Snel en goed geleverd. Buizen waren perfect. Eerst verkeerde maat besteld. Direct doorgegeven eb perfect opgelost. Een echte aanrader
L'entreprise a répondu
Onze bestelling van op maat gezaagde aluminium buis 25 mm is zeer snel en correct afgehandeld. Alle componenten waren exact op de gewenste maat en vervolgens netjes verpakt in een stevige kartonnen do... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ze gaven vooraf aan dat het product krasjes konden bevatten, dus de verwachting was laag. Pakketje was er binnen 3 dagen. Ontzettend zorgvuldig ingepakt. Veel mooiere en betere kwaliteit dan verwacht.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aluminium kokerbalk gekocht en op maat laten zagen, kreeg het al snel geleverd. Bij het monteren kwam ik erachter dat er ook delen met een andere dikte materiaal geleverd werden, als je de buitenma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Metaalshopper is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten voor interieur en bouw. In onze eigen fabriek in Nederland maken we onder andere trapleuningen, garderobestangen, wandplanken, plantenbakken en stalen profielen volledig op maat. Klanten kunnen hun product eenvoudig zelf samenstellen in onze webshop. Wij produceren het daarna nauwkeurig op maat en verzenden het rechtstreeks vanuit onze fabriek. Naast maatwerk hebben we ook een vaste collectie interieurproducten onder ons merk LIROdesign. Deze producten zijn direct leverbaar en combineren strak design met hoogwaardige metaalafwerking. Of je nu particulier bent of professional: we denken graag met je mee. Onze focus ligt op kwaliteit, duidelijke communicatie en een goede service. Heb je vragen over een product of bestelling? Dan helpt ons team je graag verder. Metaalshopper Metaal op maat, rechtstreeks uit onze eigen fabriek in Nederland.
Dillenburgstraat 41, 5652AM, Eindhoven, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Hele goede en fijne service. Goede bereikbaarheid. Ik zou er zo weer bestellen. Hartelijk dank voor het meedenken met onze order!

Réponse de Metaalshopper
Snel geregeld en op maat, kon binnen een uurtje mn bestelling afhalen.

Réponse de Metaalshopper
Snelle levering via site die duidelijk is over alles.

Réponse de Metaalshopper
Website zeer overzichtelijk en duidelijk. Gemakkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Réponse de Metaalshopper
Goede shop om metaal op maat te bestellen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Réponse de Metaalshopper
Levering is altijd precies zo als besteld en perfect verpakt en vervoerd. Geen beschadigingen of dergelijke.
Prima bedrijf👍

Réponse de Metaalshopper
Ondernamen snel actie toen ik een mail stuurde om iets aan mijn bestelling te veranderen

Réponse de Metaalshopper
correcte afhandeling en uitstekend product!

Réponse de Metaalshopper
Ik kreeg wat ik op de website zag. Kwaliteit was top en prijs was eerlijk. Ik wens jullie veel succes met jullie eerlijke werkwijze en top producten.

Réponse de Metaalshopper
Bestellen ging gemakkelijk, artikelen netjes op de juiste maat gezaagd. Na 2 dagen op kunnen halen............en aan 't werk ermee. Helemaal oké !!!

Réponse de Metaalshopper
Duidelijke en handige website, snelle levering

Réponse de Metaalshopper
Snelle levering, zeer breed assortiment en goede kwaliteit.
Mocht ik weer eens wat nodig hebben zal dat waarschijnlijk weer hier worden gekocht!

alles dik in orde
bestelling lag klaar op de afgesproken datum
vriendelijke ontvangst

Réponse de Metaalshopper
Bestelling was volgens aangeven geleverd en alle parts netjes op maat.