Wat een fijn bedrijf en goede ervaring! Wij zijn tijdens een hele grote verbouwing aan ons huis er achter gekomen hoe veel bedrijven zich niet aan de afspraken houden of restpunten niet of niet goed o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Een Friese bikkel genaamd Jilke heeft bij ons een vaste dichte trap en en open trap voorzien van overzet tredes en led verlichting. Jilke is niet alleen een aardige vriendelijke en hardwerkende gast... Voir plus
Wij hebben 2 trappen laten renoveren, zowel een open als een dichte trap. Zijn superblij met het eindresultaat, staat werkelijk prachtig en mooie kwaliteit. Ook het contact met het bedrijf was prim... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hebben onlangs, een keurige service en communicatie over een ongelukje dat wij hebben gehad op onze trap, ondervonden. Er was een reparatie nodig en dat is werkelijk keurig gedaan door ee... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Next Step Traprenovatie zorgt met jarenlange kennis en ervaring, duurzame en slijtvaste materialen, servicegerichte medewerkers en kwalitatief hoogwaardige overzettreden voor een renovatie van jouw trap binnen één dag.
Coordonnées de contact
Veldzigt 4, 3454PW, Utrecht, Pays-Bas
- 0302004122
- info@nextstep-traprenovatie.nl
- www.nextstep-traprenovatie.nl
Demande des avis aux clients
Vriendelijk personeel & mooie trap.
Onze trap laten renoveren door de mensen van Next Step. Vriendelijke man kwam langs om alles door te spreken, uit te zoeken en in te plannen en de hele offerte door te nemen.
Gisteren door twee medewerkers de hele dag hard gewerkt om de trap te renoveren met een prachtig als eindresultaat.
Zeer tevreden over Next Step en zou ze aan iedereen aanbevelen.

Uitstekende service
Uitstekende service. Leuke, gezellige monteur(s). Trappen (3 stuks) zien er fantastisch uit, helemaal zoals we ons hadden gewenst. Ik kan NextStep aan iedereen aanbevelen.

Réponse de Next Step Traprenovatie
Goed bedrijf komt afspraken goed na…
Goed bedrijf komt afspraken goed na betreft uitvoering uitstekend vakwerk
afgeleverd door een vriendelijk beleefd vakkundig monteur.
voor het bedrijf wees zuinig op deze monteur { Peter } dat zijn echte vaklui

Tevreden
Eerste contact ging heel makkelijk. Er kwam iemand bij ons thuis Met staaltjes waar we uit konden kiezen. We kregen al snel een offerte. Was alleen nog een kwestie van een datum kiezen. De trap is nu klaar en is erg mooi. Netjes gemonteerd. Alleen zijn er meerdere kleine beschadigingen achter gelaten op onze muren. En er is bij het plaatsen van de trapreling per ongeluk door de muur heen geboord zodat er een gat is ontstaan aan de andere kant van de muur(zichtbaar in de woonkamer). De medewerkers hebben wel het gat opgevuld, maar het nadeel is dat wij nu moeten gaan schilderen.
Toch...zijn we heel blij met onze 2 nieuwe trappen en daarom 4 sterren. Zonder de beschadigingen waren het er 5 geweest.

Réponse de Next Step Traprenovatie
Zeer vriendelijke en nette service
Zeer vriendelijke en nette service. Paar keer de afspraak moeten verzetten ivm aanpassingen in verbouwplanning aan mijn kant. Elke keer volledig begrip voor gehad. Eindresultaat mag er zijn! Enige kanttekening was dat de installatie 4 dagen duurde ipv 1 dag tijdens presales en 2-3 dagen indicatie tijdens offerte.

Réponse de Next Step Traprenovatie
Een upgrade van je huis.
Een zeer fraaie en geslaagde traprenovatie van twee trappen, heeft de monteur van Nextstep bij ons thuis uitgevoerd op 21 en 22 Februari 2022.
Van offerte, bezoek van de verkoopadviseur, het order proces en de informatie van stap tot stap per mail, tot en met uitvoering en oplevering door de monteur hebben we als prettig ervaren. Vriendelijk, positief en vakundig. Van bestellen tot leveren zit maar een korte periode tussen. De monteur was beide dagen klokslag 8:00 bij ons. De hele renovatie van 2 trappen waarvan 1 met ledverlichting was in 1,5 dag klaar.
Dit bedrijf is zeker qua prijs/kwaliteit een aanrader. De vernieuwde trappen zijn een echte upgrade van ons huis.
De renovatie werd uitgevoerd in Steel Blue design met witte stootborden.

Réponse de Next Step Traprenovatie
Een geweldige upgrade van onze trappen.
Wij hebben 2 trappen laten renoveren, zowel een open als een dichte trap.
Zijn superblij met het eindresultaat, staat werkelijk prachtig en mooie kwaliteit. Ook het contact met het bedrijf was prima en wisten gelijk waar we aan toe waren.
Voor het monteren hadden we 2 super monteurs die prachtig werk hebben afgeleverd.
Dus wij zijn super tevreden hierover.

Mariëlle is een vakvrouw
Mariëlle is een vakvrouw, die onze oude handgemaakte trap weer helemaal bij de tijd heeft gebracht.

Vakwerk
Goeie offerte, snelle levering en vakwerk geleverd. Zeer tevreden met het resultaat. Netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Aanrader!

Réponse de Next Step Traprenovatie
Keurig alles afgehandeld zowel qua…
Keurig alles afgehandeld zowel qua planning als ook door de monteurs.

groots gedaan
profecionel personeel die weten wat ze doen, goed en georganiseerd werken.
netjes en geordend.
aanbevelings waardig. top.

Mooie afwerking
We zijn heel tevreden met het werk dat Next Step Traprenovatie heeft uitgevoerd. Een dichte trap en een open trap met hout bekleed inclusief spotlichten op de dichte trap. Heel netjes afgewerkt allemaal.

Réponse de Next Step Traprenovatie
Trap is netjes en service nadien netjes!
Trap is netjes! Monteur was beleefd en vriendelijk. Helaas bij montage schade ontstaan, monteur gaf ook dit netjes aan.
Hierna contact gehad en dit is keurig netjes opgelost.
Dus wat ons betreft prima gedaan en blij met de trap en service nadien.

Prima monteurs
Wij hebben 3 monteurs aan het werk gehad bij onze traprenovatie, die alle 3 vakwerk hebben geleverd. Het ziet er allemaal piekfijn uit, dank daarvoor.
Fam. De Water
Den Haag

Vakwerk
Mijn oude open trap snel en vakkundig gerenoveerd.
Ook het hele voortraject is soepel en professioneel verlopen.
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe trap.

Réponse de Next Step Traprenovatie
Monteurs hebben perfect werk…
Monteurs hebben perfect werk afgeleverd. Ze werken heel nauwkeurig en willen ook graag goed werk afleveren, top.
De planning eromheen was niet goed. De afgesproken dag kwamen de 2 monteurs pas in begin van de middag aan (door materiaal dat niet klaar stond). En vertrokken direct weer doordat het werk niet haalbaar was in een halve dag.
2e dag heeft monteur goed werk geleverd en was er om 8.00 uur. Hij was erg druk/gestresst omdat hij om 16.00 uur een prive afspraak had, maar het werk moest afmaken van zijn leidinggevende. Het was een opentrap renovatie, wat echt niet haalbaar is in 1 dag. Dag na het weekend heeft een andere monteur in een ochtend het resterende werk keurig afgemaakt.
Erg goed
Erg goed. Heel blij met onze nieuwe trap met verlichting. Onze hal heeft een totaal andere uitstraling gekregen, zo mooi!
De monteurs waren ook zeer vriendelijk! TOP dus!!

L’expérience Trustpilot