Jeg undrer meg over hvorfor Jysk Jessheim alltid ser ut som butikken har vært plyndret! Det er ekstremt rotete og aldri varer i butikken, uansett når jeg er der. Synd, Jysk har fått så mye fint. Men... Voir plus
Bestilte varer med levering til JYSK Åsane. Oppgitt leveringstid var 5-9 virkedager, men underveis ble den utvidet uten forklaring. Da kundeservice bekreftet at varene hadde ankommet butikken, kjørt... Voir plus
Skulle inn på nettbutikken og bestille noen varer jeg hadde sett på til min nærmeste butikk men da var plutselig eneste alternative å få varene levert med posten til 800 kr. Ingen som handler på net... Voir plus
Hadde en reklamasjon sak med defekt lenestol hos Jysk Lillestrøm. Hele saksbehandlingen gikk svært proff og raskt for seg. Veldig bra behandling av lagersjefen samt gode tilbakemeldinger og flott opp... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
JYSK har alltid gode priser til deg p� alt til boligen � g� p� oppdagelse i sortimentet v�rt, og se alle de gode kj�pene i dag.
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Bestilte en stol på net og der var kun…
Bestilte en stol på net og der var kun en tilbake på Jysk Grini, fik bekreftelsen og hente melding om kvelden, og kørte fra kolbotn neste dag kl 9:30. ankommer kl 10:15 og de siger de ikke har den stol og de sendte melding kl 9:50 mens jeg var på vei i bilen. Dette er for dårligt, og jysk burde skaffe mig denne stol fra et av de andre butikker og lever denne til mig. Utrolig dårlig service i denne butik. Jysk Grini Næringspark.
Styr unna Jysk
Sure ansatte med dårlig kundeservice. Kaos på lageret, måtte vente i 1,5 time før de ansatte fant varene på lageret. Reklamerer med gratis tilhenger, noe som ikke stemmer.
Når man får kontakt med kundeservice, får man bare svada tilbake, ingen interesse av å imøtekomme kunden eller rette opp inntrykket.
For over en måned siden bestilte jeg…
For over en måned siden bestilte jeg fire spisestoler av typen Asaa svart imitert. Siden bestillingen har jeg gjentatte ganger oppsøkt butikken, men hver gang har jeg bare fått beskjed om at det er “noe rart” med bestillingen og at varene kun delvis har ankommet. Ingen konkret informasjon, ingen oppfølging, og ingen ansvarlighet fra butikkens side.
Dette er etter min mening helt uakseptabelt. Som kunde forventer jeg at en bestilling enten leveres som avtalt, eller at jeg får tydelig og profesjonell oppfølging dersom noe oppstår. Det jeg derimot opplevde var en uendelig runddans uten løsninger, der jeg til slutt valgte å angre bestillingen.
For meg står dette som et eksempel på en useriøs butikkdrift. Jeg kan si med sikkerhet at jeg aldri kommer til å handle hos JYSK Fredrikstad igjen – heller kjører jeg langt til en annen JYSK-butikk enn å utsette meg for samme behandling på nytt.
Jysk, ENDRE LEVERINGSTIDENE DERES!😡😡
"Ordren vil være tilgjengelig i butikken innen 3-5 virkedager"
Ikke stol på når de sier dette, forvent minst 14+dager før den kommer, dårlig butikk, gå heller til ikea😡
Elendig kontroll på levering
Bestilte med leveringstid 5–9 dager. Etter 10 dager dro jeg innom og fikk beskjed om at varen skulle komme samme dag. To dager senere fikk jeg høre at den kanskje kommer fire dager etter det igjen. Levering tar mer enn dobbelt så lang tid som oppgitt, og det virker som det er null kontroll på prosessen. Elendig.
Kanskje oppgi at dere ikke har den minste anelse om når varene kommer . Lettere å forholde seg til
5-9 virkerdager ...da regner du med at varen kommer innen virkedag 9 ikke etter 15-20 dager, om du er heldig! Dette er fjerde og siste gang det blir bestilt noe derfra.
Kjeft fra personalet.
Det er ikke hver dag jeg opplever å få kjeft av personalet i en butikk.
Min venn ringte Jysk på Hamar og reserverte en stol som vi hentet på kvelden 11.08.2025. Ble ekspedert av en hyggelig ung mann i kassen som fortalte oss at vi skulle henvende oss i vareutleveringen og ringe på døren og vise frem kvitteringen. Vi gjorde som han sa, men ingen kom når vi ringte på døren. Vi ringte på en gang til men fortsatt var det ingen som åpnet. Vi ventet litt før vi banket på døren, ventet litt til og banket på for andre gang. Til slutt kom det ut en ung jente som var tydelig irritert og lei og ga oss kjeft fordi hun mente at vi ikke trengte å banke på døren og mente at vi burde forstå at det tok tid å hente frem varene først.
Om det er slik det funker så regner jeg med at vi ikke er de eneste som har fått kjeft i vareutleveringen på Jysk Hamar, for når man ringer på døren (som vi fikk beskjed om) så forventer man at noen åpner døren slik at kunden(e) slipper å bli stående å lure på hva som skjer.
Jeg skulle ønske jeg kunne gitt en bedre anmeldelse pga fin butikk med mye fine produkter og hyggelig personale i kassa, men jenta i vareutleveringen la en kraftig demper på opplevelsen. Jeg fikk nesten et inntrykk av at hun var oppgitt over jobben sin.
Useriøs bedrift
En måned etter jeg kjøpte en seng fikk jeg satt den opp, bare surr med levering, manglet deler, ødelagte deler og svarer aldri på e-post. Bare useriøst og angrer på at jeg kjøpte fra jysk…
Jeg var i butikk får bestille seng
Jeg var i butikk får bestille seng, sa fra om at jeg skulle bruke Klarna osv. Når vi fikk hente melding, ringte jeg kundeservice får og hør om de brukte kort, app eller hva fra Klarna.
Men da plutselig gikk ikke dette, jeg måte bestille på nett vis jeg ville handle med Klarna. Den sengen som koster meg 6500 kr på tilbud fikk jeg ikke da lenger til den prisen. Nei bedre finne andre steder og handle på. Har stort sett alltid dårlig kundeservice opplevelse når man er på Jysk og handler. Elendig firma.
Leverer aldri varen
Leverer aldri varen, ikke fått enda. Kundeservice svarer etter flere dager, på en frekk og kort måte uten noe mer informasjon. Uhørt. Men pengene har de trukket.
Skulle hente ett bord og en sjenk på…
Skulle hente ett bord og en sjenk på jysk Tynset. Da fikk jeg nokk en gang oppleve att det manglet en pakke med deler som jeg måtte hente dagen etter. Da var det også en annen kunde som opplevde akkurat det samme. Har opplevd så mange ganger att det er rot med klikk og hent, bestilte varer eller service i butikk. Det har vært sånn i mange år. Er det ingen i toppen på jysk norge som tar tak i sånt!!! Virker jo som det er sånn overalt .
Jysk Lørenskog vet ikke hva…
Jysk Lørenskog vet ikke hva kundeservice er. Jeg fant en duk på nettet og der stod det at de hadde 5 stk i butikken. Det hadde de ikke, men damen i kassen sa at de hadde på bakrommet. Hun var imidlertid ikke villig til å hente dette og sa jeg kunne komme tilbake til uken!. Uhørt! Dette er ikke første gang jeg har fått dårlig service her. Min grense er nådd og det blir derfor ikke fler turer til Jysk. Fant i stedet en fin duk et annet sted…
Helt håpløs kundeservice jysk kongsvinger
Skulle ha to ting. Overmadrass og seng. Først får vi beskjed om at overmadrassen er på lager men ligger vanskelig til så denne får de ikke til å hente til oss. Så ser vi på senger, bestemmer oss for en vi vil ha. Går til kassa med mye annet vi også har funnet- men beskjeden vi får da er at denne senga står så vanskelig til på lageret at vi heller ikke får kjøpt denne. Servicen her er ellers dårlig og de som jobber her er sure- men alt topper seg jo en gang. Helt forferdelig kundeservice..
Var innom Jysk Førde i dag for å kjøpe…
Var innom Jysk Førde i dag for å kjøpe en recleiner. Stolen var ikke i butikken men på lageret. Spurte om det var mulig å få sett fargen på stolen før jeg kjøpte. Det gikk ikke. Ingen hjelp å få. Har fra før veldig dårlig erfaring av betjening på Jysk Førde, og den ble bekreftet i dag.
Verdens værste kundeservice
Dårlig kundeservice i butikk og nett. Styr unna butikken.
Bestilte sofa og bord med hjemlevering
Bestilte sofa og bord med hjemlevering. Skulle komme senest innen 6 dager. Men det kom ingen varer. Etter 2 uker så lovte de å ordne opp og gi meg beskjed. Men så hørte jeg ikke mere fra dem.
Så ringte jeg dem igjen, og de lovte på nytt å ordne opp samt å levere før selskapet jeg skulle ha kommende helg, da jeg trengte bordet til det.
Men så ble de nok en gang tause og jeg hørte ikke mer fra dem.
Etter én måneds tid så måtte jeg bare avbestille da det var ingen vilje til å finne en løsning. Det er ganske utrolig at de bare forsvinner når de lover å orden opp og gi meg beskjed.
Ekstrem dårlig kvalitet.
Kjøpte Glass, tallerkner, laken, overmadrasser og mere.
Det er greit når det er billig, men når du bare kan kaste det etter få ganges bruk er det så lite bærekraftig. Glass knuses veldig lett, tallerkner tåler ikke mye og får skall etter ingenting, laken nubber etter 1 ukes bruk, overmadrass det samme.
Dette er rett og slet for dårlig!
Bruk heller lidt flere penge og få noget der holder til bruk.
Vil oppfordre Jysk til å bruke lidt flere resurser på kvalitetskontroll og oppjustere krav til bærekraft i form av holdbarhet.
Helt katastrofal kundeservice
Helt katastrofal kundeservice. Jeg kjøpte en off-white parasoll som viste seg å være lysegul. Når jeg kom tilbake til butikken, kom daglig leder og argumenterte at off-white har mange nyanser og at gul er en av dem??? Ville ikke gi meg alle pengene igjen, og jeg vurderer å ta dette videre for Forbrukerombudet. Styr unna Jysk!!!
For fjerde gang på rad opplever jeg at…
For fjerde gang på rad opplever jeg at lagerbeholdningen i butikken som står oppført på nettsiden ikke stemmer. Jeg har blitt oppfordret av butikkansatte å ta «klikk og hent» fordi da er jeg garantert at det ikke blir bomtur. Ikke engang da har de varen selvom de sender ut sms om at varen er pakket, og klar for henting. Fordi dette hendte meg sist, ringte jeg denne gang først kundeservice da jeg fikk melding om henting, dette for å forsikre meg om at jeg slapp bomtur nok en gang. Jeg ba om å bli satt over til aktuell butikk, slik at jeg kunne forsikre meg om at varen faktisk var klar for henting. Dette ville kundeservice ikke gjøre, men de lovet meg at varen var klar, og at det sto mange i lagerbeholdning i butikken. Da jeg ankommer butikken viser det seg derimot at varen slett ikke er pakket, og at de ikke har hatt varen på lager på lenge. Jeg har også opplevd å bli sendt fra butikk til butikk. Det virker ikke som de har kontroll på noen ting. Handler nok ikke mer på Jysk.
Beholdningen stemmer ikke. Vurder et bedre ordre system.
Beholdningen stemmer ikke