Mammas Pizzeria Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

Odense Meget skuffende, Trods hele 3 forskellige tjenere,lykkedes det at glemme den ene pizza, der heller ikke var til at slæbe fra hinanden,da den endelig kom efter en henvendelse ved skranken!

Vi bestilte 12 pizzaer, men modtog kun 10. Derudover var flere af pizzaerne ikke dem, vi faktisk havde bestilt. Da vi ringede tilbage for at gøre opmærksom på fejlen og finde en løsning, blev røret... Voir plus

L'entreprise a répondu

Spiste på Mammas igår aftes. Maden var som ventet ganske fremragende. Til gengæld var betjeningen nærmest fraværende. Ingen ulejligede sig med at spørge om maden var ok ej helle om vi ønskede flere... Voir plus

1. Restaurant

Écrit par l'entreprise

Hos Mammas møder du Italien med alle sanser: Her dufter og smager af det autentiske Italien. Det hele startede, da Franco i 1976 tog en lille del af hjemlandet med til Odense. I 2015 åbnede Mamma’s også restauranten i Esbjerg. Og konceptet er stadig det samme: Vi bruger kun nøje udvalgte råvarer til vores klassiske, italienske opskrifter. Vi stiller høje krav til vores råvarer. Og derfor bruger vi de samme leverandører, som vi startede samarbejdet med i 1976.

Bas

TrustScore 2 sur 5

151 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 27 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kedelig og tør pizza

En fin forret i form af antipasto. Dog var det en meget skuffende oplevelse da først pizzaerne blev serveret. Helt uden smag, og en meget tør pizza som helhed.
Forstår ikke man kan kalde det for god italiensk mad. Bunden var flad i kanterne og ikke blød eller luftig. Føltes mest som en kedelig frysepizza. Og så til en meget høj pris..

8 septembre 2025
Logo de Mammas Pizzeria

Réponse de Mammas Pizzeria

Hej Emma

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at pizzaerne ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi får som regel rigtig god feedback på vores pizzaer, men det lyder til at der desværre har været noget der ikke har fungeret som det skulle den dag. Vores pizzadej er hjemmelavet og langtidshævet, og ud fra din beskrivelse tyder det på, at der har været en fejl i hævningen, som kan give præcis den type resultat du beskriver.

Vi vil meget gerne høre lidt mere om besøget. Du er derfor meget velkommen til at skrive direkte til mig på dea@mammas.dk.

Venlig hilsen
Dea fra Mammas

Kedeligt mad

Odense. Skuffende. Maden var kedelig. kedelige og tørre pizzaer. pasta var uden Wow effekt. Vi kommer ikke igen. Men gerne i deres delikatesse som er super lækker.

31 juillet 2025

Irriterende og provokerende!

Jeg har atter engang bestilt mad fra Mammas og ja har spist der flere gange fordi deres mad faktisk er god 👍🏻

MEN grunden til de ikke får 5 stjerner er der to grunde til

1 deres priser for maden er lidt dyrt ift det er en lille by Sindal som den er og derfor misser en stjerne der

2 det har irritereret mig længe at når man nu betaler nogen gange 95 kr plus ekstra ting og sager og vi runder over 100er kroner for en pizza så provokere det mig de aldrig skærer pizzaen ud og har spurgt hvorfor de ikke gør det og de mener det tager for lang tid og skærer en pizza ud som hvad? Tager max 10 sek og gør 😳 det provokerende i det er som sagt man betaler dyrt og så kan de ikke finde ud af og skærer pizzaen ud...

Men ellers er maden lækker og god også en af grundene til jeg bliver ved med og komme der til trods for de 2 ting så det bliver 3 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️

9 juillet 2025

Mammas Esbjerg

Spiste på Mammas igår aftes.
Maden var som ventet ganske fremragende.
Til gengæld var betjeningen nærmest fraværende. Ingen ulejligede sig med at spørge om maden var ok ej helle om vi ønskede flere drikkevarer, kaffe eller dessert.

1 mai 2025

Dårlig kundeservice

Da vi skulle have veninde aften, og ikke gad at madlavning skulle fylde vores aften. Valgte vi at bestille tapas. Vi har i vores vennegruppe en som er allergisk overfor ruccola og derfor blev der i bestillingen, gjort klart at dette skulle byttes ud med spinat, da ruccola lukker hendes luftveje.
Da vi pakker ud, er fadet smurt ind i ruccola, så vi skal bruge lang tid på at pille fra, for at sikre aftenen ikke ødelægges af en allergisk reaktion.
Vi kontakter derefter Mammas som efter nogle dage vender tilbage med at vi kan få en tiramisu eller en sandwich som kompensation. Dette synes vi er urimeligt. For aftenen kunne være brugt på sygehuset, hvis vi bare havde glemt et lille stykke.

15 février 2025

plastik i pizza

Bestilte en pizza i går, og der var et kæmpe stykke plastik i pizzaen som var glemt at tage af parmaskinken. Fy for f*nden. Ringede så ind til mammas i klaregade og får bare af vide de ikke kan gøre noget, andet end jeg skal kontakte wolt! Ikke så meget som en undskyldning men bare at jeg ikke kan få pengene tilbage. Bestiller aldrig herfra igen, og vil ikke anbefale jer.

17 novembre 2024

Autentisk italiensk oplevelse

Intet at klage over. Smagfuld pizza og god service.

Kom ind til frokost, hvor jeg blev mødt af en let summen og god stemning. Der er kræset om hyggen med stearinlys, italiensk musik og indretning. Jeg vil til en hver tid anbefale Mamma’s Pizzeria til andre, der ønsker en autentisk italiensk oplevelse i Odense.

Tak for mad!

6 novembre 2024

Bedste oplevelse i Odense længe

Jeg og min søn på 5, spiste en aften på mammas, uden reservation, og var heldige at få bord i en summende og halvtravl restaurant.
Vi er begge glade for både pizza og pasta, så hvor fantastisk at man kan dele så man kan få begge dele, 1 store point.
Pigen der betjente, Alberte, var sød og hjælpsom med at korrigere lidt i fyldet på pizzaen så min 5 årige ikke fik nedsmeltning, 2 kæmpe point.
Skud ud til Alberte som tog sig tid selvom der var en fyldt restaurant. 3 store point.
Maden kom efter ca. 20 min, men med tegneredskaber og fisk i ventetiden var det perfekt. 4 point.
Maden var varm, dejlig velsmagende, og pizzaen som jeg faktisk har smagt den i Italien. 5 point allerede her.
Jeg kunne blive ved om stemning, smilende og venlige piger, eros ramazotti i højtaleren og brødsticks på de rød og hvidternede duge.
Bedste oplevelse i Odense længe.

16 octobre 2024

Normalt skriver jeg kun positive…

Normalt skriver jeg kun positive anmeldelser, så jeg kan sige at betjeningen var sød og venlig. Mærkeligt nok var stedet også godt besøgt, men pizzaen, det var den ringeste jeg nogensinde har fået på en restaurant. Tør bund der måske havde været forbagt, sølet til med klistret ost. Efter to minutter var den så … at jeg lod 3/4 af den ligge tilbage under servietten, betalte og sagde tak for i dag. Jeg kommer aldrig tilbage. Beklager.

25 octobre 2024

Ringe, ringe pizza🤬

Fik idag en takeaway pizza (nr. 24 Pizza Gongonzola) fra Mammas Pizza i Klaregade, i Odense, som jeg hentede selv til tiden. Måske den hidtil dårligste pizza jeg nogensinde har fået. Bad om deeppan. Kunne ikke smage Gongonzolaen, alt for meget tomatsovs på (smagte neutralt som fra en ringe dåsetomat), meget sparsomt med oksekød og brødet var ringe (kan ikke lave deeppan). Næsten uspiselig. En skændsel for Italien🤬

16 septembre 2024

Glemt en glutenfri NYBORG

Glemt en glutenfri . Så de andre 4 pizzaer var ikke særlige varme. Kunne ikke få dem slejset pga. travlhed - 😡😡. Lad være med at ta’ for meget ind - så tror jeg ikke dette problem opstår

2 août 2024