Två av 7 beställda dahlior tog sig aldrig trots lika behandling av dem alla. När jag påpekar detta i mail till företaget får jag bara till svar att de inte tar emot reklamationer när knölen väl är pla... Voir plus
Magnolia Nossebro har en oerhört stort sortiment och varje år väntar man ivrigt på vilka nykomlingar som kommer in. Alltid så oerhört fina, generösa knölar och som en guldkant på tillvaron brukar en... Voir plus
Jättefina knölar och rötter oavsett vad jag köpt! Priserna helt ok och massor av sorter. Har handlat i några år och gjort ett besök på plats när dahliorna blommade. Kan starkt rekommenderas för att se... Voir plus
Fina knölar som bjuder på fantastisk blomning! Har handlat från Magnolia i flera år och alltid vart nöjd med utbud, leverans och service. Har även besökt butiken i Nossebro och är alltid fylld med i... Voir plus
Familjeföretaget Magnolia Nossebro har i över 20 år importerat och producerat knölar, lökar och sticklingar. Säljer blomsterlökar och knölar av högsta kvalitet. Specialiserade på dahlior, liljor, ranunkler, anemoner, pelargoner, och höstlökar.
Malma Bredöl 115, 46591, Nossebro, Suède
Répond généralement dans un délai d'un mois
Alltid så oerhört fina, generösa knölar och som en guldkant på tillvaron brukar en eller flera dahlasorter ha med en extra knöl.
Alltid fått fin hjälp av kundservice när jag har behövt hjälp och är en årlig återkommande kund🌸. Rekommenderar varmt!

Réponse de Magnolia Nossebro
Bra/fina produkter. Bra pris ! Snabb leverans. Beställt från dom i flera år med väldigt nöjd !

Réponse de Magnolia Nossebro