Prachtige, vrouwelijke collecties en top service! Trek mijn kleding- of schoenenkast open en je ziet meteen: dit is Janice. De items geven je echt een vrouwelijk en krachtig gevoel. Blij met elk stu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fijne webshop Janice, de service is top, altijd antwoord op mijn mail en er wordt meegedacht, heel fijn! De website ziet er luxe uit, de kleding is super, goede pasvorm en mooie luxe stoffen, k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al meermaals met heel veel plezier prachtige spullen bij Janice gekocht, zowel online als in de winkel. Mooie kwaliteit en draag alles met heel veel plezier! Onlangs een kapotte zonnebril en dit we... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik bestelde een aantal kledingstukken. DHL heeft ze nooit hier afgeleverd en uiteindelijk teruggestuurd naar Janice. Ik ontving een retourbevestiging van Janice waarin men aangaf mij niet mijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
JANICE, Silent Luxury Damesmode. Duurzaam geproduceerd waarbij kwaliteit en pasvorm voorop staat. Alleen de mooiste stoffen worden gebruikt om kleding te maken voor de vrouw die van details en kwaliteit houdt. We maken rijke basics en keypieces die je zullen laten stralen. Kleding doet wat met je, het kan van een slechte dag een goede maken, en van een goede dag misschien we de beste dag ever! In het nemen van je beslissing wat bij ons te bestellen, welke kleur of maat het beste zou zijn, is ons team gedurende werkdagen bereikbaar voor alle vragen en styling adviezen. ( 06-11112927 ) Als je bestelt bij JANICE, doen we er alles aan het een beleving te maken. Het pakket wordt als een cadeau ingepakt en wordt zorgvuldig door DHL verzonden. Na het lezen van een aantal reviews hier, zijn we ons er van bewust dat we , zelfs met alle effort die we oprecht hebben jou de ultieme beleving te geven, we toch nog mensen kunnen teleurstellen...Dit is alles behalve de bedoeling, en om dat te voorkomen vragen we je bij twijfel altijd even bellen met onze Customer Service. Met alle rust, liefde en vakkundigheid zullen zij je adviseren de beste keuze te maken. Wil je nu toch liever passen? Breng dan een bezoekje aan onze BRANDSTORE in Den Bosch. Hier hangt de hele collectie die onze stylistes met liefde laten passen. Met het beste advies loop je dan stralend in je nieuwe outfit de deur uit. Meld je bij vragen..., Have fun at janiceofficial.com
De Kleine Elst 45, 5246JK, Rosmalen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de JANICE
Al jaren mijn favoriete merk! Eerst altijd geshopt bij mij in de buurt, maar sinds kort naar Den Bosch en vandaag naar de Sample sale. Een uur in de auto is het meer dan waard. Super fijn geholpen door Andy en Janice. Ze denken echt mee over wat mij het mooist staat, onthouden wie je bent en zorgden zelfs voor entertainment/chocolade voor de kids 😉.
Ik kijk uit naar de volgende keer Den Bosch/ Sample sale!

Online altijd top.
Bij de Sample Sale geweest heel goed geholpen en bijna in ons broek geplast van het lachen.
Super blij met mijn nieuwe mooie items.
Janice en medewerkers ga zo door en tot de volgende! 🫶

Réponse de JANICE
Super lief geholpen bij de Janice Sale. Hele mooie items gescoord. Tot de volgende 🩷🩷

Réponse de JANICE
Super goed geholpen op de sample sale! Goed advies gekregen over de juiste maat / stof van de prachtige roze jas, helemaal blij mee! Prachtige kleding

Réponse de JANICE
Fantastisch personeel, mooie collectie en een groot feest

Réponse de JANICE
Super, goede ervaring bij de sample sale. Ook nieuwe collectie prachtig!

Réponse de JANICE
Heel erg goed geholpen door het vriendelijke personeel. Namen alle tijd voor je en geven hun eerlijke mening. Top kwaliteit!

Réponse de JANICE
Fantastische sample sale, helemaal geslaagd! En wat een knappe man bij de kassa 😉

Réponse de JANICE
Mooie items en een goed geregelde sample sale

Réponse de JANICE
Een dikke 5 sterren review!!
Pakket in eerste instantie niet ontvangen, was bij buren afgeleverd. DHL had geen briefje achtergelaten. Janice gebeld en werd gelijk aangegeven dat er een oplossing komt. Oplossing een nieuwe blouse opsturen. Hier werken eerlijke mensen en mensen met een hart! Een dikke 10! hier kunnen andere winkels echt een voorbeeld aannemen. Mijn nieuwe favorite winkel it is!! Top service. Love it :)

Réponse de JANICE
We hebben een fantastische shopavond gehad, tussen de rekken met geweldige kleding!!!