Odense Meget skuffende, Trods hele 3 forskellige tjenere,lykkedes det at glemme den ene pizza, der heller ikke var til at slæbe fra hinanden,da den endelig kom efter en henvendelse ved skranken!
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Spiste på Mammas igår aftes. Maden var som ventet ganske fremragende. Til gengæld var betjeningen nærmest fraværende. Ingen ulejligede sig med at spørge om maden var ok ej helle om vi ønskede flere... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Mammas møder du Italien med alle sanser: Her dufter og smager af det autentiske Italien. Det hele startede, da Franco i 1976 tog en lille del af hjemlandet med til Odense. I 2015 åbnede Mamma’s også restauranten i Esbjerg. Og konceptet er stadig det samme: Vi bruger kun nøje udvalgte råvarer til vores klassiske, italienske opskrifter. Vi stiller høje krav til vores råvarer. Og derfor bruger vi de samme leverandører, som vi startede samarbejdet med i 1976.
Coordonnées de contact
Klaregade 4, 5000, Odense C, Danemark
- www.mammas.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 27 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Odense
Odense
Meget skuffende,
"Bunden" er nået.
Mammas Nyborg.
Pizzabunden lignede at den var rullet ud i gamle dejrester. Bunden lignede et patchworktæppe. Skorpen pulveriserede, når man bed i den. Kvaliteten bliver bare dårligere og dårligere.
Hej,
Hej,
Vi har lige været ude at spise hos Mammas i Esbjerg og jeg synes at jeg bliver nødt til at dele min oplevelse med jer som virkelig var noget skuffende og burde ikke kunne være bekendt.
Min kæreste har været der før og syntes godt om maden dengang og forslåede at mine forældre og jeg skulle have en god kulinarisk oplevelse som faktisk endt med at jeg hellere havde sparret de penge og min tid på det.
Vi bestilte to portioner lasagne som var ok men ikke var betydelig særlig.
Min portion pasta med laks var en portion tilsvarende til et barn på 6 år ifht den portion min far havde fået som også blev kommenteret på overfor tjeneren.
Men fuldpris måtte vi betale alligevel.
Min mor er sukkersyge og havde taget insulin inden maden da vi allerede havde ventet 45 minutter på de fyre bestilte retter og troede at det ikke kan vare længe indtil maden kommer men det tog vi godt nok fejl af da vi ventede yderligere 25 minutter.
Da tjeneren så kom og spurgte om alt er vel nævnte vi den latterlig portion jeg havde fået som også manglede noget smag ( ikke for noget men det var den mest kedeligste pastaret jeg nogensinde havde fået i hele mit liv ).
Jeg takkede udelukkende nej til mere pasta, som jeg blev tilbudt, fordi vi allerede havde ventet længe på maden i forvejen.
Ambiente er koldt og ikke hjerteligt som man ville ønske sig det af et italiensk restaurant. Vi havde tre forskellige tjener den aften som man ikke kan bilde mig ind har noget som helst uddannelse i denne branche.
Last but not least har vi besluttet os for at vi aldrig nogensinde besøger dette sted igen.Det var desværre kun ét stjerne værd og hvis man var helt ærlig ville jeg slet ikke give et eneste.
Jeg bestilte en pizza chef nr 21 den 6/7 med afhentning Hjallesevej i Odense. Da jeg kom hjem med den, var der ingen ruccola på. Jeg skrev ind med billede og beklagede mig. Fik en ny pizza tilgode...god service 👍
Mammas Pizzeria skuffede fælt
Kender i det med skal, skal ikke... Og jeg valgte skal.
Vi har før besøgt Mammas Pizzeria hvor vi har nydt både pizza og pasta, og fundet det velsmagende og veltilberedt.
Men vores oplevelse fra besøg må vi dele med jer. Den var faktisk noget skuffende.
Betjeningen var super fin, venligt og smilende personale, fint serviceminded
Maden som vi bestilte var 4 portioner Half & Half. Vi var to par afsted, det ene par fik maden fint som Half & Half, det andet par der kom pludselig en tjener med to tallerkener og sagde i må hellere få pizzaen inden den bliver for kold, det virkede bestemt som om de havde glemt at lave pastaen. Den kom en del tid efter.
Vi oplevede alle 4 vores pizzaer med meget sejt/ tør bund og næsten ikke til at skære i.
Vi oplevede pastaretterne som noget tørre, og havde alle den samme opfattelse, nemlig at der manglende noget "sovs, væske, fløde, creme eller lign.". Det virkede lidt som om man havde glemt noget. Lidt smagsløst, pastaen kogt fint, men retten manglede det som vi plejer at opleve som lækker pastaret fra Mammas.
Vi nævnte for tjeneren under betalingen at vores oplevelse var under forventningen, hvortil vi fik svaret de håbede vi alligevel kom igen en anden gang.
Jeg håber dette kun er en engangsoplevelse da vi ellers har opfattet Mammas som et fint lækkert og hyggeligt sted med lækker mad. Men sidste besøg skuffede i desværre fælt set fra vores munde af.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det.
Fuldstændig ligegyldige pizzaer. Smagte kun af fedt og salt.
Servicen var helt i bund. Vi kunne ikke sidde ved det bord vi gerne ville have, selvom langt over halvdelen stedet var tomt og jeg sagde at vi ville være hurtige. Vi fik et nej, fordi 2 mennesker ikke måtte sidde ved et 4 mandsbord. Sikke en service, da vi var færdige sad der stadig ingen ved det bord vi ønskede og flere kunder.
Vi får først vores drikkevarer efter 15 min. Stedet er næsten halvt tomt på dette tidspunkt.
Da vi får maden, bliver der ikke sagt velbekomme.
Min pizza smager af ingenting og min søns pizza ligner en deep pan pizza som han ikke kunne spise.
Da vi ikke gider at spise mere af det, beder jeg om regningen og samtidig fortæller at det har været en dårlig oplevelse og at maden ikke smagte godt.
Tjeneren siger at hun godt kan se at pizzaerne ikke ser ud som de skulle og erkender fejlen.
Jeg spørger så hvorfor hun serverede det for os, nu når hun god kunne se at de ikke så rigtige ud. Hun smilede og prøvede at undgå at svare. Det eneste hun sagde var, at vi kunne få rabat.
Nok en af de dårligste pizzaer jeg har fået længe.
Ligegyldig betjening af en lyshåret høj tjener.
Dårlig pizzabager, dårlige råvarer = ingen kunder.
Kommer aldrig igen.
Vi bestilte 12 pizzaer
Vi bestilte 12 pizzaer, men modtog kun 10. Derudover var flere af pizzaerne ikke dem, vi faktisk havde bestilt. Da vi ringede tilbage for at gøre opmærksom på fejlen og finde en løsning, blev røret lagt på, og efterfølgende blev samtlige af vores telefonnumre blokeret.
Det er fuldstændig uacceptabel kundeservice. Fejl kan ske, men at ignorere kunderne, lægge på og blokere dem i stedet for at håndtere problemet professionelt, er under al kritik. Vi forventer en forklaring og en ordentlig løsning på situationen.

Vi bestilte 12 pizzaer
Forkert mad
Forkert mad, langsomt og beskidt. Virkelig skuffende og absolut ingen smag.
Synes det er vildt dårligt
Synes det er vildt dårligt, at maden er forsinket, når man bestiller mad kl 16 til afhentning kl 17.15 og det så er 8-10min forsinket.
Det er ikke godt nok
I går blev jeg inviteret ud og spise af…
I går blev jeg inviteret ud og spise af min søn på 14 år, da jeg havde anbefalet stedet til ham. Desværre var det en rigtig øv oplevelse.! Pastaen var total tør og absolut INGEN sovs. Det virkede til at være varmet op i mikro ovn så alt sovsen var væk. Det var virkelig kedeligt.! Jeg har før fået retten som var perfekt. Der skulle være 4 forskellige slags oste, men hvorhenne? Det var fordampet i mikro ovnen. Ej hvor var det en træls oplevelse og især fordi min søn havde inviteret og ville betale, også får man sådan en omgang tørt pasta.
Bedste pizza længe
Jeg besøgte mammas i Odense og fik den bedste pizza jeg længe har smagt, nummer 27. Venligt personale og hurtig ekspedition.
Tør sandwich
Sandwich nr. 7 med rosmarinskinke, avokado og monzarella, fint fyld, men brødet var totalt tørt og fra i forgårs. Man havde forsøgt at skjule dette ved et halvt minut på brødristeren, uden held, det er jo brødet som skal løfte sandwichen. Øv, ikke 75 kr. værd.
I dag den 1 marts bestilte vi 2 pizza
I dag den 1 marts bestilte vi 2 pizza: Pizza Hot og Pizza Chef. Det var en engelsk talende “ pige “ i tel. Vi hentede kl 18.05. Og hvor var vi begge overrasket over, hvor lidt der havde været på vores begge pizza . Ikke nævne tykke dej kanter, men derefter ca 5 cm afstand rund om hver pizza uden noget fyld ( jo, med tynd lag af tomat sovs). Chef pizza var godt dækket med rucola, men fandt der kun 2 stk slice af artistokker . På den anden pizza afstand mellem hakket oksekød var 3-4 cm. Vi spiste det midterste stykker hver af vores pizza og var vi mega sultne! Hvis i tel var dansk talende, ville jeg havde ringet og forklaret, desværre er min engelsk ikke så god. Og havde ikke muligheden for køre tilbage med dem. Men skuffelsen er enorm, dog første gang det skete for os derfra
Bestilte 2 sandwich i dag- har altid…
Bestilte 2 sandwich i dag- har altid elsket deres sandwich. Men hvad sker der for det farveløse halvklæge surdejsbrød?! Tidligere var det lækkert foccaciabrød- dagens brød var en yderst kedelig oplevelse og ikke 75 kr pr sandwich værd!
Smagsløse pizzaer
Bestilte 3 pizzaer i fredags til afhentning kl 18.15, og jeg afhentede kl 18.10, alle 3 var meget bløde i kanterne, tror at de har stået færdige, alt for længe, de var også totalt smagsløse. Køber ikke hos jer foreløbig.
Det er ikke et autentisk italiensk sted
Min 1-stjernede anmeldelse er direkte knyttet til maden. Personalet var venligt, og det var atmosfæren også. For et "italiensk" pizzaria var pastaen smagløs, og pizzaen var alt for salt. Det er ikke et autentisk italiensk sted. Jeg synes, der er bedre alternativer i byen.
Et flødehelvede uden respekt for italiensk madkultur
Bestilte pasta med røget laks, desværre var der stort set ingen tomater eller grøntsager i, som kunne modvirke flødenog purløgene manglede. Vi havde desuden bestilt deres pasta nr 43 -pasta med kalvekød og karl Johan creme. Kødet var ufatteligt sejt og cremen var fed og desideret ulækkert. Der er intet italiensk over deres mad, det er et for dansket fløde mareridt og hvis de nogensinde har haft italiensk madkendskab så er det for længst glemt

Kedelig pizza…
Var i aftenen inde og spise på mammas og dette var en kæmpe skuffelse.
Så dårlig, kedelig, og tør en pizza har jeg ikke fået længe.
Samt personale der ikke kommer og spørg om man mangler noget, eller om maden er god.

Réponse de Mammas Pizzeria
Hvis Mammas skal forestille at skulle sælge italienske specialiteter, skal der vist steppes op.
Vi bestilte 2 sandwich a 69 kr stk. i Mammas specialiteter i Odense.
Ventetiden var meget lang, og da vi kom hjem, og så hvad vi havde fået udleveret var det en stor skuffelse.
Brødet skulle nok have været varmet, for det virkede ubagt og kedeligt. Alt for meget mayonnaise og intet, absolut intet salat, men kun et par skiver tomat som lå og råbte til hinanden. Ikke meget specialitet over den oplevelse. Hvis det skal forestille en italiensk specialforretning skal der vist steppes op!!

L’expérience Trustpilot