Å kjøpe noe hos Jysk har to priser, en når du betaler varen og en når du finner ut at varen ikke fungerer etter formålet. Da nekter Jysk å forholde seg til både garanti og reklamasjonsrett. Har opp... Voir plus
Jeg bestilte et jenslev, 3 dørs skap med hjemlevering. Frakten tok ca 11 dager, ble kontaktet noen timer før, og prøvde forklare hvor de skulle kjøre siden veien var lagt om, og vistes ikke på... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
JYSK har alltid gode priser til deg p� alt til boligen � g� p� oppdagelse i sortimentet v�rt, og se alle de gode kj�pene i dag.
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Jeg bestilte noen plantekasser fra Stokkand
Jeg bestilte noen plantekasser med oppgitt leveringstid på ca. 2 uker. Allerede etter 3 dager avbestilte jeg bestillingen, og fikk beskjed om at pengene ville bli refundert.
Det gikk imidlertid to uker uten at noe skjedde, og jeg måtte tilbake til butikken to ganger for å purre på tilbakebetalingen. Avbestillingen ble gjort rundt 24. mai, men pengene er fortsatt ikke kommet inn på konto.
Den 11. juni mottok jeg en SMS med beskjed om at refusjonen ville bli utbetalt innen 1–2 uker. Nå har det gått betydelig lengre tid enn dette, og jeg venter fortsatt på pengene mine.
Dette er etter min mening svært dårlig kundeservice, og jeg er skuffet over manglende oppfølging og den lange behandlingstiden.
Å kjøpe noe hos Jysk har 2 priser
Har opp gjennom mange år kjøpt en del hos Jysk, men nå skal jeg tenke meg om mer enn en gang før jeg legger igjen penger i den butikken. De har mye å gå på når det gjelder kundeservice når det kommer til reklamasjon på dårlige produkter og kundenes rettigheter.
Å betale litt mer for samme varen i en annen butikk, enn Jysk sparer en for mye ergrelse, tid M.m.
Selger skitne møbler som lagres ute
Anmeldelsen er basert på nylig opplevd hendelse. Kjøpte to utestoler på klikk og hent. Jysk i Ski lagrer utestolene ute i stabler. Greit nok. Men stolene får lett rust på seg. Når de i tillegg lagrer stolene ute så korter det ned på levetiden på stolene. Fikk utdelt to stoler. Tapen rundt bar preg av at de hadde stått ute lenge og det rant masse vann ut av stolene når jeg løftet dem. Produktene var også dekket med svevestøv. Dro finger over metallet og ble kølsvart på fingeren. I tillegg var det fullt av merker, noen skrapemerker og en av stolene hadde et par kladder med fugledritt!
Det er ikke ok å selge skitne møbler, selv om det er utemøbler. Jeg spurte hvorfor de lagret ting ute. Det bestemte hovedkontoret fikk jeg vite.
Samme med Vinterbro. De også lagret samme stoler ute. Samme beskjed der. Hovedkontoret bestemmer.
Fikk også vite at alle Jysk lagrer ting ute.
Jeg tenker, har du ikke plass til å lagre alt du selger, så får man ta inn færre av hvert møbel slik at man har plass. Jysk Ski var et evig kaos!
Jeg bestilte varer den 22/5 de skulle…
Jeg bestilte varer den 22/5 de skulle vært levert innen 5-9 dager. Nå er vi 26/6 og enda ikke levert. De har i 3 uker skyldt på Bring. Håpløs kundeservice, nye kundebehandlere som skal sette seg inn i saken og blir ikke fulgt opp. Svarer ikke på mail…. Aldri mer Jysk.
Veldig dårlig opplevelse på JYSK…
Veldig dårlig opplevelse på JYSK Strømsø. Kjøpte gardinskinner som ikke fungerer, og etter å ha lest anmeldelser ser jeg at mange andre har samme problem. Kastet bort både tid og penger på montering før jeg oppdaget det.
Da jeg tok det opp i butikken, fikk jeg bare høre at de fungerte hjemme hos den ansatte Myriam.Følte meg heller ikke særlig godt behandlet som kunde.
De bruker postnord og ikke POSTEN.no
De bruker postnord og ikke POSTEN.no , da hanlder vi ikke hos dem , skulle handle masse nye madrasser osv
Jysk på Lade arena Trondheim er elendig…
Jysk på Lade arena Trondheim er elendig på kundeservice. Om de ansatte holder på med noe bak disken eller snakker med en kollega så blir kunden fullstendig oversett til de et ferdige.
Kjøpte 2 sofaer hvorav den ene sofaens…
Kjøpte 2 sofaer hvorav den ene sofaens sittepute raknet i sømmene flere steder bare 7 måneder etter kjøpet. Dette til tross for at sofaen knapt var i bruk. Ekstremt dårlig kvalitet. Kundeservice var svært lite behjelpelige og forsøkte å komme med unnskyldninger for å ikke kompensere meg for skaden. Kommer aldri til å handle her igjen.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. De kansellerte bestillingen min, så bestilte på nytt så får jeg mail 6 dager etterpå om at de ikke kan kansellere. Så jeg har nå to leveringer på vei, og de kan ikke ta de med seg uten at jeg betaler for det… De skrev 6-9 dagers leveringstid. Så får jeg det ikke før det er gått 15 dager, hun i kundeservice er frekk i svarene sine. Virkelig dårlig opplevelse.
Jeg vil gjerne fortelle at jeg har hatt…
Jeg vil gjerne fortelle at jeg har hatt en fantastisk opplevelse med jysk via e-mail.Bestillte varer på nett og leveransen tok lang tid, men fra Danmark til Norge tok det bare noen dager, men så snart Posten tok over så drøyde det i lengre tid.. Men dialogen med jysk har vært Fantastisk i mine øyne og varene kom for 2 dager siden og er kjempe fornøyd med alt 😊👍 Tommel opp ❤️🙌
Bestilte varer 11 mai,ikke fått ennå (5…
Bestilte varer 11 mai,ikke fått ennå (5 juni) ingen svar annet enn standard-mail.Kansellerte ordren,ikke fått svar der heller...
Høvelig rask frakt.
Jeg bestilte et jenslev, 3 dørs skap med hjemlevering.
Frakten tok ca 11 dager, ble kontaktet noen timer før, og prøvde forklare hvor de skulle kjøre siden veien var lagt om, og vistes ikke på kartet, han jeg snakket med sa at de måtte snu, hvis de var »ukjente veier»(frekk måte)
De kom no fram, fikk klage fra en, som mente jeg ikke forklarte godt nok😅
Jeg kan ikke noe for at de har mindre norskegenskaper, og ikke forstår dialekt.
Skapet var bra det, lett og monter.
Anbefaler dette skapet, neste gang henter jeg varer selv eller bestiller til nermeste butikk.
Det er ikke den største kvaliteten, men bra.
Jysk må skjerpe seg på systemene sine
Jysk må skjerpe seg på systemene sine. 3. gang på 6 måneder vi erfarer at de ikke har varen på lager selvom beholdningen sier at de har. Og ikke tilbyr de at vi kan hente i tilsvarende butikk i samme by, men du må selv gå inn i butikken og be om refusjon og så dra of handle et nytt sted. Kundeservice på bunnivå.
0 Stjerne
0 Stjerne
Bestilte en stol hos dem på nett, Leverings tid fra lager: 5-9 dager.
Dette er nå 14 dager siden og den har enda ikke kommet frem til utlevering, og før helgen er omme
begynner vi på uke 3 av venting. Når jeg tok kontakt med dem på tirsdag 22. mai gjennom kundeservice på nett,
fikk jeg bare info om at den skulle bli levert ila uken. REALITETEN VAR VELL EGENTLIG AT STOLEN VAR FAEN IKKE SENDT ENGANG,
det har jeg fått vite fra andre hold og dette holder aldeles ikke mål på noen måte for en bedrift som ønsker respekt og gode kundeforhol.
Jeg forventet den levert tidligst 22.mai og seinest tirsdag 26. mai.
Som ville vært godt innenfor dems egne oppførte leveringstider. Selv om den var utrolig langt strekkende allerede.
Så kommer vi til grunnlag for kompetanse. Jeg kjøper noe fordi jeg trenger det sant?
Man kjøper ikke en flybillet for så å ikke møte opp, og man forventer at flyet skal gå i tide og når det ikke går i tide,
så forventer man som kjøper/bruker en form for kompensasjon.
Jysk customer service is absolutely…
Jysk customer service is absolutely terrible! My order was for kr 20000. After few days that I made a order, there came a free shipping offer for orders from 7000. My shipping costed 3000. I called customer service to cancel order and order again with free shipping. They told me not to cancel, I will get free shipping and they will call me back. That was 3 weeks ago. I sent 3 emails and spoke to Klarna agent also. No one called me back or answered email. Completely unproffesional. My payment deadline is today.
NULL kunderservice
Var på Jysk Finnsnes i går 21.05.26 for å kjøpe stueborde og tv-benk. Etter mer enn 40 minutter i butikken har vi ikke blitt tilbudt hjelp, og ikke oppnådd kontakt med personal. Gikk til kassen, hvor en usikker og ung person kunne finne på skjermen sin at bordet hadde de ikke. Gikk derfra uten å kjøpe noe som helt (bord kan bestilles). Kundeservice betyr faktisk noe!
Jysk Moss
Dette refererer til Jysk Moss. Vi kjøpte et loungesett i fjor i august, og nå i april, da vi åpnet eskene, så vi at vi ikke fikk en treseter og et bord, men bare lenestoler, og i stedet for 2 fikk vi 4 lenestoler. Avtalen med Moss var å bestille et andre sett, men jeg fant ut etter noen dager at bestillingen ikke engang var gjort fordi butikksjefen i Moss tror jeg vil svindle dem. Jeg går dit med regningen med ønsket om å bevise at det ikke er svindel, selvfølgelig vil jeg returnere de lenestolene og få hele settet. Etter 15 minutters venting kommer ikke butikksjefen for å snakke med meg, men en annen ansatt som sier at de fortsatt vil bestille sofaen og bordet, men at jeg må vente i 2 uker. Ingen ringte meg igjen etter de to ukene før jeg ringte kundeservice og forklarte situasjonen. Dagen etter sendte Moss meg en melding om at vi kunne hente eskene. Jeg mener at sjefen burde komme ut og snakke med kunden, for å forstå at vi åpnet eskene først nå fordi terrassen ikke var ferdig i fjor, og ikke anse kunden som en løgner. Jeg antar at de hadde det settet på lager, at de ikke ville gi det til oss med vilje, men det er bare min antagelse, for ingenting er umulig. Svært uprofesjonell og dårlig kundeservice på Moss, en total skuffelse. Vi har alltid et godt samarbeid med Vinterbro og Sarbsborg, og vi vil fortsette å handle der, fordi de ansatte alltid er hyggelige og profesjonelle.
Det og kontakte Jysk er døfødt ingen…
Det og kontakte Jysk er døfødt ingen hjelp og få all henvisning vi chat som ikke vet noe nei styr unna minus minus og minus
Jysk Gjøvik
Skulle ha bein til en seng. For det første så var det bare utstilling, for det andre så var ikke hva de hadde på lager hva som faktisk stemte overens med nettside eller i systemet til butikken selv. Og kundeservicen var dårlig, ikke hyggelig tone, ingen service som tilsvarer at man kommer til å handle der flere ganger. I tillegg veldig rotete butikk.
Hadde det vært mulig å gi…
Hadde det vært mulig å gi minuspoeng....bestilte møbler til dement pasient på sykehjemmet og ga beskjed om at vi måtte bli oppringt før levering da vi har lang reisevei. Ingen telefon og de satte bare fra seg møblene.