Banner for MyCruise Danmark

MyCruise Danmark Avis

1 194
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god vejledning, i forbindelse med vores første bestilling af et krydstogt. Bliver vi så glade for det, at vi skal afsted igen, kommer vi helt sikkert tilbage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er 2. gang, vi bestiller krydstogt hos MyCruise. Vi har samme cruisekonsulent som for 2 år siden, og jeg føler mig tryg. Flyet til krydstogt blev aflyst ifm. afgang sidst, men MyCruise ombookede f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service – især Mikkel, som nu har været vores faste kontaktperson i to år i træk. Han har altid fundet rigtig gode priser til os. Deres system gør det desuden nemt at dele betalingen op i fl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er kommet hjem fra en fantastisk Krydstogt ferie med Royal Caribbean "Jewel of the Seas". Alt var bare i orden , fra afgang fra Ålborg til hjemkomst. Fly rejser - Hotel i San Juan - Krydstogtet og... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Agence de voyages
  6. Agrégateur de voyages

À propos de MyCruise Danmark

Écrit par l'entreprise

MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.

Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.

Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 194)

214 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service søde medarbejder der…

Rigtig god service søde medarbejder der gerne går lidt længer for at du får en god oplevelse .

22 octobre 2025

God behandling

17 octobre 2025

Hej Carsten,

God kundeservice

Bestilte turen over telefonen.
Talte med Mia Ipsen. Det var en fornøjelse at tale med hende. Hun var god til at hjælpe os fremad i systemet og gav os nyttige oplysninger.
Fantastisk kundeservice.

15 octobre 2025

Hej May-Britt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi giver helt sikkert rosen videre til Mia, det vil hun blive rigtig glad for.

Vi ønsker jer en rigtig god rejse og håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe jer igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service. Rart personale. 😄

15 octobre 2025

Hej Lars,

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god rådgivning om hvad der var…

Rigtig god rådgivning om hvad der var bedst for en familie på 8, hvor vi skulle have det til at blive godt for 3 generationer.

14 octobre 2025

Hej bodil,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du oplevede god rådgivning, og at vi kunne hjælpe med at finde den bedste løsning for hele familien – på tværs af tre generationer. Det lyder som en fantastisk tur i har i vente!

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Meget servicemindet og behagelig. Meget hjælpsomme.

13 octobre 2025

Hej Maria,

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har vi bestilt cruiset og det har…

Nu har vi bestilt cruiset og det har været upåklageligt men det er jo turen det handler om

10 octobre 2025

Hej Hans,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😄 Vi er glade for at høre, at alt omkring bestillingen gik upåklageligt.

Vi håber, at turen bliver lige som ønsket – fyldt med gode oplevelser, masser af smil og måske en lille bølge af eventyr undervejs 🌊😉

På vegne af hele teamet, ønskes du en rigtig god rejse!

God betjening/vejledning

Som sædvanlig utrolig god betjening/vejledning.

9 octobre 2025

Hej Peter,

God Service

Søde rare sælgere god service.

9 octobre 2025

Hej,

Super god og hurtig betjening

Super god og hurtig betjening
Fandt ekstra rabat til os

8 octobre 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😄 Hvor er det dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp – og at der endda dukkede lidt ekstra rabat op som prikken over i’et 🍀✨

Vi håber at I får en rigtig dejlig ferie!

Kan klart anbefales

Som altid en fornøjelse at samarbejde med MyCruise

Hej Per,

Altid flink

Altid flink, rar og hjælpsom medarbejdere når jeg har haft brug for det.

Hej Pia,

Hjælpsomhed

Hjælpsomhed, venlighed samt professionalisme var i højsædet. Nu håber jeg, at kahyttens beliggenhed er på højde med mine ønsker 😉

6 octobre 2025

Hej My,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😄 Vi krydser fingre (og måske endda et par tovværk) for, at kahytten ligger lige dér, hvor du drømmer om – med perfekt udsigt, masser af komfort og lige den rette afstand til baren 🍸✨

Rigtig god fornøjelse med rejsen!

Hej Tonny,

Noté 5 sur 5 étoiles

Tryg og sikker betjening,hver gang

Hej Jørgen,

Venlig service

Hej Lars,

Noté 4 sur 5 étoiles

Ind til nu går det rigtig godt

Ind til nu går det rigtig godt

4 octobre 2025

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse – det betyder meget for os!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus