janice waarin men aangaf mij niet mijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com
De Kleine Elst 45, 5246JK, Rosmalen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Een item uit de sale besteld om vervolgens te horen dat dit niet retour mag, met hoge uitzondering kon ik een tegoedbon krijgen. Het weigeren van geld teruggeven is in strijd met de wet, en disclaimer op een website plaatst een bedrijf niet ineens boven de wet (artikel 6:230r. Uiteindelijk bleek de klantenservice wel responsief, de broek was ook mooi maar helaas niet de goede maat.

Réponse de JANICE
Veel verschillende broeken, andere modellen, maar de maatvoering is dramatisch. Van model 1 heb ik maat 28 en van model 2 32, dat is een groot verschil. Daarnaast is de webshop onduidelijk en de (klanten)service verschrikkelijk. In de sale geen geld terug, dat klopt volgens mij al niet. Broek teruggestuurd, pakket is zogenaamd niet ontvangen en nu dus ook geen tegoed bon.

Réponse de JANICE
Gisteren speciaal naar Den Bosch gegaan omdat ik langs de Janice winkel wilde, en dit stelde niet teleur. Een geweldige set van blouse met broek rijker, en ontzettend aardig geholpen door Gabrielle. Aanrader!

Réponse de JANICE
Mooie en kwalitatieve kleding. Geweldige customer service die met je meedenkt!

Réponse de JANICE
Zojuist waanzinnig geholpen door #TEAMJANICE. Dikke vette keuzestress: Welke maat moet ik bestellen voor m’n nieuwe tofste jeans?? Gelukkig was daar #TEAMJANICE to the rescue: Heel fijn - op afstand - en toch heel persoonlijk geholpen. Snel en goed advies: Love it!
Kom maar door met die jeans 🤩

Réponse de JANICE
Heel fijn schakelen met Janice. Top service en ik ben echt fan van de kleding, vooral de jeans!

Réponse de JANICE
Hele slechte klantenservice. Ik heb het verkeerde artikel opgestuurd gekregen, hun fout dus. Ik moest echter eerst het verkeerde artikel retour sturen voordat zij mij mijn bestelde artikel op wilden sturen. Ik heb hen 2 keer aangegeven dat ik het artikel eerder nodig heb dus of ze het eerder wilden opsturen, op mijn eerste mail werd gereageerd dat ze dit pas konden als ze het artikel terug hadden, op mijn tweede bericht hierover is niet eens gereageerd. Oftewel ik heb het juiste artikel te laat ontvangen (nog niet ontvangen, had het vandaag nodig). Het is geen goedkoop merk, dan zou je toch verwachten dat ze direct het juiste artikel opsturen en niet wachten tot ik het artikel eerst retour stuur.
Reactie op jullie reactie. Uiteraard kan het gebeuren dat je een verkeerd artikel stuurt, dat is ook niet de reden van mijn review (dat heb ik ook nooit gezegd). Ook het feit dat ik gelijk een retour label heb ontvangen om het gratis retour te sturen is niet de reden van de review. Het feit dat niet direct het juiste artikel is gestuurd nadat ik 2 keer heb gezegd het al eerder nodig te hebben is de reden van mijn klacht. Goede klantenservice zou zijn: het aanbieden van jullie excuses, het opsturen van een retourlabel en direct het juiste artikel opsturen. Niet wachten tot de klant eerst het door jullie verkeerd gestuurd artikel retour stuurt. Ik vind het zeer vervelend dat jullie je niet kunnen verplaatsen in de klant en ook de reactie op mijn review valt mij niet goed

Réponse de JANICE
Ik heb dit seizoen Janice ontdekt en heb in het voorjaar me gelijk een mooie outfit gekocht waar ik erg tevreden over ben qua pasvorm, stijl en kwaliteit. In de sale nog wat aanvullingen gekocht en ik kijk nu al uit naar de nieuwe collectie !
Helaas is het verkooppunt in Terneuzen verdwenen en ik hoop maar dit in Zeeuws Vlaanderen weer te passen en kopen zal zijn

Réponse de JANICE
Een aanrader! Vriendelijke communicatie, fijne service en prachtige producten!

Réponse de JANICE
In de sale een broek gekocht niet wetende dat als je die zou retourneren je niet je geld terug zou krijgen, maar een shoptegoed. Anders had ik hier in de eerste plaats al niets gekocht. Helaas paste de broek niet, dus moest deze retour. Vervolgens krijg ik mijn geld niet terug en geen shoptegoed, na een mail zeggen ze dat ze het shoptegoed zichtbaar hebben gemaakt, maar helaas er staat wel een code, maar met een waarde van 0 euro. Ik vind deze service echt ongekend slecht. Het lijkt wel of ze een cursus hoe jaag je je klanten zsm weg hebben gevolgd. Dikke fail!

Réponse de JANICE
In de sale online een broek gekocht, welke kilometers te lang was. Teruggestuurd en vervolgens kreeg ik shoptegoed terug, niet mijn geld aangezien deze broek in de sale was gekocht. Ondanks dat je volgens de Nederlandse wet verplicht bent om het geld terug te storten als je iets (wat je online hebt gekocht) binnen 14 dagen retourneert, blijft Janice zich beroepen op hun algemene voorwaarden, welke niet rechtsgeldig zijn. Jammer dat klantvriendelijkheid hier niet hoger in het vaandel staat, ik zou hier om deze reden nooit meer iets kopen. Nu nog mijn geld zien terug te krijgen…

Réponse de JANICE
Hele slechte service!!! Je moet lang wachten op een antwoord en er wordt totaal niet geluisterd naar jouw kant van het verhaal.
Maak er geen woorden meer over vuil, maar bedenk je goed voordat je wat besteld online.
@bedankt voor de reactie! Bijzonder dat jullie nu wel snel kunnen reageren.
Mijn frustratie zit niet zo zeer in het feit dat ik iedere keer lang moet wachten op een reactie, maar op het feit dat ik een item terug stuur waar blijkbaar een vlekje in zit. De top die zat te strak, heb hem niet eens kunnen passen. Waarschijnlijk is de top zo bij mij aangekomen, want hij is nauwelijks de doos uit geweest. Ik heb een item, ter waarde van € 85,00 (!!), wat ik niet pas. Dit frustreert mij enorm, geen enkel begrip, medeleven of samen zoeken naar een oplossing. Alleen een botte mail met een foto en het verzoek om mijn adres, zodat het terug gestuurd kan worden. Ik had meer verwacht van een merk zoals Janice!

Réponse de JANICE
Telefonisch niet bereikbaar, als je in de sale besteld en als je iets retour stuurt krijg je je geld in een shoptegoed terug, niet conform de juridische regels in NL. Een keer maar nooit meer. Ik wil even reageren op de reactie van Janice. Ik heb 3 keer gebeld, op verschillende dagen. Daarnaast handelen zij in strijd met de wettelijke consumentenrechten bij online aankopen. Volgens de Europese richtlijn (Richtlijn 2011/83/EU betreffende consumentenrechten). Al twee keer gemaild en geen antwoord op mijn vraag. Ik heb zeker geduld en alle begrip, dus kijk uit naar jullie retour betaling anders neem ik andere stappen.
Nog snerend te maken? Sorry? Ik verduidelijk wat ik heb gedaan en geef aan dat ik geduld heb. En kijk uit naar jullie terugbetaling ipv shoptegoed.

Réponse de JANICE
Super advies gehad over de Cooper jeans en de jeans zit perfect, gelijk meer besteld. Dit is een top jeans voor vrouwen van 1.65. Ik ben fan.

Réponse de JANICE
Fijne ervaring met Janice! Helaas had ik een trui ontvangen met een vlek erin. Op mijn e-mail werd snel gereageerd en mijn retour is snel omgeruild. Zelfs een ruilen voor een andere maat was mogelijk.
Sale items retourneren/ruilen kan gewoon, maar (zoals ook in de retourvoorwaarden staat) bij artikelen met 60% korting of meer kan dit niet.

Réponse de JANICE
Ik zal hier nooit meer bestellen. Ipv geld terug staat in de kleine lettertjes dat je een ‘shoptegoed’ krijgt. Geld weg dus! Nu een tas van het shoptegoed besteld. Tegoed was €196, tas €162. Wat schetst mijn verbazing…ik moet WEER verzendkosten betalen. Dit terwijl mijn shoptegoed nog niet eens ‘op’ is. Schandalig. Nee, heel jammer dit. Ik vind het eigenlijk diefstal.

Réponse de JANICE
Ik zal niet meer via deze website produkten uit de sale bestellen; je krijgt je geld namelijk niet meer teruggestort maar blijft beschikbaar in je account. Nog nooit meegemaakt!! Eigenlijk dus weggegooid geld (189,-) want de kleding van Janice pas ik niet. Zó K..(!) want ik had nog staan twijfelen om het paar schoenen in de winkel te kopen bij een retailer of via deze website... Écht K..!!

Réponse de JANICE
Mijn favoriete merk!! De items hebben stuk voor stuk een prachtige afwerking en de jeans zijn de beste van allemaal!